Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Мисля си, къде ги скри или профука всичките тея пари ($$$) моята банка, в която си вложих парите...

При все, че влоговете ми са застраховани, самата банка взе, че псувяса (пардон) и обяви фалит, което значи, че друга по-голяма банка я купи.

:angry:angry.gif:angry22:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

Мисля си,че се очертава денят да не бъде толкова скапан като вчерашния,но все пак нищо не се знае... За всеки случай ще заредя бензиновата си резачка... :angry22:

Мисля си,че се очертава денят да не бъде толкова скапан като вчерашния,но все пак нищо не се знае... За всеки случай ще заредя бензиновата си резачка... :angry22:

нещата се скапват ненадейно и изневиделица. Така, че зареди бензиновата си резачка и вземи една туба бензин за всеки случай.....

Мисля си за мъдрите съвети,които ми даваш... :angry22:

чудя се как е женския род на "гуру" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

чудя се как е женския род на "гуру" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

biggrin.gif

чудя се кафето с райбер ли да бъде или без райбер........................ biggrin.gif

biggrin.gif

biggrin.gif е, напрау мъ разби biggrin.gif

чудя се кафето с райбер ли да бъде или без райбер........................ biggrin.gif

Аз пък са чудя откъде да си взема кафе с райбер. Ще изпия кафето, а райбера ще си го взема, че ми трябва, да не купувам цяла опаковка райбери.

Разказаха ми играта днес.

Проверки от РЦЗ, РЗОК.Търсене на документи, преснимане, писане на обяснения.Жалби.Всеки си се жали от каквото си иска.Прост народ.Бойко е прав за материала.И тук си се жалвате един от друг.

Абе - Що не си ..... !

Може ли да се занимавате по цял ден с интриги и сами да си правите мръсно един на друг ?

Едната я бият хормините и изпада ту в депресия, ту се кара на всички, друг обиден на целия свят, третия пък се дуе като пуяк и само раздава акъли. Четвърта от месеци е решила, че някой си и е неприятен и сега обвинява всичко каквото стане във форума за негово дело.Едва ли не - той дърпа конците на всички и е дъното на всяка история. Демек - махайте го от тук - пречи ми.

Не мога да разбера самио защо ме занимавате мен със всичките ви психопатски истории ?

Нито съм ви на акъла, нито на образованието, нито на хормоналния ви дисбаланс. Да сте ми на живо - ще ви таковам една по една и един по един - та белким да мирясате най-накрая !

Баси бълвоча дето се бълва ежедневно тук ! Мигар не ми стигат ядовете на работа, ами и тук ме занимавате с глупавите женски и мъжки истерични ексцесии.

Бактън от Вас и от Вашите мръканици!

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Мойто беше без райбер, ама в готина компания :P

то и аз така май.... Готина компания без райбер. biggrin.gif Няма време

та по този повод си мисля : егати живота! Да нямаш време за едни райбер biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Проверки от РЦЗ, РЗОК.Търсене на документи, преснимане, писане на обяснения.Жалби.Всеки си се жали от каквото си иска.Прост народ.Бойко е прав за материала.И тук си се жалвате един от друг.

Що не си .....

..... пием кафето с райбер ли? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

то и аз така май.... Готина компания без райбер. biggrin.gif Няма време

та по този повод си мисля : егати живота! Да нямаш време за едни райбер biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Даммм...

мисля, като се прибера в къщи да си туран райбера :)biggrin.gif

В този прекрасен, слънчев ден :)

ИЗък laugh.gif

Мисля си за утре... Надявам се всичко да мине добре, защото иначе ше се гръмна sad.gif

П.П изпращаме абитуриентите ... и съм водеща на шоуто.. :)

Мисля си,че поставих рекорд - от НДК до офиса ни на Седми километър на Цариградско стигнах за няма и 15 минути с колата :speak:

Мисля си, че живеем в гати мизерията... и детските площадки пълни със счупени стъкла, кутии от цигари, безалкохолни... Тревата метър и половина - идеално за зоопарк.

Защо не можем да бъдем приятели ?

Може ли да се занимавате по цял ден с интриги и сами да си правите мръсно един на друг ?

Едната я бият хормините и изпада ту в депресия, ту се кара на всички, друг обиден на целия свят, третия пък се дуе като пуяк и само раздава акъли. Четвърта от месеци е решила, че някой си и е неприятен и сега обвинява всичко каквото стане във форума за негово дело.Едва ли не - той дърпа конците на всички и е дъното на всяка история. Демек - махайте го от тук - пречи ми.

Не мога да разбера самио защо ме занимавате мен със всичките ви психопатски истории ?

Нито съм ви на акъла, нито на образованието, нито на хормоналния ви дисбаланс. Да сте ми на живо - ще ви таковам една по една и един по един - та белким да мирясате най-накрая !

Баси бълвоча дето се бълва ежедневно тук ! Мигар не ми стигат ядовете на работа, ами и тук ме занимавате с глупавите женски и мъжки истерични ексцесии.

Бактън от Вас и от Вашите мръканици!

ела ще ти налея малко кока-кола с много ром.

Днес много се изнервих и едва се удържам да не запаля цигара :)

аз много се изморих............ sad.gif

аз много се изморих............ sad.gif

ох и аз. за пръв път пускам пералня.

ох и аз. за пръв път пускам пералня.

винаги има първи път

и обикновено първия път никога не е върха :)

Не не справих се. Преди малко проснах дънките и всичко е наред.

Това е то технокрацията. Не съм наводнил къщата, което е супер.

Само, че сега по-важното е, че май изядох купа с развалена леща... какво ли следва сега? sad.gif

ела ще ти налея малко кока-кола с много ром.

Според резултатите от проведеното от нас изследване бе установено, че този екстракт е комбинация от естествени оцветител кармин или хранителната добавка кошинил (cochineal), която се получава от кошинилни червеи.

http://money.ibox.bg/news/id_1864900234

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Мисля си,че добре се наскучах днес на работа... Мисля вече да си ходя и да си скучая вкъщи...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.