Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо Америка нападна Ирак ?

Featured Replies

добрер обясни защо САЩ е нападнала Ирак щом знаеш? 5 страници се пише за всичко друго, но не и по темата. Чакаме да ни просветлиш за причината!

Айде да казва и да не ни мъчи вече. :)

Можеш поне млко да подскажеш Царю Кару, щото е явно, че ние не е досещаме за що иде реч.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• Отговори 101
  • Прегледи 10,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И къде съм казал, че <знам> защо САЩ е нападнал Ирак? Мога единствено да предполагам, но не се правя, че имам знания които реално никои не може да има. Или поне никои от темата. От известно време чета раздела и се чудя как може хора като киру и т.н. да пишат такива глупости наляво/надясно, да снасят няква "информация" и никои да не пита откъде и как този или онзи може да знае такива неща. Принципно такова нещо не ме учудва, религиозни хора, филмирани в разни конспирации и т.н., които просто вярват в нещо без доказателства малко или много са неспособни на критично мислене. Да не обяснявам защо, ясно е че религията/"духовността" изключва критиката на рационалното мислене изцяло, иначе е невъзможно да съществува. Аз се задоволявам със това което е, със заобикалящия ме свят тук и сега, нямам нужда от вълшебни приказки, фантастики, измислици и религия за да осъзная сегашната и текущата реалност.

Как да е, пак се отклоних.

Защо САЩ нападна Ирак?

Според тогавашното правителство на САЩ, Ирак има/ше WMDs.. нещо което се разбра, че не е така. Някакви газови там оръжия и т.н. не ги броиме. И също отидоха за "освобождение на Иракския народ от дикататурата на Саддам".

Според немалка част от населението на САЩ, а и по света САЩ отидоха зарди нефта.

Според киру зарди некви плочки с инфо на тех как да направим бластери и starships.

Според Conspiracy Nuts-те САЩ отидоха, защото са начело на NWO и искат да завладяват и контролират, разделят и владеят и войната е много изгодна за някои хора ( което е вярно бтв ) и след 20 години ще има World Government и всички ще сме роби с чипове и т.н.

Take your pick.. има по малко истина във всяко от предположенията.. освен това на киру де.

Ако юдео-масонската спиритация на лунно-сатурнианските духове беше 'залък за всяка уста', то всеки щеше да ги 'сложи в джоба си'. cool.gif

Юдео-масонската конспирация управлва от НАЙ-ОТДОЛУ(под-земно-воден свят), като на тези светски люде на повърхостта се подхвърля коричката и кокала за 'светло будеще в матрицата', 'икономичекси растежи', прогреси на техологиите и тем подобни суб-продукти. :)

Обаче, има една 'елитна' част на тези управляващи, които знаят, че САМО с паднали духове могат да залъгват публиката да 'продължава по този консуматорски начин в матрицата'. cool.gif

Така, че конкретно тука причината за нападението за светската публика се дели на 2-

1)политико-икономически- ОМП(оръжия за масово поразяване) и нефт... но тази причина

2)е КОМБИНИРАНА с друга, ксрита от погледа на консуматорската 'гойска' органична маса... cool.gif

Редактирано от .... (преглед на промените)

Оръжията, нефта, всичко е парлама. Буш търсеше друго в Ирак. Но няма да го открие никога!!!

Какво? Какво? Какво?

Ще каже ли някой най-накрая?

Първо се е появил петалът biggrin.gif

Ако съм разбрал правилно Lucia_free, Буш е търсел някаква сричка, вероятно истинското име на Йехова или някой друг бог или паднал дух, ама може и да не съм разбрал правилно.

Май с tuksum сами си чакаме Цар Кару или Lucia_free да кажат какво точно е търсел Буш. Хайде казвайте вече ;)

П.С. Despo , каква е тази мания да пишеш едновременно и на български, и на английски? Много ми е странно. ;)

първо по темата:

1) Не америка, а САЩ нападна Ирак. Америка е име на континент, а не на една държава. В Америка има над 30 страни, в Северна има 3 в Южна доста повече.

2) Буш използва военната сила на САЩ, поради лични причини, поне 2: Да умножи богатството си, както всички знаят той е петролен магнат, другата причина е да отмъсти за времето когато баща му загуби войната с Ирак. 3то икономиката на щатите е много зависима от военната индустрия и бомбите трябва профилактично да се хвърлят някъде по света, като се изчерпат диктаторите ми е интересно къде ще се бият....

офф топик

оспамихте темата и я превърнахте в полу религиозен спор, който е абсолютно безмислен а тоя дето проповядва "свещеността" на корана, да си ходи в саудитска арабия да му сцепят газа, защото там корана е над закона и в корана не пише че един мъж преди да се ожени за 1вата си жена, може да спи с друг мъж (пише че не може да спи с друга жена).........без коментар по-натам.

и още нещо, който не вярва в собствените си възможности започва да еярва в свръхестесвени неща: съдба, бог, линии, църкви, джамии, икони, цветя, гъби, пички мички ала бала, да има някой неща дет са божа работа ама тая в ирак не е

да мина да те зема

да зема да те мина

се тая ли е?

така говориш щот не става въпрос за теб,

аиде така да го кажем ако някой мазен олигофрен турчин ти вика гяур

и после каже да бе гяур то на всеки му е ясно че се има впредвид българин

• Автор
оспамихте темата и я превърнахте в полу религиозен спор, който е абсолютно безсмислен а тоя дето проповядва "свещеността" на корана, да си ходи в саудитска арабия да му сцепят газа, защото там корана е над закона и в корана не пише че един мъж преди да се ожени за 1вата си жена, може да спи с друг мъж (пише че не може да спи с друга жена).........без коментар по-натам.

Димов, прав си. Педерастията е тръгнала точно от там...

И се прибрали по колибите да си налягат тлъстите грозници дето имали за жени.

Ама мен ако питаш това е причината дето рязанопластелинчетата са станали човекомразци - ми щото "ногу грозен жена" имали - отврат. Ми тва имали - с тва лягали. И се появил разврата като следствие. Щото почнали да чукат (ама не на вратата) кози, оффце и всичко де що мърда - "щото по красиву от грозноту жена" и по става... Педерастията също тръгнала по това време - така и до днес. То и то там тръгнали маймуните - щото рязаното пластелинче бухало наред де що мърда - и хоп - появило се липсващото звено в Еволюцията (не би ли било по правилно да се каже Полюция що се отнася за Дарвин?) - маймуните. Ма сигур са ги изгонили от Египет за грозотия тея рязанопластелинчета - друго не може да бъде - за грозотия, мръсотия, и овча миризма.

;)

Пип направи добър анализ на масонските "спирит"ации. Ма щото е ногу наясно с тях от време оно... ;) (Пип, що не "открехнеш" публиката кой беше един от първите гурута в българското и-нет пространство относно NWO и масонските изцепки? Щото (образно казано) мнозина искат да пишат преди да са научили азбуката... ;) )

Димов, Саддам си беше сащтска креатура от самото му начало. Не Саддам беше проблема, нито въображаемите му оръжия. В света няма такова нещо като недостиг на нефт. Има само финансови спекулации на тази тема. Самата агресия в Ирак не може да бъде извадена от общата световна картинка и да бъде самостоятелно тълкувана.

• Автор

И каква е разликата между Петел и Патка обяснена чрез жаргонната терминология на английските каруцари?

Щото ингилизчетата използват по "каруцарски" два общоприети термина за пенис - Петел (Cock) и Патка (Duck). Замислих се за разликата между тези два "каруцарски" термина. Едно от значенията на Duck е да се гмурна, потопя, топна. А при Cock (освен петел) е да се (го) вирна, вирнатост, щръквам, изправям се. Значи има доста разлики. Но те се откриват предимно в обърканата сексуална ориентация и перверзна деградация на английските каруцари.

;) Шантава Жабо, ще помогнеш ли при написването на новия "Свещен Талмуд" на Бог НемаТод?

Айде да казва и да не ни мъчи вече. :jumping11:

Можеш поне млко да подскажеш Царю Кару, щото е явно, че ние не е досещаме за що иде реч.

Какво? Какво? Какво?

Ще каже ли някой най-накрая?

Май с tuksum сами си чакаме Цар Кару или Lucia_free да кажат какво точно е търсел Буш. Хайде казвайте вече :P

angry.gif

Аха.. и какво общо има това с простия факт, че "Америка" ( както мн други думи ) има две-три значения в зависимост от контекстът?

Някой казват, че континента е кръстен много преди Америго Веспучи, на Венера- "Мерика", както е на майански.

А що не потърсите, прочетете и разберете сами, ами стоите и чакате готови отговори.

:rolleyes:

Secret knowledge about "La Merica"

The Templar knights hear from a fabulous rich land at the other side of the Western Sea (p.192), from the "land under the star Merica". The Templars name the land in French with a feminine article "La Merica" [as most of the countries in French are feminine, in real: land of Venus] (p.193).

statue_of_liberty_coloring_page_12133.gif

http://www.geschichteinchronologie.ch/USA/...usade-ENGL.html

:P

cool.gif

А що не потърсите, прочетете и разберете сами, ами стоите и чакате готови отговори.

:rolleyes:

Аз ще разбера, щото информацията сама ме намира, тъй да знаеш. Ама няма да ви кажа, каквото и да открия.

Ако изобщо в точно този случай има нещо за откриване.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Secret knowledge about "La Merica"

The Templar knights hear from a fabulous rich land at the other side of the Western Sea (p.192), from the "land under the star Merica". The Templars name the land in French with a feminine article "La Merica" [as most of the countries in French are feminine, in real: land of Venus] (p.193).

:P

cool.gif

Тука удари дестката!

Аз ще разбера, щото информацията сама ме намира, тъй да знаеш. Ама няма да ви кажа, каквото и да открия.

Ако изобщо в точно този случай има нещо за откриване.

Аз зная, че ще разбереш, затова и не те подценявам. :rolleyes:

Тука удари дестката!

Аз зная, че ще разбереш, затова и не те подценявам. :P

Venus Cycle

Another important calendar for the Maya was the Venus cycle. The Maya were skilled astronomers, and could calculate the Venus cycle with extreme accuracy. There are six pages in the Dresden Codex (one of the Maya codices) devoted to the accurate calculation of the location of Venus. The Maya were able to achieve such accuracy by careful observation over many years. There are various theories as to why Venus cycle was especially important for the Maya, including the belief that it was associated with war and used it to divine good times (called electional astrology) for coronations and war. Maya rulers planned for wars to begin when Venus rose.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mayan_calendar#Venus_Cycle

cool.gif

• Автор

Браво Пип, така ми аресвашш, сладур си голям да знаиш... :wors:

Сега би ли обяснил за Балдуиновата кула, чифутоидната омраза към всичко бълГарско, проклетията (присъда) за бълГарите произнесена от папата - става въпрос за 500 години присъда, свържи Армагедон библейски с племената Мак и Едон + АР, което е обратно на Ра, Гарите (които са и Кари)... Въобще Balduin не е бил случайно рязано пластелинче...

Братко Пип, тези неща (които и ти много добре знаеш) ми писнаха от повтаряне, завтаряне, и затретване из сичкото българско форум. Обаче първосигналносистемничеството© си остава първосигналносистемничество© - квото и да го праиш... :P

Вижте моята натална карта в линка по-долу

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

Лолз, някой има нужда от специализирана помощ.. или образование. Какво следва? Конспирацията за антихриста и Дейвид Айк с неговите "теории" как Буш всъщност е извънземно рептилиан под прикритие? 6 6 6 е на всеки баркод?

biggrin.gif Ша ма скъсате. biggrin.gif

American dream is 'What U C is what U get'. cool.gif

Лолз, някой има нужда от специализирана помощ.. или образование. Какво следва? Конспирацията за антихриста и Дейвид Айк с неговите "теории" как Буш всъщност е извънземно рептилиан под прикритие? 6 6 6 е на всеки баркод?

biggrin.gif Ша ма скъсате. biggrin.gif

Мани, тук са с готови отговори за всичко и за всичко намесват илюминатите, масоните и извънземните :help: Ако пусна тема "защо САЩ нападнаха Виетнам" пак същото ще бръщолеват :sobbing:

Мани, тук са с готови отговори за всичко и за всичко намесват илюминатите, масоните и извънземните :help: Ако пусна тема "защо САЩ нападнаха Виетнам" пак същото ще бръщолеват :sobbing:

..т.е. мириканците са марсианци щом 'ходиха на Луната' ли?... cool.gif

Да ти кажа, така като гледам ако пуснеш тема "Откъде идват бебетата?" ще ти дадът 20 линка с конспирации и ще стигнат до извода, че илюминати/масони/извънземни ти ги носят на вратата.. biggrin.gif

А твоята версия каква за произхода на бебетата?. :speak:

А твоята версия каква за произхода на бебетата?. :P

biggrin.gif Los Psychocephalus, добре че се появи в тоя забутан форум, от както си тук, се смея на корем. kiss.gif

Вероятно неговата версия за произхода на бебетата е - здравият разум. ;):lol6::lol6:

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Сега пък къде набърка чалгата? .. Хахахах.. леко със скоковете от простотия на простотия зайче, ще вземе да скокнеш много нависоко, а после боли.. biggrin.gif

И пак някви въпроси.. фотошопи, нефт, Ирак, Гергана.. пак имаш напредък.. поне не даваш ликове към измислици и конспирации с масони/илюминати и извънземни.. biggrin.gif

Мерси, че ми припомни. cool.gif .... забравих да дам линка на един приятел, ма леко да не ти влезе линГа, че там няма розови краски за чехудите- само с цвета на "черното злато"

http://u-ra.blogspot.com

ПС: Чалга-хултурата не е толкова извън темата, колкото ти се струва. От много ъгли кореспондира почти пряко с войната на САЩ в Ирак. cool.gif

Мерси, че ми припомни. cool.gif .... забравих да дам линка на един приятел, ма леко да не ти влезе линГа, че там няма розови краски за чехудите- само с цвета на "черното злато"

http://u-ra.blogspot.com

ПС: Чалга-хултурата не е толкова извън темата, колкото ти се струва. От много ъгли кореспондира почти пряко с войната на САЩ в Ирак. cool.gif

Бих казала дори контактът е повече от пряк. С интимни кореспондентки, ахаха.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.