Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се прави сайт с Web Page Maker ?

Featured Replies

Не си ги качил:

Error 404: Object not found

Web page http://vashiqt-sait.free.bg/images/business.jpg doesn't exist!

И по-добре ги сложи в имидж, не в имейдж.

Редакция: проблемът на потребителя е решен – картинките не бяха в правилната директория (/images).

Редактирано от Огнянов (преглед на промените)

• Отговори 356
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не си ги качил:

И по-добре ги сложи в имидж, не в имейдж.

Ето това е новият сайт: http://porachai-sait.free.bg/ . Всичко е качено и картинките са там както е описано , а защо не ги показва не знам ;(

С web page maker се правят много хубави сайтове стига да ви се занимава.Можете да си направите сайт за 15 минуи но няма да е толкова хубав. Ако го правите 2,3 дена може да стане много хубав сайт.

Здравейте. Имам проблем когото трябва да импортна страници обратно в Web Page Maker. Имам сайт който правя в момента и след като експортнах файловете в HTML се получиха 5 html файла , една папка images и една files. След като ги импортна файловете отново в програмата се получава пълен хаос: снимките са разместени , текстовете също не са на местата където трябва да бъдат. Защо се получава така ?

• 2 седмици по-късно...
  • 3 месеца по-късно...

Здравейте. Ето тези сайтове са правени на WPM http://www.pravoconsult.com/ http://www.bales-group.com/ http://www.kantoraonline.com/ http://www.toker.bg/ Може да дадете мнение за тях. Относно програмата. Ако се занимавате професионално с уеб може единствено да я използвате за планиране на проект много е удобна по време на проекта и одобрението на клиента защото като седнете и клиента каже можели тази снимка по голяма това да свети в оранжево и т.н. НО НЕ ВСИЧКО може да го промените веднага и клиента веднага да го види и да го одобри и да му хареса. НО ВСИЧКО свършва дотук. За малък сайт става даже е много добра има много вградени екстри. Да за да стане хубав сайт трбява да се използват и други програми флаш и т.н. може да добавяте джава. Ако се занимавате професионално се научете на код. Аз лично съжелявам, че се научих на WPM и сега ми е много тудно да почна сайт на друга програма.

• 2 седмици по-късно...

имам един проблем направих си един сайт с Web page marker и нали трябва като го запеметявам да е с име index,така тва е така но после като го качвам в Hit.bg не ми излиза index.html ами index.wss що е така ако може барзо !!!

имам един проблем направих си един сайт с Web page marker и нали трябва като го запеметявам да е с име index,така тва е така но после като го качвам в Hit.bg не ми излиза index.html ами index.wss що е така ако може барзо !!!

.html файла трябва да ти е index а .wss е файла на програмата от него даваш File > Export to html виж

post-273402-089480500 1284477559_thumb.p

• 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Някой можге ли да ми каже какви трябва да са настройките на тази таблица за да получавам писма с обратна връзка...

Пробвах всички възможни опции, задал съм имейл на който искам да получавам писма като форма на контакт и НЕ ще и НЕ ЩЕ!!! единствено успях да накарам да се стартира аутлука за да прати писмо, а аз искам директно да си праща!

Цъкам на различните опции - при всякаква комбинация от варианти на Method i Targe frame

Въобще работи ли тази опция самостоятелно, или проблема е в мен???

:cool:

Предварително благодаря!

post-668-0-55662700-1295265069_thumb.jpg

Редактирано от luybomir (преглед на промените)

Някой можге ли да ми каже какви трябва да са настройките на тази таблица за да получавам писма с обратна връзка...

Пробвах всички възможни опции, задал съм имейл на който искам да получавам писма като форма на контакт и НЕ ще и НЕ ЩЕ!!! единствено успях да накарам да се стартира аутлука за да прати писмо, а аз искам директно да си праща!

Цъкам на различните опции - при всякаква комбинация от варианти на Method i Targe frame

Въобще работи ли тази опция самостоятелно, или проблема е в мен???

:)

Предварително благодаря!

Честно и аз съм пробвал тази функция и не можах по никакъв начин да го накарам да ми праща писма

Варианти

Направи си една страница с форма от DW и да се отваря с iframe (малко по сложно но ще работи)

Другата щуротия която съм я правил също е само няма да ми се смеете много инсталирана joomla с компонент рапид контакт и пак с iframe в WPM го слагаш да се отваря страницата с контакта

и така ти работи формата без проблем

естествено дизайна трябва да се е съвместим

виж тука как съм го правил

http://www.pravoconsult.com/contact.html

Редактирано от iikkoo (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, правя едно малко сайтче на WPM, обаче имам много кофти проблем. Ето го работния ми проект http://milastoyanova.free.bg/ Като се разцъкат страниците се вижда проблем, фона ми бяга, а в пропъртийса се вижда че са на една о съща позция, как мога да го оправя EDIT: Оправих го, просто ги изтрих и ги направих наново

Редактирано от milavanila (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

моля ви помогнете !!!!!!! как да си направя с web page maker допълнителни активни бутони на страницата си на който мога да задам име,цвят и да могат да отварят страница в сайта ми БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

Значи направих си сайт с картинки, текст, видео, меню и други. Направих си регистрация в hit.bg. Навсякъде чета че трябва файловете и снимките да се качват поотделно - една по една. Може ли да се направи така че да не ги качвам поотделно и ако не е в hit.bg в кой друг хостинг мога да го кача да не е поотделно??? :) Като цъкнеш два пъти ти излиза прозорец на име Navigation Bar. От Options променяш текста в полетата. От Text Променяш стила на текста.От Layout дали да ти е хоризонтално или вертикално. А от Customize можеж да променяш Mouseover. А пък за линк- пак цъкаш 2 пъти и от полето вдясно избираш URL и оттам страница от сайта ти. Успех!!!

• 3 седмици по-късно...

Здравейте,

Искам да попитам как се маха логото/линка на WPM от страниците на сайта?

Благодаря.

С редактиране на кода.

Благодаря за бързия отзив, но може ли по-подробно да се обясни?

Отваряш html-a в notepad.Ако е само лого можеш и да изтриеш картинката.
  • 3 месеца по-късно...

Здравейте,правя си сайтче с Web page maker,но искам да сложа и един бутон които да не съдържа:JavaScript (''.cookie'', ''cookie('', ''replace('', IFRAME, META o includes), cookies ni base href.Някои ако може да помогне ще съм благодарен

• 1 месец по-късно...

Здравеите, правя си саит за една онлине игра Shaiya та искам да попитам ето ви един саит на тази игра да имате представа http://www.wickedshaiya.com/ вижте графа REGISTRATION искам да попитам как мога да го няправя и аз това да направя да се регистрират хората за моя сървар на играта.

Спрете да препоръчвате разни т*пи програмки от типа на Web Page Maker. Относно начинаещите почвайте да учите от w3 school и video tutorials bg.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,правя си сайт с Web Page Maker и искам да попитам защо когато го качиш на хоста сайтът се оказва по-голям отколкото докато го правиш.В Web Page Maker има опция да видиш сайта как изглежда преди да го качиш но неотговаря на реалните размери.Как може да се оправи това?Благодаря предварително

• 7 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.