Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Featured Replies

Мисля 2012 си заслужава,за разлика от 2011 която разочарова.Това което казва Lost in е вярно за 2011,при мен беше така.

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 628
  • Прегледи 96,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива

• Отговорът е Да и на двата въпроса. Споделям добри първоначални впечатления. Обща маса 74.8 MB, заради наложително осигуряване на защитеност и при липсващ Интернет. Няма загуба на пъргавина за ОС с Wi

• Това е оптимално опростена откъм настройки програма и няма такива екстри.Подобни особености могат да се зададат чрез ползване на други програми - обаче ги считам за необосновани.За какво ми е изобщо п

• 2 месеца по-късно...

Във видеото казва, че след като е инсталирал toolbar-а не е рестартирал а е отишъл в Контролния Панел и е деинсталирал останалите неща от Панда, като оставя само Security URL Filtering.

Ето

в който обяснява това.

Правилно - може да се ползва само филтъра за адреси на Панда - получи се и при мен:

деинсталирах Panda Cloud и Panda Toolbar..., оставих само Panda URL Filtering и си работи перфектно, и с IE9 и с Хрома...

За мен така е по-добре, понеже като оставих заедно двата антивируса ( на Panda Cloud и този на Comodo) се получи леко забавяне при мен - както при стартиране на системата, така и с общата работа с компютъра, също и общата консумация на РАМ на цялата машина се вдигна малко - логично е......

Мислех да спирам антивируса на Варана, но така съм по-доволен. Пак научих нещо ново от този форум. Мерси...

• 5 месеца по-късно...

Да - доста добре се държи при мен като за начало. Много процеси... Но машината лети. За сега от всички защитни програми които пробвах на 8, тази програма най-малко му влияе като цяло... - 32% консумация на RAM (от обща 2 ГБ), с включен скайп и торентклиент...Даже с Windows Defender e по-тормава осмицата...

Публикувано изображение

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Освен Panda Global protection 2013 Beta, пуснаха и Panda Cloud Beta 1.9.2 с поддръжка на Windows 8 RP:

http://www.pandasecurity.com/windows8

Не я препоръчвам.Защитната стена е зле щом чак ми се вижда мак адреса.Продуктите на Нортон и BitDefender(2013beta) са съвместими.

Забелязах вече. Панда клауд се задържа на моя 8 само няколко часа... Сега и аз съм с БД. Искам Каспър за 8 ама уви....

• 4 седмици по-късно...

Може би трябва да се провери линка към официалната страница за download на Adobe Flash Player 11.3.300.265 Final за (Firefox, Safari, Opera). За пръв път ми сработва филтъра и не зная до колко е достоверна реакцията му.

Публикувано изображение

Според мен грешката си е на Panda - всичко останало при мен е нормално.

Благодаря за мнението ти. Нали вече знаеш, че от вчера си имам вземане даване с Panda и затова беше предложението към някой с опит в този вид заплахи. В Испания е нормално да ги е напекло слънцето повече и от нас. Поздрави.

Няма никаква заплаха. Не е и до слънцето, вероятно пак се касае за сложни сработвания.

Малко странно :

Публикувано изображение

Ето и целият рапорт от Wepawet

Прилича на FP ...

Идеята за пренос на антивирусното сканиране в „облак“ изглежда доста привлекателна от гледна точка на използването на системните ресурси, но закономерно предизвиква въпроса за възможностите за използването й тогава, когато няма връзка с Интернет. Разработчиците са решили този проблем като кешират класификатора Collective Intelligence на потребителския компютър.

http://www.download.bg/index.php?cls=news&mtd=single&id=506858

Някой тук във форума споменаваше че Panda Cloud Antivirus не може да осигури надеждна защита ако временно няма интернет.

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Някой тук във форума споменаваше че Panda Cloud Antivirus не може да осигури надеждна защита ако временно няма интернет.

Само че от времето на кеширането, ако се използва една седмица без интернет какво се случва? Дали ще разпознае гадините на по 2-3 дни? :)

Само че от времето на кеширането, ако се използва една седмица без интернет какво се случва? Дали ще разпознае гадините на по 2-3 дни? :)

Ако няма интернет една седмица по-добре да си изхвърли компютъра :rolleyes:

Ако няма интернет една седмица по-добре да си изхвърли компютъра :rolleyes:

Това не е решение на проблема. Доста хора имат компютри използващи ги за видеомонтаж и специфични неща без да имат нужда от интернет.

Те обаче все още са уязвими, защото използват флашки и т.н. носители. За тях Panda Cloud едва ли е удачен избор. По-добре една антивирусна базирана на дефиниции, които все пак могат да се обновяват и ръчно. :)

Това не е решение на проблема. Доста хора имат компютри използващи ги за видеомонтаж и специфични неща без да имат нужда от интернет.

Те обаче все още са уязвими, защото използват флашки и т.н. носители. За тях Panda Cloud едва ли е удачен избор. По-добре една антивирусна базирана на дефиниции, които все пак могат да се обновяват и ръчно. :)

Е сори но ти го представяш като геймърски компютър. След като компютъра се ще се ползва за толкова отговорна работа,лично за мен е задължителво преди да бъде включвана флаш памет да бъде проверявана на друг компютър. Като не се разчита само на инсталираната антивирусна,а се провери поне и с Hitman Pro. Рано или късно ще забият заразена флаш памет с криптиращ вирус,Virut или Sality за които антивирусната няма дефиниция и става страшно Публикувано изображение Трябва да им обясниш че поведението им е несериозно и безотговорно,не само че имат нужда от интернет,но и от втори компютър за проверка на флашките.

Някои навици не могат да се променят и аз няма да го правя. То затова е и персонален компютър и всеки има право да прави каквото си иска на него. Аз нямам вече нерви и желания да се опитвам да оправя всички проблеми... :)

Е сори но ти го представяш като геймърски компютър. След като компютъра се ще се ползва за толкова отговорна работа,лично за мен е задължителво преди да бъде включвана флаш памет да бъде проверявана на друг компютър. Като не се разчита само на инсталираната антивирусна,а се провери поне и с Hitman Pro. Рано или късно ще забият заразена флаш памет с криптиращ вирус,Virut или Sality за които антивирусната няма дефиниция и става страшно Публикувано изображение Трябва да им обясниш че поведението им е несериозно и безотговорно,не само че имат нужда от интернет,но и от втори компютър за проверка на флашките.

Глупости на търкалета. Преиграваш :D

От 2007 година на работата има два компютъра,които нямат достъп до интернет и програмите им за защита винаги са се обновявали ръчно всеки ден.

Единият обикновенно се ползва от всички клиенти и там имат право да творят както намерят за добре. Естествено само,което им е позволено :D

На другият комп - интернета е непрепоръчителен ползва се за специфична работа.

Глупости на търкалета. Преиграваш :D

От 2007 година на работата има два компютъра,които нямат достъп до интернет и програмите им за защита винаги са се обновявали ръчно всеки ден.

Единият обикновенно се ползва от всички клиенти и там имат право да творят както намерят за добре. Естествено само,което им е позволено :D

На другият комп - интернета е непрепоръчителен ползва се за специфична работа.

Е...ти и всекидневните ръчни обновления , големи клизми голямо нещо. Така и така директно бучиш флашките и разчиташ само на Касперски , по-добре ги включете към интернет.

........Така и така директно бучиш флашките и разчиташ само на Касперски , по-добре ги включете към интернет.

Да разчитам и KES8 "Контрол на стартирането" не дава шанс на никой,там се правят настройки и не всеки има еднакви права. Интернет понякога му се пуска ей тъй за малко като биберон :P а иначе интернета по-скоро пречи на работата отколкото помага. :biggrin:

Извинявам се за офтопика

Публикувано изображение

Panda Cloud 2.0.0

Changelog:

- Community-based firewall (pro edition only).

- New cloud-based disinfection engine.

- New behavioral analysis engine in the free edition.

- Improved offline protection.

- Process monitor allows seeing Internet connections on a per process basis.

- Improved performance and 50% faster scans.

- New advanced configuration options such as asking for confirmation before neutralizing.

- Compatibility with Windows 8.

- New interface.

- Ability to manage different licenses.

• 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.