Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Featured Replies

Panda Free Antivirus  за мен е непрепоръчителна програма - освен ако човек няма още идеи как да я доподсигурява. 360 TS е много по-добър избор. Той също изисква доподсигуряване- но е с повече енджини.   Платените версии на Панда са добри -  но човек трябва да ги купува или да дебне промоции.  Периодично има такива за  Panda IS. 

• Отговори 628
  • Прегледи 96,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива

• Отговорът е Да и на двата въпроса. Споделям добри първоначални впечатления. Обща маса 74.8 MB, заради наложително осигуряване на защитеност и при липсващ Интернет. Няма загуба на пъргавина за ОС с Wi

• Това е оптимално опростена откъм настройки програма и няма такива екстри.Подобни особености могат да се зададат чрез ползване на други програми - обаче ги считам за необосновани.За какво ми е изобщо п

За съжлание от алчност премахнаха DataShield от безплатната си версия и засега лично аз препоръчвам Comodo IS - лека, ефективна (дори срещу новите криптори, които се пръкват буквално всяка седмица) и е безплатна...Не е перфектна, задава повече въпроси, а антивируса е параноичен, но за напреднали потребители, които са наясно как да я използват получават мощно оръжие без да дават нищо в замяна...просто е безкомпромисна. :)

• 1 месец по-късно...

Използвам Panda Antivirus Pro 2015 с шест месечен лиценз от промоция.Напоследък всеки ден по няколко пъти ми излиза съобщение..."остават ви.....дни от пробния период".Някой знае ли начин за премахването му или ще трябва да го търпя половин година?

untitled.bmp 1.bmp

Редактирано от niknik96 (преглед на промените)

Използвам Panda Antivirus Pro 2015 с шест месечен лиценз от промоция.Напоследък всеки ден по няколко пъти ми излиза съобщение..."остават ви.....дни от пробния период".Някой знае ли начин за премахването му или ще трябва да го търпя половин година?

Няма нужда да го търпиш, мини на панда фрее и си готов ;)

:)

Еее, има някои разлики все пак...

кое ползваш в платената, което го няма в безплатната?

Panda Free Antivirus [2015] 15.0.4   съвсем не е чак зле - само ползвателят трябва да е измислил и решил с коя друга програма да я доподсигурява...
  • 2 месеца по-късно...

Да махнем праха, от петнистата мечка. Ползвам Комодо, и пак ще се върна на него. Но, ми омръзна да имам сигурност,  :D  и реших за няколко дни, да пробвам Панда. Да ви кажа, за сега ми се вижда, прилична защита. Контролът на приложения, и поведенческия блокер, ми се виждат напредък. Не знам, преди дали ги имаше, никога не съм ползвал платената панда. Но да питам, тази антивирусна, май не сваля дефиниции, и всичко е на облака, така ли е? Довечера, ще направя виртуалка, и ще я тествам, така че ако някой има пресни буби, да ги праща.

Да махнем праха, от петнистата мечка. Ползвам Комодо, и пак ще се върна на него. Но, ми омръзна да имам сигурност,  :D  и реших за няколко дни, да пробвам Панда. Да ви кажа, за сега ми се вижда, прилична защита. Контролът на приложения, и поведенческия блокер, ми се виждат напредък. Не знам, преди дали ги имаше, никога не съм ползвал платената панда. Но да питам, тази антивирусна, май не сваля дефиниции, и всичко е на облака, така ли е? Довечера, ще направя виртуалка, и ще я тествам, така че ако някой има пресни буби, да ги праща.

Синхронизира някакъв кеш с облака, вижда се от логовете и така лови и без нет,

но ако си активирал апликейшън контрола няма как нещо да прехвръкне без да усетиш,

стопира всичко непознато на облака, с две думи 100% защита ;)

Редактирано от ✯Б✯А✯Ш✯М✯А✯Й✯С✯Т✯О✯Р✯Ъ✯Т✯ (преглед на промените)

но ако си активирал апликейшън контрола няма как нещо да прехвръкне без да усетиш,

Видях, ама да го оставя да пита, или дирекно да блокира? И тоя поведенчески блокер и анализ, тества ли го?

Видях, ама да го оставя да пита, или дирекно да блокира? И тоя поведенчески блокер и анализ, тества ли го?

Въпрос на вкус, аз обичам да ме пита, така или иначе щом си активирал АК, няма да опреш до поведенчески блокер ;)

Въпрос на вкус, аз обичам да ме пита, така или иначе щом си активирал АК, няма да опреш до поведенчески блокер ;)

Интернет секюрити, гледам че има защита от криптиране 'Щит за данни'. Това го няма, в антивирус и безплатната. Което не е хубаво.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Kaspersky също имат Trusted Application Mode. Супер ефективен модул.

Тази опция, 'щит за данни', да не е HIPS? По какъв друг начин, може да ги защитава? Въпросната опция, спира достъпа на непознати приложения, до важните файлове. И е защита, срещу криптиране.

По скоро апликейшън контрола изпълнява някои от функциите на хипс

До колкото знам, той прави връзка с облака и на базата на някакъв рейтинг от други потребители, блокира или пуска приложението. Спира не само екзета. При мен е спирал .dll и разни други с странни разширения... :D

Редактирано от Евгени Симеонов (преглед на промените)

Да не бъркате нещо? Говорим, за различни неща. В Панда Инернет секюрити, има още една опция. коя се казва 'Щит за данни' и дава достъп до снимки, документи и др., само на определени приложения. И всички останали, биват блокирани или ти иска разрешение. А това за което говорите, е 'Контрол на приложенията', то вече зависи от това, дали дадено приложение, е познато на Панда.

Няма хипс като в комодо, АК контролира вливането в паметта, а дата шелда достъпа до снимки и документи, това е

DataShield е алтернатива на Comodo Protected Files and Folders...Имаше го в безплатната Panda Cloud, но вече е само в платения пакет:

http://www.pandasecurity.com/bulgaria/homeusers/support/card?Id=82009

DataShield е алтернатива на Comodo Protected Files and Folders...Имаше го в безплатната Panda Cloud, но вече е само в платения пакет:

http://www.pandasecurity.com/bulgaria/homeusers/support/card?Id=82009

Върши работа обаче. Вчера на виртуалката, спря криптора. А ако му зададеш  например D:\*, ще има ли ефект? Да му зададеш, да пази и други обекти в компютъра.

Върши работа обаче. Вчера на виртуалката, спря криптора. А ако му зададеш  например D:\*, ще има ли ефект? Да му зададеш, да пази и други обекти в компютъра.

Не съм сигурен, но май не. Май ръчно трябва да се зададе папката, която искаш да пази. Не знам какво ще се случи ако зададеш направо целия дял с бутона ADD или можеш само папките в него да вкараш една по една. Според статията не би трябвало да има проблеми да се добавят и други папки:

Data to protect: My documents folder is added by default, but from this section you can add or remove folders to protect by using the Add or Delete buttons acoordingly.

Не съм сигурен, но май не. Май ръчно трябва да се зададе папката, която искаш да пази. Не знам какво ще се случи ако зададеш направо целия дял с бутона ADD или можеш само папките в него да вкараш една по една. Според статията не би трябвало да има проблеми да се добавят и други папки:

Аз го бях задал. И нямаше някакви съобщения. Ама не знаех, дали има смисъл, и дали върши работа. Иначе е полезна опция, и поне е настроена. Което улеснява, повечето потребители.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.