Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Мисля си, че мачетето днес няма да ми свърши работа...Ще си взема една бензинова резачка... :P

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

Мисля си, че мачетето днес няма да ми свърши работа...Ще си взема една бензинова резачка... :P

електрическата е по-лека /препоръчвам ти като моята-Бош/. Обаче си ограничен до дължината на кабела. Само 30м sad.gif

електрическата е по-лека /препоръчвам ти като моята-Бош/. Обаче си ограничен до дължината на кабела. Само 30м sad.gif

Именно - завися от кабела...С бензиновата ще съм по-мобилен и ще мога да резна повече зелки biggrin.gif

Именно - завися от кабела...С бензиновата ще съм по-мобилен и ще мога да резна повече зелки biggrin.gif

опитай с ръчно трионче. Удоволствието е несравнимо. Ако имаш достатъчно време....................

опитай с ръчно трионче. Удоволствието е несравнимо. Ако имаш достатъчно време....................

Мисля си да опитам нещо ново - имам тука един уред с тиксо за лепене на кашони... :P

Мисля си да опитам нещо ново - имам тука един уред с тиксо за лепене на кашони... :P

не е зле. Но много са високи разходите за консумативи....

:P и днес няма да може да се почива.Да не говорим за спане. :angry: баси.

имам едно трионче - не го ползвам в момента. Искаш ли го да си отстраниш дразнителите?

имам едно трионче - не го ползвам в момента. Искаш ли го да си отстраниш дразнителите?

ха - с трион е много бавно и изисква усилие.Знаеш ли колко е зор да прережеш бедрена кост ? Правил съм го като асистент на няколко ампутации на крайници.

Ако ти се намира някоя бомбичка ( 1-2 килотона ще свършат работа ) давай я насам. Целият проклет Плевен трябва да изтрия от лицето на земята, за да ми е мирна главата.

ха - с трион е много бавно и изисква усилие.Знаеш ли колко е зор да прережеш бедрена кост ? Правил съм го като асистент на няколко ампутации на крайници.

Ако ти се намира някоя бомбичка ( 1-2 килотона ще свършат работа ) давай я насам. Целият проклет Плевен трябва да изтрия от лицето на земята, за да ми е мирна главата.

Птицата има в мазата - искай от него biggrin.gif Държи ги до бурканите с компоти от кайсии хехех

Редактирано от emmi (преглед на промените)

За мястото,на което ще отида след малко и какво ще се случи там.

• Автор

това не ми се е случвало не знам от кога- да не мога да вдигна за две секунди главата си в продължение на 2 час и половина...

Мисля си как ми натрупаха 1500 задачи на смотаната глава и вече взех да се нервирам :huh:

Май ще вадя минохвъргачката...

Мисля си как ми натрупаха 1500 задачи на смотаната глава и вече взех да се нервирам :huh:

Май ще вадя минохвъргачката...

Мисля си че ако почнеш да ги вършиш а не да пискаш тук ще ти е по лесно :dancing18:

• Автор

писна ми от всичко- от мъже, от жени, от приятели, от колеги, от клиенти...

май само от Живота още не ми е писнало!

писна ми от всичко- от мъже, от жени, от приятели, от колеги, от клиенти...

май само от Живота още не ми е писнало!

Като ти писне и той - обади ми се dirol.gif

• Автор
Като ти писне и той - обади ми се dirol.gif

че да ме затриеш от него, нали?...

че да ме затриеш от него, нали?...

нали знаеш, че на мен винаги можеш да разчиташ ?

Мисля си, че деня върви доста добре за сега и дано така да приключеи :huh:

а при мен е точно противоположното

• Автор
нали знаеш, че на мен винаги можеш да разчиташ ?

мога да се гръмна сама, за да те олесня

мога да се гръмна сама, за да те олесня

По този начин обаче няма да доставиш удоволствие на : мъже, жени, приятели, колеги, клиенти. angel.gif

• Автор
По този начин обаче няма да доставиш удоволствие на : мъже, жени, приятели, колеги, клиенти. angel.gif

и най-вече на тебе :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.