Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

Става шутъра, но пак много бързо се развива действието. Почти нямаш време да разледаш нивата...

• Отговори 405
  • Прегледи 42,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето как се представят карите при тази игра.Яко мойта прави 39 дори на най-висока р.з. с най-високо 4АА.Което е добре,е разбира се с Intel Core I7.А на подобна на мойта р.з. и другите работи 59 http://www.techspot.com/article/219-cod-modern-warfare-2-gpu-performance/page5.html Направете си играта на COMPABILITY MOD на XP sp3 и можеби ще ви върви по-добре. Изглежда играта е доста по-добре оптимизирана обаче за Nvidia,което може от АТИ да оправят в новите драйвери

Проклятие пак са я направили много къса. Кат я превъртя ко ще правя. Сега като отложиха Асаса. Иначе е много забавна.

Проклятие пак са я направили много къса. Кат я превъртя ко ще правя. Сега като отложиха Асаса.

Иначе е много забавна.

Не е много къса имаш Campaing, Special Ops. Ще видим за колко време ще я врътна

Е, превъртях я два пъти - стига ми толкова :) Иначе много ми харесва това, че като превъртиш играта имаш възможност на мисия Museum, където можеш да си препомниш хубавите моменти от играта и да тестваш отново всички оръжия.

Свалих играта на руски,но се появи проблем-надписите не се виждат!Пробвах и със свалени от други сайтове,но винаги е така.Държа да е на руски защото го знам по добре от английския!Някой има ли идея защо е така!

post-147476-1258042929,68_thumb.png

Превъртях я! Много добра игра, за жалост прекалено къса. Имаше разни новаторски работи, но да внимават да не се превърне в GTA...или Battlefield с тия моторни шейни, лодки....Като цяло CoD винаги ми е харесвала...да видим сега и MP. :)

Играта според мен е много сполучлива, много е лека за тази графика. Мисиите са стращно трудни, което е хубаво. Аз лично съм на 5тата мисия и съм доволен. Според мен е доста по-добра от World at War. Това е от мен :P

Графиката не е мръднала от предната Cod MW според мен :) Наблюденията ми са при игра под резолюция 1680х1050, максимални детайли и 4AA.

Графиката не е мръднала от предната Cod MW според мен :)

Наблюденията ми са при игра под резолюция 1680х1050, максимални детайли и 4AA.

Между другото, подкрепям това мнение ... Може би много хора не са играли MW на макс преди и сега им се е отдала възможност да играят тази на макс. А то един ако каже, че графиката е много по-добра, всеки си намира по нещо, за което да се хване. Някой неща са ги пипнали, някой текстури за доста детайлни, но като цяло - не е много различно. Не съм следил развитието на тази игра, не знам дали графичния енджин е нов или подобрен стар, но ... личното ми мнение е, че не много различно.

Между другото, подкрепям това мнение ... Може би много хора не са играли MW на макс преди и сега им се е отдала възможност да играят тази на макс. А то един ако каже, че графиката е много по-добра, всеки си намира по нещо, за което да се хване. Някой неща са ги пипнали, някой текстури за доста детайлни, но като цяло - не е много различно. Не съм следил развитието на тази игра, не знам дали графичния енджин е нов или подобрен стар, но ... личното ми мнение е, че не много различно.

Гейплея най-кърти, а за графиката съм съгласен.Също така искам да допълня, че много ми хареса идеята като пуснах първо играта и ми каза, че някои мисий ще ми повлияят психически (или нещо от сорта), и дали искам да ги ропусна.Е, аз разбира се си минах всичко.Любимата ми мисия си остава онази 3-тата май се пада от Act 1 с моторните шейни.

Абеее, случва ми се нещо, дето не ми се е случвало досега :ass: Имам проблем с игра :) Има една мисия в едно американско градче. Качвам се на един покрив и оттам треа да се защити позицията. Има една автоматична машинка, дето се мести по покрива и избива всичко дето види :baby: Проблемът е, че стигнах до тоя покрив и играта почна да сече ... гледам кадърчета :D Някой нещо да е чувал за такива проблеми? Или грешката си е в моя телевизор?

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Играта е добра, но не предлага нищо повече от стандартната пуцалка (не съм я доизиграл още де). При мен всичко на макс с Е8500 и HD4870 512 mb. на 1440х900 под Win7 държи стабилни 75 фрейма с V Sync (само на моменти при бойните действия в обширна градска обстановка пада до 60), а без него вдига на моменти и до 150. Що се отнася до графиката, то тя е много добра, но на Crysis графиката е "по-жива" (казвам това, понеже по-горе в коментарите имаше сравнение между двете игри). На режим "нормал", до там, докъдето съм стигнал, играта е лесна, забавна и е като "разходка в парка". Сейфовете ти ги прави буквално зад всеки ъгъл, което е може би добре на максимална трудност, но при леките режими някак се губи тръпката. Най-добрият CoD за мен е първият, вторият и четвъртият.

Абеее, случва ми се нещо, дето не ми се е случвало досега :ass: Имам проблем с игра :) Има една мисия в едно американско градче. Качвам се на един покрив и оттам треа да се защити позицията. Има една автоматична машинка, дето се мести по покрива и избива всичко дето види :baby: Проблемът е, че стигнах до тоя покрив и играта почна да сече ... гледам кадърчета :D Някой нещо да е чувал за такива проблеми? Или грешката си е в моя телевизор?

В твоя телевизор е...при мен няма проблеми.

Май не е само в твоя телевизор, защото и на мен там ми късаше под Vista 64 bit. а и на доста други места, но под Win7 го нямам този проблем. Казвам "късаше", защото играта си държи стабилният фреймрейт (от по-горния ми пост), но някак кадрите на моменти рязко падаха на половина за момент и от това се получаваше един много неприятен "сечащ" ефект.

Аз не съм съгласен

Графиката е много по-подобрена.Растителността е много по-добре от 4-ката.Водата също не е още перфектна,но е доста по-добре от предишната игра.Детайлността на лицата е много по-добра.На места играта изглежда много по-добре от Crysis Warhead,но при други като при растителността и водата,може би и небето играта е доста под нивото на Crysis изобщо.Но при предположение,че е толкова по-лека напълно приемливо е.

Трябва да пуснат пач да оправи непостоянните фреймове в някои мисии и там където има много пушек и сняг.Едни мога спокойно да ги играя на 4XAA НА 2048X1152 на макс други ме ограничава за спокойна игра до 2xaa

Аз забелязах на мисията с летището, че когато има нещо на пътя на войника(в случая бяха трупове, но после видях че и при разни други неща се получава), той не се качва върху тях а директно минава през тях все едно ги няма. Друго което съм забелязал на CoD(не само на тази) - като погледнеш надолу не можеш да си видиш краката. :cool: Това второто може да се постараят да го оправят...то и на други игри го има де.

Превъртях я (9 часа и 16 минути на предпоследната трудност), обаче е*ати агонията. Не знам от Вистата ли е, от компютъра ли е, обаче проблема с насичането си остана по време на цялата игра. Върви си стабилно с 30-60 кадъра (зависи къде се намирам ... но пак доста добре, щото става въпрос за 1680х1050/2АА и сичко де-що има на YES /настройката за текстурите си е на Automatic, щото иначе не знам кво ще стане :whist:/) и ПРАС - 0! И така седи 1 минута и се случва на всеки 30 секунди :wors: Начи 30 секунди играя, 1 минута псувам и блъскам. Треа да си голям дебил за да "играеш" така. Определено може да имам недостиг на РАМ, но ... чак така да сече - не вярвам. Попринцип ме съмнява да е заради хард-а, щото най-стария ми е и системен и в HDTune прави едни отчайващи резулатати - стартира от 50МВ/s и пада до 25МВ/s като чат-пат се сгромолясва и до под 10 за секунда. Но пък тоя проблем в друга игра го нянам. Crysis-мризис, Far Cry 2, AC, PoP ... нема такова нещо. Дори и с GTA IV нямам такъв проблем като изключим, че понякога зарежда бавно. Иначе играта ... абе не знам кво да кажа. Много е добра, обаче аз нищо не играх, гледах картинки ... толко много пъти умрях, че сигурно и в Гинес нема да искат да ме вземат ... За това колко е дълга - на мен ми се видя много дълга, но ... Не е достатъчно като се има впредвид размера. Макаров изчезна от полезрението ми след мисията на гробището за самолети, дето се явява One Man Army :whist:, така че сигурно с него ще се занимаваме в CoD MW3. Потресен съм ... повече няма да говоря ...

Превъртях я (9 часа и 16 минути на предпоследната трудност), обаче е*ати агонията. Не знам от Вистата ли е, от компютъра ли е, обаче проблема с насичането си остана по време на цялата игра. Върви си стабилно с 30-60 кадъра (зависи къде се намирам ... но пак доста добре, щото става въпрос за 1680х1050/2АА и сичко де-що има на YES /настройката за текстурите си е на Automatic, щото иначе не знам кво ще стане :D/) и ПРАС - 0! И така седи 1 минута и се случва на всеки 30 секунди :D Начи 30 секунди играя, 1 минута псувам и блъскам. Треа да си голям дебил за да "играеш" така. Определено може да имам недостиг на РАМ, но ... чак така да сече - не вярвам. Попринцип ме съмнява да е заради хард-а, щото най-стария ми е и системен и в HDTune прави едни отчайващи резулатати - стартира от 50МВ/s и пада до 25МВ/s като чат-пат се сгромолясва и до под 10 за секунда. Но пък тоя проблем в друга игра го нянам. Crysis-мризис, Far Cry 2, AC, PoP ... нема такова нещо. Дори и с GTA IV нямам такъв проблем като изключим, че понякога зарежда бавно.

Иначе играта ... абе не знам кво да кажа. Много е добра, обаче аз нищо не играх, гледах картинки ... толко много пъти умрях, че сигурно и в Гинес нема да искат да ме вземат ... За това колко е дълга - на мен ми се видя много дълга, но ... Не е достатъчно като се има впредвид размера. Макаров изчезна от полезрението ми след мисията на гробището за самолети, дето се явява One Man Army :), така че сигурно с него ще се занимаваме в CoD MW3.

Потресен съм ... повече няма да говоря ...

Не е от недостиг на рам (аз съм с 4 гб.) и на мен също на места (особено когато излезеш изведнъж от някое тясно място на широко) ми правеше така под Виста, но под 7 никакви проблеми! Явно нещо куца оптимизацията на играта за Виста.

Превъртях я (9 часа и 16 минути на предпоследната трудност), обаче е*ати агонията. Не знам от Вистата ли е, от компютъра ли е, обаче проблема с насичането си остана по време на цялата игра. Върви си стабилно с 30-60 кадъра (зависи къде се намирам ... но пак доста добре, щото става въпрос за 1680х1050/2АА и сичко де-що има на YES /настройката за текстурите си е на Automatic, щото иначе не знам кво ще стане :D/) и ПРАС - 0! И така седи 1 минута и се случва на всеки 30 секунди :crying10: Начи 30 секунди играя, 1 минута псувам и блъскам. Треа да си голям дебил за да "играеш" така. Определено може да имам недостиг на РАМ, но ... чак така да сече - не вярвам. Попринцип ме съмнява да е заради хард-а, щото най-стария ми е и системен и в HDTune прави едни отчайващи резулатати - стартира от 50МВ/s и пада до 25МВ/s като чат-пат се сгромолясва и до под 10 за секунда. Но пък тоя проблем в друга игра го нянам. Crysis-мризис, Far Cry 2, AC, PoP ... нема такова нещо. Дори и с GTA IV нямам такъв проблем като изключим, че понякога зарежда бавно.

Иначе играта ... абе не знам кво да кажа. Много е добра, обаче аз нищо не играх, гледах картинки ... толко много пъти умрях, че сигурно и в Гинес нема да искат да ме вземат ... За това колко е дълга - на мен ми се видя много дълга, но ... Не е достатъчно като се има впредвид размера. Макаров изчезна от полезрението ми след мисията на гробището за самолети, дето се явява One Man Army :D, така че сигурно с него ще се занимаваме в CoD MW3.

Потресен съм ... повече няма да говоря ...

Аз съм я превъртял за 6 часа и 39мин. на същата трудност. Не знам ти какво си правил още 2 часа и половина....естествено може да е от насичането, което при мен липсва, но защо просто не пробва без АА? Относно Макаров съм съгласен...търсят си продължение :)

ПП. А на тоя CoD Multiplayer-a са го прецакали. Първо доколкото прочетох има ограничение да играя до 18 играча, а също така има неква работа с Steam. Дано да го върнат както си беше на предишните CoD. То много хора я играя тая игра точно заради MP.

Редактирано от mrik (преглед на промените)

Не е от недостиг на рам (аз съм с 4 гб.) и на мен също на места (особено когато излезеш изведнъж от някое тясно място на широко) ми правеше така под Виста, но под 7 никакви проблеми! Явно нещо куца оптимизацията на играта за Виста.

На мен така не ми е ставало.Най-вероятно ти прегрява картата.И при мен има спадове на кадри по някое време,но това главно ако е пусната на 4XAA 2048X1152 всичко на макс,но ако е на 2xaa няма проблем.Според мен това си е главно проблем от играта иска си пач да запазва по-стабилни кадри .

На мен така не ми е ставало.Най-вероятно ти прегрява картата.И при мен има спадове на кадри по някое време,но това главно ако е пусната на 4XAA 2048X1152 всичко на макс,но ако е на 2xaa няма проблем.Според мен това си е главно проблем от играта иска си пач да запазва по-стабилни кадри .

Картата ми едва ли прегрява. С два вентила е и съм ги пуснал на 60 % и при натоварване вдига до 75 градуса. Естествено, че я играя на 4АА (когато кажа на макс това значи и че антиалайзинга е докрай, че и V Sync е включен). Игри играя само на макс. или изобщо не ги играя! Изключение направи само Crysis - нея я изиграх на 2 АА и без включена синхронизация.

Здравейте на всички от мен.Играта е много добра,нямах абсолютно никакви проблеми с нея.Историята беше интересна и пълна с обрати поне за мен.Прекалено кратка обаче.И аз като граффик я превъртях за 6 часа,като се има предвид,че шуутърите не са ми най-силния жанр(по-рано споменатия може да потвърди).Определно ще очаквам продължението на играта и се надявам,че поне то ще се играе по-дълго.О и също бих казал,че за мен ще е по-хубаво края на тази история да се продължи с експанжън,защото ще излезе по-бързо. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.