Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Препоръчан отговор

Стига вече с тези кавги!

Искам на всички ви да пожелая Весели Празници и посрещане на Новата Година.Нека се видим и догодина с повече промоции и нови Версии.

Искам да благодаря на Модераторите на Калдата за това,че ни търпяха циaла година и да им пожелая много търпение с нас и през следващата Година(тяхното 2-ро семейство)

Весела Коледа

Androcure 06

ЖИВА И ЗДРАВА И УСПЕХИ В НАЧИНАНИЯТА :P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 628
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

(IP/Domain: 194.116.241.52 ) netname: INTERCOM-NET descr: Intercom Factory descr: 08174 Sant Cugat del Valles descr: Spain country: ES org: ORG-IF5-RIPE admin-c: ML8358-RIPE tech-c: ML8358-RIPE status: ASSIGNED PI mnt-by: RIPE-NCC-HM-PI-MNT mnt-by: COLT-ESPANA-MNT mnt-lower: RIPE-NCC-HM-PI-MNT mnt-domains: COLT-ESPANA-MNT mnt-routes: COLT-ESPANA-MNT source: RIPE # Filtered organisation: ORG-IF5-RIPE org-name: Intercom Factory org-type: OTHER address: 08174 Sant Cugat del Valles (Barcelona), ES e-mail: [email protected] mnt-ref: EU-COLT-MNT mnt-by: EU-COLT-MNT source: RIPE # Filtered person: Marc Lopez address: Intercom Factory address: 08174 Barcelona phone: +34 93 504 56 00 e-mail: [email protected] От тук започва творчеството - има ли нещо общо с производителите на Panda ? А тяхно потвърждение да има ? Защото и други хора могат да ги лъжат с ключове от множество непрепоръчителни портали. Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

(IP/Domain: 194.116.241.52 )

netname: INTERCOM-NET

descr: Intercom Factory

descr: 08174 Sant Cugat del Valles

descr: Spain

country: ES

org: ORG-IF5-RIPE

admin-c: ML8358-RIPE

tech-c: ML8358-RIPE

status: ASSIGNED PI

mnt-by: RIPE-NCC-HM-PI-MNT

mnt-by: COLT-ESPANA-MNT

mnt-lower: RIPE-NCC-HM-PI-MNT

mnt-domains: COLT-ESPANA-MNT

mnt-routes: COLT-ESPANA-MNT

source: RIPE # Filtered

organisation: ORG-IF5-RIPE

org-name: Intercom Factory

org-type: OTHER

address: 08174 Sant Cugat del Valles (Barcelona), ES

e-mail: [email protected]

mnt-ref: EU-COLT-MNT

mnt-by: EU-COLT-MNT

source: RIPE # Filtered

person: Marc Lopez

address: Intercom Factory

address: 08174 Barcelona

phone: +34 93 504 56 00

e-mail: [email protected]

От тук започва творчеството - има ли нещо общо с производителите на Panda ? А тяхно потвърждение да има ? Защото и други хора могат да ги лъжат с ключове от множество непрепоръчителни портали. Поздрави

Добре, да разсъждаваме логично: ако приемем, че тази промоция е фалшива и има нещо нередно в нея, как тогава получения ключ се активира в официалния сайт на програмата? /приемаме, че инсталационния файл е изтеглен от официалния сайт/. Как ще обясниш това? И къде според теб, при това положение, е "заровено кучето"?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добре, да разсъждаваме логично: ако приемем, че тази промоция е фалшива и има нещо нередно в нея, как тогава получения ключ се активира в официалния сайт на програмата? /приемаме, че инсталационния файл е изтеглен от официалния сайт/. Как ще обясниш това? И къде според теб, при това положение, е "заровено кучето"?

В процедурата с регистрацията и чрез множеството ежедневни писма до зарибените - пробват да събират пароли и други данни. Явно успяват в доста случаи- щом се подлъгват доста интелигентни хора. Някои мислят ли като отварят какви да е писма - това е един от най-старите методи. Поздрави
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

В процедурата с регистрацията и чрез множеството ежедневни писма до зарибените - пробват да събират пароли и други данни. Явно успяват в доста случаи- щом се подлъгват доста интелигентни хора. Някои мислят ли като отварят какви да е писма - това е един от най-старите методи. Поздрави

Ами нормално е след като правиш регистрация, след това да получаваш някакви писма....то и от официалните разпространители на програмата получаваш.... малко те гони параноята според мен....
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сам казваш,че си ползвал тримесечното им промо.Отвори ли или не писмото?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нека спрем спора, вчера от Панда България ми заявиха, че сайта е кракерски. Поради големия спор тук се регистрирах изпълних процедурите и получих лиценз. Пробвах един от изтеклите т.е. лиценза е закупен преди две години, но изтече декември та използвах клиентският му номер за по-голяма сигурност. С получения ключ го активирах, което за мен значи 2 неща. Или промоцията е истинска или някой е хакнал Панда защото няма как да знае предишните данни от профила ми там. Всеки който е получил ключ от там значи има лиценз за 12 месеца напълно коректен и безвреден. Изтеглете си програмата за по голяма сигурност от тук http://www.pandasecurity.com/homeusers/dow...da=particulares като използвате получените ник и парола, тук може да се проверява и за нови версии използва се от клиентите на Панда.

Едно голямо извинение на всички, но бях подведен. :newspaper:

P.S. Ще пусна тестове на продукта днес или утре.

Редактирано от infobg (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сам казваш,че си ползвал тримесечното им промо.Отвори ли или не писмото?

Не съм имал предвид тази промоция- тя бе реална - не зная дали още работи. За мен спор не е имало. Поздрави
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От цялата тази дандания извода е един: infogb успя да раздвижи умрялата тема за Пандата и без никой да се усети, много финно и тънко успя да и направи реклама на програмата....! Публикувано изображение

Редактирано от engineer (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От цялата тази дандания извода е един: infogb успя да раздвижи умрялата тема за Пандата и без никой да се усети, много финно и тънко успя да и направи реклама на програмата....! Публикувано изображение

Нали Вие в независим тест я определихте за най-добра - да не сте съдружници... Отивам и аз за едногодишен ключ с поредната фиктивна пощенска кутия - нека да има. Това е ползата от размяната на мнения. Поздрави
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз най-отговорно заявявам, че няма нищо общо с Панда и по никакъв начин не и правя реклама. Както съм споделял с вас ползвам я от доста години и то с платен лиценз до днес, когато имам промоционален. Панда е добра програма за средния потребител, който се рови в интернет. не се нуждае от почти никакви настройки. Аз мисля, че няма Умряли теми. Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нали Вие в независим тест я определихте за най-добра - да не сте съдружници... Отивам и аз за едногодишен ключ с поредната фиктивна пощенска кутия - нека да има. Това е ползата от размяната на мнения. Поздрави

След цялата дандания "гювечът" няма да продължи дълго.А,промото за три месеца идва от подобен сайт.

Не разбрах:

1.Инфото било от кракерски сайт и това прави ли обезателно програмата заразена,след като е изтеглена от офсайта на Панда и с читава регистрация?

2.Какъв беше проблема,че се вдигна такъв шум за нищо или някой пак преди Коледа вдига рейтинга... Публикувано изображение

3.Кой се оказа поредното рекламно лице на Панда?Така само си навреди обаче... :help wanted3:

Не мислите ли,че подобна информация за промоции не излиза така обявена на офсайта,а от някого вътре.

Стига детинщини,който иска да я пробва и сваля.Без кандърми като в темата за НОД :angel19:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

pandasecurity.com сега го намирам като локализиране освен в Испания и във Великобритания. А дали няма да се появи и още някъде ?Име на хост www.pandasecurity.com Интернет доставчик TeliaNet Global Network Държава Обединено кралство Код на държава GB (GBR) Град Cambridge Регион Cambridgeshire IP адрес 213.155.157.91 Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

pandasecurity.com сега го намирам като локализиране освен в Испания и във Великобритания. А дали няма да се появи и още някъде ?Име на хост www.pandasecurity.com Интернет доставчик TeliaNet Global Network

Държава Обединено кралство Код на държава GB (GBR)

Град Cambridge Регион Cambridgeshire

IP адрес 213.155.157.91

Поздрави

Имали значение от къде идва, когато минеш на определен регион хостването е на месният представител на Панда. И поддръжката се осъществява от него!

Промоцията е кратка за това действайте!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

При инсталация на Panda Internet Security 2009 една система (Windows XP SP3) днес имах доста досаден проблем, който не е лесно разрешим. Появява се системна грешка, свързана с webproxy.exe, което се асоциира с Panda. Тоест ако се стартира браузър се появява системно съобщение, че има грешка с webproxy. С преинсталация на Panda IS не сe оправя положението. Аз не търся решение на проблема, просто споделям. Засега не намерих точно обяснение или вероятна причина за този проблем. Освен това Pаnda IS като че ли има проблем с DNS на Bittorrent, странно. Но на Vista такива проблеми нямаше, което е още по-странно...

Редактирано от nologo (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имали значение от къде идва, когато минеш на определен регион хостването е на месният представител на Панда. И поддръжката се осъществява от него!

Промоцията е кратка за това действайте!

И защо само на мен не щат да пишат сега писма !? Вече спрях да броя блокирани бисквитки - май това ми е последствие...Не отричам - защитен съм доста над средното ниво на защитеност и всичко се контролира ! Ако толкова ми харесва Panda IS 2009 -май по-добре да си я купя, отколкото да продължавам да се занимавам с щуротиите на някакви непознати кракери... Поздрави
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Защитната стена на Пандата прави някой номера понякога На мен например ми блокира едно приложение към PPPOE връзката при стартиране на Windows, но ми дава само грешка без да има някакви последствия.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако използваш прокси сървър трябва да се конфигурира в Панда IP, порт, и пароли за достъп ако има такива от предпочитания/интернет настройка.

Може би не прочете внимателно това, което написах. Прочети го пак.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако използваш прокси сървър трябва да се конфигурира в Панда IP, порт, и пароли за достъп ако има такива от предпочитания/интернет настройка.

Пробвах без прокси - но a-squared Anti-Malware 4.0 автоматично блокира съмнителни бисквитки - накрая нищо не става - значи и те внимават къде налитат... Трябва ли заради този пусти едногодишен ключ да съм примерно с Нод 32 ? Защото те с бисквитки не се занимават... Поздрави
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Понеже получих няколко лични въпроси за настройка на Panda IS 2009, тук ще дам някой от тях, които повишават надеждността на защитата, но пък товарят системата сами преценете да ли да ги ползвате:

Конфигуриране на защитата: http://prikachi.com/users/infobg/5r.jpg

http://prikachi.com/users/infobg/6P.jpg

http://prikachi.com/users/infobg/9q.jpg

НастроЙки на сканирането: http://prikachi.com/users/infobg/7E.jpg

Предпочитания: http://prikachi.com/users/infobg/8n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това сладко мече започва да ми харесва =>> http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...iew=getlastpost

Дразнещо е,че позволява доста зарази да се свалят но пък ги блокира при стартиране.

Засега оставам с добри впечатления и продължавам с нея.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...

какво стана в крайна сметка с тази Панда?

Какво да става...освен,че току виж съм се влюбил в мече Публикувано изображение Работи добре,малко параноична е.Промото работеше до скоро.Сега нямам представа как е.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Какво да става...освен,че току виж съм се влюбил в мече Публикувано изображение Работи добре,малко параноична е.Промото работеше до скоро.Сега нямам представа как е.

как се представя
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...