Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Featured Replies

Panda URL Filtering-a има добра детекция наистина, но не ми харесва, че реализацията му е базирана на blekko toolbar, който се води потенциално нежелано приложение..

http://www.systemlookup.com/search.php?type=name&client=malwaresearch-chrome&search=blekko

То не, че тулбара на ad-aware не се води и той потенциално нежелано приложение:

http://www.systemlookup.com/CLSID/74468-adawareDx_dll.html

Този на Avira, използва ASK

http://www.systemlookup.com/FF_Extensions/2924-toolbar_AVIRA_V7_apn_ask_com_xpi.html

Може да са полезни и безобидни, но лично аз ги избягвам засега. Въпрос на вкус. :)

• Отговори 628
  • Прегледи 96,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива

• Отговорът е Да и на двата въпроса. Споделям добри първоначални впечатления. Обща маса 74.8 MB, заради наложително осигуряване на защитеност и при липсващ Интернет. Няма загуба на пъргавина за ОС с Wi

• Това е оптимално опростена откъм настройки програма и няма такива екстри.Подобни особености могат да се зададат чрез ползване на други програми - обаче ги считам за необосновани.За какво ми е изобщо п

Незнам дали са я оптимизирали, аз съм с последната безплатна от сайта им, и мисля, да продължа да си карам с нея :ДД

Къде мога да намеря Panda URL Filtering никъде не открих такова нещо :Д...

Инсталирайте тулбара. Щом имате самата антивирусна програма и не сте го инсталирали в началото, би трябвало да има опция в старт менюто за програмата.

Тулбара се прикрепя към IE (но не и към Google Chrome), внимавайте с отметките за промяна на търсачката и началната страница (не си спонмням точно сега наизуст какво беше...), и както казах тулбара после може да се изключи или да се деинсталира от Add / Remove Programs, като се запази само Panda UF (има отметка).

• 2 седмици по-късно...

Момчета,трябва ми сравнение между Avast Free,Panda Cloud 3,FortiClient.Ще се инсталира на по-стар комп(но,не щайга).Интересува ме преди всичко уеб Филтъра тъй като компа се ползва само за сърфиране и май не се тегли нищо.

И трите са добри в тази насока, нo Panda URL Filtering си заслужава най-много според мен. След това Форти и накрая Аваст.

Бих препоръчал и adblock към браузера. Но коя ще се държи най-леко на машината не знам..., може би Аваст...

Винаги може да се подсили уеб защитата и с BitDefender Trafficklight - имаше доскоро награда за най-добър антифишинг...

Предполагам искаш сравнение в реално време - но дали ще успееш да накараш трима човека с тези програми в едно и също време да посетят malc0de например.

Сложи една виртуалка и за половин час ще ти се изясни всичко...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

И трите са добри в тази насока, нo Panda URL Filtering си заслужава най-много според мен. След това Форти и накрая Аваст.

Бих препоръчал и adblock към браузера. Но коя ще се държи най-леко на машината не знам..., може би Аваст...

Винаги може да се подсили уеб защитата и с BitDefender Trafficklight - имаше доскоро награда за най-добър антифишинг...

Предполагам искаш сравнение в реално време - но дали ще успееш да накараш трима човека с тези програми в едно и също време да посетят malc0de например.

Сложи една виртуалка и за половин час ще ти се изясни всичко...

Нямам никакво време да се занимавам и за това попитах.О да,блокера за реклами го имат.Трябва само да им кажа на моите познати към кое да се ориентират.Те не свалят нищо,само бразуват и гледат Youtube и Българска телевизия май. Исках нещо с добър филтър да не подаднат на засада.А дали работи  върху Хрома филтъра на Panda-та?

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Нямам никакво време да се занимавам и за това попитах.О да,блокера за реклами го имат.Трябва само да им кажа на моите познати към кое да се ориентират.Те не свалят нищо,само бразуват и гледат Youtube и Българска телевизия май. Исках нещо с добър филтър да не подаднат на засада.А дали работи  върху Хрома филтъра на Panda-та?

Препоръчай им ограничен акаунт без защитни програми.

gfk33, на 22 Май 2014 - 5:50 PM, написа:

Препоръчай им ограничен акаунт без защитни програми.

Да и това е добър вариант.

Да и това е добър вариант.

Със старите/маломощни компютри само така процедирам , всичко друго е ходене по мъките.

Със старите/маломощни компютри само така процедирам , всичко друго е ходене по мъките.

Да,добре,че ме подсети(не бях се сетила за това).Ще им предложа а какво те ще си решат,си е вече техен проблем.Мерси

Да,добре,че ме подсети(не бях се сетила за това).Ще им предложа а какво те ще си решат,си е вече техен проблем.Мерси

Здравей ,

Необходима е защита и работата под ограничен акаунт е само допълнително ниво. Решението си е тяхно,но знай,че като се издънят ти ще си на пънгара!

nikssi, на 22 Май 2014 - 11:37 PM, написа:nikssi, на 22 Май 2014 - 11:37 PM, написа:nikssi, на 22 Май 2014 - 11:37 PM, написа:

Здравей ,

Необходима е защита и работата под ограничен акаунт е само допълнително ниво. Решението си е тяхно,но знай,че като се издънят ти ще си на пънгара!

А ха ха ха ,здрасти Ники...как ме разсмя! Д, винаги съм аз.Те,за всяко нещо ми звънят да питат.Понякога ми досаждат с глупави въпроси,но не мога да им откажа.Помагаме си кой с каквото може.Утре аз ще имам нужда от помощ.Не,защита ще има а и ограничен акаунт ще е плюс.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Ограничения акаунт не защитава от фишинг.

А дали работи  върху Хрома филтъра на Panda-та?

Работи.

Инсталираш Panda Cloud Free или Panda Security Toolbar с Panda URL Filtering.

После премахваш антивируса и тулбара - оставяш само филтъра - има отметка при деинсталацията.

• 1 месец по-късно...

Panda IS 2014 изглежда да е интересна програма - има и промоция за безплатно позване за 6 месеца.Наличен български език си е отлично!   217 атаки ми била неутрализирала програмата с настройки по подразбиране за около 24 часа - това не ми се коментира, защото не ми е работа по цял ден с логове да се занимавам... Обаче това испанско творение все пак успя да ме заинтригува.   Този интегриран пакет не съм го пробвал 5-6 години и го намирам различен до неузнаваемост...На пръв поглед е комплексно окомплектован. 

Panda IS 2014 изглежда да е интересна програма - има и промоция за безплатно позване за 6 месеца.Наличен български език си е отлично!   217 атаки ми била неутрализирала програмата с настройки по подразбиране за около 24 часа - това не ми се коментира, защото не ми е работа по цял ден с логове да се занимавам... Обаче това испанско творение все пак успя да ме заинтригува.   Този интегриран пакет не съм го пробвал 5-6 години и го намирам различен до неузнаваемост...На пръв поглед е комплексно окомплектован. 

От де ги събра тия 217 атаки? Чисто любопитство де. Публикувано изображение  Теб, ако мога да ти хвана спатиите, коя програма ползваш.......... Публикувано изображение

От де ги събра тия 217 атаки? Чисто любопитство де. Публикувано изображение  Теб, ако мога да ти хвана спатиите, коя програма ползваш.......... Публикувано изображение

Не ми се разглеждат логове засега - тези неща си зависят от настройките по подразбиране на Панда. Panda IS 2014 сега ми е инсталирана - а иначе съм фен на всички програми.

Теб, ако мога да ти хвана спатиите, коя програма ползваш.......... Публикувано изображение

То да е само програмата ...Публикувано изображение

Мултифункционален ползвател може с Панда, може и без Панда... Обаче интегриран пакет безплатно за 6 месеца е нормално ...да се оцени.

• 4 седмици по-късно...

www.pandasecurity.com/promotions/microsoft-vista/ Излезе новият продукт на PANDA-INTERNET SECURITY 2015.Линкът,който съм предоставил съвместява едновременно и инсталационния файл на новата версия ,и  текущата промоция на същия продукт,която е за 3 месечен безплатен лиценз.Линкът е същият,като този в ,,Текущи промоции на програми за сигурност,, За тези,които искат да тестват новия продукт,промоцията е проверена и работи.

Редактирано от Лудият Учен (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Обединиха Panda Cloud Pro с Panda Antivirus Pro в една версия вече.

Услугите са облачни отдавна - това е ясно. Няма смисъл от много имена и версии.

Всички използват облака, и Internet Security и Pro...

Имаме иначе вече само Panda Antivirus Free..., която е клауд отвсякъде, но вече не го пише... :wink12:

• 1 месец по-късно...

Честно казано на 2 компютъра се справя добре при мен, версията е Panda Free Antivirus 15.0.3. Абсолютно незабелижима от към заемана памет - само 2004 k, което е нормално за облачна антивирусна.

Имаше споделени мнения, че дори да изключиш рекламите пак изкачат, но при мен досега не се е случвало. При сканиране на Crucial Areas откри няколко бисквити като потенциална заплаха. На единия компютър се забелязва малко по-бавно стартиране на Windows 7 х64, ще разследвам дали Panda има пръст, но може и да е заради по-голямата фрагментация на дисковете.

Като цяло аз бих я препоръчал на домашни потребители с по-слаби компютри. И ми се струва, че Panda и Avira дръпнаха малко пред Avast при безплатните антивирусни. 

И ми се струва, че Panda и Avira дръпнаха малко пред Avast при безплатните антивирусни. 

аз не бих казал, че е малко ... доста е...

• 2 седмици по-късно...

Като безплатен софтуер, как се справя Panda Cloud? Знам, че най-добрият антивирусен софтуер си е платеният, но защо да не споделите мнения/наблюдения.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Като безплатен софтуер, как се справя Panda Cloud? Знам, че най-добрият антивирусен софтуер си е платеният, но защо да не споделите мнения/наблюдения.

Спецялно в безплатната версия, нивото на защита е по ниско в сравнение с 360ТС и авира, но при активиране на апликейшън контрола при платената версия, става непробиваема

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.