Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филми, които очаквате с нетърпение

Featured Replies

Продължение на The Italian Job? Хм...може да се види за убиване на време. Но без Ед Нортън няма да е същото.

Иначе бая има да чакаш, гледам, че чак 2011 излиза Публикувано изображение

верно е тва,но доста ми е интересно как ще се развие действието във филма :)
  • Отговори 145
  • Прегледи 20,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

С нетърпение чакам да видя какво ще измайстори любимката ми София Копола в този филм.

Хем ще се нагледам на нещо със сигурност красиво и стилно, хем ще видя Бенисио дел Торо в нова светлина и ще се нарадвам на сладураната и по-малка сестричка на Дакота Фанинг - Ел Фанинг.

Ще чакам и на Скорсезе новото филмче.

• 2 седмици по-късно...

The Social Network (2010) by David Fincher Особено сега, когато фейсбук и подобните му социални мрежи са особено актуални, като се добави и слабостта ми към Финчър - чакам с нетърпение този филм.

Редактирано от sed_ally[kara] (преглед на промените)

С нетърпение очаквам да видя каква ще е съдбата на "Ъмбрела корп. " и на Алис. Ако има продължение де на филма, "Заразно зло" Също и "Карибските пирати." :)

Редактирано от shadey (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Чакам Prince of Persia филма ама има доста да си дочакам пък и като гледам кой за избрали за главен актьор хич не ми е по вкуса Публикувано изображение май ще си остана разочарована

иначе догодина излиза The Legion който по трейлърче ми се видя интересен ама то на трейлър всичко изглежда хубаво Публикувано изображение

Final Destination 4 през септември тази година, също така Сташен филм 5 през 2011(доста ще почакам) и две съпунки -забранена любов Публикувано изображение и отчаяни съпруги 6-ти сезон през септември тази година Публикувано изображение

Чакам Prince of Persia филма ама има доста да си дочакам пък и като гледам кой за избрали за главен актьор хич не ми е по вкуса Публикувано изображение май ще си остана разочарована

Не издържах да не ти отговоря и да защитя един от любимите ми млади актьори - Jake Gyllenhaal!

Разбира се, разни хора разни идеали и вкусове, но според мен Jake е възможно най-подходящия за тази роля - и като външност, и като актьорска игра. А като се има предвид и как си избира ролите (виж тук) - изобщо не приемам за основателни отрицателните критики за него.

Ролите му в Donnie Darko (2001) - просто уникален!, Zodiac, Rendition - за мен беше приятна изненада да го видя в такава роля, Proof - невероятен унисон с толкова антипатичната за мен Gwyneth Paltrow (мразя я заради мръсните й номера около "Shakespeare in Love"), Brokeback Mountain, The Day After Tommorow, Jarhead... Всяка една роля му е особена и различна. Не се появява постоянно в едно и също амплоа, както правят множество други актьори.

Кого да бяха избрали за ролята на Принца? Orlando Bloom ли? Публикувано изображение

Единствено Джони Деп го виждам като един по-добър избор за ролята на Принца, но е доста "възрастен" вече за такава роля... (за жалост Публикувано изображение )

Не издържах да не ти отговоря и да защитя един от любимите ми млади актьори - Jake Gyllenhaal!

Разбира се, разни хора разни идеали и вкусове, но според мен Jake е възможно най-подходящия за тази роля - и като външност, и като актьорска игра. А като се има предвид и как си избира ролите (виж тук) - изобщо не приемам за основателни отрицателните критики за него.

Ролите му в Donnie Darko (2001) - просто уникален!, Zodiac, Rendition - за мен беше приятна изненада да го видя в такава роля, Proof - невероятен унисон с толкова антипатичната за мен Gwyneth Paltrow (мразя я заради мръсните й номера около "Shakespeare in Love"), Brokeback Mountain, The Day After Tommorow, Jarhead... Всяка една роля му е особена и различна. Не се появява постоянно в едно и също амплоа, както правят множество други актьори.

Кого да бяха избрали за ролята на Принца? Orlando Bloom ли? Публикувано изображение

Единствено Джони Деп го виждам като един по-добър избор за ролята на Принца, но е доста "възрастен" вече за такава роля... (за жалост Публикувано изображение )

Ех ти пък съм фенка на дони драко (go back to china bitch си остава една от най използваните реплики в речника ми) но няма да си отъпя на от мнението че все пак актьора трябваше да има екзотични черти вярно че в играта има британски акцент но както и да е който и американски актьор да бяха избрали нямаше да съм доволна по простата причина че мисля че трябваше да изберат някой със смесени корени най малкото...

освен това във филма са променили половината сюжет на играта

и Джейк колкото и хубав да е (особено в the day after tomorrow )не ми се вързва с образа на принца

Final destination 4- чакам го с нетърпение само да излезе и съм в киното

Final destination 4- чакам го с нетърпение само да излезе и съм в киното

Другия петък е премиерата... Най-късно до една седмица ще тръгне предполагам...

• 2 седмици по-късно...

Вижте първия трейлър на "Аватар" - филмът, който прави революция в киното!!! Публикувано изображение

Кинокомпанията "Туентиът сенчъри фокс" обяви датата на премиерата на първия трейлър на филма "Аватар" на Джеймс Камерън, съобщи сайтът Comingsoon.

Той ще бъде представен на зрителите на 21 август 2009 година.

Трейлърът ще бъде показан във всички формати: IMAX 3-D, IMAX 2-D, digital 3-D, digital 2-D и 35mm 2-D. Ще може да се види също в интернет.

ВИЖТЕ ГО ТУК!

От кинокомпанията обещават още в някои кина да покаже откъси от филма "Аватар".

Лента.ру припомня, че още преди да бъдат пуснати първите официални кадри от "Аватар" и трейлъра, Джеймс Камерън вече постави няколко рекорда. Първият от тях е продължителността на разпространение на лентата в кината IMAX.

Филмът ще се завърти от 18 декември 2009 година и ще върви в мрежата IMAX до 5 март 2010 година, когато неговото място ще заеме лентата на Тим Бъртън "Алиса в страната на чудесата".

Джеймс Камерън снима филма по собствен сценарий, който е написал преди много години. Главното действащо лице е морски пехотинец. Той участва в покоряването на планетата Пандора, богата на полезни изкопаеми. Там се сблъсква с представители на извънземна раса.

Премиерата на "Аватар" е насрочена за 17 декември тази година. БТА

Вижте първия трейлър на "Аватар" - филмът, който прави революция в киното!!!

Той ще бъде представен на зрителите на 21 август 2009 година.

ВИЖТЕ ГО ТУК!

От кинокомпанията обещават още в някои кина да покаже откъси от филма "Аватар".

Премиерата на "Аватар" е насрочена за 17 декември тази година. БТА

Миналата седмица като ходих да гледам "Inglourious Basterds", показаха и трейлъра на "Avatar".

Бях чула за този проект на Джеймс Камерън, но тъй като фантастиката не ми е по вкуса, не се задълбах да прочета нещо повече за филма.

В началото на трейлъра неволно се сетих за "Minority Report" на Спилбърг от 2002 година.

В последствие повече ми напомни за "Beowulf" на Земекис от 2007 година.

Доста добри ефекти наистина, стана ми интересно. ;) Мисля, че доста ще се приказва за този филм.

Доста добри ефекти наистина, стана ми интересно. :speak: Мисля, че доста ще се приказва за този филм.

Аз също не си падам по фантастики, но това, което прочетох много ме впечатли.Трейлъра е подобрил рекорда по гледаемост и е заснет с невиждани досега технологии...Ще го гледам...

• 2 месеца по-късно...

Аз лично от както разбрах, че ще има нов филм, прототип на http://www.youtube.com/watch?v=LkrqtxogmME, нямам търпение да се докопам до него. Но този път кратките филмчета режисирани от различни режисьори от целият свят, ще се развиват в Ню Йорк.

Публикувано изображение

imdb.com

А вие? Кой филм очаквате с нетърпение?

И аз чакам New York, I love you. Не го намирам в zamunda, а след няколко дни има премиера в София. Дали някой знае откъде да го сваля?

Чакам с нетърпение "New moon" , но съм и доста скептична. Не за друго ами постоянно се сещам как Крис Вайц орезели според мен "Златния компас"

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

2012

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=SdhzGe-h2KM

• 2 седмици по-късно...

Чакам с нетърпение "New moon" , но съм и доста скептична. Не за друго ами постоянно се сещам как Крис Вайц орезели според мен "Златния компас"

:clap: Излезе, излезе с лошо качество, но излезе, лично аз няма да чакам по-добро. Вече два месеца го чакам, не щЪ да чакам повече :blink:

18 декември... Малко остана. И аз го чакам с нетърпение и съм сигурна, че ще вземе доста награди, включително и Оскари... :black eye:

• Автор

Daybreakers

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W9roxtugaUo

The road

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=hbLgszfXTAY

Специално за The road нямам търпение - чела съм книгата, която е просто най-голямата депресия, на която човек може да попадне в литературна форма. Филмът изглежда адекватно адаптиран.

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...
  • Автор

Очаквам Inception на Кристофър Нолън с нескрито нетърпение. :whist:

http-~~-//youtube.com/watch?v=S3XzUYd6nrU

Имайки предвид, че до момента не съм гледала слаб филм на Нолън, а и гледайки листата с актьори замесени в проекта (Ди Каприо, Елън Пейдж, Марион Котиард и моя любимец - Килиън Мърфи), смея да имам големи очаквания за този филм.

Предполагам, че края на юли/началото на август вече ще е и по родните кина.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.