Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Препоръчан отговор

2IPStartGuard бих казал, че има по добри творения от това. За масовия потребител на интернет мисля, че е необходим комплексен пакет стена антивирусна програма. Повечето комбинации от програми е безсмислена защото алгоритмите се пресичат и си пречат и се само изключват. Цената на пандата не е висока напълно е в нормални граници. Аз например купувам пакета, който включва 3 лиценза и си ги делим с приятели. Безплатен обяд нема Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 628
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Пандата доста е еволюирала, но й трябва още доста за да тръгне да се мери с големите - Kaspersky & F-Secure! Бях инсталирал една от последните версии, не си спомням точно коя беше, но по някое време изведнъж спираше нета!!! Иначе доста са я олекотили и има приятен интерфейс!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пандата доста е еволюирала, но й трябва още доста за да тръгне да се мери с големите - Kaspersky & F-Secure!

Бях инсталирал една от последните версии, не си спомням точно коя беше, но по някое време изведнъж спираше нета!!!

Иначе доста са я олекотили и има приятен интерфейс!

Да, по-лека е, в сравнение с по-старите версии. Ако говорим за Panda Internet Security 2009 - при мен все още се наблюдават проблеми. Имам за няколоко дни няколко доста странни рестартирания на системата след обновяване на Panda IS, но това не е болка за умиране. Програмата на пръв поглед се деинсталира лесно: Start -> Programs -> Panda Internet Security 2009 -> Uninstall. Но може да се пробва този деинсталатор - UNINSTALLER_09.exe, ако има проблем.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

Виждам доста противоречиви мнения това е добре. Позволих си да тествам Касперски и Панда. Каспера е много добре замислен, но има пропуски в защитата повечето портове не са в стелт режим, компютъра се вижда и с малко умения се хаква. Добре се справя на тестовете с троянците, но позволи да се инсталира софтуер подобен на кейгърите, използвах виртуалната клавиатура, но пак изпрати информацията, която въведох. Освен това чух, че им били хакнали сайта на Касперците, явно имат врагове. При тестовете на Панда защитната стена затваря портовете и те са невидими в мрежата, добре се справи с троянците дори не само ги трие, но и лекува файла, което буди уважение. Панда има интересна защита за кражба на данни просто въвеждате в настройките паролата и тя я блокира т.е не позволява без ваше знание да се изпише дори в гугъл да не говорим, че елиминира всички опити да кача кейгър. Накрая тестове се правят на чист Windows, а не след зараза Панда няма добри постижения при изчистването на заразен комп. Препоръчвам сканиране с други скенери преди инсталацията й. Това е моето виждане след тестове, който всеки може да пробва сам и да се обеди. :lol6:

Редактирано от infobg (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"Пандата доста е еволюирала, но й трябва още доста за да тръгне да се мери с големите - Kaspersky & F-Secure!" Защо да са големи - че Panda да не е малка...И нужно ли е сравнение точно с тези с този вечно недозавършен руски енджин !? Всеки си се развива. Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виждам доста противоречиви мнения това е добре. Позволих си да тествам Касперски и Панда. ..........

Може ли малко повече детайли, освен "чух нещо-си". Имаш ли доказателства за думите си и какви са тестовете, ако не е тайна? Засега виждам само празни думи...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може ли малко повече детайли, освен "чух нещо-си". Имаш ли доказателства за думите си и какви са тестовете, ако не е тайна? Засега виждам само празни думи...

Тестове и сам може да си направиш като използваш тези сайтове:

http://www.it-sec.de/vulchke.html

http://www.heise.de/security/dienste/ports...shtml?scanart=1

http://www.pcflank.com/test.htm

http://www.auditmypc.com/freescan/scanoptions.asp

http://tools-on.net/privacy.shtml?2

http://www.hackerwatch.org/probe/?affid=0-77

https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2

Основно тестват защитните стени. За защита на личните данни използвахме вирус вграден в снимка от скайпа. Троянеца се логваше към e-mail. Въвеждал съм ръчно текста във вируса при Касперски изпрати съобщението, което може спокойно да е парола. Просто пробваме стената дали пропуска. При пандата бяхме разкрити не ми позволи да го кача . Но там защитата е друга не пропуска дума която е предварително записана в данните като парола или ник , освен това при виртуалната клавиатура се вижда курсора, какво натискаш просто и ако вируса използва заснемане на екрана изгаряш. Допълвам ако използваш интернет доставчик с рутер с вградена стена, няма да са обективни тестовете/пример БТК/.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, какви са точните резултати. Тук обикновено даваме снимков материал или логове за това "сравнение". Не ме пускай по пързалката..

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре де, какви са точните резултати. Тук обикновено даваме снимков материал или логове за това "сравнение". Не ме пускай по пързалката..

Виж не ми се спори, ако искаш направи си тестовете, не съм ги правил за ревю. Просто се подразних от епитета големи и реших да видя колко са големи. F-Secure не съм тествал и не мога да изкажа мнение.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виж не ми се спори, ако искаш направи си тестовете, не съм ги правил за ревю. Просто се подразних от епитета големи и реших да видя колко са големи. F-Secure не съм тествал и не мога да изкажа мнение.

Ами тогава защо пускаш коментари без аргумент? Аз поисках повече данни и после ти ме насочваш към нещо-си, което според тебе е някакъв си тест. Ако си правил този тест, пусни снимки, дай резултат. Ако не искаш - виж някои резултати от тестове в темите: "На кого колко му лови антивирусната програма". Сега е активна четвъртата част на тази тема.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами тогава защо пускаш коментари без аргумент? Аз поисках повече данни и после ти ме насочваш към нещо-си, което според тебе е някакъв си тест. Ако си правил този тест, пусни снимки, дай резултат. Ако не искаш - виж някои резултати от тестове в темите: "На кого колко му лови антивирусната програма". Сега е активна четвъртата част на тази тема.

Просто споделям, ще се опитам да направя тестове с някой от по известните продукти, но изисква време така, че сега няма как да ти дам аргументи. Относно това "На кого колко му лови антивирусната програма" мисля, че доста се прекалява тестват се неща за, който не е доказано че е вирус, мога да напиша едно exe на C++ и да изреват всички антивирусни макар и да е безобидно и безвредно. За да тестваш програма с реален вирус трябва да си сигурен, че е такъв да го анализираш не мисля, че е възможно в домашни условия да стане. Някой от програмите стартират файлове за, който е известно че са заразени,но тава не значи че не ги ловят а просто ги лекуват без да се замислят и доста потребители си мислят, че пропускат. Освен това остават следи от името на вируса в карантина и ако сложиш друга програма тя лови само името т.е. вируса е унищожен, просто за да правиш тестове трябва да чистиш всички следи от предната програма или тесте е невалиден. Освен това тест включва доста неща не само колко лови ами интерфейс скенери време, ресурси, цена, поддръжка.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Просто споделям, ще се опитам да направя тестове с някой от по известните продукти, но изисква време така, че сега няма как да ти дам аргументи. Относно това "На кого колко му лови антивирусната програма" мисля, че доста се прекалява тестват се неща за, който не е доказано че е вирус, мога да напиша едно exe на C++ и да изреват всички антивирусни макар и да е безобидно и безвредно. За да тестваш програма с реален вирус трябва да си сигурен, че е такъв да го анализираш не мисля, че е възможно в домашни условия да стане. Някой от програмите стартират файлове за, който е известно че са заразени,но тава не значи че не ги ловят а просто ги лекуват без да се замислят и доста потребители си мислят, че пропускат. Освен това остават следи от името на вируса в карантина и ако сложиш друга програма тя лови само името т.е. вируса е унищожен, просто за да правиш тестове трябва да чистиш всички следи от предната програма или тесте е невалиден. Освен това тест включва доста неща не само колко лови ами интерфейс скенери време, ресурси, цена, поддръжка.

Досега всичко тествано от линковете в темата"На кого колко му лови антивирусната програма" са вируси.Щом мислиш че са безопасни материал много инсталирай си ги един след друг но за деинсталирането им ще ти бъде нужно друго решение,няма до ги намериш в "добавяне и премахване на програми".Другата ти възможност е да разчиташ на Panda да ги излекува по време на инсталацията им в което се съмнявам ако преди това не ги лови като вирус.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Досега всичко тествано от линковете в темата"На кого колко му лови антивирусната програма" са вируси.Щом мислиш че са безопасни материал много инсталирай си ги един след друг но за деинсталирането им ще ти бъде нужно друго решение,няма до ги намериш в "добавяне и премахване на програми".Другата ти възможност е да разчиташ на Panda да ги излекува по време на инсталацията им в което се съмнявам ако преди това не ги лови като вирус.

Не само няма да ги намери там ами и листа със инсталираните му програми ще е празен Публикувано изображение Докатно не намери процесите на стартираните ментета и не ги спре принудително.Иначе няма начин за деинсталация.

Като става въпрос за PANDA INTERNET SECURITY 2009 в момента тече работеща на 100% промоция за една година.Вижте в темата с промото.

Проверих и работи Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За по голямата част от вирусите наистина Панда ги лекува тоест премахва кода на вируса от програмата, разбира се и други програми го правят.

"Щом мислиш че са безопасни материал много инсталирай си ги един след друг но за деинсталирането им ще ти бъде нужно друго решение,няма до ги намериш в "добавяне и премахване на програми", за вируси ли говорим или за системните бъгове на Windows, има доста системни приложения, които ги няма в графата-добавяне и премахване на програми /пачове генератори и др./ Панда не лекува системни бъгове. Как разбра, че са вируси как ги анализира, симулирал ли си хакерска атака през порт за да видиш как реагира антивирусната, за това казвам, че не са обективни. Не може, а и не трябва всяко приложение към програма, което забавя ресурсите или не се премахва по стандартния начин да е да се счита за вирус.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не само няма да ги намери там ами и листа със инсталираните му програми ще е празен Публикувано изображение Докатно не намери процесите на стартираните ментета и не ги спре принудително.Иначе няма начин за деинсталация.

Като става въпрос за PANDA INTERNET SECURITY 2009 в момента тече работеща на 100% промоция за една година.Вижте в темата с промото.

Проверих и работи Публикувано изображение

Ами няма я вече....изтрита е!!!!Не разбирам защо куто получих Key още снощи!!!!Само трябва да се играе на играта задължително.Това беше условието.Не разбирам защо пак ми е изтрит поста на работеща промоция и то за 1 година

-=Изтрита е, защото вече я имаше в шапката на темата. Виждам обаче, че е изчезнал още един пост с промоции, които горе липсваха...=-

Редактирано от Wankata (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ами няма я вече....изтрита е!!!!Не разбирам защо куто получих Key още снощи!!!!Само трябва да се играе на играта задължително.Това беше условието.Не разбирам защо пак ми е изтрит поста на работеща промоция и то за 1 година

Официално от Панда, преди няколко месеца пуснаха промоция за 3 месеца, другите са едномесечно тестови версии, всички други начини и промоции лиценз са хакерски подход за достъп до компютъра просто сменят сървъра и информацията тече към тях.

Промоции излизат само на сайта на Панда затова внимавайте!!! :eek:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Официално от Панда, преди няколко месеца пуснаха промоция за 3 месеца, другите са едномесечно тестови версии, всички други начини и промоции лиценз са хакерски подход за достъп до компютъра просто сменят сървъра и информацията тече към тях.

Промоции излизат само на сайта на Панда затова внимавайте!!! :P

http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/1...ne-license-key/ промоцията работи снощи си получих кей
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"""всички други начини и промоции лиценз са хакерски подход за достъп до компютъра""" Съгласен съм - доста промоции са капан за наивници. Това също трябва да се има предвид и да се проверява - после пълним темите с въпроси за лошо справящи се програми. От raymond.cc ми засипват пощенските кутии със странни ежедневни писма - но няма кой да ги отваря...Периодично ги изтривам. Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"""всички други начини и промоции лиценз са хакерски подход за достъп до компютъра""" Съгласен съм - доста промоции са капан за наивници. Това също трябва да се има предвид и да се проверява - после пълним темите с въпроси за лошо справящи се програми. От raymond.cc ми засипват пощенските кутии със странни ежедневни писма - но няма кой да ги отваря...Периодично ги изтривам. Поздрави

http://picbg.net/img.php?file=008a010052ae0fc0.bmp който не вярва за промоцията да погледне снимката
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

http://picbg.net/img.php?file=008a010052ae0fc0.bmp който не вярва за промоцията да погледне снимката

Не съм казал, че не вярвам - а ти осмисли ли предупреждението ? Поздрави
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Използвайте друг хост за качване на изображения,този е вече е с ограничения.

Ето алтернатива: http://prikachi.com/

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубава снимка с малко програмиране може да се промени ядрото на програмата. Изглежда имаш лиценз интересно дали се обновява коректно. Още по интересно е как се предлага лиценз за програма, която струва 89 лв. за една регистрация явно Испанците нещо са проспали ще им се срине маркетинга. Ако имаш интернет банкиране те съветвам да внимаваш, че промоцията може да стане златна.

Все пак ще питам Испанците за промоцията и ще дам отговора тук.:)

P.S Получих отговор от Панда промоцията е фалшива и програмата е хакната.

От Панда България категорично заявиха, че няма 1 годишна валидна промоция в момента.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубава снимка с малко програмиране може да се промени ядрото на програмата. Изглежда имаш лиценз интересно дали се обновява коректно. Още по интересно е как се предлага лиценз за програма, която струва 89 лв. за една регистрация явно Испанците нещо са проспали ще им се срине маркетинга. Ако имаш интернет банкиране те съветвам да внимаваш, че промоцията може да стане златна.

Все пак ще питам Испанците за промоцията и ще дам отговора тук.;)

P.S Получих отговор от Панда промоцията е фалшива и програмата е хакната.

Това е от първия линк който си дал

http://prikachi.com/images.php?files/507439X.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тъй-като и на мен изпратиха ключ за регистрация,ако мислиш че програмата е хакната мога ли да я изтегля от официалния сайт и с този ключ да я регистрирам.Дай да видим този отговор от Панда,който си получил.Все пак те са написани като официален спонсор наред с Битдефендер и Касперски.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тъй-като и на мен изпратиха ключ за регистрация,ако мислиш че програмата е хакната мога ли да я изтегля от официалния сайт и с този ключ да я регистрирам.Дай да видим този отговор от Панда,който си получил.Все пак те са написани като официален спонсор наред с Битдефендер и Касперски.

Промоцията беше предоставена от: http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/12/21/free-1-year-panda-internet-security-2009-genuine-license-key/

Публикувано изображение

Линка за изтегляне там,водеше до техния сървър на Panda за download :

http://www.pandasecurity.com/acs/software/IS09.exe

Така,че спокойно!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...p;#entry1215109

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...