Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо Америка нападна Ирак ?

Featured Replies

Кое и е Кървавото ? Ако знаеш с колко грях се набута в момента , ще съжеляваш някой ден и още нещо , ти кога седна та прочете книгата .. много ми е интересно ? И си вземи Коран който учи на класическия Ислям не на някакъв терористически,шарлатански,сектантски - щото и такива ги има прочети тоя Тука (виж)

Кое и е кървавото ли? Ами явно ти си достатъчно сляп, за да не го видиш и прозреш! Или четеш Корана, както Дявола Евангелието? И престани да рекламираш мюсюлмански пасквили - щом ти е мерак си ги чети ти, а не се опитвай да промиваш мозъците на младежта тук!

И с колко грях съм се набутал, о, заблудений ти? Мераклия ли си да хвърлиш първия камък по мен? Ако бяхме в Саудитска Арабия (там където режат глави за такива приказки...явно защото четат и спазват дословно "некървавия" Коран) със сигурност би го направил - нали? cool.gif

• Отговори 101
  • Прегледи 10,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

Вал, никога не съм споменавал плочки - прочети назад в темата - Тукси го предположи

Плочките са оп по-нова епоха - след "затъпяването" - артефактите са отпреди поне 25К години.

Вал, никога не съм споменавал плочки - прочети назад в темата - Тукси го предположи

Плочките са оп по-нова епоха - след "затъпяването" - артефактите са отпреди поне 25К години.

И ще кажеш ли най-накрая защо американците са нападнали Ирак или не?

И ще кажеш ли най-накрая защо американците са нападнали Ирак или не?

И аз това чакам, ама ще го дочакам ли :help wanted:

Е, Царю, нек` питат дисата, нек` съ учат, нек` знаят.../като в чандалският виц/

Нещата са доста по-сложни, но ще трябва да намесим прецесионните цикли и периодичните епохи на почивка /пралайя/, като предварително се извинявам на У.Ра че не са по СЕГА ПРИЕТОТО ведаическо летоброене...

Та преди около 26000 г е започнал сегашният технофест като един приличен и изящен минует...и оцелелите е трябвало под водачеството на...на когото трябва де, да започнат отново живота по спиралата. Тях чи е чакала готова нформация, артефакти и т.н....много е дълга тя, и много интересна, но да не досаждаме на уважаемите, които четат постове до 3 реда

максимум.

• Автор

Вал, в такова време живеем (много е интересно - цяло приключение) - консумативен. "Дисътъ" искат готови отговори СЕГА. Ама не се напинят ногу да поотворят някоя и друга книжка... ;)

Е, Царю, нек` питат дисата, нек` съ учат, нек` знаят.../като в чандалският виц/

Нещата са доста по-сложни, но ще трябва да намесим прецесионните цикли и периодичните епохи на почивка /пралайя/, като предварително се извинявам на У.Ра че не са по СЕГА ПРИЕТОТО ведаическо летоброене...

Та преди около 26000 г е започнал сегашният технофест като един приличен и изящен минует...и оцелелите е трябвало под водачеството на...на когото трябва де, да започнат отново живота по спиралата. Тях чи е чакала готова нформация, артефакти и т.н....много е дълга тя, и много интересна, но да не досаждаме на уважаемите, които четат постове до 3 реда

максимум.

Ако технофеста е започнал преди около 26 000 г. това означава, че скоро трябва да свърши, че нали прецесонния цикъл е около 26 000 години. Това, което разбирам от твоите думи е, че в скоро време ни очаква края на познатия ни свят(цивилизация), евентуално някоя от периодичните почивки и началото на нов технофест. ;)

Ако не Ви мързи може да досаждате на уважаемите, които четат постове от минимум 3 реда нагоре. :P

Валентинус е най-близко до истината. biggrin.gif Абе като виждам колко постове сте пуснали - вие по цялото си време ли сте в нета? laugh.gif Човек една салата с марули не може да си направи... :clap: Майтапя се...

Артефакти са. Или по-скоро технологични артефакти. Има ги на 3 места в света - останалите са под пирамидите и в Странджа. Със същите тези технологии са създадени и Виманата (описана на санскрит), рисуваните хеликоптери по стените на пирамидите, оръжия и още какво ли не. Нека да не си въобразяваме, че днешната ц(в)ивилизация е технологичен връх - няма такова нещо. И че древните са били баламурници, неграмотници, и първосигналносистемници© - хайде бе. :) Древните са били на светлинни години напред в технологическо (и не само) отношение в сравнение с нас. Атлантида не е потънала случайно, нито случайно е била подпалена Александрийската библиотека (не че нещо кой знае какво е изгоряло в нея). Ще припомня само, че е била изгорена за да не попадне на инфото в нея Гай Юли Сизар - "връхта" на венерската ц(в)ивилизация. А "манджата" надробена от тази цивилизация е "сърбаме" и до днес.

LIS, Ал Ах е на арабски, на еврейски е Ал Ях. Ях е йехова, Ал (Ел) е Бог. Полумесеца ясно показва каква религия е ислямът - лунна. А луната "свети" с отразена светлина. йехова е в женски род (омръзна ми да пиша едно и също определение) и е мадам, отражение (лунно) е на един друг Йехова, чийто име не се знае, нито се знае как се произнася. Този Йехова е в мъжки род и е "син" на една софия, която не е мъдростта, но се явява нейна "материалистична" дъщеря. Та за този другия Йехова вие хал хабер си нямате, нито са ви го казали. Тези, които са го знаели са били първите масони и "ученици" на извлечения от вода моше - и учевието им е било тайно. Малко по-късно са били изтребени до крак от Аароновите потомци, които много се дразнели от масонската школа. Това нещо си го има дибидюс в книгата, която сега наричат библия - у стариьо завет. Не знам дали по-късно неграмотния камилар го е включил в пропоВедите си.

Тези артефакти в Ирак се пазят от християните (привидно такива) Николаити. В Египет до тях имат достъп само коптите.

;)

....както и планината "Син-ай", където са "10- божии заповеди"(извадка от тези на шумерския Хамураби). "Син"(Шин) е шумерския бог("Су-Меру", или суперлативната планина 'Кайлас на Шива-Кала-Времето) на Луната,който по СЕМИТСКА традиция е мъж, а Богът на Слънцето е Жена. Царю, не забравяй, че при семитите полюсите(кремвришът) са обърнати, тъй като са извънкастови и пишат от дясно на ляво(това е от пърият закон на Човечеството-"Ману-смрити")

"Шин" на санскрит е 'зъб', което е асоциирано именно с полумесецът(и рогата на бика), както и с тризъбеца на Шива. "Шива" на иври е '7' за мъжки род, техния Шабат ден-деня на Сатурн. На иври "хар" е хълм, което е асоциирано с Хар(хара)-пак Шива, 'Козирогът' с 10 дом от планините.

Буквата "Шин" на иври е като българска 'Ш"- наподобяваща 3-зъбеца.

Редактирано от .... (преглед на промените)

• Автор
Ако технофеста е започнал преди около 26 000 г. това означава, че скоро трябва да свърши, че нали прецесонния цикъл е около 26 000 години. Това, което разбирам от твоите думи е, че в скоро време ни очаква края на познатия ни свят(цивилизация), евентуално някоя от периодичните почивки и началото на нов технофест. :)

Ако не Ви мързи може да досаждате на уважаемите, които четат постове от минимум 3 реда нагоре. ;)

:clap: Има такава възможност само че не "баш сега". Всеки край е началото на нещо ново. Зърното умира за да се роди житния клас. Края и новото начало обикновено се отбелязва с някакви климатични промени. Преди са били застудяванията и прекалено високата температура около тропиците. Тези промени предизвикват преселвания на хора и народи. В исторически план обикновено не се взимат на предвид от историците. Които и не могат да обяснят как "аджеба" някой народ е познат на друго географско място под друго име. И правят грешки. Епоса на Гилгамеш го знаем, знаем колко е стар, знаем и Законите на Хамураби и колко са стари. По тези археологическо-исторически факти можем да "хванем" в лъжа библейските писачи и техните претенции за "старост". Това, което със сигурност може да се твърди е, че "стария свят" е бил разрушен от Вода (Атлантида се явява последен негов бастион), а сегашния ще бъде разрушен от Огън.

Кое и е кървавото ли? Ами явно ти си достатъчно сляп, за да не го видиш и прозреш! Или четеш Корана, както Дявола Евангелието? И престани да рекламираш мюсюлмански пасквили - щом ти е мерак си ги чети ти, а не се опитвай да промиваш мозъците на младежта тук!

И с колко грях съм се набутал, о, заблудений ти? Мераклия ли си да хвърлиш първия камък по мен? Ако бяхме в Саудитска Арабия (там където режат глави за такива приказки...явно защото четат и спазват дословно "некървавия" Коран) със сигурност би го направил - нали? cool.gif

Незнам как може да говориш за нещо което не си прочел и да хулуш... но нека няма лошо ->

1. В Исляма пише "Ти си имаш твоя религия - те тяхна" не учи на омраза, омразата е породена между турци и българи , но напоследък има и много българи приели Исляма , даже директно мога да дам линк към видео от Отечествен Фронт.

2. В исляма пише че Мисюлманите и Християните са 2-та народа братя , един ден Исус ще слезне на Земята и ще ни обедини.

Само ще се хабя ако продължа с Истината - която не искаш да видиш , не ти казвам приеми Исляма а прочети Корана преди да нападаш и богохулстваш !

Незнам как може да говориш за нещо което не си прочел и да хулуш... но нека няма лошо ->

1. В Исляма пише "Ти си имаш твоя религия - те тяхна" не учи на омраза, омразата е породена между турци и българи , но напоследък има и много българи приели Исляма , даже директно мога да дам линк към видео от Отечествен Фронт.

2. В исляма пише че Мисюлманите и Християните са 2-та народа братя , един ден Исус ще слезне на Земята и ще ни обедини.

Само ще се хабя ако продължа с Истината - която не искаш да видиш , не ти казвам приеми Исляма а прочети Корана преди да нападаш и богохулстваш !

...тази версия на КУРаната да не е с розова корица? :blink: .. cool.gif Щото в тази версия с отровно зелено с 8-ъгълните формички, пише да направиш ди-секция на куфара с кеф, и се удволиторил Ал Яху до състояние на оргазъм . cool.gif

...на Турките ако не им пасваше КУРаната, като идеология, биха си избрали будизъм и щеше да видиш Отто-Манн-ската империя на фон Будо. cool.gif

А защо си смени ника?

Между другото, днес един потребител (той не пише в този раздел) пак ме заплаши да не му влизам в профила, щото иначе щял да се разправя с мен.

Случвало се е някои да ме питат що им влизам в профила. Особено, ако са забелязали, че за един ден им влизам два пъти в профила или пък няколко пъти, в продължение на няколко дни.

Пълно е с луди! Иначе, аз на този, който ме заплашва, като го видя се сещам за него и му влизам в профила ей тъй, профилактично, колкот да не се забравим. biggrin.gif Явно някои всеки ден проверяват кой им е влизал в профила. angry.gif:yanim:

'...ми влизаш, влизаш'.. :rolleyes: .по закона на кармата значи скоро нещо ще ти влезе. cool.gif ..дано ти излези късметя като си тикаш гагата наляво-нядясно..Скорпи отговаря за носът и отделително-репродуктивната с-ма... cool.gif

Артефакти са. Или по-скоро технологични артефакти. Има ги на 3 места в света - останалите са под пирамидите и в Странджа.

Тези артефакти в Ирак се пазят от християните (привидно такива) Николаити. В Египет до тях имат достъп само коптите.

:)

Странджа е най-непознатата и тайнствена планина в България.

За това ли говориш: http://paper.standartnews.com/bg/article.p...;article=184959

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

За това ли говориш: http://paper.standartnews.com/bg/article.p...;article=184959

Това е като втора Царичина. Тя Ванга и за Царичина била казала,че ще открият там извънземни, рижа маймуна, която ще изясни произхода на хората и т. н.

Кой от вас е ходил на Странджа на това място? cool.gif

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Ето статия, пак за Странджа и тайните работи там, ама тук някои "факти" са по-различни. Но, като цяло е същото. Просто има леко несъответствие на някои неща. cool.gif

https://www.bulpress.net/article/3777

Ха ха ха Искате ли да видите какво ЛС получих току що? biggrin.gif

Мухльо стига си влизал в профила ми ????,

Казах ли ти нещо бе тЪпчо slap1.gif

К'во търсиш в профила ми не мога да разбера ай обясни ми ? Всеки ден гледаш к'во има толкова интересно за гледане че ми влизаш бе !

Писна ми mad.gif mad.gif

Престани защото ще си имаш големи неприятности,чу ли ?

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1323526

САЩ отиде в Ирак за да се пребори с тероризма. Същото и спрямо Афганистан, да се готвят Иран и Пакистан.

САЩ са най-големите демократизатори. :)

Те ще надвият тероризма по целия свят. А ти само си помисли друг път дали ще вземеш дъвките си в самолета,

терорист гаден!

Аз зная какво е търсел Буш в Ирак. Същото, каквото са търсели мнозина преди него - Соломон и Хирам, онова, което са търсели кръстоносците, каквото е търсел и Хитлер, и всички сили на тъмнината.

Онази дума - изгубената... онази сричка... липсващата. Без нея пъзелът на злото е непълен.

Но няма да я открият!

Защото Светлината свети в тъмнината, а тъмнината я не превзе...

Знайте - всички религии са дело на тъмните сили - тайните фримасонски общества, дори и християнството и култът към Христос е тяхно дело - Исус е пратеник на Светлината, но християнството не е негово дело, тази религия за садисти, разпъващи на кръст и издигащи това мъчение в култ, тази религия за канибали, които ядат и пият от тялото и кръвта на Исус, като всички други религии е една голяма масонска лъжа, с която се цели заграбването на светлината на невинни и вярващи чисти същества в затвора на времето, безкрайното въртене на всемира в една дяволска въртележка, вечното буксуване в материята и затвора на светлината там и се има за цел единствено поробването на човека и на Светлите сили - неговите истински създатели.

Истинският Бог не желае да бъде почитан. Истинският Бог не се нарича страх. Той се нарича Любов!

Онова, което търсят всички нечисти, няма да го намерят. Никога!!!

Защото Словото е у Бога!

Винаги съм се чудила на себе си, защо, като нищо не са ми направили, инстинктивно се гнуся от попове и всякакви патриарси, папи, проповедници и свещеници и всякакви други подобни мисионерстващи сектанти, облечени в лицемерни дрехи от уж красиви учения. Сега зная. Защото зная вече чии служители са те.

И знайте още нещо - онова, което тук наричат светлина, това е истинската тъмнина, а това, което наричат тъмнина, е светлината неузната.

В българските легенди и приказки има скрита много мъдрост и много тайни знания. Една такава приказка е тази за тримата братя и Златната ябълка, която се пазела от ламя с три глави.

• Автор

Точно за това. Само че нещата са изкривени до неузнаваемост в медийните пространства. А булдозерите на ГРУшниците са затрили всички външни следи. Сега там е военна зона и не можеш да влезеш без разрешение и придружител. А, аз бях там - с придружител. Какво съм почувствал там е "матриал" за отделна тема. На границата на Сакар и Странджа има едно село. (това май съм го писал на времето в хнет) Името съм забравил (трябва да питам братовчед си за него), там хората са невероятно красиви. В самото село "грозотия" е непонятна дума. Жителите се женят само по между си - и така от векове. Любезни са, но те държат на дистанция. :angry: Сичкото де що се намираше ерген от Тополовград и селата наоколо бяха като "шпалир" - кешки си земат мома от селото. Ма не би. Щото и до сега не съм чул такъв случай. Домашните им животни бяха от различна порода - в България такива няма. Поне това си спомням - много години от тогава минаха.

И знайте още нещо - онова, което тук наричат светлина, това е истинската тъмнина, а това, което наричат тъмнина, е светлината неузната.

10Х Люси. С теб, Вал, а и други форумци нещата ги чувстваме по един и същи начин.

Истинският Бог не се нарича страх.

Със Страх се управляват робите Люси. http://karutzar.blogspot.com/2008/03/drive...nd-there-3.html

СТтРрАаХх

В

ъзможно ли е да си се представим лицето ни със затворени очи? Опитайте! Ще видите доста по-различна картина от тази, когато се виждате в огледалото. Картината, която виждате със затворени очи е истинското ви лице. Картината, която виждате в съзнанието си няма лице изобщо. Тя е само качествата, които имате. Това е истинския ТИ. Твоето съзнание. Вътрешната картина влияе на външната. Физическото тяло е просто обвивка на нашата Душа и съзнание (Духа е потопен и слят в Душата като Дар от Бог, и управлява нашето поведение).

Люси - Защото Словото е у Бога! - би ли прочела неща писани от мен преди 10тина години върху тази тема?

Не Фройд, пурата не е само просто пура

Точно за това. Само че нещата са изкривени до неузнаваемост в медийните пространства. А булдозерите на ГРУшниците са затрили всички външни следи. Сега там е военна зона и не можеш да влезеш без разрешение и придружител. А, аз бях там - с придружител. Какво съм почувствал там е "матриал" за отделна тема. На границата на Сакар и Странджа има едно село. (това май съм го писал на времето в хнет) Името съм забравил (трябва да питам братовчед си за него), там хората са невероятно красиви. В самото село "грозотия" е непонятна дума. Жителите се женят само по между си - и така от векове. Любезни са, но те държат на дистанция. :ph34r: Сичкото де що се намираше ерген от Тополовград и селата наоколо бяха като "шпалир" - кешки си земат мома от селото. Ма не би. Щото и до сега не съм чул такъв случай. Домашните им животни бяха от различна порода - в България такива няма. Поне това си спомням - много години от тогава минаха.

10Х Люси. С теб, Вал, а и други форумци нещата ги чувстваме по един и същи начин.

Със Страх се управляват робите Люси. http://karutzar.blogspot.com/2008/03/drive...nd-there-3.html

СТтРрАаХх

В

Люси - Защото Словото е у Бога! - би ли прочела неща писани от мен преди 10тина години върху тази тема?

Не Фройд, пурата не е само просто пура

Царю, много уважавам Лъвския архетип. Винаги искат да няма упадък и всички да са щастливи, доволни. :) И го правят по благороден начин. cool.gif

Поздраввявам те с вчерашното си клипче:

Но, може би не са имали време да помислят- не всичко е род и работа ?.. :Pcool.gif

Поздрави! :clap:

^ ^ Още един болен и филмиран.

Знаеш ли вобще какво е реторичен въпрос?

*hint* ( "Защо Америка нападна Ирак?" НЕ е реторичен въпрос.. )

Не, не знам какво е... би ли обяснил на нас простите хорица конспиративната теория защо бе нападнат Ирак?

Hint: America е континент, а не държава

Редактирано от d1saster (преглед на промените)

В българските легенди и приказки има скрита много мъдрост и много тайни знания. Една такава приказка е тази за тримата братя и Златната ябълка, която се пазела от ламя с три глави.

И каква е мъдростта, която е скрита в тази приказка?

Точно за това. Само че нещата са изкривени до неузнаваемост в медийните пространства. А булдозерите на ГРУшниците са затрили всички външни следи. Сега там е военна зона и не можеш да влезеш без разрешение и придружител. А, аз бях там - с придружител. Какво съм почувствал там е "матриал" за отделна тема. На границата на Сакар и Странджа има едно село. (това май съм го писал на времето в хнет) Името съм забравил (трябва да питам братовчед си за него), там хората са невероятно красиви. В самото село "грозотия" е непонятна дума. Жителите се женят само по между си - и така от векове. Любезни са, но те държат на дистанция. :P Сичкото де що се намираше ерген от Тополовград и селата наоколо бяха като "шпалир" - кешки си земат мома от селото. Ма не би. Щото и до сега не съм чул такъв случай. Домашните им животни бяха от различна порода - в България такива няма. Поне това си спомням - много години от тогава минаха.

Значи това село е необикновено? И можеш ли да ми опишеш жителите там, които били толкова красиви, ама не те е огряло с месните девойки? cool.gif Как по-точно изглеждат? :ph34r:

А ти какво почуства, когато беше в Странджа с придружител? В статията пише, че който отиде там, чувства силна негативна енергия. Така ли е или това е само за заблуда на хората? Ти какво почувства - негативна или друга енергия? :clap:

Една дума.. bullshits..

Хъ-хъ-хъ.. сигурно.. къде са им сателитите в орбита, компютрите, телескопите, микроскопите, телефоните, къде съм им знанията за ДНК, ген, химия, биология и т.н. и т.н. и т.н. .. мога да изброявам неща цял месец..

oh w8, сигурно са ги рисували някаде.. хаха.. толкоз напреднали, пък толкоз примитивен начин за съхранение на "информация".. лолз.. искам по снимка на F18 да ми направиш един такъв.. ама 1-1 да е.. biggrin.gif или ако искаш да ти го нарисувам на пейнта пък да видим какво ще сътвориш а?

Другите глупости в поста дори не заслужават отговор.. фантазии, братвежи и празни приказки без никаква стойност..

Ами ето ги тук сега. Едва ли откриваме топлата вода. Все от някъде сме получили инфо как се прави това или онова естествено от някой или от някъде където са били измислени. Цикличност, това е.

• Автор

Браткиш Пип, замислял ли си се защо нямаш Лъв в зоокартата си? Нито телета имаш, нито двуличните близнаци, нито кривоходещи раци... :)

Защото Водолеят е Човешка зодия. Този за който се представяш пред останалите хора (асенданта) е РаЗяРен овен със "навити на фуния" рога, който иска да елиминира (квадратура) козята Луна (полумесеца). Колкото и да те учуди, но Земята е с най-голям процент в твоята карта като елемент за домовете- Телец - 29.5% и на второ място при знаците - Earth: 107.1 / 25.9%. Асенданта ти е и с най-голямо тежнение и значение - на първо място е - Ascendant: 24.3 ( 1). Показваш пред хората овенски рога, а в същност си прекрасен Човек "разливащ водата на забравата и изцелението" (ако мога така да го кажа). Нали знаеш, че празните зоознаци и домове говорят много повече от пълните? :)

d1saster

Ами научи като не знаеш.

Конспирация няма.

добрер обясни защо САЩ е нападнала Ирак щом знаеш? 5 страници се пише за всичко друго, но не и по темата. Чакаме да ни просветлиш за причината!

Показваш пред хората овенски рога, а в същност си прекрасен Човек "разливащ водата на забравата и изцелението" (ако мога така да го кажа).

И аз така мисля! :);):P:P

:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.