Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Филми, които очаквате с нетърпение

Featured Replies

"Machete" by Robert Rodriguez от края на 2007 го чакам...

• Отговори 145
  • Прегледи 20,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

На 6ти май е имало предварителна прожекция за независими киноразпространители (някаде в Щатите), на филма The Imaginarium of Doctor Parnassus, тъй като все още си няма официален разпространител. Да се надяваме скоро да е по кината :)

На 6ти май е имало предварителна прожекция за независими киноразпространители (някаде в Щатите), на филма The Imaginarium of Doctor Parnassus, тъй като все още си няма официален разпространител. Да се надяваме скоро да е по кината :)

Тук пише, че на 05 май е била първата прожекция...

Иначе от утре почва фестивалът в Кан, на който ще бъдат прожектирани доста от филмите, които очакваш :)

Аз лично се вълнувам особено от последния филм - “Коко Шанел и Игор Ставински”, който ще бъде представен, наред с The Imaginarium of Doctor Parnassus, разбира се Публикувано изображение:)

Тук пише, че на 05 май е била първата прожекция...

Иначе от утре почва фестивалът в Кан, на който ще бъдат прожектирани доста от филмите, които очакваш :)

Аз лично се вълнувам особено от последния филм - “Коко Шанел и Игор Ставински”, който ще бъде представен, наред с The Imaginarium of Doctor Parnassus, разбира се Публикувано изображение:friends1:

Това филм за Коко Шанел ли ще е?

скоро четох историята и в списание l'europeo (много яко списание междудругото) и ако е филм за нея, определено ще е интересен :jumping11:

Тъй като е ясно, че и тази година ще го пропуснем фестивала в Кан :),се надявам след него да излязат тези филми с добро качество, за да не се налага да ги чакаме с години по нашите кина.

А за прожекцията на The Imaginarium of Doctor Parnassus може и на 5ти да е било, не е малка часовата разлика, често стават грешки хаха :dancing18:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Това филм за Коко Шанел ли ще е?

скоро четох историята и в списание l'europeo (много яко списание междудругото) и ако е филм за нея, определено ще е интересен :doh:

Да, един от няколкото филми, които са снимани през последната година за нея...

Честно казано, по-интересен ми се струва този с Одри Тоту, но има време за него... :wors:

Междудругото това е любимото ми списание :wors:

Редактирано от sed_ally (преглед на промените)

• Автор

Честно казано, по-интересен ми се струва този с Одри Тоту, но има време за него... :)

Междудругото това е любимото ми списание :angry:

Мас Микелсен ще играе Игор Стравински? Публикувано изображение

Стига бе!

Иначе той си е актьор от класа, но някак си не ми се връзва :)

Честно казано, по-интересен ми се струва този с Одри Тоту, но има време за него... ;)

Междудругото това е любимото ми списание :)

Този с Одри Тоту изглежда доста добре, най-малкото постера е интригуващ... Аз нея я признах за актриса доста отдавна, макар че напоследък ми се губи нещо.

А относно списанието, едно друг списание (май беше мениджър), каза че им се възхищава или нещо подобно (хвалеха ги в общи линии), а това е нещо, което рядко се вижда, освен ако не е платена реклама разбира се :).

Мас Микелсен ще играе Игор Стравински? Публикувано изображение

Стига бе!

Иначе той си е актьор от класа, но някак си не ми се връзва :rolleyes:

Охо, появихме се :P. Забрави го това кино, да не ви спряха торентите в Дания :)))

Аз очаквам Ангели и Демони, който всъщност днес излиза тук (Белгия). Иначе гледала съм този за Коко Шанел.... да интересен е, на мен лично ми доскуча по едно време, но пък научаваш как е постигнала успеха си :)

"Scary movie 5 " Публикувано изображение

Дано се окаже наистина хубав филм, че последните "... Movie" са пълни бози!

Angels and Demons

Световна премиера: 15.05.2009

Премиера в България: 15.05.2009

Публикувано изображение

Пък аз ц нетърпение чакам 2012.Просто мисля че ще е нощо доста по различно.Поздравления за темата

Днес е премиерата на дългоочаквания от мен Angels&Demons :P За жалост по ирония на съдбата няма да мога да го гледам днес, поради разни други задължения... Нека, който го гледа да сподели впечатленията си.

Аз пък чакам този:

Публикувано изображение

Премиера:11.06.2009 г.

• Автор

Аз пък чакам този:

Публикувано изображение

Премиера:11.06.2009 г.

Причини, поради, които този филм влиза в списъка ми с очаквания:

1. Винсънт Гало

2. Франсис Форд Копола :P

Мерси, че сподели ;)

1. Винсънт Гало

2. Франсис Форд Копола :)

Мерси, че сподели ;)

И разбира се - Klaus Maria Brandauer

1. Винсънт Гало

Само като се сетя, че в началото са искали ролята да се играе от Мат Дилън (този сладникав хубавец) ми става леко, че не са го избрали!

• Автор

Само като се сетя, че в началото са искали ролята да се играе от Мат Дилън (този сладникав хубавец) ми става леко, че не са го избрали!

Прав си, няма да се върже. Гало е класи над Дилън.

Но пък Дилън направи невероятен Чинански във "Фактотум" по Буковски. Макар филма да беше скръб, Дилан е уникален Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Аз чакам с нетърпение: The Princess and the Frog

TRAILER - чак Януари 2010 ще е при нас

Може да ми се смеете, ама на душата ми е леко.

не ти смея, ама и аз го чакам Публикувано изображение

Аз чакам с нетърпение третия сезон на "Рим", ама дори не съм сигурна дали ще има такъв. Някой знае ли нещо по въпроса? Много ми е любим този Тит Пуло :-)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.