Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Featured Replies

In order to disinfect the rogueware detected in your computer, you need to disinfect your computer with Panda Cloud Cleaner disinfection tool. Please follow the instructions below:

• Download PandaCloudCleaner.exe installation file.

• Save the file to your hard disk, to the Windows Desktop, for example.

• Double-click the PandaCloudCleaner.exe file and follow the steps in the wizard.

• Once the installation finishes, if you check the Launch Panda Cloud Cleaner verification box, the program will be launched when clicking the Finish button.

If you want to run it at any other time, either double-click the Panda Cloud Cleaner icon in your Desktop or go to Start – Programs – Panda Security – Panda Cloud Cleaner – Panda Cloud Cleaner.

• Click the Accept and Scan button in order for the application to be updated and for the scan to begin.

• Once the scan is finished, Panda Cloud Cleaner may ask for confirmation to try to send the generated report again. Click Retryuntil the report is successfully sent. If the problem persists, click the option Continue without Connection.

• Finally, you can remove the malware detected.

Please review the detection list carefully in order to avoid accidental removal of legitimate or 3d party software, for example, customized applications unknown to Panda.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• Отговори 628
  • Прегледи 96,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива

• Отговорът е Да и на двата въпроса. Споделям добри първоначални впечатления. Обща маса 74.8 MB, заради наложително осигуряване на защитеност и при липсващ Интернет. Няма загуба на пъргавина за ОС с Wi

• Това е оптимално опростена откъм настройки програма и няма такива екстри.Подобни особености могат да се зададат чрез ползване на други програми - обаче ги считам за необосновани.За какво ми е изобщо п

Panda Cloud Cleaner - пълен боклук, който преди няколко дни ми скапа XP-то, и изобщо никога не съм харесвал продуктите на "Панда" най малкото защото са странни или тяхната работа почти винаги е свързана с някаква грешка или проблем. Попаднах случайно на тези продукти и пробвах от любопитство, но смея да твърдя, че никога повече не бих ги използвал или препоръчал. На почитателите на "Панда" - изразявам лично мнение без да ангажирам никого, а на незапознатите с продукта, то все пак имайте едно на ум.

Тоя чистач може ли да се използва само като чистач, редом с други антивирусни пакети или е самостоятелна програма?

Panda Cloud Cleaner - пълен боклук, който преди няколко дни ми скапа XP-то, и изобщо никога не съм харесвал продуктите на "Панда" най малкото защото са странни или тяхната работа почти винаги е свързана с някаква грешка или проблем. Попаднах случайно на тези продукти и пробвах от любопитство, но смея да твърдя, че никога повече не бих ги използвал или препоръчал. На почитателите на "Панда" - изразявам лично мнение без да ангажирам никого, а на незапознатите с продукта, то все пак имайте едно на ум.

Защо, какво стана?

Да тази чистач може да се използва самостоятелно т.е редом с други антивирусни продукти. Иначе какво стана - предоверих му се т.е откри паразити в XP-то, паразити които никой друг чистач или антивирусна не откриха. Говоря за почти всичко известно и по - малка известно, а и XP-то ми е подарък, и е напълно редовно т.е предполага се и чисто. Без много да мисля и чета почистих и стигнах до преинсталация.

Редактирано от Фен (преглед на промените)

1 месец си го ползвам без проблем.Лошото е че дава FP и трябва да се внимава и няма разширени настройки.

• 2 месеца по-късно...

Версия 2013 радва.Много лека,все едно имах Есет на компа.И с активен МБАМ проблеми нямаше.Явно при версия 1.70 наистина са подобрили съвместимостта с антивирусите.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте!Свалих от промо страницата на Панда във Фейсбук Panda Cloud Antivirus.exe.Но при опита ми да инсталирам програмата просто не се получава нищо - цъкам с мишката на .ехе файла,появява се пясъчното часовниче за секунда и ...нищо повече.Същият файл го стартираме от лаптоп и инсталацията си тръгва нормално.Някой може ли да помогне ?

Сигурен ли сте, че на компютъра на който искате да инсталирате антивирусната, няма вируси, които биха възпрепятствали инсталацията?! Ако имате съмнения, че ОС не е чиста посетете

Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

Сигурен ли сте, че на компютъра на който искате да инсталирате антивирусната, няма вируси, които биха възпрепятствали инсталацията?! Ако имате съмнения, че ОС не е чиста посетете

Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?

Мисля, че няма вируси.След няколкото неуспешни опита с Пандата си инсталирах безпл.версия на Авира и сканирах.Всичко беше точно.Имам някакви съмнения за Пандата,че не ми дава да я инсталирам,защото имах същата промоция до 16.01.2013,но я изтрих малко преди да изтече.Не знам дали това има някакво значение...

Явно има остатъци от Panda които създават този проблем. За да не се създаде проблем за Авира от тези остатъци, може да сканирате с AppRemover 3.0 и ако открие остатъци от стари антивирусни продукти да ги изтриете.

Явно има остатъци от Panda които създават този проблем. За да не се създаде проблем за Авира от тези остатъци, може да сканирате с AppRemover 3.0 и ако открие остатъци от стари антивирусни продукти да ги изтриете.

Това съм го направил вече,но имаше и нещо друго за окончателното изтриване на антивирусна програма.От "Run" се влизаше някъде в регистрите,но съм забравил как и къде точно...:(

• 1 месец по-късно...

Версия 2013 радва.Много лека,все едно имах Есет на компа.И с активен МБАМ проблеми нямаше.Явно при версия 1.70 наистина са подобрили съвместимостта с антивирусите.

Напълно подкрепям!От около седмица я ползвам и съм много приятно изненадан от програмата.Както споменах в една друга тема, програмата впечатлява и с това, че е подробно преведена на български език (дори FAQ секцията!)Незабележима, с висока детекция и български интерфейс.Освен това и 6 мес. промо има в съседната тема... :whist:  :whist:

• 2 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

New Panda Cloud Antivirus 2.2: The Community Version

New features included in this Community Labs Area in Panda Cloud Antivirus 2.2 version are:

[*]Data Shield: This new Protection prevents malware from accessing your personal data. In case a new malware can surpass all protection layers and infiltrate into your PC, Data Shield will avoid any theft or encryption of the important thing: your personal data. We are so sure about the importance of this protection, that we are releasing it enabled by default.

[*]Parental Control: Keep an eye on the web sites your kids are visiting and protect them from inappropriate content by blocking access to any of 59 different categories.  Have a quick view of your children’s activity in a dashboard filtered by date, website or category.

[*]Rescue Boot. This new feature is extremely useful in case of emergency situations caused by malware infections. Once created you will be able to boot from a USB or from a rescue option in your PC and remove any virus that locks your system thanks to Panda Cloud Cleaner technology.

Additionally, this new version integrates two of the most demanded features by the Community:

[*]Access Control. Access to Panda Cloud Antivirus settings can be protected by a password from unauthorized people.

[*]Safe Mode: Users will be able to install Panda Cloud Antivirus 2.2 and scan their PC against malware threats in Safe Mode.

http://acs.pandasoftware.com/cloud/PandaCloudAntivirus.exe

Нова версия с доста промени.

• 3 седмици по-късно...

При "Panda Cloud Antivirus 2.2 Final" си пускам обичаният Counter-Strike HLDS сървър и интернета ми се реконнектва през 8 минути ,но това е като има хора в сървъра.Когато никой не играе вътре не спира нета.Дадох Disable на антивирусната проблема с нета изчезва,но пусна ли я и веднага нета спира за секунда-две на всеки 8 минути.

Като неутрализирам зарази ми изчезват преките пътища от работния плот за дял D: и дял E:

Качвам пандата на дървото да спи! :D

П.П. Писах им имейл, да го оправят.

На мен за по горният проблем ми отговориха,че се дължи на това ,че папката с сървърът съм я добавил в Exclude уж за по добре а то ми спира нета.

Дори съм ВИП в форума им и пак не ми обещаха да оправят проблема а просто ми казаха да не използвам тази опция понеже явно е бъгава.

Другият бъг е,че хем съм с ПРО версията и пак ми излиза банера да мина на ПРО версията Публикувано изображение

Редактирано от KoiAzLiWe (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Възможно ли е панда клоуд да бъде настроена да пита преди да прибере файла, който засича като вирус?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.