Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Никога не съм предполагал, че ще стана такъв мързеливец... нямам думи копеле. sad.gif

Спокич, Рефреш... От времето е. ;)

Гълташ ли :)

Плюя biggrin.gif

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 95,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• и на деканите

• ако не харесваш порок който имаш къде ще се махнеш? приеми, че съм нечия съвест, мисля, че е редно да има съпротива срещу хора които саботират добрината примерно

• мисля си за 4-те изтрити теми от блогът ми... едната беше в графа Fun...

Няма такава сатира, брато, какво направи с тебе тая радиация biggrin.gif

Спокич, Рефреш... От времето е. :)

Мба, не е от времето. Според мен е от финансовата криза или нивата не хормоните. laugh.gif

Аз си мисля че ми останаха към 6 медицински бележки със заверка. 5те ги продавам за района на Пловдив - 'леф и пиисе' парчето и една остава за мен, за спомен, като ме обземе носталгията :rolleyes:

Как гърми и трещи навън, не е истина! sad.gif Оффф т'ва гадно време ме подтиска sad.gif

Мисля си аз пък как спах на отворен прозорец. Мирише на пролет, птички чуруликат, после сутринта като заваля, замириса на дъжд, а в същото време шумът от дъжда и той допринесе за готиния ми сън :)

Не е нормално да ми е толкова топло :speak:

Май ще трябва да лягам вече laugh.gif

Май ще трябва да лягам вече laugh.gif

Айде и на мене ми се спи вече biggrin.gif

2.19 Всякакви теми коментиращи публично действията на модераторите относно затваряне, триене, местене, редакция на теми или друго, без преди това да е потърсена връзка с администрацията ще бъдат третирани като нарушение - затваряни/трити и санкционирани.

Редактирано от Censored (преглед на промените)

Мисля си ,че си направих много слабо кафенце и сега си пуснах още едно,и за сладкиши си мисля. :clap:

Мисля си още как голяма част от студентите не четат,а само преписват,мисля си как след малко ще помагам на един такъв мързел и преписвач :)

Редактирано от минкова (преглед на промените)

Мисля си,че пия второ кафе и ще ми се разхлопа сърцето biggrin.gif

Мисля, че макар и Censured да е блокирал съобщенията ми, аз все още мога и съм полезен в този форум и без съдействието му.

Мисля, че Censured вече може да отвори темата ми за Труднооткриваеми файлове - състезание след като открих това което bankov поиска в нея.

Мисля си за абсурдите на тоя свят, за черногледството, за злобата... все неща дето ми чернят ежедневието...

Мисля си и се чудя как не се умори/хте тия 3-4 души в тоя форум да плетете интриги...

Мисля си същите тия хора откъде и защо хвърляте толкова много сили и енергия в тази насока...

Мисля си, че явно това е единственото нещо, което ви осмисля живота...

Мисля си, че който иска - може и всеки е полезен с нещо на някой, но не парадирането с тази полезност е необходима...

Мисля си дали някой изобщо се хваща да повярва на долните ти лъжи и дали една лъжа повторена 100 пъти става истина...

Мисля си с какво удоволствие бих наистина блокирал съобщенията и постовете на същите тия 3-4 души, но след като имам отговорности към 2 секции във форума няма да го направя...

Мисля си защо същите тия 3-4 души не пишете тихо, кротко и нормално както всички останали и как оплетени в злобата и интригантството изобщо не сте наясно, че на никой не му пука какво, на кой и защо го пишете, стига нещата да са съобразени с общочовешките правила във форума...

Мисля си защо живота наказва хората, като ги прави зависими от едно простичко интернет общуване, което би трябвало да е само и единствено за удоволствие и разтуха, а не за себедоказване, избиване на злостни комплекси и писане на сценарии за сапунени сериали...

Мисля си дали биха се припознали Изаура и Леонсио в два образа тукашни, ако изчетат чудесния ни иначе форум...

Мисля си също, че не ми върнаха мачетето почистено и лъснато...

Мисля си дали все пак Депеш Мод ще имат концерт тук...

Мисля си за Пинк...

Мисля си за министъра на външните работи...

Мисля си за днешния и утрешен ден, които са много, много важни и как може да се финализира успешно нещо, подготвяно година и половина...

Мисля си за ракия и салата...

Мисля си за отговорности...

Мисля си за потребности...

Мисля си за самозадоволяването...

Мисля си какво става с вибраторите, които не се продадат...

Мисля си за един залог, по - голям от живота...

Мисля си за смъртта...

Мисля си за деца...

Мисля си, че живота е хубав, но скъп. Има и евтин, но той не струва!

• Автор

Прекрасно е да покараш колело в Кайлъка, когато почти няма хора :) Само от време на време срещах по някоя бабка, дето си прави упражненията biggrin.gif А както е валяло през нощта, из въздуха се носеше невероятен аромат ;)

Какво повече му трябва на човек...

Мисля си за добрите хора и за доброто, като цяло. Мисля си още, че няма случайни неща на този свят. Мисля си, как рано или късно, всеки един от нас, сяда на тази черга, която сам си е постлал. А това вече е справедливо. Мисля си за филма "Предай нататък"...

Мисля си да забъркам нещо сладко ,защото ми е нервно и радостно biggrin.gif

Мисля си и за разни банково преводи :)

Мисля си, че сега ставам.

И още си мисля, че не съм на кеф.

Никак.

Мисля си да хапна нещо...Май ще е badc69387e98ca07e9d24499934e02a0.gif

Чудя се, какво би ти оправило настроението kiss.gif

Нямам идея, ама ако квото и да е, да е скоро, щото всичко ме дразни :P:baby:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.