Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо Америка нападна Ирак ?

Featured Replies

Лука не се алкохолизирай(интоксикирай) под въздействието на мат'риалист. :huh: Така вкарваш spiritus в spiritus... :super: Ето така се почва- един мат'риалист ти казва, че "няма илюминати, няма комунисти, няма луцифер, няма конспирация, няма спиритация" -и ти вдигаш градуса(33-та степен) на 'здравия разум' biggrin.gifcool.gif

..така се почва то- в соц-ът -свалката бе: :huh: "Имате ли огънче на Прометеус?"...

Statue_Of_Liberty_%20NewYork%20_Harbor.jpg

Ехехеее, трябваше да сложа здравия разум в кавички, ала не долюбвам ограниченията, знаеш, Ангелю-Хранителю мой. Не виждаш ли, че се шегувам, а и не мога да бъда невъзпитана. Аз черпя, споко, как мислиш, кой спиритус ще излезе по-як - моя или алкохолния... biggrin.gif

Сега сериозно - дай да напишем нещо по темата наистина, че много се лигавехме, май и утре ще се търсим в коша пак. :rolleyes:biggrin.gif

А темата си заслужава да се замисли човек, най-малкото, че не само в Ирак има нефт, а и той дали е най-качественият в света...

П.П. В Сахара има много нефт, мноооооооггооооооооооо. И хамериканците не са там от вчера. С руснаците барабар.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

• Отговори 101
  • Прегледи 10,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

....виждам, че са плодоядцию(корнокопия).. и не пият алкохол..лошо нема. cool.gif

А онези прегърнатите по бански, каква роля играят в картинката? cool.gif

Корнукопия:

Бжежински извежда едно понятие -корнукопия.Произхожда от "хорн","корн" - рог, като се визира митичния рог на изобилието.Именно това понятие Бжежински използва по отношение на общество,което може да си позволи всичко и да притежава всичко.Цитат: "Позволяващата корнукопия се съсредоточава преди всичко върху непосредственото удовлетворяване на индивидуалните желания в обстановка, в която личният и колективен хедонизъм остават доминантен мотив за поведение." В такива общества е налице трайна тенденция към разрушаване на моралността, трайно акцентиране върху материалните блага-което води до алчността като мотивационен избор.Заличава се границата между добро и зло и се заменя със законно-незаконно,като съдебната система замества морала.

Аз съм много, много грешен човек - същинска корнукопия. Някой трябва да ме напляска по дупето.

Желаещи? cool.gif

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

А онези прегърнатите по бански, каква роля играят в картинката? cool.gif

Корнокопия:

Бжежински извежда едно понятие -корнукопия.Произхожда от "хорн","корн" - рог, като се визира митичния рог на изобилието.Именно това понятие Бжежински използва по отношение на общество,което може да си позволи всичко и да притежава всичко.Цитат: "Позволяващата корнукопия се съсредоточава преди всичко върху непосредственото удовлетворяване на индивидуалните желания в обстановка, в която личният и колективен хедонизъм остават доминантен мотив за поведение." В такива общества е налице трайна тенденция към разрушаване на моралността, трайно акцентиране върху материалните блага-което води до алчността като мотивационен избор.Заличава се границата между добро и зло и се заменя със законно-незаконно,като съдебната система замества морала.

Аз съм много, много грешен човек - същинска корнукопия. Някой трябва да ме напляска по дупето.

Желаещи? cool.gif

corn, значи още и зърно.. ;) . Бжежински явно е от тези контра-евреи, които за развития соц. казваха: "все по пълно-задоволяване на нарастващите нужди на народа".

Винаги нуждите са големи, и -особено нарасват , ако си 'на трон' в тоалетната... biggrin.gif

• Автор

:laughing5: :laughing5: :newspaper: Голям смях падна докато четях постовете в кошчето... :lol6:

Значи - До сега стигнахме до извода, че не нефта и т.нар. "оръжия за масово поразяване" е причината за агресията храсталакова в Ирак. Не е и военни престъпления, щото за геноцид и холокостиране© на палестинците целият Израел трябваше да го преместят до сега в Хага.

Тогава какъв к_р търсеше храсталакофф в Ирак? :P

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

Оръжията, нефта, всичко е парлама. Буш търсеше друго в Ирак. Но няма да го открие никога!!!

Моля някой от вас да понамалят гледането на приключенски филми и четенето на езотерична литература, защото това явно не им се отразява добре! cool.gif

Редактирано от agentpat (преглед на промените)

Тогава какъв к_р търсеше храсталакофф в Ирак? ;)

Хубавo де, след като знаеш защо не кажеш? ;)

Да кажа на противниците на темата - ако тази тема беше в раздел Политика или Новини от Света, то щеше да се говори за нефт, оръжия за масово поразяване и други подобни. Обаче темата е в раздел Религия, Мистика, Езотерика, значи причината е нещо свързано с религията, мистиката или езотериката. Цар Кару и Lucia-free, които твърдят, че знаят причината САЩ да нападнат Ирак може да са прави, а може i да са "гледали прекалено много фантастични филми". Все пак всеки решава сам за себе си.

На мен ми е интересно да кажат каква е причината, но Lucia_free явно няма да го направи, защото ни мързи да четем и сами да открием истината ;) , та затова остава Цар Кару да ни осветли по въпроса. Ама както гледам той само задава въпроса отново и отново без да има намерение да дава отговора. cool.gif Май темата трябва да се преименува така - Гатанка: Защо Америка нападна Ирак? от Цар Кару и Lucia_free ;)

Хубавo де, след като знаеш защо не кажеш? ;)

Да кажа на противниците на темата - ако тази тема беше в раздел Политика или Новини от Света, то щеше да се говори за нефт, оръжия за масово поразяване и други подобни. Обаче темата е в раздел Религия, Мистика, Езотерика, значи причината е нещо свързано с религията, мистиката или езотериката. Цар Кару и Lucia-free, които твърдят, че знаят причината САЩ да нападнат Ирак може да са прави, а може i да са "гледали прекалено много фантастични филми". Все пак всеки решава сам за себе си.

На мен ми е интересно да кажат каква е причината, но Lucia_free явно няма да го направи, защото ни мързи да четем и сами да открием истината ;) , та затова остава Цар Кару да ни осветли по въпроса. Ама както гледам той само задава въпроса отново и отново без да има намерение да дава отговора. cool.gif Май темата трябва да се преименува така - Гатанка: Защо Америка нападна Ирак? от Цар Кару и Lucia_free ;)

ха сега, де?.. за кльопачка ли бе работата?... biggrin.gif

Верно прав си, но до тука... biggrin.gif

Предполагам, не знаеш, че "Врил-а" на Туле-сосайати, който Хитлер 'експрориира' е бил плагиат на 'Вадж-Ра" на ИндРа(Зевс-Юпитер или Тенгри-Перун)?... Големи лапни-шарани са тези нацисти, бе?.. biggrin.gif Да си 'хАбят 'енергията на такива некльопарски истории. biggrin.gif . http://www.bibliotecapleyades.net/ufo_alem...ufoaleman_6.htm

ПС: Мислех те за 'по-дълбок' Скорпи, ма ти бая си се рационализирал- като 'Дева'... biggrin.gif

Редактирано от .... (преглед на промените)

Моля някой от вас да понамалят гледането на приключенски филми и четенето на езотерична литература, защото това явно не им се отразява добре! cool.gif

Всъщност, това е най-реалистичната информация, която някога съм чела и най-реалното знание, до което съм достигала.

И както казва Тукси, то ме намери само.

Приказките и творби на тема фантастика/фантазия НЕ са реална информация.. нито знание..

Айде здравия разум да ни обясни тогава, защо като Сахара е най-големият земен резервоар на нефт, а и американски са първите рафинерии там, начело с компанията Шел, вадят много и все качествен е забележи - евтин! нефт, защо Буш тръгна да си търси нещо, което си има в Азия?

Надявам се знаеш, че критиката към един аргумент не означават автоматично, че друг аргумент е верен..

Пък и никаде не съм казвал, че Храста е отишъл в Ирак само и единствено зарди нефта.. има си и други причини със сигурност, но да намесваш масони/илюминати/извънземни само на базата че някои го казва не означава, че е вярно.. утре някои ще почне да говори, че Буш отишъл там да търси хобити и кво, автоматично да му вярваме ли?

Extraordinary claims require extraordinary evidence.

и

What can be asserted without evidence can also be dismissed without evidence.

А кое е намесено, ако 'има други причини' освен кльопачката, ако не- илюминати, които следват нагите и ану-наГите.. cool.gif

...ха да видим пък твоята фантазия до къде ще те отведе?... cool.gif

Кои са 'другите причини', щом признаваш, че ги има?... cool.gif

..

утре някои ще почне да говори, че Буш отишъл там да търси хобити и кво, автоматично да му вярваме ли?

Не, няма да му вярваме, защото ще проверим веднага следните неща :

1.)срещали ли са се хобити по онези краища и преди ?

2.)кога за последно са били видени ?

3.)какъв е резус-фактора им.

След това ще отидем да питаме Буш - какво по дяволите е направил с чорапите на прабаба си.

Надявам се знаеш, че критиката към един аргумент не означават автоматично, че друг аргумент е верен..

Пък и никаде не съм казвал, че Храста е отишъл в Ирак само и единствено зарди нефта.. има си и други причини със сигурност, но да намесваш масони/илюминати/извънземни само на базата че някои го казва не означава, че е вярно.. утре някои ще почне да говори, че Буш отишъл там да търси хобити и кво, автоматично да му вярваме ли?

Extraordinary claims require extraordinary evidence.

и

What can be asserted without evidence can also be dismissed without evidence.

Добре, а твоят аргумент къде е - покажи го, според теб защо Буш отиде в Ирак и какво търсеше там?

Значи можеш да провериш, че извънземни са били там преди, но не и хобита?

damn.. biggrin.gif

Имам до мен няколко мн дебели книги на Толкин.. да ти кажа, така като ги чета има големи доказателства, че хобита съществуват.. biggrin.gif

..е че тогава и "Г(р)анд-Алф" на дедо Толкин същестува, то е факт...има цял сериял за 'пришълецът от Малмек'... cool.gif

Между другото, дедо Толкин, като пионер на Sci-Fi, е черпил ДИРЕКТНО от РЕАЛНАТА езотерика. Всичко, което описва е закодирано в северните митологии, които описва Агарта. ;)

Значи можеш да провериш, че извънземни са били там преди, но не и хобита?

damn.. biggrin.gif

Имам до мен няколко мн дебели книги на Толкин.. да ти кажа, така като ги чета има големи доказателства, че хобита съществуват.. biggrin.gif

Естествено, аз съм хобит ;)

Малко по-назад в темата съм писал няколко предположения, не претендирам, че са верни, не съм и в позиция да знам тези неща, и определно, не се правя, че знам нещо което за хората в темата е на пратика неузнаваемо..

...

аха, ясно. Ти си на принципа- "не знам как е, но не e така,както казваш!" biggrin.gif да, мерси за откровението! cool.gif

такива, дето са плахи като сърни в мнението си, но са смели в критиките на другите- не се ли наричаха 'пинчери'?.. toy-dogs?.. biggrin.gif

U.Ra, според теб кога ще бъде Третата световна война и кои държави ще участват? Ама сериозно!

U.Ra, според теб кога ще бъде Третата световна война и кои държави ще участват? Ама сериозно!

ми тя избухна, изкарахме я и вече свърши, пък ти си я проспал?!

ПП целувам само женски задници /във връзка с аватара ти/

• Автор

Добре - не се карайте. :lighter: Ще ви дам хинт. Съединете Самара на 2 географски места, Сакар - също на 2, Християните Николаити, техните братя - коптите, (да не се забрави знамето на нашето "освобождение" - Самарското), племената (български) Едон, Макците, Гарите (които са и Кари - руските дегенерати и до днес ни викат балкари), и Дуловските БълГари. Останалото ви го давам в снимки - първите са една много, ама много интересна експлозия - там дето са търсили и намерили на Николаитите уреда за правене на деца и хигиенен инструмент :lol6: , после следва Самара (ама в Ирак), пътя през планините дето има нещо "скрито", ама храсталакофф така и не знае къде, и на края "щаб квартирата" на Николаитите - манастира св.Матей. :lighter: Приятно гледане (не се преуморявайте много с мислене - при някои индивиди мисленето причинява болка :laughing5: )

;):magnifier: :magnifier:

Blast1.jpg

Blast2.jpg

Blast3.jpg

Blast4.jpg

Samarra1.jpg

Samarra2.jpg

Samarra3.jpg

Iraqs%20mountains.jpg

StMattiMonasteryIraq.jpg

StMattiMonasteryIraq1.jpg

ми тя избухна, изкарахме я и вече свърши, пък ти си я проспал?!

ПП целувам само женски задници /във връзка с аватара ти/

дааа, няма смисъл от 'кръстносни похоТи' и да се чака до мюсли райа biggrin.gif ..той е ТУК вече...

hot4teacher.jpg

дааа, няма смисъл от 'кръстносни похоТи' и да се чака до мюсли райа biggrin.gif ..той е ТУК вече...

Значи си падаш по учителтки с големи ... ? biggrin.gif

Познавал ли си някоя учителка по-отблизо? cool.gif

Питах за мнението ти за WWIII.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

ха сега, де?.. за кльопачка ли бе работата?... biggrin.gif

Верно прав си, но до тука... biggrin.gif

Предполагам, не знаеш, че "Врил-а" на Туле-сосайати, който Хитлер 'експрориира' е бил плагиат на 'Вадж-Ра" на ИндРа(Зевс-Юпитер или Тенгри-Перун)?... Големи лапни-шарани са тези нацисти, бе?.. biggrin.gif Да си 'хАбят 'енергията на такива некльопарски истории. biggrin.gif . http://www.bibliotecapleyades.net/ufo_alem...ufoaleman_6.htm

ПС: Мислех те за 'по-дълбок' Скорпи, ма ти бая си се рационализирал- като 'Дева'... biggrin.gif

Знам ги теориите и фактите за Врил, Туле, въжделенията на Хитлер и германските експедиции настам-натам из континентите. На времето и за Шлиман са мислили, че е лапни-шаран, след като е тръгнал да търси Троя само с омировата Илиада в ръцете си, ама човека се е оказал прав.

Чуждото мнение винаги ми е било интересно, защото човек не знае кога и от кого може да научи нещо ново. Поради тази причина много по-често чета отколкото пиша. Затова искам Цар Кару да каже защо, според него, САЩ са нападнали Ирак.

П.С. Колко "дълбок" Скорпи съм не знам. Пък и защо точно Дева да ме е рационализирала си нямам на представа, може би защото жената е зодия Дева та ми влияе laugh.gif

Знам ги теориите и фактите за Врил, Туле, въжделенията на Хитлер и германските експедиции настам-натам из континентите. На времето и за Шлиман са мислили, че е лапни-шаран, след като е тръгнал да търси Троя само с омировата Илиада в ръцете си, ама човека се е оказал прав.

Чуждото мнение винаги ми е било интересно, защото човек не знае кога и от кого може да научи нещо ново. Поради тази причина много по-често чета отколкото пиша. Затова искам Цар Кару да каже защо, според него, САЩ са нападнали Ирак.

П.С. Колко "дълбок" Скорпи съм не знам. Пък и защо точно Дева да ме е рационализирала си нямам на представа, може би защото жената е зодия Дева та ми влияе laugh.gif

..значи си налучкал с жената- Последният Андрогин е именно "Скорпи-Дева"...(виж им знаците) biggrin.gif Преди да се сцепи на две Шива е имало само 10 знака, Везни и Дева не са съществувало още...

След като знаеш за експедициите на Хитлер си спомни, че илюминатския ред е продължение на това на нацистите(Хитлер е пионка на илюминати)... те са изкривен ведантизъм...за това ти дадох и релация с оръжието на Индра...

...просто не може да си предствиш молко са луди на тема 'управление с помощта на нагите'... cool.gif ще ти се стори лудост да влагат и пари и средства и всичко за ради тази цел, нали?...

..значи си налучкал с жената- Последният Андрогин е именно "Скорпи-Дева"...(виж им знаците) biggrin.gif Преди да се сцепи на две Шива е имало само 10 знака, Везни и Дева не са съществувало още...

Съвременната астрология малко ме учудва. Гледай какво намерих:

За Дева:

Благоприятен е съюзът с Лъв, трябва да избягват Скорпион, Везни и Овен.
За Скорпион:

На Скорпиона подхождат Козирог, Риби, Рак, Дева. Не си струва да се среща с Водолей, Овен, Лъв, Стрелец.

А кажи ми после, как да им вярваш. :)

Съвременната астрология малко ме учудва. Гледай какво намерих:

За Дева:

Благоприятен е съюзът с Лъв, трябва да избягват Скорпион, Везни и Овен.
За Скорпион:

На Скорпиона подхождат Козирог, Риби, Рак, Дева. Не си струва да се среща с Водолей, Овен, Лъв, Стрелец.

А кажи ми после, как да им вярваш. :magnifier:

ако оставм настрана моето мнение, то логично от тези две съждения разбирам, че на Скорпи и пасва Дева, но на Дева не съвсем Скорпи... питай жена си дали и пасваш повече отколкото тя на тебе?... cool.gif

Едно е ясно- не си вземай жена Водолейка, Лъвица(с голяма ц-ца), както и Овна или Стрелочничка... biggrin.gif

• Автор
...просто не може да си предствиш молко са луди на тема 'управление с помощта на нагите'...

Не само луди, но и "луди за вързване"... :magnifier: А господин Хитлеров доста се е забатачил с изкривения будизъм на тибетските лами. Общо казано между плюса и минуса разликата е едва доловима.

A.com, фотосите по-горе са много красноречиви. Прочети и предисловието. Що щяха ГРУшниците в Странжа с хеликоптери барабар навремето? Л.Живкова си "замина" по много НЕобичаен начин. Що ще Ротшилд в Кения? Rothschild%20estate%20kenya.jpg Ей го де си е направил Вила там.

релация с оръжието на Индра...

За Виманата не споменаваш - защо? Защо не се правят разкопки в пустинята Гоби? Щото "нищо" няма там ли? Хайде бе. Може-би щото ги е страх? Опсс - удар в десятката.

Giants07.jpg

Тези неща защо се крият от Медиите? Що се правят на ни чул - ни видял?

Ами тези?

LUNAR%20CIVILISATIONS11.jpg

LUNAR%20CIVILISATIONS13.jpg

Знаеш ли зад "какви двери" се крие това инфо? И до каква степен на информация има (като ранг) хамараканския президент? Щото има доста степени по-високи от неговата.

LUNAR%20CIVILISATIONS19.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.