Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Тя Операта май най-наказания браузър излезе...

Аз що имам по-нова версия от вас? 10.10 build 1893

При мен ги показва нормално.

със същата съм и аз :

Публикувано изображение

Реже ги.

Реже и блоговете, и снимките, и някои бутони под постовете.

• Отговори 133
  • Прегледи 17,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Странно, нямам точно такива проблеми.

• 2 седмици по-късно...

Не мога да влезна в чата:

Грешка

Съжаляваме, но е станала грешка. Ако е възникнала въпреки коректно ползване на функциите на форума или обяснението по-долу не я оправдава, моля прочетете помощните файлове или се свържете с екипа на форума.

[#CSTART-4] The room ID supplied was invalid. Please notify the administrator.

От мен ли е проблема или при вас?
  • 6 месеца по-късно...

Искам да констатирам бъг в сайта. js-а на началната страница "Последно във " с хром и сафари не работи! Когато цъкнем няколко пъти надолу става невъзможно кликането ни надолу ни нагоре. btw Не за пръв път го пиша този проблем. Ако ви е толкова труден пратете ми кода му на ЛС да ви го оправя... Съвсем серьозно го казвам. Поздрави и всичко най-свежо. :blink:

</h1>

<h1>www.kaldata.com Driver Error

There appears to be an error with the database. If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

You can try to refresh the page by clicking here

«Return to the index

Това ми го показа преди малко.

Редактирано от ФодоР (преглед на промените)

Защо 2 седмици след като подадох сигнал още нямам отговор поне какво е било?Нали тука казваме проблема и очакваме отговори...

Искаш да се дава отчет за всяка грешка на базата ли? Пише ти, че проблема понякога е временен и се оправя, като рефрешнеш страницата или понякога трябва да бъде поправен. И в двата случая - като гледам вече нямаш проблем, щом влизаш в сайта. Не знам какъв е смисъла да се дават обяснения от какво е било и защо е било. То си пише - базата данни.

• 2 месеца по-късно...

Публикувано изображение

index>

все ми се струва че дизайна на анкетата не трябва да изглежда така

отрязването на покатегориите в софтуерния каталог изглежда се наблюдава само в IE9/Firefox 4 pre-beta 8, а те не са финални версии

с Opera 10.62 final и chromium 8.x изглежда няма проблем

Публикувано изображение

index>

все ми се струва че дизайна на анкетата не трябва да изглежда така

отрязването на покатегориите в софтуерния каталог изглежда се наблюдава само в IE9/Firefox 4 pre-beta 8, а те не са финални версии

с Opera 10.62 final и chromium 8.x изглежда няма проблем

Не отчиташ и влиянието на скина, който използваш.при мен посоченото от теб изглежда така :

Публикувано изображение

да, анкетите във форума нямат проблем показаното е снимка от анкетата на началната страница (в случая kaldata.com) - извинявам се за неуточнението

• 3 месеца по-късно...

с голяма доза колебание съобщавам че под Mozilla Firefox не сработва RSS за IT новините (http://www.kaldata.com/rosebud/rss.php?catid=3)

още ми е трудно да установя дали проблема е в мен (Mozilla Firefox 4.0b10pre) или в самия feed...в Google Reader същия си работи без проблеми

Fixed!

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

И на 3.6.13 е така... Аз доста време си мислех , че проблема е при мен , но май не е така...

• 2 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

В "Софтуер" като отида на втората страница не мога да вляза в публикуваната програма нито в коментарите.Вместо това ми се презарежда страницата.

• Администратор

В "Софтуер" като отида на втората страница не мога да вляза в публикуваната програма нито в коментарите.Вместо това ми се презарежда страницата.

Здравейте,

Оправено е, извиняваме се за причиненото неудобство.

Поздрави и благодарим за доклада.

Fatal error: Cannot redeclare writeindex() (previously declared in /www/kaldata.com/www/root/includes/writefunctions.php:3) in /www/kaldata.com/www/root/includes/writefunctions.php on line 199

ПС:

Кал , в последно време много грешки...Дай на някой знаещ си работата програмист да пренапише кода ,примерно аз :) !

Редактирано от Фодор (преглед на промените)

Fatal error: Cannot redeclare writeindex() (previously declared in /www/kaldata.com/www/root/includes/writefunctions.php:3) in /www/kaldata.com/www/root/includes/writefunctions.php on line 199

ПС:

Кал , в последно време много грешки...Дай на някой знаещ си работата програмист да пренапише кода ,примерно аз :) !

Фодорски ... при мен няма грешка , да не е нещо само при теб ? Знаеш по колко време съм онлайн :) !

Не знам , дали е само при мен (малко странно е да е само при мен :speak: ) , но по някога грешките ги оправят веднага.

• Администратор

ПС:

Здравейте,

Не разбрах, къде ви се появява тази грешка. Моля за повече информация.

Относно предложението ви за работа, може да публикувате тук някои ваши големи успешни разработки и с радост ще ги прегледаме (надявам се да има такива).

Поздрави и успех.

• Администратор

Не знам , дали е само при мен (малко странно е да е само при мен :cool: ) , но по някога грешките ги оправят веднага.

И все пак при каква операция се появи тази грешка? Появява ли се отново или е бил временен проблем?

Извинете ме за закъснението с отговора. Грешката се случи веднъж като поствах коментар в една новина. А относно това което Кал каза , ами да , имам хубав проект. http://wow-smash.com игрален сървър за играта wow . По свободно желание работя там със познати като web designer / developer . Макар , че сайта не е основната част , от него са се регистрилали около 10 000 човека което го прави един от водещите wow сървъри във България .Цялата система и дизайн е мой , като там стоят някой уникални системи , като SMS магазина който е изцяло мой.

• Администратор

Не знам , дали е само при мен (малко странно е да е само при мен :D ) , но по някога грешките ги оправят веднага.

Винаги се стараем да отстраним грешките веднага, по възможност преди някой да е забелязал наличието им. Все пак и ние сме хора, пропускаме неща, затова винаги ценим, когато някой потребител съобщи за забелязана нередност, била то съвсем малка (разместване под някой браузър примерно) или огромна - фатална грешка, спираща някоя функция на сайта.

ПС:

Пренаписването на голяма система не е шега работа и могат да изникнат неизброимо количество трудности.

Ако говориш сериозно, надявам се си чел като минимум "Refactoring" на Martin Folwer и TDD by Example на Kent Beck. Ако не си, горещо ти ги препоръчвам. Ще ми е интересно да разгледам SMS магазина ти.

Това няма нищо общо с предложението ти към Кал, което той ще разгледа лично, просто коментар от личен опит!

От името на екипа искам да благодаря за подкрепата и желанието да помогнете в развитието на сайта на всички потребители, изказващи положителните си и отрицателни оценки и съобщаващи за възникнали проблеми покрай постоянните промени по сайта.

Привет

След като опитам да отворя тази реклама:

Публикувано изображение

излиза съобщение, че не сървърът не може да бъде намерен.

http://store.picbg.net/pubpic/C1/19/54fb234c5209c119.jpg

Проблемът временен ли е или е в "моя телевизор" ?

Благодаря!

Привет

След като опитам да отворя тази реклама:

излиза съобщение, че не сървърът не може да бъде намерен.

http://store.picbg.net/pubpic/C1/19/54fb234c5209c119.jpg

Проблемът временен ли е или е в "моя телевизор" ?

Благодаря!

при мен цитирания сървър/сайт се отваря нормално http://www.arstech.com/ но на споменатата реклама не съм попадал

при мен цитирания сървър/сайт се отваря нормално http://www.arstech.com/ но на споменатата реклама не съм попадал

Линкът, който си посочил при мен не се отваря. Ще пробвам с изчистване на кеша на браузъра.

Изчистих кеша, пробвах и с Интернет Експлорер, но пак без резултат.

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.