Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 1)

Featured Replies

Току що дочетох Розата и херцога....направо си изревах очите, аз съм много емоционална и книгата ме разтърси....много беше хубава и ми направи голямо впечатление, но мой любимец остава Майкъл...какво още да кажа....цялата поредица е уникална, наистина интересна и разнообразна! Някой може ли да ме просветли за кой е River of fire?

• Отговори 2k
  • Прегледи 157,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• хахахах това и дете ще види че е от грешно натискане на клавиши а не от неграмотност не можеш да ми кажеш къде да ходя ходи заявявай у вас на семейството си можеш да ги строиш в две редици по красот

• Леле колко волнодумия за една поправена правописна грешка от необразована към даскалица. Бива ли така да си оспамвате темата само за една забележчица? Това егоцентризма е лош порок!

• Най-добрата книга на всички времена е "Вечната Амбър" след това "Отнесени от Вихъра" . Всичко друго е бози . "Роза през зимата" що годе.

Публикувани изображения

Хехе, мила, нещо ми тръгна напоследък да я пиша хронологията на книгите от поредицата. Аз те съвентвам да ги караш подред, за поредиците винаги съм на това мнение. При мен се получи разбъркано, тъй като една по една събирах книгите и докато се усетя, че е цяла поредица, пък и да погледна в нета коя след коя е... вече бях изчела три книжлета.

Отплеснах се. По хронология книгите са така:

1."Неприлично предложение"

2."Падналите ангели"

3."Dancing on the Wind

4."Ангелът мошеник"

5."Защото вярваш в любовта"

6."River of Fire"

7."Розата и херцогът"

cool.gif

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Току що дочетох Розата и херцога....направо си изревах очите, аз съм много емоционална и книгата ме разтърси....много беше хубава и ми направи голямо впечатление, но мой любимец остава Майкъл...какво още да кажа....цялата поредица е уникална, наистина интересна и разнообразна! Някой може ли да ме просветли за кой е River of fire?

Книгата River of fire е за Кенет Уайлдинг.

О, много ти благодаря за инфото....сигурно е много хубава!!!

хехе бобчо надявам се не те изненадвам че идеята я прегърнах веднаги. там наистина ще е беля въпреки че аз и в двете поредици все по най малките чаровници залитам. някой беше коментирал за девствени герои мъже май пететето. е пете сега чета за още един такъв и май ще вдигне палмата на първенството само дето не е честно докато не излезе на бг да я коментирам. упс или беше гането все тая въпроса е че ако помните мат от каубоите това момче ще ви омагьоса. обаче ако направите класация като тази няма начин да не участвам и много ще се радвам да видя мнение. някои от вас момичета знаят пристрастията ми и знаят защо ще ми е любопитно да узная резултата на една такава класация.

Ох, Сънчо, тези каубои на Лей как ги чакаммммм, ако знаеш? 4c87255f5a426ac0c06d6ec1c0974505.gif Сега като дочета за "четата" Рандолф, мисля да продължа с Джейк и Уорд и после почвам да точа лиги за останалите "Каубои" 8d154eb2be9cb5a0f8467f12038779bd.gif А Мат май беше доста назад в поредицата sad.gif , ще се пенсионирам, но ще го дочакам да знаеш eb70ac7a208ec759dcda31acd2a81f85.gif

А какво мислиш за "Розата и херцогът"? Аз лично се разкъсвам между Майкъл и Стивън като фаворит, но не е много добре от сега да си казвам кандидатурата, че имам още две непрочетени книжки от поредицата ("Неприлично предложение" и "Ангелът мошеник").

Още не съм прочела " Розата и херцога". Не й е дошло времето,все не мога да я започна.

Тези дни попаднах на "Пиратът-лорд" :huh: Няма по-тъпа книга от тази :angry:angry.gif Дори не я изчетох цялата ,а само я прелистих.

Хихих, мила и аз като Съни подкрепям с двете лапи. Откак ги чета ангелите направо ме сърбят ръцете за нова тема за тях, а за Малори само изчаквам подходящ момент и исках да им направя класация нищо че не са 10 книги (изчаквам защото все за тях мърморим и току виж досадни сме станали, обаче напоследък все ги изключваме от общите класации май май ще им удари часът скоро). Обаче мисля че идеята ти за три отделни теми с включени анкети и много по-добър вариант, що не пуснеш питанка в реорганизацията :angry: и предполагам че до края на месеца ще се анкетираме laugh.gif

Пете, все още нямам нищо оформено в чутурата си, но си мисля примерно една тема може би "Най-любим любимец", в която да пускаме такива анкетки като "Най-чаровния от великолепната седморка Рандолф", "Най-неустоимия Малори", "Най-мъжествения викинг", "Най-големия чаровник от Уестморланд&приятели", "Най-вълнуващият Паднал ангел" и т.н. Ех,божкеее, колената да му омекнат на човек от толкоз много чаровнициии накуп b94805f53cd5713b96179b345ac584f7.gif

Ох, Сънчо, тези каубои на Лей как ги чакаммммм, ако знаеш? 4c87255f5a426ac0c06d6ec1c0974505.gif Сега като дочета за "четата" Рандолф, мисля да продължа с Джейк и Уорд и после почвам да точа лиги за останалите "Каубои" 8d154eb2be9cb5a0f8467f12038779bd.gif А Мат май беше доста назад в поредицата sad.gif , ще се пенсионирам, но ще го дочакам да знаеш eb70ac7a208ec759dcda31acd2a81f85.gif

Слънце не исках да те дразня и се надявам да не допуснем таквоз нещо пенсионерка да превежда мат а друга да го чете.

Слънце не исках да те дразня и се надявам да не допуснем таквоз нещо пенсионерка да превежда мат а друга да го чете.

Що бе, Сънчо? Няма лошо - то пенсионерската възраст била най-хубава за четене на любовни романи: четеш си безгрижно на някой карибски остров под жаркото слънце, vacation1.gif мечтаеш си наволя докато тракаш с ченето, примлясвайки от удовоствие... а бе суперска възраст за романтика 2910109fb514845ee87adafce0357598.gif

Що бе, Сънчо? Няма лошо - то пенсионерската възраст била най-хубава за четене на любовни романи: четеш си безгрижно на някой карибски остров под жаркото слънце, vacation1.gif мечтаеш си наволя докато тракаш с ченето, примлясвайки от удовоствие... а бе суперска възраст за романтика 2910109fb514845ee87adafce0357598.gif

Бобочо, все ще гледам да сколасам по раншко пък после на лаври ще лежим под палмите хихи, но пък и таз 2178 си е предизвикатлство до него ден трябва да съм оправила всички книжки

Още не съм прочела " Розата и херцога". Не й е дошло времето,все не мога да я започна.

Тези дни попаднах на "Пиратът-лорд" :doh: Няма по-тъпа книга от тази :rolleyes:angry.gif Дори не я изчетох цялата ,а само я прелистих.

Много хубава книга ("Розата и херцогът"). Една от първите в колекцията ми и една от любимите ми. :)

О, "Пиратът-лорд"... мда, тази книга е официално заклеймена във форума. Бях направила грешката да си я купя и също като теб след кратко разлистване и малко допълнително инфо, се отказах от нея и я зачеркнах от библиотеката си.

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

• Автор
Пете, все още нямам нищо оформено в чутурата си, но си мисля примерно една тема може би "Най-любим любимец", в която да пускаме такива анкетки като "Най-чаровния от великолепната седморка Рандолф", "Най-неустоимия Малори", "Най-мъжествения викинг", "Най-големия чаровник от Уестморланд&приятели", "Най-вълнуващият Паднал ангел" и т.н. Ех,божкеее, колената да му омекнат на човек от толкоз много чаровнициии накуп b94805f53cd5713b96179b345ac584f7.gif

Мила пак подкрепям, за "нищо оформено в чутурата", доста приковаващи вниманиета заглавия си измислила :rolleyes: само че въпросните анкети доколкото ми е известно няма да може да са в една тема, за всяка анкета трябва да си има отделна. Но пък на анкета си е друго и когато някой не е чел поредицата дори след година ще може да се включи в гласуването, като се уграмоти :doh:

Аз сега чета Лунна красавица. Интересна книжка. Още не съм я довършила. В началото на книгата когато вуйчото на гравната я обезобразява и и отнема девствеността като я наръгва с нож си мислех, че няма да ми харесва, но после нещата се развиха добре. Засега ми харесва ;)

Аз сега чета Лунна красавица. Интересна книжка. Още не съм я довършила. В началото на книгата когато вуйчото на гравната я обезобразява и и отнема девствеността като я наръгва с нож си мислех, че няма да ми харесва, но после нещата се развиха добре. Засега ми харесва :)

Много готина книга, преди време ми попадна под ръцете и ми хареса. :) Това с нападението на чичото беше много гадно наистина:rolleyes:

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

Много готина книга, преди време ми попадна под ръцете и ми хареса. ;) Това с нападението на чичото беше много гадно наистина:rolleyes:

Но пък каква романтика после, когато се ожени за Магнъс и отидоха заедно на острова... cool.gif

За плажа си избрах Рандену на Аманда Куйк, пълна идилия.

Книжката няма смисъл да казвам, че беше супер, съвсем типично за авторката.

Аугуста е на двадасет и четири, луда и щура и не ще да се жени. Хари граф Грейстоун бивш шпионин, суховат учен за пред обществото ще трябва да се справи с изненадите които тя му поднася, след като си я избира за съпруга...

Дааа....горкият Хари.....Аугуста направо му разказа играта! Наистина една страхотна книга, много ми беше забавна!

За плажа си избрах Рандену на Аманда Куйк, пълна идилия.

Книжката няма смисъл да казвам, че беше супер, съвсем типично за авторката.

Аугуста е на двадасет и четири, луда и щура и не ще да се жени. Хари граф Грейстоун бивш шпионин, суховат учен за пред обществото ще трябва да се справи с изненадите които тя му поднася, след като си я избира за съпруга...

Мила, аз умишлено се лиших от удоволствието Аманда Куик за плажа, че какъвто съм заплес, щях да се препека като пуйка на жарък огън 4c87255f5a426ac0c06d6ec1c0974505.gif

Благородно ти завиждам за изживяното удоволствие. Аз лично си препрочитам книжките на Мандито, винаги когато искам да си повиша настроението 00c93ce025e76352cad11ed2456d1310.gif

П.С. Някой дали е чел "Музиката на нощта" на Лидия Джойс? Че й съм се зачудила дали за разнообразие от каубои, да й се метна или да я пропусна по тъч линията ohmy.gif

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Щастлива съм biggrin.gif . Пристигна ми колетчето от България и започвам да чета.

Максин Бари - " Огън и лед"

Сюзън Елизабет Филипс - "Избрах теб"

Сандра Браун - "Огледален образ"

Вече съм си избрала и фотоапарат, който ще си купя... сигурно другата седмица и дано да успея да се справя с него cool.gif . Много искам да споделя книжките си с вас.

Прочетох Робинята на Каултър - бях я чела много отдавна и на моменти не я помнех - оценката ми е 9 по десетобалната - книгата е много добра във всяко едно отношение, само ми се искаше да има малко повече интрижка между главните, затова съм дала и 9 точки. Каултър е заплела такава интрига покрей главните ...............ама да не развалям четивото :)

Сега си мисля какво да захапя.............някакви идеи момичета??

Редактирано от Gael (преглед на промените)

• Автор

Дочетох поредната книга от падналите ангели - "Защото вярваш любовта" и бате Ники предаде с чест първото място, вече имам нов любимец - Майкъл Кениън :P Толкова страхотен и завладяващ герой, толкова мил и всеотдаен, толкова неегоестичен, не знам защо но адски ми напомняше на Едуард Кълън, с цялата тази мания да се държи в страни от Катрин, само за нейно добро... И любовта им беше толкова чиста и силна. Много емоционална книга, много ме трогна, просто нямам никакви забележки, абсолютна десятка!

Сега съм подхванала "Сега и завинаги" на Джудит Макнот, след първите 70 страници съм доста запленена, героите още не са ми много ясни, но усещам че сблъсъците между тях ще са бруталистични! :P Нямам търпение да ги оженят!!! Повече като я дочета :P

За разнообразие започнах съвременна книжка и я изчетох буквално за часове Крадец на сърца на Катрин Стоун. Историята е завладяваща и драматична от тези които дълго се помнят, всеки от геройте е бялязан от трагедии и любовта и отношенията им помагат да се излекуват и да продължат напред.

Все още съм на вълна Нора Робъртс, изчитам и по една книжка от всяка поредица (ужким да се сдобия с представа за тях и да реша с коя да продължа biggrin.gif ) Но се задържах за още една книга в една от поредиците, прочетох "Родена в огън" и не можах да се сдържа и продължих с "Родена в лед" засега върви добре, интересно, приятно леко четиво. Всъщност всичко прочетено до тук от поредиците й си го бива. Имах малко резерви спрямо романите на Нора, бях прочела няколко нейни издадени книжки у нас (не си спомням имената им но мисля че не бяха част от поредици) които не ми бяха харесали или по точно не ме "грабнаха" :ph34r: (може би защото тогава бях напълно на вълна "исторически любовни") затова не запарвах към неин роман докато не подхванах една от поредицата за Кордина, освен това не може да се пренабрегне въздействието на фенките на Нора в форума а и най вече и топ 10'а за книгите й - благодаря ви момичета kiss.gif

Трите сестри и на мен са ми любимки, особено Маги и мисля че след като си харесала първите две и родената в грях Шанън ще ти хареса, въпреки че Маги е моята фаворитка, историята на Шанън е най-романтична.

Редактирано от sanian (преглед на промените)

Определено мнението за една книга е субективно.Като че ли и настроението определя дали ще ми хареса книгата.

Скоро прочетох "Сладостта на живота " на Нора и някак не ми направи очакваното впечатление,а книгата имаше всички данни.Имах ужасно много време за четене-без деца наоколо,само пясък и слънце.Никоя от двете книги които разлисвах на плажа обаче не ме впечатли.Не знам как обичате да четете,но явно въртенето на плажа не може да се сравни с леглото вкъщи.

Днес след много канене дочетох "Нощна тъма"и съм много доволна.Страхотна книжка.Една от най-добрите на Нора.Няма да разказвам,за да не издавам,но ако харесвате НР почвайте я.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.