Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Мисля си, че на рождения си ден явно не виждаш дадените линкове от двете страни на емотиконата...

Ако беше ги видял, щеше да знаеш за какво става дума.

Мисля си дали да не те помоля да обясниш...Линковете ги видях,но ако ме праща при Lucia и Maat,то това е по-обидно от шизофреник.

P.S. Рождения ми ден е далече...

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 104,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Мисля си дали да не те помоля да обясниш...Линковете ги видях,но ако ме праща при Lucia и Maat,то това е по-обидно от шизофреник.

P.S. Рождения ми ден е далече...

Ами щом си ги видял, няма какво да обяснявам, но щом искаш...

Това в линковете се визира като шизофренично, а не ти.

Едно и също лице говори със себе си от два различни ника. Но този случай не е единствения в този форум...

А за рождения ден видях, че адаша ти има едно _ преди буквата, но малко късно установих разликата, за което съжалявам и се извинявам.

Мисля си за дрогираните младежи в автобуса на път за работа...

Мисля си как още от сутринта се чувствам изморен от жегата.

Мисля си, че тази седмица е нечовешка...

Естествено, че денят ще е прекрасен.

Мисля си за подмазвачите в тоя форум, за природно осакатените умствено хора и за жалките им опити да сплетат интрижки и сътворят простотии. 9e3df08147eb6c0ad4733aa94f1c4763.gif

• Автор
Естествено, че денят ще е прекрасен.

Мисля си за подмазвачите в тоя форум, за природно осакатените умствено хора и за жалките им опити да сплетат интрижки и сътворят простотии. 9e3df08147eb6c0ad4733aa94f1c4763.gif

ох-ох, стомахчето ми biggrin.gif и аз си мисля подобни неща, но може би не мислим за едни и същи хора или пък е така... :rolleyes:

ох-ох, стомахчето ми biggrin.gif и аз си мисля подобни неща, но може би не мислим за едни и същи хора или пък е така... :rolleyes:

Мисля си, че е време да създадем тема.

А колко тихо, кротко и мирно си беше тук в последните два месеца...

Но същите тия, дето ме плюват мен и интриганта вика "тоя е интриганта", та същите те не се удържаха без геройства, защото тишината и мира във форума не им понася.

Личните доктори са им предписали "можете да пушите, ама не си купувайте".

• Автор
Мисля си, че е време да създадем тема.

дали пък с нова тема няма да им дадем нов повод за нови интриги или че нещо визираме тях, или ги сочим с пръст, макар че знаем, че точно това искат :rolleyes:

Мисля си, че кръста адски много ме боли и в момента в седнало положение умирам от болка. Дали да не работя права днес :rolleyes:

И тая тъпа болка, слиза чак в кракът ми, мамка му :)

Мисля си, че кръста адски много ме боли и в момента в седнало положение умирам от болка. Дали да не работя права днес :rolleyes:

Ам.... другия вариант е легнала :)

А какво си ми правило, а те боли кръстчето? :rolleyes:

Нищо бе, признавам си sad.gif Болиииииииииии :rolleyes:

И най лошото е, че ще танцувам така цял ден на тоя стол...трябва да се направи сакпанота ДДС :angry:

• Автор
Нищо бе, признавам си sad.gif Болиииииииииии :rolleyes:

И най лошото е, че ще танцувам така цял ден на тоя стол...трябва да се направи сакпанота ДДС :rolleyes:

Мен ме боли, когато пуснат климатика да духа прекалено студено и точно до моето място така гадно се завърта и никой не ми вярва, че ми е студено :angry:

Мисля си, че не е нужно да показваш колко не харесваш даден твой колега...

• Автор
:) Не мога да повярвам, че преди мен жени са влизали в тая тоалетна :)
Мен ме боли, когато пуснат климатика да духа прекалено студено и точно до моето място така гадно се завърта и никой не ми вярва, че ми е студено ;)

Като си с робска психика ще търпиш духането и понеже ти вярвам, предлагам да наденеш руска ушанка, да не гепиш менингит.

В момента си мисля за спонсор, които да ми подари скромна видеокарта от 600лв, а ако ми подари Leadtek Quadro FX 5800 4GB PCI-E DDR3 се заклевам, че до края на живота си ще ходя с руса перука, дълги мигли пеперуда, ластични впити панталони, азиатско-жълта риза от сатен, кожени бели обувки -тип лодка и мустачки а ла Салвадор Дали. За респект едно алуминиево куфарче в ръка. То ясно, че вътре ще има баничка завита в вестник и дезодорант "корсар"

Мисля да присъствам на събитието, като облека шушляка на Боруся Дортмунд (официалния). Сигурно сега някой болен мозък ще ми каже "и к'во от т'ва" или "що ни занимаваш с глупости"! Само, че това не са глупости, защото откритието ми ще промени живота на цяло поколение.

Какъв съм станал сантиментален?!

• Автор
Като си с робска психика ще търпиш духането и понеже ти вярвам, предлагам да наденеш руска ушанка, да не гепиш менингит.

Да, робска е дотолкова, че отивам и си увеличавам градусите и 5 мин след мен някой пак ги е намалил....не мисля да си играя по цял ден така. Ще приема съвета за ушанката, макар не на ушите да ми е студено biggrin.gif

... В момента си мисля за спонсор, които да ми подари скромна видеокарта от 600лв, а ако ми подари Leadtek Quadro FX 5800 4GB PCI-E DDR3 се заклевам, че до края на живота си ще ходя с руса перука, дълги мигли пеперуда, ластични впити панталони, азиатско-жълта риза от сатен, кожени бели обувки -тип лодка и мустачки а ла Салвадор Дали. За респект едно алуминиево куфарче в ръка. То ясно, че вътре ще има баничка завита в вестник и дезодорант "корсар"...

За балами ли ни взимаш, че ти и сега си ходиш така, нали. biggrin.gif

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Мисля си, че ако някой ме види в момента, каква поза съм заела и работя на туй отгоре / лаптопа също е в необичайната си поза / Първо - ще умре да се хили. Втора - ще ме обяви за пълна откачалка. И трето - ще ми предложи постоянно място в Карлуково със сигурност ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.