Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

И на крокодилите им се хапва свежо месце biggrin.gif

на тях особенно biggrin.gif

Снежанките вечно са на диета biggrin.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

Забравих си флашката в къщи ;)

а сега да те видя какво ще правиш без флашка цял ден :P

а сега да те видя какво ще правиш без флашка цял ден :P

Не е смешно - вчера поставих задача на нощната смяна да ми напишат един рапорт-обяснение заради една жалба от пациент срещу лекарката, която беше дежурна.

Е, тя си е написала рапорта, обаче как сега да го взема от компютъра в залата и да го пренеса на моя, след като

компютърът на който е документа е без флопи , без принтер и без да е свързан в мрежата ? ;)

Да вадя харда му и да си го нося тук ли ?

Баси глупостта - флашката ми е на връзката ключове за колата - по този начин е винаги с мен.Да, ама тази сутрин реших да дойда пеша на работа, защото жена ми твърдеше, че съм почнал да пускам шкембе от това, че съм се "обездвижил" - само с колата съм ходел - "рък-бъзък из града". Та да я слушам нея - реших тази сутрин пеша да дойда на работа....

И ето ти резултат - флашката остана с ключовете в къщи :P

Сега нито рапорт, нито обяснение, следователно - нито отговор към РЗОК и Етичната комисия :P А днес е петък....

е, не може някой от колегите ти да няма флашка?

шкембе, а? хехехехехе

Нямат

ахам sad.gif с "дръжки" отстрани sad.gif вика ми, че съм замязал на "пукната сурова наденичка" sad.gif

Мисля си,че все още хващаш окото... ;)

Мисля си,че все още хващаш окото... ;)

ohmy.gif точно от тебе не очаквах такъв коментар ...... Баси - какво направиха от тебе в тая София бре ??? ohmy.gif

Леоооо - къде си, о слабост на моите слабини - погледни WhiteHart - какви ги приказва и върши .... :P

ohmy.gif точно от тебе не очаквах такъв коментар ...... Баси - какво направиха от тебе в тая София бре ??? ohmy.gif

Леоооо - къде си, о слабост на моите слабини - погледни WhiteHart - какви ги приказва и върши .... :blink:

Ми готино дупенце имаш,няма кво да си кривя душата... :yanim:

Тук съм ама мога ли да спра гората да се разлиства. biggrin.gif Пък и това за дупенцето е верно. Често си в съня ми сладък пухчо малък laugh.gif

като взема сопата - знаеш ли какви разлиствания ще ви дам на вас двамата laugh.gif Дърт манаф кат мене ще бройкате , а ?

Като ви подхвана и двамата - ще видите магаре леща яде ли :yanim:

Намерих си флашка от една лаборантка и вече си имам рапортите :blink:

Банкоматите по света пощуряха, вие за дупета си горовите...Луди хора biggrin.gif

Е тва ше ни остане накрая - по едно голо дупе... biggrin.gif

Сега вече си мисля, как може новина от България, да се намира в раздел "Всичко останало", а в раздела за "Новини...." да има същата подобно тема :yanim: Явно аз нещо не съм в ред :blink:

Бас -избиха тия хора по улиците..... може ли да блъснеш човек , който се е движел по пешеходна пътека, а след това да избягаш ?

Та чак полицията да те издирва след това ?

Нямат

ахам sad.gif с "дръжки" отстрани sad.gif вика ми, че съм замязал на "пукната сурова наденичка" sad.gif

мдааа, пък аз си те представях един такъв строен и напет хехехехеххе :P :P :P

строен като табуретка се явявам :P

ами права е жена ти - пешачката на работа. Стига с тая кола. Или с колело :P

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Нямат

Значи, просто жената на Трихо си го гледа добре biggrin.gif:P :P

Значи, просто жената на Трихо си го гледа добре biggrin.gif:P :P

ОТглежда го добре biggrin.gif

ОТглежда го добре biggrin.gif

Ей laugh.gif

Чшшт - аз да не съм домашен любимец бре ?

Май ти и Динди явно сте се сдушили нещо по мнението си мъжете - тя едно време разправяше за "дресировки" и т.н......

p.s.я да си сменя подписа аз

Мисля си да изляза да се поразходя с колата и да подишам тежки метали... biggrin.gif

Ей laugh.gif

Чшшт - аз да не съм домашен любимец бре ?

Май ти и Динди явно сте се сдушили нещо по мнението си мъжете - тя едно време разправяше за "дресировки" и т.н......

p.s.я да си сменя подписа аз

всяко нещо, за което се полагат нежни грижи като: хранене, пиене, пране, изпращане на фризьор, кърпене на чорапи, следене да е в изряден външен вид и т.п., се ОТглежда. :P :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.