Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Featured Replies

Как става обновяването към по нова версия,автоматично или не?

• Отговори 628
  • Прегледи 96,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива

• Отговорът е Да и на двата въпроса. Споделям добри първоначални впечатления. Обща маса 74.8 MB, заради наложително осигуряване на защитеност и при липсващ Интернет. Няма загуба на пъргавина за ОС с Wi

• Това е оптимално опростена откъм настройки програма и няма такива екстри.Подобни особености могат да се зададат чрез ползване на други програми - обаче ги считам за необосновани.За какво ми е изобщо п

Как става обновяването към по нова версия,автоматично или не?

Не зная.Преди време се обмисляше автоматичното обновяване, но нямам идея дали са го направили.

Не зная.Преди време се обмисляше автоматичното обновяване, но нямам идея дали са го направили.

Може да пробвам директна инсталация в/у старата ръчно,но дали ще намеря стара версия,ако някой намери нека пише/

P.s. Става въпрос за безплатната Panda Cloud

А как се проверява с коя версия си? Май никак. Аз преди време инсталирах 1.0.1 но никъде не намирам да показва коя е версията.

А как се проверява с коя версия си? Май никак. Аз преди време инсталирах 1.0.1 но никъде не намирам да показва коя е версията.

Цъкаш на въпросчето->about->

Публикувано изображение

Публикувано изображение

P.s. Ей бързак си @clonnning :cool:

Извинявам се, не исках.:cool:)

За какво,аз трябва да се извиня,който свари той превари/ И все пак си мисля,че малката програмка с новата технология доста ще навакса,определено ми допадна ;)

Мноооого бавно сканира големи архиви явно.Голямо чакане пада на първата колекция. @ delig, ние сме с бета 1.1

Мноооого бавно сканира големи архиви явно.Голямо чакане пада на първата колекция.

@ delig, ние сме с бета 1.1

Нищо времето е пред нас. :cool: Все пак не са малки архивите.

Нищо времето е пред нас. :cool: Все пак не са малки архивите.

Още го сканира.Можеш да си представиш с по-големия архив как ще е.Явно пада голямо ровене и екстрактване.Ще им пиша по тоя въпрос.;)))

Абе вий що сте напред от мене, я виж аз с коя версия съм?

Я пробвай директно да я инсталираш в/у твоята да видим дали ще се получи.

Вече им писах, защото това е пълна идиотщина.:cool:)Вярно, че програмката не е направена за тестове, а да пази компютъра, но в реална ситуация, ако имам архив 500 мегабайта, съдържащ 10000 файла, ще има да го сканирам 1 седмица, егати.Нямам нерви да чакам, това е нечовешко.

Я пробвай директно да я инсталираш в/у твоята да видим дали ще се получи.

Стана, но по следния начин - записах файла на десктопа, но при двоен клик върху него ми казва, че друга програма го използва. Затова реших че трябва да изключа Пандата и да опитам пак. Само че тя няма от къде да се изключи, затова от таск мениджъра спрях 2-3 файла, които разпознах че са нейни и едва тогава след двоен клик на инсталационния файл се стартира. Но първата му работа беше да деинсталира старата версия и да поиска рестарт. След рестарта на десктопа се появи само тапета без икони и директно, без да кликам отново се стартира инсталацията на новата версия. Това е, сега и аз съм бетата.

.. затова от таск мениджъра спрях 2-3 файла,

Да,обаче сега с новата 2010 няма да може да се спират процесите от task managera-a ,така че няма да може по този начин,а ще трябва да се деинсталира предварително старата.

Мерси delig :huh:

• 2 седмици по-късно...

Появи се и платена версия на Panda Cloud-Panda Cloud Pro.Разликите тук-> http://www.cloudantivirus.com/en/download/cloud-antivirus/free Най-важната новост за безплатната версия е, че вече може да работи рамо до рамо с други антивирусни.:ph34r:) Още по темата: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=274066

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Появи се и платена версия на Panda Cloud-Panda Cloud Pro.Разликите тук-> http://www.cloudantivirus.com/en/download/cloud-antivirus/free

Най-важната, за безплатната версия е, че вече може да рабори рамо до рамо с други антивирусни.:ph34r:)

Още по темата:

http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=274066

Съвместима ли е с NOD32 Antivirus 4.2?

Съвместима ли е с NOD32 Antivirus 4.2?

Незнам, ама аз някой път от любопитство си пускам Panda ActiveScan 2.0

Незнам, ама аз някой път от любопитство си пускам Panda ActiveScan 2.0

Да - забележителен растеж са забелязва при продуктите на Панда: 

На първо място е на теста за най-новички заплахи новоизлюпени от malwaredomainlist.com и систематизирани чрез VirusTotal за месец Май.

Публикувано изображение

Как е новата Panda Cloud ?Лека ли е :rolleyes: Тук има интересен тест

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Как е новата Panda Cloud ?Лека ли е :rolleyes:

Като памук е лека.На единия от лаптопите все едно няма инсталирана антивирусна защита :)

Panda Cloud по никакъв начин не влияе в/у производителността на системата,защо:

http://www.computers-bg.net/panda-cloud-antivirus-free-1-1/

Но,ако се използва ограничен трафик,трябва да се внимава с нея.

Като памук е лека.На единия от лаптопите все едно няма инсталирана антивирусна защита :rolleyes:

Panda Cloud по никакъв начин не влияе в/у производителността на системата,защо:

http://www.computers-bg.net/panda-cloud-antivirus-free-1-1/

Но,ако се използва ограничен трафик,трябва да се внимава с нея.

Мисля да я комбинирам с DW 3 :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.