Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Featured Replies

Скоро ще пусна едни тестове, за това как се справя. Смятам, че има проблем с файловете, които се изпращат за анализ нещо много се бавят с отговора от Панда лаб. :)

• Отговори 628
  • Прегледи 96,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• драги тнн, (очеизвадно е, че си ти) ако желаеш може да направим едно сравнение между панда и нод по брой евристични засичания/он деманд такива

• Отговорът е Да и на двата въпроса. Споделям добри първоначални впечатления. Обща маса 74.8 MB, заради наложително осигуряване на защитеност и при липсващ Интернет. Няма загуба на пъргавина за ОС с Wi

• Това е оптимално опростена откъм настройки програма и няма такива екстри.Подобни особености могат да се зададат чрез ползване на други програми - обаче ги считам за необосновани.За какво ми е изобщо п

Скоро ще пусна едни тестове, за това как се справя. Смятам, че има проблем с файловете, които се изпращат за анализ нещо много се бавят с отговора от Панда лаб. ;)

Не се бавят само от Касперски Лаб - именно затова предпочитам техните продукти.Когато действаш оперативно вероятността за зараза е минимална.Някои карат на разни модули и разчитат,че творците спят зимен сън...нужни са бази

евристиката спасява положението но не е решение.

Моето мнение за Panda Internet Security 2009 е повече от добро :) Може би това е продукта,който бих предпочел след Kaspersky само с тази мнителност малко ме стряска но пък за моите нужди е чудесно решение.

Онзи ден преинсталирах на колега компа и му сложих Пандичката и той сърфира с кеф и въпреки разхождането му из такива места където и аз ходя още не е пропуснал нещо.С малки изключения се справя идентично като Касперски но без стряскащите прозорци и квиченето Публикувано изображение Но пък това на мене ми харесва ;) Тихо работи и при включени настройки на максимум скоростта е добра.

Androcure06 защо не го пробваш на виртуална машина този продукт?

Няма проблем с него като с Касперски и Нортон.

Чакаме тестовете

Поздрави и пак продукта е :)

При Касперски как получаваш отговора от лабораторията. При Панда файла си стой в карантина докато не дойде ъбдейт с информация какво да го прави, по принцип няма опасност от зараза, но представи си хване някой важен системен файл, тогава идва проблема. Аз мисля, че Панда залага на корпоративната защита, която включва и специфичен за целта хардуер, домашните потребители са между другото.

Доста странно поведение на тази Панда от прословутата празнична промоция.Иконата в трея по необясними причини избледнява-сканиране,ъпдейт,рестарт не променят нещата.Добива нормален вид,когато си поиска самата антивирусна.Тотално изключва всички защити и иска преинсталация.Така 3-4 пъти за 5 дена.Защитната стена е определено слаба-не индикира по никакъв начин изходящите връзки на програмите с Интернет.При сканиране с A-Squared излязоха троянци,които определено е пропуснала.В общи линни това са нещата, които се получиха при мен за времето през което я ползвах.

Доста странно поведение на тази Панда от прословутата празнична промоция.Иконата в трея по необясними причини избледнява-сканиране,ъпдейт,рестарт не променят нещата.Добива нормален вид,когато си поиска самата антивирусна.Тотално изключва всички защити и иска преинсталация.Така 3-4 пъти за 5 дена.Защитната стена е определено слаба-не индикира по никакъв начин изходящите връзки на програмите с Интернет.При сканиране с A-Squared излязоха троянци,които определено е пропуснала.В общи линни това са нещата, които се получиха при мен за времето през което я ползвах.

Интересно при мене пак няма проблеми.Единствено иконата е избледняла в началото на стартиране но това трае сукунда две.

Отчет за инцидентите на Panda Internet Security 2009

Избран филтър:Открит е вирус, Подозрителен файл, Опасен файл, Изпълнение на скрипт, DialUp връзка, Опит за връзка, Атака от тип "сканиране на портове", Атака от тип "забрана на услуги", Кражба на самоличност, Блокирано е атакуване на IP адрес, Разблокиране, Забранено, Обновяване, Сканирането започна, Сканирането завършено, Дата: Всичко

ИНЦИДЕНТ УВЕДОМЛЕНИЕ ОТ ДАТА-ЧАС РЕЗУЛТАТИ ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Обновяване Обновете системата 25.12.2008 г. 14... Правилно Файл: Сигнатури на заплахи

Обновяване Обновете системата 25.12.2008 г. 14... Правилно Сигнатури за заплахи

Обновяване Обновете системата 25.12.2008 г. 14... Правилно Тип: Защита срещу кражба на самоличност

Сканирането започна Ръчно антивирусно сканиране 25.12.2008 г. 14... Сканиране:

Сканирането завършено Ръчно антивирусно сканиране 25.12.2008 г. 14... Сканиране:

Подозрителна операция: Защита срещу непознати атаки 25.12.2008 г. 14... Блокиран Програма: C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\USER\DESKTOP\SAFEXP\SAFEXP.EXE

Забранено Антивирусна защита 25.12.2008 г. 14... Правилно

Забранено Антивирусна защита 25.12.2008 г. 14... Правилно

Сканирането започна Ръчно антивирусно сканиране 25.12.2008 г. 15... Сканиране: Сканиране на системата

Сканирането завършено Ръчно антивирусно сканиране 25.12.2008 г. 15... Сканиране: Сканиране на системата

Обновяване Обновете системата 25.12.2008 г. 15... Правилно Файл: Сигнатури на заплахи

Обновяване Обновете системата 25.12.2008 г. 15... Правилно Сигнатури за заплахи

Открит е spyware: Cookie/Doubleclick Антивирусна защита 25.12.2008 г. 15... Дезинфектиран Местоположение: C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\USER\COOKIES\USER@DOUBLECLICK[1].TXT

Открит е spyware: Cookie/Doubleclick Антивирусна защита 26.12.2008 г. 20... Дезинфектиран Местоположение: C:\DOCUMENTS AND SETTINGS\USER\COOKIES\USER@DOUBLECLICK[1].TXT

Сканирането започна Ръчно антивирусно сканиране 26.12.2008 г. 20... Сканиране: Сканиране на системата

Сканирането завършено Ръчно антивирусно сканиране 26.12.2008 г. 20... Сканиране: Сканиране на системата

Обновяване Обновете системата 26.12.2008 г. 20... Правилно Сигнатури за заплахи

Обновяване Обновете системата 26.12.2008 г. 20... Правилно Тип: Защита срещу кражба на самоличност

Обновяване Обновете системата 08.1.2009 г. 08:... Правилно Файл: Сигнатури на заплахи

Обновяване Обновете системата 08.1.2009 г. 08:... Правилно Тип: автокорекция hfp140807s9

Обновяване Обновете системата 08.1.2009 г. 08:... Правилно Сигнатури за заплахи

Обновяване Обновете системата 08.1.2009 г. 08:... Правилно Тип: Защита срещу кражба на самоличност

Сканирането започна Ръчно антивирусно сканиране 08.1.2009 г. 08:... Сканиране:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Имам сериозен проблем с деинсталирането на Панда 2009! Искрено се надявам някой да ми помогне... Снощи изтече промоционалния срок от 1 месец на Панда 2009 Про - и реших да деинсталирам програмата, защото постоянно ми изкарваше съобщения за продължаване на лиценза - вече срещу плащане... Но по време на деинсталацията компа заби и се наложи да рестартирам и от тук тръгна един дълъг процес на серия от рестарти - просто Уиндуса не ще да се включва... Изкарва ми едно съобщение, че е открита грешка в диска - това е бял надпис на черен екран и ми казва да рестартирам с CTRL+ALT+DEL... Хубаво, ама след рестарта пак същия екран... Просто ще откача...

Имам сериозен проблем с деинсталирането на Панда 2009!

Искрено се надявам някой да ми помогне...

Снощи изтече промоционалния срок от 1 месец на Панда 2009 Про - и реших да деинсталирам програмата, защото постоянно ми изкарваше съобщения за продължаване на лиценза - вече срещу плащане...

Но по време на деинсталацията компа заби и се наложи да рестартирам и от тук тръгна един дълъг процес на серия от рестарти - просто Уиндуса не ще да се включва...

Изкарва ми едно съобщение, че е открита грешка в диска - това е бял надпис на черен екран и ми казва да рестартирам с CTRL+ALT+DEL...

Хубаво, ама след рестарта пак същия екран...

Просто ще откача...

Изтегли специализирания инструмент за премахването:

http://www.pandasecurity.com/homeusers/sup...&IdIdioma=2

P.s. В темата: Деинсталатори/почистване на упорити програми за защита има дадени връзки към специализирани инструменти .

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Влез в сейф мод и оттам стартирай деинсталатора от поста на Михнев

Благодаря за отговорите, но има една подробност - не мога да вляза в сейф мод!

Натискам Ф10, но никакъв резултат, само някакъв звуков сигнал и нищо повече! После излиза пак въпросният екран.

А ако не е този екран, излиза тъмносин екран и нищо не мога да направя повече, даже не мога да рестартна с клавишна комбинация, а само от копчето за рестартиране.

Натискам Ф10, но никакъв резултат, само някакъв звуков сигнал и нищо повече! После излиза пак въпросният екран.

А ако не е този екран, излиза тъмносин екран и нищо не мога да направя повече, даже не мога да рестартна с клавишна комбинация, а само от копчето за рестартиране.

Клавиш F8 :)

Работа под Save mode

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

При зареждане помпаш непрекъснато на клавиш F8,както каза Михнев и избираш най горната опция.не ти трябва интернет за да деинсталираш Пандата.Това не е само при тебе и други са имали подобен проблем.
  • 1 месец по-късно...

От Panda са пуснали нов Антивирус за домашно ползване,доста базичен и без много настройки.Антивируса е с Free лиценз и все още в Бета Стади.Някои пробвал ли го е?Липсвало Карантината и триел вируси без да пита!

Panda Cloud Antivirus 2009

Download: http://www.cloudantivirus.com/ 18.1 MB / Windows XP / Vista

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Чудесна новина, бе крайно време да се появи конкурент на Avira сред безплатните програми. Само дето от линка не става ясно дали се предлага резидентна антималуер защита.

Чудесна новина, бе крайно време да се появи конкурент на Avira сред безплатните програми. Само дето от линка не става ясно дали се предлага резидентна антималуер защита.

В Софтпедия са го описали малко....,прегледай Тематa!

http://www.softpedia.com/reviews/windows/P...ew-110609.shtml

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

ОК, ще ги прегледам при възможност, благодаря. Винаги съм харесвал Panda - безцеремонна към заразите, особено към по-дребните.

"""Free antivirus program from Panda based on Collective Intelligence

Panda Cloud Antivirus is a security service that protects your PC without affecting performance: It always offers maximum performance and only comes into action when it is necessary.

This is the lightest and fastest antivirus service. It combats new threats without the need for updates, as it operates on the basis of our Collective Intelligence servers. You won't even notice it is installed.

Panda Cloud Antivirus provides you with the fastest protection against the newest viruses thanks to its cloud-scanning from PandaLabs’ servers.

Panda Cloud Antivirus will protect you while you browse, play or even work and you won’t even notice it running on your computer.

Here are some key features of "Panda Cloud Antivirus 2009":

The fastest in detecting new viruses:

· Our network of Collective Intelligence servers identifies and processes viruses automatically in a fraction of the time required by laboratory technicians.

Designed with you in mind:

· Now you can forget about tiresome antivirus products with incessant notifications and difficult questions. Panda Cloud Antivirus works for you without annoying you.

Updates are history:

· The real key to Panda Cloud Antivirus is in the Collective Intelligence servers. That's why you'll always have maximum detection capacity without relying on traditional updates.

Detects more than anyone else:

· The Panda servers have a database of millions of viruses allowing Panda Cloud Antivirus to detect the multitude of threats that appear every day.

Requirements:

· RAM: 64 MB.

· Hard disk free space: 100 MB.

· Browser: Internet Explorer 6.0 or later.

Homepage - http://www.pandasecurity.com/

License: Freeware

Size/Размер: 18,13 МБ """ Проверката за вредоносен код е изнесена на сървър на Panda - не ми е ясно точно как пестят системни ресурси, но изглежда интересно. Дали ще се съвмести със Symantec и с руските интегрирани пакети? Едва ли... А самостоятелно точно сега не ми се пробва -не съм преинсталирал скоро и китайските таласъми могат да се върнат отново. Не искам пак да се чудя как да ги блокирам. Поздрави

Panda Cloud Antivirus Beta обединява антивирус, антишпион, антируткит,с евристическа проверка- като исползва само 17 MБ оперативна памет. Приета е собствена «облачна» технология именована «Колективен Разум». Panda Cloud Antivirus Beta работи автоматично - за време до 6 минути се анализира и класифицира всеки нов файл. Сървърите им получават и автоматично класифицират над 50 000 нови образци ежедневно. Инсталирах го - работи добре с PC Tools Firewall Plus Free + Threat Fire. Нищо не откри при мен при пълно сканиране. Искам да проверя дали не е нова възможно най-добра безплатна комбинация. Поздрави

поиска да махна касперски при инсталацията и не можах да я видя

Налице е реално-времева охрана и няма как да работи с друг антивирус. Може да се добавят защитни стени - нарочно избрах една от най-подсигурените. Предварително деинсталирах KIS 8.0.0.506 - заради новото любопитство, работеше си чудесно.Поздрави

Panda Cloud Antivirus Beta + PC Tools Firewall Plus Free + Threat Fire имат за цел сериозна комплексна и най-важното безплатна защита. Beta е и имам едно наум. Безплатните чадърчетата Avira и Rising дали са равностойни ? Авира изисква също подобно доокомплектоване, а на Rising му е нужна само защитна стена - може вградената с Win или някоя друга. Засега тази нова Панда нищо не ми е помрачила и ми е интересно. Но е нужно още време. Поздрави

Налице е реално-времева охрана и няма как да работи с друг антивирус. Може да се добавят защитни стени - нарочно избрах една от най-подсигурените. Предварително деинсталирах KIS 8.0.0.506 - заради новото любопитство, работеше си чудесно.Поздрави

И на мен заради изпробване на облъка ми се наложи да махна KAV 8.0.0.506, който беше комбиниран с Outpost Firewall 9 Free, и всичко работеше добре, но пусто любопитство....

Никакви проблеми на облачето с Аутпост, която автоматично му зададе правила....

-Работи добре, наистина е лек и не се издъни при разходките ми в новата и старата тема "на кого колко му лови....". , въпреки че позволява сваляне на всичко на компютъра и при активиране на нещото чак тогава го затрива (няма уебгард). На няколко пъти поиска рестарт на компа за справяне със зараза.

Блокира Combofix, но той е черен за доста други програми.

Не знам дали е добър колкото Avira 9 Free, но е добра безплатна алтернатива, и може да се комбинира без проблем с най- добрите защитни безплатни стени.....

Да, добре работи това "облаче" - но общата му маса при мен вече е 57 mB - това е двойно повече от KIS 8.0.0.506. PC Tools Firewall Plus Free + ThreatFire му осигуряват такава подкрепа, че тази ОС може да работи и ако го изключа - ThreatFire тогава получава пълна свобода. При Outpost Firewall 9 Free подобни резерви липсват - но и няма риск за скрити конфликтности. Все още не съм установил признаци на такива в условно моя вариант - ползваната ОС с Win XP SP3 е пъргава. Поздрави

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.