Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Препоръчан отговор

Хубава снимка с малко програмиране може да се промени ядрото на програмата. Изглежда имаш лиценз интересно дали се обновява коректно. Още по интересно е как се предлага лиценз за програма, която струва 89 лв. за една регистрация явно Испанците нещо са проспали ще им се срине маркетинга. Ако имаш интернет банкиране те съветвам да внимаваш, че промоцията може да стане златна.

Все пак ще питам Испанците за промоцията и ще дам отговора тук.:rolleyes:

P.S Получих отговор от Панда промоцията е фалшива и програмата е хакната.

От Панда България категорично заявиха, че няма 1 годишна валидна промоция в момента.

Аз не съм много съгласен с този коментар. Вчера получих съвсем коректен и законен активационен код, както и потребителски номер:

Публикувано изображение

Всичко е точно и работи. Както спомена mihnev_sz линкът за download на Panda Internet Security е съвсем оригинален, даже го има и в e-mail - а, който получих от Panda.

P.S. Става дума за последната промоция на raymond.cc.

Редактирано от nologo (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 628
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аз пък мисля,4е Paymond няма да хаква програма и да я слага в немски Сайт и да кара хората да играят на някаква игра там....а и да си правят регистрация в друг Сайт....Това е най голямата лудост която прочетох по-горе Публикувано изображение:rolleyes:Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И защо raymond.cc изпращат ежедневно писма до указаните пощенски кутии - омръзна ми да ги чета-проверявам-изтривам. Абсолютен спам и не само...Разполагам с инсталационния файл на продукта - ще взема и аз да си "изпрося" ключ за 1 година - после аз си знам...raymond.cc никой не го е упълномощавал да прави промоции - стига сте въвеждали в заблуда недостатъчно информирани хора ! Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И защо raymond.cc изпращат ежедневно писма до указаните пощенски кутии - омръзна ми да ги чета-проверявам-изтривам. Абсолютен спам и не само...Разполагам с инсталационния файл на продукта - ще взема и аз да си "изпрося" ключ за 1 година - после аз си знам...raymond.cc никой не го е упълномощавал да прави промоции - стига сте въвеждали в заблуда недостатъчно информирани хора ! Поздрави

Да беше отворил линка с промото за Панда на raymond.cc! Щеше да забележиш, че промоцията не е от raymond.cc, а от друг сайт. Не знам как може да пишеш неща, които даже не си проверил. Тук никой никого не заблуждава, освен теб и infobg. Ти просто не четеш внимателно това, което са написали на raymond.cc...

P.S. Ето снимка как съм се логнал официално в страницата за клиенти на сайта на Panda и тегля Panda Internet Security от промото, което е описано доста добре на raymond.cc:

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да беше отворил линка с промото за Панда на raymond.cc! Щеше да забележиш, че промоцията не е от raymond.cc, а от друг сайт. Не знам как може да пишеш неща, които даже не си проверил. Тук никой не заблуждава, освен теб и infobg. Ти просто не четеш внимателно това, което са написали на raymond.cc...

Имам ключ от законната тримесечна промоция и щях да го ползвам поне при един компютър, ако защитната стена бе на нивото на най-добрите! """EMD - sites engaged in malware distribution. This classification is assigned to website's engaged in the distribution of malware (e.g. adware, spyware, trojans and viruses etc)""" е предупреждението при отваряне на кракерската страница! Име на хост www.raymond.cc Интернет доставчик Неизвестен

Държава Съединените Щати Код на държава US (USA)

Град Dallas Регион Texas

IP адрес 67.228.140.250

Нужно ли е нещо още по-конкретно !? Мога още... Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

...............

"""EMD - sites engaged in malware distribution. This classification is assigned to website's engaged in the distribution of malware (e.g. adware, spyware, trojans and viruses etc)""" е предупреждението при отваряне на кракерската страница! Име на хост www.raymond.cc Интернет доставчик Неизвестен

Държава Съединените Щати Код на държава US (USA)

Град Dallas Регион Texas

IP адрес 67.228.140.250

Нужно ли е нещо още по-конкретно !? Мога още... Поздрави

Ти просто не четеш написаното от мен. Промото не е от raymond.cc. Има ли смисъл да продължавам? Снимка от сайта raymond.cc и информация за промоцията на Panda. Виж линка след "Go to this page":

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виж мнението с номер 122 от тази тема. Как мислиш? Има ли грам истина? Ако имаше - досега щеше да бъде показан текст на писмо от Панда или някакво доказателство. Aз и comodo доказахме със снимки точно обратното. Както виждаме има само свободни съчинения, незнайно защо за пореден път от един и същ потребител (infobg) в тази тема. Може да погледнеш и предишната страница...

P.S. Ако не знаете достатъчно добре английски език, за да прочетете и разберете инструкциите на raymond.cc, няма да можете да направите нищо. И да знаете английски - четете внимателно всяка стъпка, която е доста добре описана там. Както виждам в тази тема и българският език е проблем...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виж мнението с номер 122 от тази тема. Как мислиш? Има ли грам истина? Ако имаше - досега щеше да бъде показан текст на писмо от Панда или някакво доказателство. Aз и comodo доказахме със снимки точно обратното. Както виждаме има само свободни съчинения, незнайно защо за пореден път от един и същ потребител (infobg) в тази тема. Може да погледнеш и предишната страница...

Не забравяйте -има и коментар 130 - той е и предупреждение! Едногодишната промоция е въдица за наивници! Предупреждавам съфорумците заедно с авторите на творчеството- тълкувайте го многосмислено ! Сега отивам да си "изпрося" едногодишния ключ- стана интересно защото... Поздрави
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не забравяйте -има и коментар 130 - той е и предупреждение! Едногодишната промоция е въдица за наивници! Предупреждавам съфорумците заедно с авторите на творчеството- тълкувайте го многосмислено ! Сега отивам да си "изпрося" едногодишния ключ- стана интересно защото... Поздрави

http://prikachi.com/files/508112W.jpg да спре да се спори
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз не съм много съгласен с този коментар. Вчера получих съвсем коректен и законен активационен код, както и потребителски номер:

Публикувано изображение

Всичко е точно и работи. Както спомена mihnev_sz линкът за download на Panda Internet Security е съвсем оригинален, даже го има и в e-mail - а, който получих от Panda.

P.S. Става дума за последната промоция на raymond.cc.

Абсолютно вярно.Също получих потвърждение и се регистрирах в официалният сайт.При невалиден сериен номер системата не те пропуска.

Публикувано изображение

Така,че ЧЕСТИТО.Току що влязох и в профила си.Ако е блокиран лиценза дали ще го направя с получените преди това данни?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

A мен въобще не ме интересуват никакви вариации и свободни трактовки по темата. Хич не ме касае дали съм си купил или съм взел от промоция данни за активиране на едногодишен лиценз за Panda Internet Security. По-горе има една снимка, виж коментар номер 131. Идва от Панда - [email protected] Виж внимателно какво пише. На чист български език:

Благодарим ви, че избрахте продукт на Panda Security.

Ето услугите, включени към Panda Internet Security 2009 1 license - 12 months:

• Ежедневни актуализации срещу нови заплахи.

• Надстройки за програмата.

• Техническа поддръжка по ел. поща и чрез уеб сайт.

• Предупреждения и информация за вируси.

• Изтегляне на последната версия.

Ето вашите номер на клиент и код за активиране, за да активирате продукта си...

Разбира се, че няма да си пусна акаунта за Panda тук. Сега ясно ли е?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

A мен въобще не ме интересуват никакви вариации и свободни трактовки по темата. Хич не ме касае дали съм си купил или съм взел от промоция данни за активиране на едногодишен лиценз за Panda Internet Security. По-горе има една снимка, виж коментар номер 131. Идва от Панда - [email protected] Виж внимателно какво пише. На чист български език:

Разбира се, че няма да си пусна акаунта за Panda тук. Сега ясно ли е?

Кое да е ясно - това за "огледалните сървъри" или нещо друго !? Печелите ли нещо да подвеждате така !? Поне смисъл да има ! После - испанските продукти били лоши - нали сам ги наричаш плеари произведени в час по трудово ! Докажете с писмо от Панда, че промоцията е законна - ако не - считайте се за недостатъчно интелигентни ! Поздрави
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кое да е ясно - това за "огледалните сървъри" или нещо друго !? Печелите ли нещо да подвеждате така !? Поне смисъл да има ! После - испанските продукти били лоши - нали сам ги наричаш плеари произведени в час по трудово ! Докажете с писмо от Панда, че промоцията е законна - ако не - считайте се за недостатъчно интелигентни ! Поздрави

Ти не четеш ли писмото от Panda до мене бре?Как ще вляза в акаунта с фалшив номер ;)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Я по-кротко. Снимки с официални писма от Panda Security ти пуснахме, сега ти четем глупостите за някакви си огледални сървъри на pandasecurity.com. Наистина ли не четеш, че сме се регистрирали и получили официално Panda Internet Security от официалния сайт на Panda? Не разбирам защо спориш, явно е за спорта...

P.S. Обърках си поста и го редактирах, без да искам и го пускам наново...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ти не четеш ли писмото от Panda до мене бре?Как ще вляза в акаунта с фалшив номер :hush:

Добре - по кротко - аз ще съм третия глупак - къде влизаме е друг въпрос ... Обаче тези австрийци с техните блокирания със съобщения ми пречат ! Какво да инсталирам за да нямам този "проблем" ? Аз ли не мисля или Вие ? Поздрави
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Наистина не те разбирам как може да спориш за нещо, което не си пробвал. Изписаха се маса коментари, само защото се съмняваш. Не даде нито снимка, нито каквото и да е в подкрепа на думите си, знаем защо.

Искаш ли да видиш колко не си прав? Aко си получил тримесечен лиценз за Panda IS преди време, то е било пак от yourdetails@pandasecurity.com. Виж си пощата, aко пазиш съобщенията си от Panda. A аз сега ще пусна една снимка от активиране на акаунт от тримесеченото промo на Panda IS:

Публикувано изображение

Нали това съобщение е пак от yourdetails@pandasecurity.com, както днес с едногодишната промоция???

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"""www.raymond.cc Интернет доставчик Неизвестен""" Nologo, ако нямаше такъв жокер- щеше да е различно...Кракерите също допускат глупави грешки.И не мислете, че има за какво да спорим с Вас .

Точно за това става въпрос,че ти не правиш разлика, кога ти реагира защитата и кога не, при достъп(сам го каза,че доста програми си сменил и е нормално да се обърка човек)! Тези съобщения може да се дължат на ред други фактори.

Да - вярно - но аз съм копирал и пак мога да копирам съобщения от австрийската програма! Нали всички знаем само кое е безплатно !? Поздрави Редактирано от Wankata (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да - вярно - но аз съм копирал и пак мога да копирам съобщения от австрийската програма! Нали всички знаем само кое е безплатно !? Поздрави

Има ли значение в случая(относно сигурност),от къде се получава лиценза,при положение,че инсталатора се тегли от официалния им сайт? След приемането му в последствие и редовното обновяване,не виждам каква реална заплаха има в случая.Ако ставаше въпрос относно съмнения за произхода на самия инсталатор,тогава вече е тема за друг разговор.

И знаеш ли,каква е цената за нас потребителите,че трябва, щем не щем, да изчакаме да свърши флаш играта и тогава да се пристъпи към т.5

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Има ли значение в случая,от къде се получава лиценза,при положение,че инсталатора се тегли от официалния им сайт? След приемането му в последствие,и редовното обновяване,не виждам каква реална заплаха има в случая.Ако ставаше въпрос относно съмнения за произхода на самия инсталатор,тогава вече е тема за друг разговор.

Имитира се официалния им сайт - защо иначе ще се блокира свободният ми достъп до него !? Вярно - сега ползвам австрийска програма - авторите и считат, че това е най-добрият защитен софтуер в света. Аз проверявам дали е вярно....Засега отговорът е ДА. Поздрави
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имитира се официалния им сайт - защо иначе ще се блокира свободният ми достъп до него !? Вярно - сега ползвам австрийска програма - авторите и считат, че това е най-добрият защитен софтуер в света. Аз проверявам дали е вярно....Засега отговорът е ДА. Поздрави

Я виж тук,и това ли е имитация?Всички линкове във въпросните сайтове,които предлагат промоцията,водят до тук:

http://www.pandasecurity.com/germany/

http://www.pandasecurity.com/default

Спирам да коментирам,правото относно съмненията си е твое.И аз съм попадал на сайтове "фантоми" ,но този в случая не е от тях.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Разполагам с инсталационните файлове - вижте и темата за Symantec....Кракерски щуротии - можете да спорите без мен ! Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ама въобще не съм съгласен с този коментар. Изглежда винаги ще гадаем какво точно имаш предвид. За пореден път не разбирам и не желая да се мъча да разбера какво е "китайски гранд", "австрийска", "австралийска", "африканска", "индийска" програма и пр. Откъде да знам дали за какво говориш в момента, вероятно е a-squared Anti-Malware. Но не пишеш името в коментара си, разбира се. Така гадаем. Можеше да имаш предвид Ikarus, Nemesis, USHIELDS, RADIX - пак са австрийски програми за сигурност. Всички автори почти без изключение на подобни програми ги смятат за най-добри, нормално. Видяхме (или по-точно не видяхме) какво провери...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Стига вече с тези кавги!

Искам на всички ви да пожелая Весели Празници и посрещане на Новата Година.Нека се видим и догодина с повече промоции и нови Версии.

Искам да благодаря на Модераторите на Калдата за това,че ни търпяха циaла година и да им пожелая много търпение с нас и през следващата Година(тяхното 2-ро семейство)

Весела Коледа

Androcure 06

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ама въобще не съм съгласен с този коментар. Изглежда винаги ще гадаем какво точно имаш предвид. За пореден път не разбирам и не желая да се мъча да разбера какво е "китайски гранд", "австрийска", "австралийска", "африканска", "индийска" програма и пр. Откъде да знам дали за какво говориш в момента, вероятно е a-squared Anti-Malware. Но не пишеш името в коментара си, разбира се. Така гадаем. Можеше да имаш предвид Ikarus, Nemesis, USHIELDS, RADIX - пак са австрийски програми за сигурност. Всички автори почти без изключение на подобни програми ги смятат за най-добри, нормално. Видяхме (или по-точно не видяхме) какво провери...

a-squared Anti-Malware 4.0 Някои от споменатите ми са непознати и нищо не мога да конкретизирам за тях. Не бе нарочно. Лека вечер.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...