Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Featured Replies

Web филтъра на малката падна е много добър да не кажа най-добрият.Много ми харесва. :lipstick:

Какво по-точно ти харесва в него?
  • Отговори 628
  • Прегледи 96,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива

• Отговорът е Да и на двата въпроса. Споделям добри първоначални впечатления. Обща маса 74.8 MB, заради наложително осигуряване на защитеност и при липсващ Интернет. Няма загуба на пъргавина за ОС с Wi

• Това е оптимално опростена откъм настройки програма и няма такива екстри.Подобни особености могат да се зададат чрез ползване на други програми - обаче ги считам за необосновани.За какво ми е изобщо п

Какво по-точно ти харесва в него?

Ми това ,че имат веднага дефиниции и блокира здраво страниците а и места където има зловредни .exe-та пак се блокира.Ако си я слагал забележи.

Нищо не блокира и това мога да го докажа. Всъщност съм правил тести имам свидетел, който мина на друга антивирусна.

Нищо не блокира и това мога да го докажа.

Всъщност съм правил тести имам свидетел, който мина на друга антивирусна.

Когато излезе я пробавх и мълчеше също при мен.Мисля,че е имало някакъв проблем и са го оправили.Вчера я слагах и си работи.... всичко си ми блокира на мен.

Когато излезе я пробавх и мълчеше също при мен.Мисля,че е имало някакъв проблем и са го оправили.Вчера я слагах и си работи.... всичко си ми блокира на мен.

Добре ами ще правим клипче тогава...

За да докажеш на кого? :rolleyes:

Ами на всички.Иначе не се ласкай, моля те.Имам си приятелка :)

Не си ми никаква.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Понеже ми писна от разни псевдо разбирачи на тема сигурност показвам и се оттеглям:

Забележете описанието на клипа: Testing new Panda url filter which is absolutely useless! Казано на български нищо не струва! Айде стига толкова уроци за днес деца! Като пораснете още. :)

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Темата се заключва! Ще бъде отключена, когато се научите да спорите културно

П.П. Отварям темата, но всеки, който си разреши офтопик или какъвто и да е пост извън правилата или добрия тон ще получи дълго наказание!!!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Здравейте, миналата седмица си инсталирах Panda Cloud Antivirus, до днес всичко беше точно, но тази сутрин като си пуснах компютъра в офиса се появи следното прозорче: PSUAMain.exe - Application Error The application failed to initialize properly (0xc0000005). Click on OK to terminate the application. Моля някой да ми каже какво представлява това.

И аз съм се сблъсквал с тази грешка, но не разбрах от какво е. Преинсталирайте Пандата, така и така няма настройки...

И аз съм се сблъсквал с тази грешка, но не разбрах от какво е.

Преинсталирайте Пандата, така и така няма настройки...

Деинсталирах я, но сега не мога да я инсталирам наново. Просто като кликна на инсталационния файл той не се отваря.

Всъщност, пробвах да инсталирам други антивирусни - Avast и Avira, но и тях не мога да инсталирам.

Явно проблема е доста сериозен.

Редактирано от rumen79 (преглед на промените)

Наблюдавате ли други проблеми с машината. Препоръчвам ви да прочетете и изпълните условията от тази тема:

Скайпа също не работи. И него го деинсталирах и сега не мога да го инсталирам.

Прегледах темата и пуснах нова тема в онзи раздел. Сега чакам някой да ми отговори.

Привет,ползвам Panda Antivirus Pro 6 месечен лиценз,промо, включил съм стената, всичко е наред....Но се чудя дали е достатъчна защита и какво още би могло да се добави? XP SP3

Според мен, ако ползваш антивируса на Панда, няма как да си включил нейната стена, или става въпрос за стената на уиндоуса (ако си зад рутер е достатъчна уиндоуската стена, иначе сложи някоя безплатна стена - Comodo, Online Armor...) Иначе програмата като антивирус е достатъчна, има уеб скенер, силни дефиниции, добра евристика, сравнително лека е...... Остава да сканираш от време на време с MBAM, Hitman Pro или ESET Online Scanner.

Привет,ползвам Panda Antivirus Pro 6 месечен лиценз,промо, включил съм стената, всичко е наред....Но се чудя дали е достатъчна защита и какво още би могло да се добави?

XP SP3

Отговорно ползване. Без него каквото и друго да добавиш, няма да е достатъчно.

Според мен, ако ползваш антивируса на Панда, няма как да си включил нейната стена, или става въпрос за стената на уиндоуса (ако си зад рутер е достатъчна уиндоуската стена, иначе сложи някоя безплатна стена - Comodo, Online Armor...)

Иначе програмата като антивирус е достатъчна, има уеб скенер, силни дефиниции, добра евристика, сравнително лека е...... Остава да сканираш от време на време с MBAM, Hitman Pro или ESET Online Scanner.

Panda Cloud Pro версията вече има стена :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Привет,ползвам Panda Antivirus Pro 6 месечен лиценз,промо, включил съм стената, всичко е наред....Но се чудя дали е достатъчна защита и какво още би могло да се добави?

XP SP3

Не може да се разчита само на нея, но в комбинация с Kingsoft се получава страхотна облачна защита.

Може ли линк към програмата и няма ли да има конфликти със две антивирусни?

Не, сработват се чудесно.Работи редом с всички антивируси, като допълнителна (облачна) защита е чудна: http://www.kingsoftsecurity.com/
  • 3 седмици по-късно...

Директни линкове:

1. Panda Antivirus Pro 2013?http://acs.pandasoftware.com/marketing/promo/PandaAP13.exe

2. Panda Internet Security 2013?http://acs.pandasoftware.com/marketing/promo/PandaIS13.exe

3. Panda Global Protection 2013?http://acs.pandasoftware.com/marketing/promo/PandaGP13.exe

Support Operating system: Windows 8 (32 & 64 bit), Windows 7(32 & 64 bit), Windows Vista (32 & 64 bit), Windows XP (32 bit)

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Добавих Panda URL Filtering към Comodo Internet Security Free. Не е добре че засега нямат отделен инсталатор за добавката. Или трябва да се сложи Panda Cloud Free, или Panda Security Toolbar, и след това да се премахнат и да се остави само URL Filtering... Panda URL блокира и директните линкове към файлове за сваляне, а не само самите сайтове, като BDTL (не поддържа Direct Link Download специално за Хрома)... За момент мога да ги оставя и двете... BDTL мога да го оставя поне заради Search Result Analizer. Също така четох че за Antifishing BDTL е най-добър. Panda URL Filtering сякаш блокира повече Malware sites. Ще проверя дали имам забавяне на сърфирането, и ако да, ще го сменя с WOT заради тази "екстра"...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.