Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Препоръчан отговор

ми доста антивирусни съм имал и за са тая е наи добрата..... неможе ли да се оправи...?

Да, бе. Щом прави така едва ли е най-добрата. Сигурен съм, че ще намериш по-добра.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 628
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

avast! е безплатна. Все още Ви се чудя защо се занимавате с платени (крачета, ръчички:doh:) програми. Има доста безплатни, които даже задминават някой!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 10 месеца по-късно...

http://www.pandasecurity.com/homeusers/solutions/antivirus/

Има новости и тримесечни промоции - четох една и на испански... Новите Панди винаги са интересни, скъпи са за нашите реалности, но аз не мисля да ги купувам ... Поздрави.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Здравейте, бях си инсталирал панда антивирус наскоро, но когато се опитвам да я деинсталирам не мога. Пробвах в Safe Mode, но остана само 1 файл - PAVLSP.DLL. Ще можете ли да ми помогнете не мога да го изтрия Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Генерирай лог от HijackThis за да видим има ли остатъци:

1. Сваляш го в негова собствена папка, например C:\HiJackThis

2. Преименуваш го на "post"

3. Влизаш в него

4. Избираш до Do scan system and save a log file

5. Копираш, каквото се появи в Notepad и го copy/paste в следващия си коментар тук.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хора , помагайте! Значе оказа се , че в регистрите имам Panda Antivirus , но никога не съм я инсталирвал и не мога да я изтрия от регистрите. Дайте някакви съвети как да я остраня на пълно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хора , помагайте! Значе оказа се , че в регистрите имам Panda Antivirus , но никога не съм я инсталирвал и не мога да я изтрия от регистрите. Дайте някакви съвети как да я остраня на пълно.

Start--->run--->regedit--->HKEY_LOCAL_MASHINE --->SOFTWARE--->където видиш папка с името "Panda Antivirus" или част от името я премахваш.

После : Start--->run--->msconfig-->Services--->ако има Panda Antivirus или част от името махаш отметката пред него и даваш ОК.Рестарт.

Start--->run--->msconfig--->Startup--->ако има Panda Antivirus или част от името, махни отметката и даваш ОК.Рестарт.

След това дай лог от HijackThis.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако си използвал онлайн сканиране с Panda, нищо чудно да имаш някои остатъци. Не виждам особен проблем. В допълнение mihnev_sz мисля, че нищо не пречи да провериш процесите с autoruns.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако си използвал онлайн сканиране с Panda, нищо чудно да имаш някои остатъци. Не виждам особен проблем. В допълнение mihnev_sz мисля, че нищо не пречи да провериш процесите с autoruns.

Не мисля ,че съм ползвал и скенера. Просто забелязах , че и ESS когато го инсталирах изписа , че има друга инсталирана антивирусна Panda software. Имах малко проблеми с ESET , бавише се много при включването. Изтрих остатъци в уиндоус от панда и се оправи , но са останали и в регистрите.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не мисля ,че съм ползвал и скенера. Просто забелязах , че и ESS когато го инсталирах изписа , че има друга инсталирана антивирусна Panda software. Имах малко проблеми с ESET , бавише се много при включването. Изтрих остатъци в уиндоус от панда и се оправи , но са останали и в регистрите.

Е да де,за това става въпрос :ph34r:
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

За пръв път тази година пробвам на Win XP SP3 - Panda Antivirus Pro 2009 ! Нищо не намери след Икарус, Комодо, Авира , Аваст - ще взема да повярвам колко е "чиста" тази ОС ! Продуктът е с вграден превод на БГ език и бързо набъбна до обща маса от 199 mB, а системата не го чувства ! В компанията на испанския гранд винаги ми е било интересно - сега от Kaldata.com "вече не ме атакуват" - Ikarus се бе вманиачил в тази си констатация... Нека е по-интересно и за тестовите съпоставки. Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За едно денонощие този "мечок от 200 mB" е блокирал 17 spyware + една непозната атака ! Всички те са установени в особено чистия ми компютър - според проверките с предишните програми ! И пак няма установен нито един вирус засега!Системата работи бързо. Продуктът е европейски гранд и са налице подробни логове-статистики. Обаче от уж тримесечната промоция ми изпратиха ключ - валиден като за едномесечен триал. Тези продукти изобщо не са скучни като Comodo и Rising! Panda също качествено блокира, но и уведомява ползвателя за установеното. Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За едно денонощие този "мечок от 200 mB" е блокирал 17 spyware + една непозната атака !

........................

Продуктът е европейски гранд и са налице подробни логове-статистики.

........................

Panda също качествено блокира, но и уведомява ползвателя за установеното. Поздрави

Не знам дали забелязваш, че си абсолютно голословен в почти 99 % от коментарите си. За не знам кой път го повтарям. Не виждаме нито снимка, нито лог на явленията при теб, които са описани доста неясно! Наистина не разбирам как може да пишеш коментари в този форум без аргумент! Каквото и да отговориш май ще е излишно... Редактирано от nologo (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"""описани доста неясно""" Кратко и ясно съм споделил впечатленията си. Мога да ползвам всички продукти и не ми е нужно да участвам в различни форми на "доказвания" на каквото и да било. Ни най-малко не считам за нужно да променям начина си на аргументиране, но никога не пиша за продукти, които не съм пробвал. Сега ползвам Symantec, McAfee и Panda.След време може да са други - следя с интерес мненията- не само в този форум... Nologo, защо в поста ти няма нищо по темата ? В доста случаи не пишеш ли без преки впечатления ? Може-би с теб трябва понякога да пропускаме мненията си.... Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Здравейте И аз ползвам Panda 2008 Pro, имам лиценз вече година. Доволен съм от програмата и от поддръжката, ако имаш проблем свързваш се с панда и ти казват как да го отстраниш. Когато програмата е кракната имаш доста главоболия, самото ядро съдържа вируси, имаите предвид следното онези от Испания следят кодовете за абдеитите и ако се повторят или повече от 3 компа се използват си мечтаеш за коректни абдейти, а без тях програмата не струва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

"""Panda IS 2009 съобщение:

Файлът http://www.pcflank.com/PCFlankLeaktest.exe е бил заразен от вируса Generic Malware """ Тези още не са разбрали - понякога е нужна някаква промяна. Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

"""Panda IS 2009 съобщение:

Файлът http://www.pcflank.com/PCFlankLeaktest.exe е бил заразен от вируса Generic Malware """ Тези още не са разбрали - понякога е нужна някаква промяна. Поздрави

Е, това е тестов файл. Някои програми (6 ot 38) за сигурност реагират, подобно на "вируса" EICAR със съобщение: Application.Demo.Leaktest.L. Ето каква е диагнозата на: virustotal.

Ето реакцията при мен на Panda Internet Security 2009 за файла, който си дал:

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой пробвал ли е 2IPStartGuard - с цел допълнителен контрол за изменения на регистрите. Съмнителна програмка -но при проверка на файла никой защитен продукт не реагира. До Panda IS 2009 се инсталира тихо и безпроблемно - ако бе Comodo поне няколко пъти щеше да спре инсталацията с всевъзможни правилни въпроси за разрешаване или забрана. Та с тази програмка точно това искам отчасти да ми е налице и когато съм с Panda -но не зная дали ще е удачна тази идея. Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютният провал на Panda в този директен тест стана причина за деинсталацията на пакета- ако някой желае ще му подаря тримесечния си валиден ключ за интегрирания пакет, защото не съответства на изискванията ми. Нямам намерение да пиша само хубави неща за продуктите. Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютният провал на Panda в този директен тест стана причина за деинсталацията на пакета- ако някой желае ще му подаря тримесечния си валиден ключ за интегрирания пакет, защото не съответства на изискванията ми. Нямам намерение да пиша само хубави неща за продуктите. Поздрави

ха ха ха.....TNN, голяма си капия...как само ги извърташ нещата....винаги ми е кеф да те чета.... :)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това недоразумение на антивирусната индустрия няма да стъпи повече на мое ПС (workstation, server) под каквото и да е форма. Причини: - Ненормално количество консумирани ресурси (памет, процесор, дисково място и др.) - липса на каквато и да е читава поддръжка (за БГ даже не ми се коментира процес на имплементиране на Enterprise версия - след 2 SP за 1 месец...) - сменшни бъгове за продукт който се бори за уважение (основен и до ден днешен - memory leak, работа с файлове който се използват, .reg файлове - списъка е доволно дълъг) ВИнаги е хубаво, че има алтернативи. Ако нямате възможност да изпробвате даден продукт - информирайте се. Това е ваше право.

Редактирано от morpheusm (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Смешно ли е, че допусна изменения в регистрите без да реагира ? Отстраних ги с a-squared Free. Според Вашия тест била най-добра ... Май трябва да се замислим кое е смешно. Защо това не се случва при ползваните от мен американски програми !? Защото са по-добри вероятно или по друга причина ? Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Панда е една от най-добрите в бранша, не знам какви тестове правите, но те не са обективни. Антивируса се инсталира на чиста система. Относно поддръжката трябва ти лиценз за да разберете каква е. Ползвам лицензирана програмата от доста години и съм доволен. Всяка програма пропуска, по нещо включително и американските даже съм виждал такава хакната от вирус т.е. не само пропусна троянеца даже и изтри ядрото й.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Панда е една от най-добрите в бранша, не знам какви тестове правите, но те не са обективни. Антивируса се инсталира на чиста система. Относно поддръжката трябва ти лиценз за да разберете каква е. Ползвам лицензирана програмата от доста години и съм доволен. Всяка програма пропуска, по нещо включително и американските даже съм виждал такава хакната от вирус т.е. не само пропусна троянеца даже и изтри ядрото й.

Донякъде съм съгласен с теб - но и ти можеш да пробваш с германското творение 2IPStartGuard. Има и много други подобни - но наистина не само Panda не реагира.Лошото е, че никоя не осигурява идеална защитеност. Поздрави
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...