Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Мисля, че тази година морето може да излезе по евтино, днес порових , цените са по-ниски от миналогодишните laugh.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

Мисля, че тази година морето може да излезе по евтино, днес порових , цените са по-ниски от миналогодишните laugh.gif

...даже май пакетите са наполовина...

Орязах и тревата, браво на мен.

Утре ще оправя плочките и направо слънце става. брех, брех, къде мъж като мен...

Мисля си, че най-добре е да си пън и да не мислиш.

aaa, не така, Люци :angry: ... трябва да се мисли, все пак... аз в момента си мисля човешката еволюция и 'свързващи звена' ... cool.gif:)biggrin.gif

mislink.gif

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Разказаха ми играта днес.

Проверки от РЦЗ, РЗОК.Търсене на документи, преснимане, писане на обяснения.Жалби.Всеки си се жали от каквото си иска.Прост народ.Бойко е прав за материала.И тук си се жалвате един от друг.

Абе - Що не си ..... !

Може ли да се занимавате по цял ден с интриги и сами да си правите мръсно един на друг ?

Едната я бият хормините и изпада ту в депресия, ту се кара на всички, друг обиден на целия свят, третия пък се дуе като пуяк и само раздава акъли. Четвърта от месеци е решила, че някой си и е неприятен и сега обвинява всичко каквото стане във форума за негово дело.Едва ли не - той дърпа конците на всички и е дъното на всяка история. Демек - махайте го от тук - пречи ми.

Не мога да разбера самио защо ме занимавате мен със всичките ви психопатски истории ?

Нито съм ви на акъла, нито на образованието, нито на хормоналния ви дисбаланс. Да сте ми на живо - ще ви таковам една по една и един по един - та белким да мирясате най-накрая !

Баси бълвоча дето се бълва ежедневно тук ! Мигар не ми стигат ядовете на работа, ами и тук ме занимавате с глупавите женски и мъжки истерични ексцесии.

Бактън от Вас и от Вашите мръканици!

Мисля си, че истерията не е повод нито за запознанство, нито за сексуални удовлетворености.

Обаче също така си мисля, че тия, за които иде реч в писанието ти, много отдавна не са вкусвали сладостите на оргазма, последван от чаша питие в компанията на причината за оргазмите. И поради тая причина си мисля, че въпросните описани от теб действия са следствие на причините на описаните от мен липси на действия. С две думи си схванал нещата, видно в изречението ти "Да сте ми на живо - ще ви таковам една по една и един по един - та белким да мирясате най-накрая !".

В събота кат се видим ще те почерпя едно отлежало френско вино и ще обсъдим възможностите за "таковане" по всички точки на този свят.

Мисля си, че е добре първо да оправим този свят, а после да се готви и онзи.

02c4daeca4934b578173c3ceec195ab5.gif

Не не справих се. Преди малко проснах дънките и всичко е наред.

Това е то технокрацията. Не съм наводнил къщата, което е супер.

Само, че сега по-важното е, че май изядох купа с развалена леща... какво ли следва сега? sad.gif

как си с тоалетната хартия? biggrin.gif

Не му е леко на доктора, признавам..чудя се защо обаче ги оставя да му се качат на главата

Не му е леко на доктора, признавам..чудя се защо обаче ги оставя да му се качат на главата

че и да се друсат.......

Дано ,дано.Искам днес по-раничко да се прибера ;)

Ми... да вземеш да внимаваш, какво си пожелаваш. laugh.gif

че и да се друсат.......

Дам...допълнението е баш на място

то и ти ми се губиш.............

Дам...допълнението е баш на място

аз съм един прост потребител :)

Всички знаем, че не си чак толкова голям кретен.

не ме амбицирай cool.gif

Чакай да си пожелая още неща ,че днес се сбъдват laugh.gif

Мисля си дали да не си пусна филмче или да си лягам ... :>

Мисля си филм ли ми се гледа, играе ли ми се нещо, да уча ли изобщо, как не ми се ходи на турнира утре и те такива работи..

Добре бе, защо ми пишат само крокодили... ;)

И на крокодилите им се хапва свежо месце biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.