Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо Америка нападна Ирак ?

Featured Replies

Деспо, много добре знам глупостите на Сичин. Но той не всичко си е изсмукал от пръстите. Ще ти дам хинт - защо бушменов завладя Ирак. Не е заради нефта, защото много години светът се оправяше прекрасно и без иракския нефт. Какво търсеше товарисч Бушменски в Ирак? И защо не го намери?

А Сичин пише глупости и никой не го взима на сериозно. Както и никой не взима на сериозно бръщолевенето на зета толк.

• Отговори 101
  • Прегледи 10,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И как почнахме с "планетата" Нибиру и "расата" Анунаки, та стигнахме до нефта в Ирак.. ohmy.gif

...ами не за нефта, ами за плочките от музея дето ограбиха, ....ти на колко години си?... :P

Ще ти дам хинт - защо бушменов завладя Ирак. Не е заради нефта, защото много години светът се оправяше прекрасно и без иракския нефт. Какво търсеше товарисч Бушменски в Ирак? И защо не го намери?

Защо? :question:

...ами не за нефта, ами за плочките от музея дето ограбиха, ....ти на колко години си?... :P

Какви плочки са откраднали и защо са им?

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Деспо, много добре знам глупостите на Сичин. Но той не всичко си е изсмукал от пръстите. Ще ти дам хинт - защо бушменов завладя Ирак. Не е заради нефта, защото много години светът се оправяше прекрасно и без иракския нефт. Какво търсеше товарисч Бушменски в Ирак? И защо не го намери?

А Сичин пише глупости и никой не го взима на сериозно. Както и никой не взима на сериозно бръщолевенето на зета толк.

Добре, Царю, не допускаш ли вариант, че Бушменов може да не им трябва тези плочки защото вярват в тях, а именно да спекулират с тях.

Шумерите са били дегенерати на цивилизацията на изток от тях-ВЕДАическата, те са били 100% лунно-култници. Евреите и арабите ги наследяват по култност, като и сменят 'племенните духове'...

А може наистина да си вярват бушмените, че шумерите(су-Меру или планината Кайлаш на Шива,Кала)са били 'началото на началащата'.. cool.gif ми все чандалски матриал... дето тръбят в света, че Месопотамия е началото на света и то преди около 5000 години- началото на кали-йуга...

Защо? :P

Какви плочки са откраднали и защо са им?

Не ми се вярва американците да са нападнали Ирак само заради някакви си плочки. Нищо не им е пречело да си ги вземат и без война. Нищо!

Та, защо са нападнали Ирак и какво има на тези плочки?

Не ми се вярва американците да са нападнали Ирак само заради някакви си плочки. Нищо не им е пречело да си ги вземат и без война. Нищо!

Та, защо са нападнали Ирак и какво има на тези плочки?

Цар Кару на няколко пъти споменава тези плочки, както и това, че Буш не е могъл да направи купон в голямата пирамида и дано да вземе да обясни какво има в предвид, че и на мен ми стана интересно. :P

Е как по-точно Мойсей е дегенерат-ренегат? Защо не се обосновеш...

А пък връзката с българската дума мошеник пък е съвсем трудно да се установи...

:)

Точно така е, но с малка подробност. Преди 36стотин години се пръкнаха "рязаните пластелинчета" водени от "извлеченият от вода" дегенерат-ренегат мойсей (на галено Моше. Думата мошеник произлиза от името) дето е бил жиголо на к***ата мадам йЕхова - дето се опитва да направи планетата на публичен дом.

Ама това е една малка подробност естествено... cool.gif

Е как по-точно Мойсей е дегенерат-ренегат? Защо не се обосновеш...

А пък връзката с българската дума мошеник пък е съвсем трудно да се установи...

:)

Верно, мУшеник иде от 'МухаMad'. cool.gif ... но според мене Муше и Муха-сейм шит... cool.gif

Буш отишал зарди плочки? Става по-абсурдно отколкото си мислех.. biggrin.gif

Обикновено е комбинация. Ако трябва да изляза до магазина, аз ще го съчетая с ходене до банката и книжарницата.. cool.gif

Но, като, че първо отивам до книжарницата и банката и на връщане минвам през магЪзина.. :yanim:

...а в книжарницата 'плочките' не са от Терра Нова или друга съвременнна испанска или италианска керамайка...

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Обикновено е комбинация. Ако трябва да изляза до магазина, аз ще го съчетая с ходене до банката и книжарницата.. cool.gif

Но, като, че първо отивам до книжарницата и банката и на връщане минвам през магЪзина.. :rolleyes:

...а в книжарницата 'плочките' не са от Терра Нова или друга съвременнна испанска или италианска керамайка...

...може би плочки, може би нещо друго /артефакт или.../.

Но историята е от преди 2600 години поне.

Някъде в Двуречието е "родното" място на Йехова от планината Синай /Лунната планина/.

Там той се прикрепя към иудеите, а по-късно, при Египетския плен успява да постави "водния" /мистичния/ клон на хиксосите-иудеи на власт....и т.н.

Сега, когато Йехова от племенен дух се е "издигнал"/ придобил прекомерна власт над света/ историята продължава:

Чрез Славната революция" в края на 17-ти век и установяването на еврейската Хановерска династия в Лондон центърът на неговата власт се прехвърля в англосаксонсия /чети юдомасонския/ свят.

Сега е в САЩ, и Буш се е "върнал" след 2600 години във Вавилон...заради нещо, нещо свързано с духът от Лунната планина...

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

U.Ra, няма ли да ни обясниш за плочките от Ирак? Явно ти си наясно с въпроса. Какви са тези плочки, дето са ги откраднали от Ирак?

Аз мога да предположа с голяма вероятност за вярност ама кой ли ще ме чуе..

Айде казвай.

Е Цар Кару, кажи за Ирак!

Верно, мУшеник иде от 'МухаMad'. cool.gif ... но според мене Муше и Муха-сейм шит... cool.gif

МУшеник идва от там където светлина не е влизала.. няма да се доуточня. Мухамед не е бил мУшеник на теб ти трябва една свещена книга наречена Коран , книгата на всички народи не само на Араби,Мисюлмани или по точно повече информация, размърдай си задника във Уикипедия или www.islamforbulgaria.com тогава си позволявай да убиждаш последния пророк пратеника на Аллах (Аллах от арабски - Бог) Но какво ли се обеснявам и образовам някакъв индивит който няма и обща култура.

Извинявайте за... OFFTOPIC-а

По темата:

Америка уж отиде в Ирак да спасява невините жертви които умират от тероризма , а наред с това се възползва и от петрола, няма какво да се лъжем и не забравяйте Америка своите РЕСУРСИ пази а на другите държави по нервите лази.. тоест граби безсилните държави , такива като Ирак ...!

Редактирано от LIS (преглед на промените)

МУшеник идва от там където светлина не е влизала.. няма да се доуточня. Мухамед не е бил мУшеник на теб ти трябва една свещена книга наречена Коран , книгата на всички народи не само на Араби,Мисюлмани или по точно повече информация, размърдай си задника във Уикипедия или www.islamforbulgaria.com тогава си позволявай да убиждаш последния пророк пратеника на Аллах (Аллах от арабски - Бог) Но какво ли се обеснявам и образовам някакъв индивит който няма и обща култура.

Извинявайте за... OFFTOPIC-а

А ти, не ни навирай тази кървава книга наречена Коран! Книгата на всички народи?!?...Ти добре ли си, или мислиш скоро да се оправиш?

Аз лично ще си спестя епитетите за последния "пророк" и за най-високоненавистната (спрямо другите) религия , за да не си вдигам излишно адреналина (а и вашия също).

П.П. А относно темата: Стига сте търсили под "вола теле"! Американците, разбира се, че отидоха в Ирак заради петрола (свещени плочки...хахаха, май много Индиана Джоунс сте гледали, деца!). biggrin.gif

• Автор
...може би плочки, може би нещо друго /артефакт или.../.

Но историята е от преди 2600 години поне.

Някъде в Двуречието е "родното" място на Йехова от планината Синай /Лунната планина/.

Там той се прикрепя към иудеите, а по-късно, при Египетския плен успява да постави "водния" /мистичния/ клон на хиксосите-иудеи на власт....и т.н.

Сега, когато Йехова от племенен дух се е "издигнал"/ придобил прекомерна власт над света/ историята продължава:

Чрез Славната революция" в края на 17-ти век и установяването на еврейската Хановерска династия в Лондон центърът на неговата власт се прехвърля в англосаксонсия /чети юдомасонския/ свят.

Сега е в САЩ, и Буш се е "върнал" след 2600 години във Вавилон...заради нещо, нещо свързано с духът от Лунната планина...

Валентинус е най-близко до истината. biggrin.gif Абе като виждам колко постове сте пуснали - вие по цялото си време ли сте в нета? laugh.gif Човек една салата с марули не може да си направи... ;) Майтапя се...

Артефакти са. Или по-скоро технологични артефакти. Има ги на 3 места в света - останалите са под пирамидите и в Странджа. Със същите тези технологии са създадени и Виманата (описана на санскрит), рисуваните хеликоптери по стените на пирамидите, оръжия и още какво ли не. Нека да не си въобразяваме, че днешната ц(в)ивилизация е технологичен връх - няма такова нещо. И че древните са били баламурници, неграмотници, и първосигналносистемници© - хайде бе. :down: Древните са били на светлинни години напред в технологическо (и не само) отношение в сравнение с нас. Атлантида не е потънала случайно, нито случайно е била подпалена Александрийската библиотека (не че нещо кой знае какво е изгоряло в нея). Ще припомня само, че е била изгорена за да не попадне на инфото в нея Гай Юли Сизар - "връхта" на венерската ц(в)ивилизация. А "манджата" надробена от тази цивилизация е "сърбаме" и до днес.

LIS, Ал Ах е на арабски, на еврейски е Ал Ях. Ях е йехова, Ал (Ел) е Бог. Полумесеца ясно показва каква религия е ислямът - лунна. А луната "свети" с отразена светлина. йехова е в женски род (омръзна ми да пиша едно и също определение) и е мадам, отражение (лунно) е на един друг Йехова, чийто име не се знае, нито се знае как се произнася. Този Йехова е в мъжки род и е "син" на една софия, която не е мъдростта, но се явява нейна "материалистична" дъщеря. Та за този другия Йехова вие хал хабер си нямате, нито са ви го казали. Тези, които са го знаели са били първите масони и "ученици" на извлечения от вода моше - и учевието им е било тайно. Малко по-късно са били изтребени до крак от Аароновите потомци, които много се дразнели от масонската школа. Това нещо си го има дибидюс в книгата, която сега наричат библия - у стариьо завет. Не знам дали по-късно неграмотния камилар го е включил в пропоВедите си.

Тези артефакти в Ирак се пазят от християните (привидно такива) Николаити. В Египет до тях имат достъп само коптите.

:hush:

Валентинус е най-близко до истината. biggrin.gif Абе като виждам колко постове сте пуснали - вие по цялото си време ли сте в нета? laugh.gif Човек една салата с марули не може да си направи... :down: Майтапя се...

Артефакти са. Или по-скоро технологични артефакти. Има ги на 3 места в света - останалите са под пирамидите и в Странджа. Със същите тези технологии са създадени и Виманата (описана на санскрит), рисуваните хеликоптери по стените на пирамидите, оръжия и още какво ли не. Нека да не си въобразяваме, че днешната ц(в)ивилизация е технологичен връх - няма такова нещо.

Половината от постовете по темата са от вчера и затова са толкова много. :hush:

Къде в Странджа има подобни артефакти и как си разбрал за това? ;)

И аз се чудя за тези хеликоптери, ама не мисля, че е имало някакви много развити технологии в миналото. Най-много да са прерисували технологиите, които са ползвали извънземните същества, с които са общували.

http://www.catchpenny.org/abydos.html

А ти Цар Кару, какво мислиш за древните рисунки на извънземни? Мислиш ли, че това наистина са извънземни?

http://spiritworld.piczo.com/ufoevidenceth...;linkvar=000044

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Автор
Мислиш ли, че това наистина са извънземни?

Не мисля, че е имало извънземни въобще. Но не съм 100% убеден. И ще кажа защо. Всички култивирани растения си имат и "диви" такива. Банана няма "див" аналог. Има и други. Може и извънземни да са го донесли (не вярвам), но може и да е генна модификация някаква. Не знам.

Но това е мое мнение и то е написано без правописни и граматически грешки. А мнения с такива грешки, които се допускат от първокласници не чета. cool.gif

Не мисля, че е имало извънземни въобще. Но не съм 100% убеден. И ще кажа защо. Всички култивирани растения си имат и "диви" такива. Банана няма "див" аналог. Има и други. Може и извънземни да са го донесли (не вярвам), но може и да е генна модификация някаква. Не знам.

Но това е мое мнение и то е написано без правописни и граматически грешки. А мнения с такива грешки, които се допускат от първокласници не чета. cool.gif

Царевицата също няма прародител.

Обширна и интересна тема, но излиза от контекста.

Артефакти - може би, а може ви и нещо съвсем друго.

Мисля че Яхве и съответната му йерархия се интересува от това нещо и то ще да е много важно. Може би жизнено важно.

Ма какво е чак толкова важно за един дух, набъбнал от периодичните етерни "кръвопускания", наричани съвсем открито холокост-и /жертвоприношения/?

Интересно защо точно за банана заговори?Може да се каже че няма див аналог,но самото растение е мутирало май,защото доколкото си спомням в миналото са били големи колкото човешки пръсти плодовете му.Даже така се казва/на арабски ли беше,за това вече не съм съвсем шур/

Я по добре кажи,зашо не са намерили това което са търсили Бушмена и неговата банда?

Обширна и интересна тема, но излиза от контекста.

Артефакти - може би, а може ви и нещо съвсем друго.

Мисля че Яхве и съответната му йерархия се интересува от това нещо и то ще да е много важно. Може би жизнено важно.

Ма какво е чак толкова важно за един дух, набъбнал от периодичните етерни "кръвопускания", наричани съвсем открито холокост-и /жертвоприношения/?

Ти пък директно ни пращаш към досиетата Х,там имаше интересни есперименти с царевица.... cool.gif

Не разбрах какво общо имат бананите и въобще растенията с извънземните, ама явно има някакъв скрит смисъл, който все още не ми е ясен. cool.gif

• Автор

За това казах, че има и други. А мутацията на банана е възможно "насилствена" - генномодифицирана. Като принцип всички мутации са предизвикани от екстриимни външни условия. Първичното затъпяване на човечеството също е резултат на такива. Стресът има свойството да "изтрива" информацията в мозъчните клетки. При такива условия като правило оцеляват най-силните физически, но и не най-умните. Резултатът е деградация. При мутацията и генномодификацията не е задължително да съществува оборудвана лаборатория. Не знаех, че арабите са знаели за примутационния банан. Те са стара нация, но са доста засегнати от първичното затъпяване. Споменах банана като аргумент, че може да е докаран от "извънземни" - нещо в което не вярвам.

Храсталакофф нищо не намери в Ирак. А много му се искаше (по-скоро на неговите господари - щото той си е пълен малоумник - първосигналносистемник©). Помните ли тези моменти с ######та, задавянето, и якия лобут дето го маризиха в белия дом? И какво стана след това? Афганистан? Ирак? Двойника на Саддам (който между другото се държа много достойно до обесването му)? Самия Саддам не е знаел за тези артефакти, и нито един арабин (истински) - също. Знаете ли за пустинята Гоби? Да сте чували за археологически разкопки там? Няма и да чуете. А там пясъците има какво да скрият. За разлика от Тибет - дето няма нищо. Непал е малко по-друга работа. Но и там се намесиха животинските инкарнации - комуноидите китайски.

Не само съм съгласен с теб, но и съм абсолютно убеден, че е така.

А ти, не ни навирай тази кървава книга наречена Коран! Книгата на всички народи?!?...Ти добре ли си, или мислиш скоро да се оправиш?

Аз лично ще си спестя епитетите за последния "пророк" и за най-високоненавистната (спрямо другите) религия , за да не си вдигам излишно адреналина (а и вашия също).

-

Кое и е Кървавото ? Ако знаеш с колко грях се набута в момента , ще съжеляваш някой ден и още нещо , ти кога седна та прочете книгата .. много ми е интересно ? И си вземи Коран който учи на класическия Ислям не на някакъв терористически,шарлатански,сектантски - щото и такива ги има прочети тоя Тука (виж)

Редактирано от LIS (преглед на промените)

Аз все още не знам и не разбирам какво са търсили американците в Ирак, което не е свързано с нефта. Какво?

Бързо бягаш като някой вкара елементарна логика в глупостите дето пишеш.. хаха..

Апропо, това е див банан:

inside_a_wildtype_banana.jpg

Този които го ядеме е продукт на култивация/еволюция продължила няколкостотин години..

Да! Ето още една снимка на див банан. Наистина е предшественик на днешните банани. cool.gif

http://xmb.stuffucanuse.com/xmb/viewthread...4&pid=12997

Реално нищо.. спорд филмите и глупостите на киру - некви ми ти плочки.. хаха.. тоест - bullshits. biggrin.gif

Може би е нужно да Ви информирам, уважаеми, че информацията в Двуречието се е нанасяла и съхранявала на глинени плочки?

Като например епосът за Гилгамеш - толкова подозрително приличащ на библейските притчи

http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...blogid=445&

...та в случая Негово Величество и У.Ра имат предвид ИНФОРМАЦИЯ, когато говорят за плочки, а това е най-скъпата и търсена стока под това небе.

Дали се достатъчно ясно изразих?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.