Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Featured Replies

А не се ли регистрира тук?

• Отговори 628
  • Прегледи 96,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива

• Отговорът е Да и на двата въпроса. Споделям добри първоначални впечатления. Обща маса 74.8 MB, заради наложително осигуряване на защитеност и при липсващ Интернет. Няма загуба на пъргавина за ОС с Wi

• Това е оптимално опростена откъм настройки програма и няма такива екстри.Подобни особености могат да се зададат чрез ползване на други програми - обаче ги считам за необосновани.За какво ми е изобщо п

Еми какво тогава?

Ама найстинали от тук се регистрира?

Аз просто претполагам!

Сложил съм кода!

А този код някой знае ли до кога му е лиценза?

username: CCF2284VEV

Password: DFCKRE3G

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Аз просто претполагам!

Сложил съм кода!

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Trichocephalus: трябваше да реагираш по-скоро тук! Публикувано изображение

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Аз просто претполагам!

Сложил съм кода!

Бил е с разчетена валидност до август 2008 година - вероятно много по-рано е бил блокиран поради опит да се ползва от много хора. Пречи ли ти нещо да пробваш редовен триал? Можеш да инсталираш и друг техен продукт.

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Предоставят безплатно пробване за версии 2010 след регистриране на акаунт при тях - намери го в сайта им.

Предоставят безплатно пробване за версии 2010 след регистриране на акаунт при тях - намери го в сайта им.

Значи няма да бъде и panda!

Значи няма да бъде и panda!

Мхм, ясно.Ти държиш на кракната програма.Оригиналните са за балъците, явно.Тцтцтц.

Мхм, ясно.Ти държиш на кракната програма.Оригиналните са за балъците, явно.Тцтцтц.

Сега ще си инсталирам panda free!

Просто при изтегляне на програмата от сайта им следвай съответните указания - не ползвай Panda Cloud Antivirus изтеглена от произволни други сайтове!

Това с регистрирането на акаунт го махнаха във версия 1.0.01.Инсталираш и толкова, няма регистрации.:cool:

What’s the changelog of this version 1.0.1?

Preactivated version does not require account creation during install

Fix for certain conditions of stuck quick & full scan

Improved cloud-heuristic detection for unknown malware - From HF_2

Improved prevalence algorithms for priorization of new malware - From HF_2

Fix of problems scanning certain files in system directories - From HF_1

Fix for loss of connectivity after malware disinfection involving LSP - From HF_1

Improved cloud-heuristic detection - From HF_1

http://blog.cloudantivirus.com/2010/03/01/panda-cloud-antivirus-101/

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Това с регистрирането на акаунт го махнаха във версия 1.0.01.Инсталираш и толкова, няма регистрации.:cool:

http://blog.cloudantivirus.com/2010/03/01/panda-cloud-antivirus-101/

Добре!

Значи да не се регистрирам никъде?

Скоро не съм я инсталирал, но помня добрия синхрон с PC Tools Firewall Plus Free.И безплатно. Поздрави

Мхм.:cool:

Ок!

Сега сканирам да видя дали ще ми намери вируси!

Avg (Имах я преди панда) ми намери 65 вируса!

Тя се справя доста добре, спор няма, но дай да видим какво е открила, все пак.:))

Ми всичките 29 бяха от system volume information а последния беше там нещо от windows Незнам точно какво!

Ми всичките 29 бяха от system volume information а последния беше там нещо от windows Незнам точно какво!

Ами разгледай де.:)Отвори основния прозорец на пандата и цъкни в десния, долен ъгъл.Там е всичко.Можеш и да възстановяваш от там.:help:

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

За да ти е по-лесно, там, където пише Views, кликаш на дясното и ще ти покзава всичко засечено до момента наведнъж.:)Още нещо.Като гледам къде ти открива заразите, вероятно след рестарт пак ще са си там.Пробвай дали е така и кажи.:help:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.