Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Panda - въпроси, мнения и дискусия

Препоръчан отговор

Panda Software пусна TruPreventTM Personal 2006, необходимо допълнение към Вашия антивирус (16.11.2005)

- TruPreventTM Personal 2006 дава на потребителите с различни от тези на Panda Software антивирусни продукти, проактивните технологии TruPreventTM Technologies, най-интелигентите техники за борба срещу всякакъв тип непознати заплахи

- Новото решение на Panda Software, открива и блокира непознат шпионски софтуер, както и типичните процеси на pharming

MADRID, November 16 2005

Panda Software пуска новият TruPreventTM Personal 2006, решение създадено да предложи проактивната защита на технологиите TruPreventTM на потребителите с антивирусни продукти, различни от тези на Panda.

Новият TruPreventTM Personal 2006 открива всички типове на непознати заплахи: вируси, червеи, троянски коне, рискове по сигурността, програми, които набират телефонни номера без знанието на потребителя, фалшиви тревоги и т.н. Освен това, поради нарастващата заплаха от шпионски програми, откриването на този тип зловреден код е подсилено така че решението на Panda Software да може да открива и блокира непознат спайуер веднага щом се стартира.

TruPreventTM Personal 2006 открива и блокира типичните процеси на pharming, най-опасната техника за онлайн измама, която използва електронни писма, за да подмами потребителят да въведе своите данни на фалшифицирани сайтове на банки и така да открадне конфиденциална банкова информация

Технологиите TruPrevent™ Technologies откриват и блокират непознати заплахи като анализират тяхното поведение чрез корелационен модул, базиран на изкуствен интелект или чрез анализ на техния „генетичен профил” с технологията Genetic Heuristic Engine. Освен това те включват машина за съответствие на политиките, която може например да контролира достъпа до важни системни процеси. По този начин на компютрите, които имат инсталиран TruPreventTM Personal 2006 са защитени от новите заплахи от самото инсталиране на програмата, без да се нуждаят от ъпгрейди. Решението на Panda Software действа напълно прозрачно за потребителите, така че не се налага те да вземат сами решения и без да влияе на производителността на системата.

TruPreventTM Personal 2006 не замества традиционните антивирусни решения, а ги допълва и осигурява второ ниво защита за компютрите.

Според Luis Corrons, директор на PandaLabs: “От пускането на пазара през август 2004, TruPrevent™ Tехнологиите проактивно са блокирали повече от 23,000 нови примери на всички типове зловреден код: вируси, червеи, троянски коне, шпионски софтуер, адуер, ботове и т.н. В настоящия момент те се използват от повече от 1 1/2 милиона потребители в света”.

Повече информация за TruPrevent Personal 2006, можете да намерите на: http://www.pandasoftware.com/products/trup...ersonal2006.htm

Източник IDG.BG
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 628
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Panda си е супер, стига да можеш да отделиш малко парички за нея. Аз я ползвам от една година и съм много доволен и ще си подновя лиценза. Има обаче някакъв проблем със защитната им стена и аз не я инсталирам - ползвам си Zone Alarm Free и ми е екстра. В края на краищата това си е антивирусна програма и затова си я купих.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой да има тоя проблем с Panda Platinum 2006 Internet Security и идея защо се получава: Въпреки че съм чекнал абсолютно всичко в раздела за защита от unknown threats постоянно ми пищи че нивото на защита от тях ми е ниско и ме праща да си проверя настройките. Естествено съм го изключил да не ми пищи през 5мин. ама като и дам да се самодиагностицира пак казва същото. Дали причината е че използувам кракната версия и ако да дали truepreventa функционира? :rolleyes:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте ! И друг път съм писал в този форум , че използвам "Панда 2006" от близо година ! От форума не ми повярваха , но имаше юзери , които ми писаха на пощата и им пратих снимки от всички настройки на същата програма , както и регистрационен файл до 2020 година ! Аз пак ще Ви кажа : това е ненадмината антивирусна защита за всички ! Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано изображение

Key features:

- Automatically detects and eliminates all types of viruses worms and Trojans while you send and receive e-mails, download files or work on the Internet.

- TruPrevent Tecnologies. The most intelligent technologies that offer you a double protection guarantee to combat unknown viruses and intruders.

- Keep your PC free from spyware. Titanium 2006 detects and eliminates spyware and other annoying programs that install themselves on your computer without your permission.

- NEW! Blocks hackers and intruders, even through Wi-Fi connections.

- NEW! Protection against phishing and other online fraud.

- Simple to use: install it and forget about viruses and spyware.

- Maximum speed, minimum resource.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ето това е линка към настройките :

ftp://[email protected]/Panda2006_Nastroiki/

Успех !

Редактирано от maicky (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

На Панда и харесвам само он-лайн скенера, засега! Иначе готина тема много образоваща, благодаря! Като излезе и финалната версия на Касперски И-нет Секюрити, ще ги пробвам и двете да видя колко са ефективни, и ще си избера! Нека светлина, да озари душите Ви и помогне да реализирате мечтите си!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...

Панда Титаниум ренеймва подозрителни и заразени файлове, в т.ч. и системни. Резултатът е, че преинсталираш Уиндос през пет минути. Ако минеш само с това. от два месеца съм с НОД. Пъти по-добра и по-лека.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само че ми дава че е невалидеден този :

име : CC3XEXYLEK

парола : wdcg3rqe

Мерси все пак  , надявам се до месец да излезе и саитовете за кракване

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей ! Аз лично съм с този сериен номер и парола и се ъпдейтва винаги , когато премина на Windows ! Върши ми работа и нямам проблеми ! Хвърли едно око на това :

http://store1.data.bg/maicky/Windows/Panda2006_Nastroiki/

Ако си вкарвал няколко серийни номера до сега , естественно е да не ти възприеме следващия !

Успех и до скоро ! Публикувано изображение

Определено не бих се доверила на Panda.

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей ! Личи си , че никога не си я използвала ! ....Ти губиш ! Това е най-добрата защита за компа - антивирусна , антишпионска , защитна стена , предпологаеми вируси ....и т.н. - това е "Panda" ! :offtopic_s:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Панда Титаниум ренеймва подозрителни и заразени файлове, в т.ч. и системни. Резултатът е, че преинсталираш Уиндос през пет минути. Ако минеш само с това. от два месеца съм с НОД. Пъти по-добра и по-лека.

<{POST_SNAPBACK}>

Аз моя с години не го преинсталирвам и съм точно със същата Panda. Явно проблема е от задклавиатурното устройство.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям те напълно! Аз също съм с Пандата и нямам никакви проблеми,освен липсата на сериен номер и затова я деинсталирам и инсталирвам на около 20тина дни - като спре да се ъпдейтва. А изкакзванията на горната юзерка просто не са подходящи ,за този форум.

Ако наистина е така,човек се обосновава защо,как се случи и т.н.

А на всички потребители, които не са доволни от Панда бих искал да кажа -

за всяка услуга, която пуска или не пуска Пандичката си пита, ама важно е КОЙ стои пред компа и КАКВО отговаря! Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз вече съм се доверявал на Panda. И никога повече не бих повторил същата грешка. Panda представя добра защита на пръв поглед, но се преминава много лесно. В тази тема вие се карате по същия начин, по които се карат феновете на Левски/ЦСКА. На всеки ку харесват различни неща. Благодарение на Panda ми форматираха хард-диска от едно голямо разстояние. Има си различни firewall/antivirus програми за различни нужди. Например сега, когато съм с уебсървър бих предпочел firewall-а на Windows пред Panda. Добре че имам други програми :)

Редактирано от GeorgeSG (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Резултата не е от задклавиатурното устроиство ,а просто е от устройството на програмата .Прецаквал сам Windows-И със Panda дъпжа да подчертая това И ,че не е само един ,а два.Имал сам приятели които са минали и те през това ,и никога не бих се доверил на Panda така както на Kaspersky,Nod 32 или BitDefender. Държа да подчертая,че сам ползвал Panda 2004 ,а не новите ,но това е било 2004 година ! И за да не сам гузен,че греша точно сега имам възможност да пусна един нов Windows със SP 2 на максимум ъпгрейд .Ще му сложа Panda Titanium 06 ще побраузвам ъндерграунд 5-6 часа пък да видя до каде ще ме докара.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 6 месеца по-късно...

Искам да инсталирам на баща ми на компютара PIS,но като тръгне инсталацията ми казва че имам инсталиран Нортон,и не може да продължи инсталацията. Търсих този Нортон,не го открих,реших да пусна Ccleaner за регистрите и всичко останало,без резултата. Пак ми показва същата грешка,а никаде не намирам Нортон,и сега стоя без АВ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може би този Нортън се надзовава под името Symantec?

Провери за Symantec, ако има ънинсталирай и слагай антивирусната.

До колкото знам пълния нортън е доста голям, а симантека мисля, че беше някакво подобние на Нортън, но не съм сигурен.

Та провери за Symantec!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може би този Нортън се надзовава под името Symantec?

Провери за Symantec, ако има ънинсталирай и слагай антивирусната.

До колкото знам пълния нортън е доста голям, а симантека мисля, че беше някакво подобние на Нортън, но не съм сигурен.

Та провери за Symantec!

Нортън и Симантек са на една и съща фирма.Преди години обаче бяха разделени.Но запазиха различните продукти със същите им имена,и ги развиват паралелно ;)

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За последна АВ наистина беше Symantec,но може и преди време да е имало Norton,не знам. Dragozow,туи дето ми го даде не помогна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виж,моя съвет е,провери дали може да се деинсталира Симантека,ако го няма значи си го затрил по някакъв начин,но са останали следи.Провери в процесите дали няма стартиран някой модул на Симантек( Нортън),ако има го спираш.Следваща стъпка е почистване с програма на регистрите и останали излишни файлове.Аз проверявам и ръчно в програмс ,папка коммон файлс дали не е останало нещо,и ако има го затривам ръчно(имах подобен проблем с касперски преди време).Почистваш регистрите с някоя хубава програма,препоръчвам РегСуприим.После рестарт.Пак проверка на процесите,ако няма вече стартирани модули отнякаде е ОК,ако все още има почваш да търсиш кой файл е стартирал процеса и го триеш ръчно,като спираш самия процес първо. Мисля че след това вече няма да имаш никакви проблеми.А за най сигурно провери и регистрите ръчно ,ако не те е страх де;)

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

За последна АВ наистина беше Symantec,но може и преди време да е имало Norton,не знам. Dragozow,туи дето ми го даде не помогна.

Xммм..

Значи сега изтегли си някоя програма за ънинсталиране, препоръчвам ти Absolute Uninstaller, Your Uninstaller (в калдата ги има).

Инсталираш, намираш Symantec Antivirus и му цъкаш Remove, защото аз съм пробвал от Add/Remove Programs не успях да премахна симантек (незнайно защо).

Та иснталираш махаш симантека, може би ще ти поиска рестарт.

Рестартираш и си готов.

ПП: Морфей, ако не ме лъже паментта с процесите много се мъчиш, някой не искаха да се спират, смисъл спираха се и пак се пускаха..Кофти картинка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виж,моя съвет е,провери дали може да се деинсталира Симантека,ако го няма значи си го затрил по някакъв начин,но са останали следи.Провери в процесите дали няма стартиран някой модул на Симантек( Нортън),ако има го спираш.Следваща стъпка е почистване с програма на регистрите и останали излишни файлове.Аз проверявам и ръчно в програмс ,папка коммон файлс дали не е останало нещо,и ако има го затривам ръчно(имах подобен проблем с касперски преди време).Почистваш регистрите с някоя хубава програма,препоръчвам РегСуприим.После рестарт.Пак проверка на процесите,ако няма вече стартирани модули отнякаде е ОК,ако все още има почваш да търсиш кой файл е стартирал процеса и го триеш ръчно,като спираш самия процес първо.

Мисля че след това вече няма да имаш никакви проблеми.А за най сигурно провери и регистрите ръчно ,ако не те е страх де;)

Symantec,днес го изтрих успешно,няма модул в процесите,проверих. Регистрите уш ги минах,но ще ги мина пак за всеки случаи, в Common Files съм изтрил всичко на Norton. Но пак без резултат след всичко това!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Значи пробвай ръчно чистене на регистрите ,търси в тях думата Нортън и Симантек след това.Изтрий всички ключове които я съдържат( внимавай само ако ползваш други продукти на компанията ) Успех!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...