Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Featured Replies

http://www.pandasecurity.com/usa/homeusers...ernet-security/ Версии 2010 !
  • Отговори 628
  • Прегледи 96,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива

• Отговорът е Да и на двата въпроса. Споделям добри първоначални впечатления. Обща маса 74.8 MB, заради наложително осигуряване на защитеност и при липсващ Интернет. Няма загуба на пъргавина за ОС с Wi

• Това е оптимално опростена откъм настройки програма и няма такива екстри.Подобни особености могат да се зададат чрез ползване на други програми - обаче ги считам за необосновани.За какво ми е изобщо п

Да, видях ги преди няколко дни - но досега никога не съм пробвал Panda Global Protection 2010. Не зная тази версия дали подобно на другите е с вграден БГ превод. http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=46645

Да, видях ги преди няколко дни - но досега никога не съм пробвал Panda Global Protection 2010. Не зная тази версия дали подобно на другите е с вграден БГ превод. http://www.kaldata.com/comments.php?catid=1&id=46645

Може лесно да се разбере: https://shop.pandasecurity.com/cgi-bin/pp/r...G?page=homeuser

От Panda казват, че новите версии били мнооого леки. Дано е така, защото предишните бяха ужас. Вече могат да се конкурират на ниво. Като цяло са им добри продуктите

От снощи съм с безплатната Panda Cloud Antivirus. Държи се много прилично, детектва засега много добре, сканира и архиви при даунлоад, дано не ме разочарова. Незабележима като товар на системата, бърза при сканиране и ....никакви настройки....е, ще го преживея. Трие де що види, кракерите да са подготвени! :)

От Panda казват, че новите версии били мнооого леки. Дано е така, защото предишните бяха ужас. Вече могат да се конкурират на ниво. Като цяло са им добри продуктите

Исках след ESS v4, преди да сложа КИС 2010 на Уин 7 да изпробвам Panda 2010- да я видя колко е лека.

За съжаление ми изписа съобщение за неподдържане на операционната система при инсталирането. Съжелявам за Испанците....

Знам, че 7 не е финал, но повечето водещи антивирусни компании отдавна заработиха по подръжката на 7.....

Никой не е длъжен да прави собствения си продукт съвместим с недовършена OS. Това, че някой го е направил или пък друг по принцип си работи добре под 7 (ESET) не значи, всички трябва да са така. Това е политика към която се стреми мнозинството от разработчици.

лицензите за версия 2009 дали ще станат за 2010 някой знае ли ;)

"Промоция! Продукти 2009 с безплатен ъпгрейд към 2010"

Това пише на официалната страница. Обаче май трябва да имаш легален лиценз, купен, за да можеш да надградиш, прави се онлайн проверка на стария ключ и ти дават нов, май е така. Ако не беше така, досега да има "безплатна" уарез версия на 2010, защото за 2009 все пак имаше ключове. :yanim:

имам голямо желание да я пробвам новата версия.в панда казват че е станала по лека.опааааааа и докато пиша тук в момента един приятел ми се обажда и каза че лиценза за 2009 не става за 2010.явно защото е от промоция не знам :speak::angry:

имам голямо желание да я пробвам новата версия.в панда казват че е станала по лека.опааааааа и докато пиша тук в момента един приятел ми се обажда и каза че лиценза за 2009 не става за 2010.явно защото е от промоция не знам :) :)

Както казах, лицензи от промоции не стават, само купени могат да се ъпгрейтнат безплатно.

Еми пробвай я, има 30 дена trial версия, предостатъчно време, за да я пробва човек. И ако ти хареса, купуваш я ;)

Както казах, лицензи от промоции не стават, само купени могат да се ъпгрейтнат безплатно.

Еми пробвай я, има 30 дена trial версия, предостатъчно време, за да я пробва човек. И ако ти хареса, купуваш я ;)

....или намираш промоция за 2010 :P

някой пробва ли новата Панда? В характеристиките дават, че била със 80% по-лека, което ако е вярно, е нещо уникално!

За лека-лека ще да е , ама безплатната версия вече я разкарах. Дано платените ловят повече, и да са живи от Malwarebytes пичовете, че без тях.....лошо...

Скоро ми изтича текущият лиценз за Касперски и съм решил малко да пробвам новата Панда 2010, за която в официалниат сайт се твърди, че е 80% по-лека от досегашната. Къде мога да открия дейнсталатор за версия 2010? В оф. сайта нищо не намерих, в интернет - също. А не ми се иска да я инсталирам преди да имам деинсталатор, защото съм чувал /не съм пробвал/, че Пандата трудно се премахва!

Скоро ми изтича текущият лиценз за Касперски и съм решил малко да пробвам новата Панда 2010, за която в официалниат сайт се твърди, че е 80% по-лека от досегашната. Къде мога да открия дейнсталатор за версия 2010? В оф. сайта нищо не намерих, в интернет - също. А не ми се иска да я инсталирам преди да имам деинсталатор, защото съм чувал /не съм пробвал/, че Пандата трудно се премахва!

Няма наличен такъв. Ще се наложи да използваш вградения, ако не се получи после пиши ще го мъчим някак си. Затова е хубаво такива тествания да се извършват на вируатлна машина.

Panda Global Protection 2010 я инсталирах преди около десетина дни - но не я усетих като осезаемо по-лека. Набъбна до обща маса над 300 mB. Нищо не откри при пълно сканиране.Лека е безплатната версия - но с нея съмнителните файлове изчезват към облаците... На другия ден безпроблемно я деинсталирах с Revo Uninstaller - той ползва вградените деинсталатори на програмите. Предпочитам го заради доброто почистване на регистрите. Реално нямам други изводи за тази нова версия. Поздрави

Panda Global Protection 2010 я инсталирах преди около десетина дни - но не я усетих като осезаемо по-лека. Набъбна до обща маса над 300 mB. Нищо не откри при пълно сканиране.Лека е безплатната версия - но с нея съмнителните файлове изчезват към облаците... На другия ден безпроблемно я деинсталирах с Revo Uninstaller - той ползва вградените деинсталатори на програмите. Предпочитам го заради доброто почистване на регистрите. Реално нямам други изводи за тази нова версия. Поздрави

Хм...значи казваш- не е по-лека? А само антивируса 2010 пробвал си си? питам пак, защото ако наистина не е по-лека, няма да има смисъл да я пробвам!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Къде мога да открия дейнсталатор за версия 2010? В оф. сайта нищо не намерих, в интернет - също.

Няма наличен такъв. Ще се наложи да използваш вградения, ако не се получи после пиши ще го мъчим някак си. Затова е хубаво такива тествания да се извършват на вируатлна машина.

Има наличен такъв:

http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279463

Download the archive: kavremover10.zip

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Хм...значи казваш- не е по-лека? А само антивируса 2010 пробвал си си? питам пак, защото ако наистина не е по-лека, няма да има смисъл да я пробвам!

Panda Antivirus Pro не е само антивирус - пробвал съм версия 2009 - за мен тези програми все са в групата на "тежкоатлетите". Бих пробвал по-скоро ESA Internet Security - там начело е безплатната Panda Cloud Antivirus. Естонци са събрали заедно един сериозен конгломерат от безплатни програми и скенери. Поздрави

Аз да кажа простичко-от архива с tubeviewer-четата Панда-облаче проспа юнашки три парчета, Rising free edition ги намери като подозрителни. Без коментар....Дали има невидими шпиони-според a-squared такива животинки няма в системата ми, при цялата и присъща подозрителност.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.