Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

За Медвен :huh:

Събора е чак последната седмица на юли. Ти сега ли тръгваш biggrin.gif:P

За толумбички..

Някой е отскачал до раздел "Кулинар" biggrin.gif

На връщане от работа, влез в първата сладкарница, че ако чакаш рецепта, може и да ти се отяде :speak:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 104,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Някой е отскачал до раздел "Кулинар" biggrin.gif

На връщане от работа, влез в първата сладкарница, че ако чакаш рецепта, може и да ти се отяде :speak:

..ще устоя на изкушението..

ще ги заменя с череши...

Предлагам Федора да измайстори една сладоледена торта :rolleyes:

Мисля си, че днес се изкъртих повече и от вчера... Изморен съм кат прасе biggrin.gif

Мисля след малко да си ходя...

искам да знам за клона Ормус и отсечения бряст

ПП: нещичко поне, освен откъде и кога е отсечен (ОТ 1188)

нещо като "защо" и малко от "после"

Хммм .

Трябва да се върнем в древни времена, когато Ормус е приел вярата от самият св.ап.Марко.Когато след това подире му са тръгнали учениците е основан целият клон -Обществото на Ormus или както са го наричали - "на Светлината"..... Няколко автори говорят за него с респект.Знакът на посветените е бил розов кръст върху челото.

ormus.gif

Джон Яркер казва :

"Аз сега да ви информирам, братя мои, че Ордерът на Розата и Кръста е от най-високите древност, и е с двоен произход - от една страна историческа , а от друга философска. Тя е основана от Ormus, който беше Serapian Priest в Мемфис, и приятел на християнските апостоли. Реализирано от св. Марко през годината 46, той реформира учения и церемонии на египтяните с признаването на правото на апостолите. Неговите ученици, обединени от Братството, създадоха и училища по Соломоновата наука, и са пътували на изток да плодят техните тайни учения, а на Запад, където те инструктира своите ученици в мистериите на религията и философията. обществото, като по този начин стана разделена в две секти, или поръчките, известно както Пазителите на Мойсеевите тайни, и пазителите на Херметичните тайни ( доктрината на Тот (известен още като Хермес Тристмегист, но това ти е известно, нали ?)

simon.gif

През 1118 Обществото на Ормус се присъедиява към току-що създаденият Орден на Тамплиерите.

През 1188 Тамплиерите се разцепват на Ордентъ на Сион и Орденът на Храма , като последният остава в светия град ,а оцелелите от обществото на Ормус отиват на изток, а след това на север от Константинопол, където, както се казва, получили радушен прием....

Мисля надвечер да направя една голяма салата и да седнем на терасата с единия "домашен любимец" biggrin.gif

Събора е чак последната седмица на юли. Ти сега ли тръгваш biggrin.gif:P

А, това не го знаех biggrin.gif Просто се чудим кога да ходим, ама сега като ме информира, ще го имаме предвид. Мерси kiss.gif

Предлагам Федора да измайстори една сладоледена торта :)

Добре, ама ще си търся Фафлата като наследство, че толкова народ чака за нея biggrin.gif

Трябва ли да съм уролог, че да поставям катетър ? ohmy.gif

... така си помислих :P ,

а прав ли съм biggrin.gif

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

не

ясно .

Приятна почивка !

Мисля си за след 3 дни, когато ще замина при любимия ми....не сме се виждали от вече цял месец....но пък станахме от най-редовните и дълго престояващи в скайп хора...

Ама тия пусти 3 дни ми се виждат като 3 години... sad.gif

Мисля си за след 3 дни, когато ще замина при любимия ми....не сме се виждали от вече цял месец....но пък станахме от най-редовните и дълго престояващи в скайп хора...

Ама тия пусти 3 дни ми се виждат като 3 години... sad.gif

Мисля си, че прекрасно те разбирам... :angry:

За Медвен :angry:

какво има в Медвен?

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%...%B2%D0%B5%D0%BD

Било хубаво, не съм ходила и мисля да се поправя ;)

ти върви там и после ще разкажеш. Пък аз ще отида до Бистрилица и ще споделя и аз ;)

ти върви там и после ще разкажеш. Пък аз ще отида до Бистрилица и ще споделя и аз ;)

Имаме сделка ;)

Имаме сделка ;)

супер!!! Виж аз къде ще си направя базата - ей тука

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.