Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

The Gifted,а :rolleyes: :rolleyes:

OMGOMGOMGOMG oO Клааааааааааауд.. оО

И все пак Монти си е бог... В него вярвам biggrin.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

Мисля си за България - презареждане biggrin.gif

И за отбора на победата biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

нещата прогресивно се сговнясват

както и очаквах

ама ти верно си вманиачена на тема аниме/манга ? biggrin.gif

както и очаквах

Чудя се, какво количество тоалетна хартия ще ти трябва, да позобършеш :rolleyes:

ама ти верно си вманиачена на тема аниме/манга ? biggrin.gif

В интерес на истината вече почти не гледам sad.gif Но има неща, които ще ме кефят просто винаги : )

Чудя се, какво количество тоалетна хартия ще ти трябва, да позобършеш :rolleyes:

изобщо нямам намерение - да си се бършат сами

Количеството хартия е правопропорционална на голината на задника, вида и консистенцията на изпражненията, и обратнопропорционално на броя на хемороидите , които притежава бършещият се dirol.gif

В интерес на истината вече почти не гледам sad.gif Но има неща, които ще ме кефят просто винаги : )

покрай тебе ще взема да погледам и аз - да видя какво толкова има в тях dry.gif

Тегли тогава една тънка идълга на цялото положение и си свиркай :whist:

тихо си точа мачетето................

• Автор

Интересна ми е логиката, поради която бе изтрит един мой пост.

Интересна ми е логиката, поради която бе изтрит един мой пост.

В кошчето, е обяснено

Тук е раздел "домашни любимци", а не тема за кърлежите и хората !

Постовете на останалите участнички бяха преместени в подходящата за целта тема, а Вашият пост бе изтрит, защото нарушава т.2.9 и 2.5, от правилата на форума, а именно :

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

Вашият пост съдържаше линк към темата относно опасността от ухапване от кърлеж при човека и обяснение, че темите се дублират - тоест искане за модериране на постовете ,а това представлява и друго нарушение :

1.)офтопик по самата тема с което нарушавате т.2.5. :

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

2.)администрацията на сайта много добре знае,че темите са с подобно съдържание, но са в различни радели - точно за да се разграни поведението при ухапване от кърлежи при човека и при домашните любимци.

А с настоящият пост нарушавате правило 2.19 , а именно

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Тъй като обаче, вече ми минаха бесовете, ще си затворя очите пред нарушаването на правилата, от Ваша страна, но за в бъдеще очаквам от Вас добро поведение и смирение пред Волята Божия angel.gif

• Автор
В кошчето, е обяснено

Постовете на останалите участнички бяха преместени в подходящата за целта тема, а Вашият пост бе изтрит, защото нарушава т.2.9 и 2.5, от правилата на форума, а именно :

ohmy.gif ти заяждаш ли се?

аз сложих линка, за да се вижда в тази тема и другата информация, защото все пак се говори за едно и също, макар и в различни аспекти.

Изобщо не е ставало дума за упрекък към някого или офтопик :whist:

затова не ги обичам тия форуми...(ама къде да си пълня скуката баси)

аз сложих линка, за да се вижда в тази тема и другата информация, защото все пак се говори за едно и също, макар и в различни аспекти.

Изобщо не е ставало дума за упрекък към някого или офтопик ;)

ти пък що се връзваш и моя пост е в коша biggrin.gif

Кво ти пука бе човек, свиркай си :whist:

Изобщо не е ставало дума за упрекък към някого или офтопик :whist:

Разделите на форума са за това - нещата да се обсъждат в различните им аспекти, като мненията да са по определена тема. Във всеки раздел влизат потребители, които търсят и споделят информация по вълнуващият ги проблем и то разжглеждан не общо, ами точно в конкретната си тематика.

В раздел "домшни любимци" целта е хората , които имат любимци да се научат как да се справят с кърлежите и какво да очакват, ако кучето или котката им се зарази от кърлежо-трансмисиван инфекция, а в раздел "здраве и медицина" - какво да се очаква при хората и какви ще са последствията за тяхното здраве.

p.s.не се "заяждам" .Далеко съм от такива мисли и настроения. Ти явно не знаеш какво става ако почна наистина да се заяждам

ninja2.gif

p.p.s. дали това, че не съм спал ми се отразява ?

• Автор
p.s.не се "заяждам" .Далеко съм от такива мисли и настроения. Ти явно не знаеш какво става ако почна наистина да се заяждам

ninja2.gif

p.p.s. дали това, че не съм спал ми се отразява ?

ок, ти не се заяждаш.

ама да ми кажеш, че аз упреквам ;)

п.п. свиркам си заради по-горе изложен съвет :whist:

както и очаквах

Мхм,и при мен положението е същото. Очертава се следобед да се сговнясат още повече, явно има още накъде...

Мисля да ида да хапна,та поне да посрещна гадостите после с нови сили... :whist:

• Автор
Мхм,и при мен положението е същото. Очертава се следобед да се сговнясат още повече, явно има още накъде...

Мисля да ида да хапна,та поне да посрещна гадостите после с нови сили... :angry:

винаги има още накъде

Мисля си за едно готино момиче от един готин град

(жокер: градът е начална гара на влак 2655)

Мисля си, че доста от потребителите по-горе са запознати с правилата перфектно, но в същото време не ползват ЛС, а се обясняват публично и се чудя що го правят... d2ed67b146e07d58c9b2d295999e7a08.gif

Както и си мисля колко е гот да ти е тих и спокоен деня и да се наслаждаваш на чуждите ядове и нерви, които са абсолютно излишни и безмислени. 08440878b941d1e87161c4afec8a02ee.gif

Време е да се добави към правилата на форума и да се закарфичи на видно място следната сентенция:

Най-хубавия ден-днешният.

Най-голямата спънка-страхът.

Най-лесното нещо-да се заблудиш.

Най-голямата грешка-да паднеш духом.

Коренът на всички злини - егоизмът.

Най-хубавото развлечение-работата.

Най-лошото поражение-отчаянието.

Най-добрите учители-децата.

Най-голямото щастие-да си полезен на другите.

Най-неприятният недостатък-лошото настроение.

Най-красивия подарък-прошката.

Най-добрата защита-усмивката.

Най-доброто лекарство-оптимизма.

Най-мощната сила на света-вярата.

Най-стимулиращия дар-надеждата.

Единствената реалност-любовта.

56e6c4fb859e96e9a21675ab87d31a76.gif

За наглост си мисля, за наглост :angry:;):blink:

Калкулирам колко пари на месец давам за чорапогащници :angry:

Калкулирам колко пари на месец давам за чорапогащници ;)

парите за масаж, маникюр, фризьор и чорапогащници влизат в графата "необходимо присъщи разходи" и не подлежат на промяна :P

парите за масаж, маникюр, фризьор и чорапогащници влизат в графата "необходимо присъщи разходи" и не подлежат на промяна ;)

Всъщност, четейки това, искам да обърна внимание на половинката ми... biggrin.gif

Милоо, виждаш ли колко съм икономична...пари давам само за чорапогащници :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.