Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

• Автор

Мдам, определено не може цял ден смао череши да се ядат biggrin.gif

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 109,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Не трябваше да спя следобед, сега съм като болна ;) Ама нали трябва да се запася с енергия за "тримата от запаса" biggrin.gif

Не трябваше да спя следобед, сега съм като болна :P Ама нали трябва да се запася с енергия за "тримата от запаса" biggrin.gif

филм ще има ли biggrin.gif

представям си те с торта на главата biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

• Автор
Ако напиша какво си мисля, ще трябва да си самозамразя акаунта.

Баси...

идея си нямаш как ми разчовърка любопитството :P

идея си нямаш как ми разчовърка любопитството :P

Идея си нямаш ако го плесна, колко доклада ще получа за триене и колко оплаквания от мен ще има. 66471ad3b5a8920aa807140fa219cdd4.gif

• Автор
Идея си нямаш ако го плесна, колко доклада ще получа за триене и колко оплаквания от мен ще има. 66471ad3b5a8920aa807140fa219cdd4.gif

аз съм сигурна, че ще стане така, ама това не ми пречи да си се чудя за какво ли толкова си мислиш :P

Колко е хубаво да срещаш жени-шофьорки и все се питам за къде бързат толкова мъжете и защо винаги се псуват...и защо карат като за последно...и защо секунди бавене на светофар толкова много ги изнервят...?

Колко е хубаво да срещаш жени-шофьорки

Аз, пък си мисля точно обратното..ей го на - днес, на едно кръгово в което навлезлия в кръговото е с предимство, си навлизам аз в кръговото, а оная идва от да не казвам къде и с бясна скорост ми отнема предимството... :speak: Явно знаците не важат за нея ohmy.gif

Явно знаците не важат за нея ohmy.gif

Абе не сте толерантни към младите (неопитни) шофьори! И за къде толкова бързате винаги?

Мисля си колко ми е хубаво. Колко добре се чувствам - хубава музика, слънчево време, ухание на море, мир в душата. Мисля си как утре ще се излегна на плажа vacation1.gif . Мисля си как всичко ще се нареди.

Редактирано от Someone_Else (преглед на промените)

Аз самия съм млад шофьор, а тя хич не ми приличаше на млада biggrin.gif

Ами... тогава дай Боже да срещам такива като теб! :speak:

филм ще има ли biggrin.gif

представям си те с торта на главата biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Ммм, за да си отмъсти Николайчо на майка си как го офъка - като шиле biggrin.gif Толкоз фъках навремето куклите и пак не се научих да подстригвам. Утре сигурно ония двамата ще му се присмиват на моето, ама това е - като съм с двете леви biggrin.gif

Ммм, за да си отмъсти Николайчо на майка си как го офъка - като шиле biggrin.gif Толкоз фъках навремето куклите и пак не се научих да подстригвам. Утре сигурно ония двамата ще му се присмиват на моето, ама това е - като съм с двете леви biggrin.gif

що наказа детето sad.gif

довечера ще ти го върне biggrin.gif

що наказа детето sad.gif

довечера ще ти го върне biggrin.gif

Ами щото ми писна да се поти като МЪЖ biggrin.gif и да му е все мокър вратът. Та покрай вратлето, намаза и главето - като Луната - кратерчета тук-там biggrin.gif

Шшшт, че малко ли ме скуби по цял ден. Добре, че е баба Меца laugh.gif , та ме спасява от време на време, но нещо взе да поумнява и не ми се връзва на мечешките истории. На майка си си е е метнал biggrin.gif - пращи от акъл laugh.gif

Ами щото ми писна да се поти като МЪЖ biggrin.gif и да му е все мокър вратът. Та покрай вратлето, намаза и главето - като Луната - кратерчета тук-там biggrin.gif

Шшшт, че малко ли ме скуби по цял ден. Добре, че е баба Меца laugh.gif , та ме спасява от време на време, но нещо взе да поумнява и не ми се връзва на мечешките истории. На майка си си е е метнал biggrin.gif - пращи от акъл laugh.gif

показвай му наши снимки ,няма нужда да го плашиш с баба ти laugh.gif

показвай му наши снимки ,няма нужда да го плашиш с баба ти laugh.gif

Ааа, пазя ги като последен коз biggrin.gif

Ако напиша какво си мисля, ще трябва да си самозамразя акаунта.

Баси...

Хих biggrin.gif може ли направо да ти го замразя ? :angry:

Между другото си прав за потупването по рамото - само че това си му е стила на изразяване . Аз съм му свикнал и не ми прави вече впечатление.

Mисля, че още малко и ще ми изгорят бушоните sad.gif

Да ги сменим ли ? Или ще си караш така ?

Мисля си за "уффффффффффффффф".

Темата вече е почистена, както виждам.

Между другото- детенце добре ли е ? Успя ли е бабата да му предаде вируса или не ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.