Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусия: Prince of Persia The Two Thrones

Featured Replies

Така е това е последният бос на играта освен,ако не броите битката в съзнанието ти с тъмния Принц.Ако има нещо,питайте ще опитам да помогна.

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 357
  • Прегледи 72,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Искам да ви питам нешто как се бие тоя бос гиганта.Моля ви кажете ми всичко с подробности че тази Speed Kill нещо не съм я увладял знам че се прави с Е и след това левия ботон на мишката и до тук нито един път не мога да го напарва.когато се качваш на платформаат натискаш Е ,и след това какво?

Искам да ви питам нешто как се бие тоя бос гиганта.Моля ви кажете ми всичко с подробности че тази Speed Kill нещо не съм я увладял знам че се прави с Е и след това левия ботон на мишката и до тук нито един път не мога да го напарва.когато се качваш на платформаат натискаш Е ,и след това какво?

Като се качиш на една от платформите скочи точно когато той замахва с меча си да те удари.Изчакай да ти се появи Speed Killa (черно белия екран) и засечи Speed Killa с мишката много бързо НО НАТИСКАЙ САМО ВЕДНЪЖ И ИЗЧАКВАЙ СЛЕДВАЩИЯ ЧЕРНО БЯЛ ЕКРАН!!!!!!!!!!!!!!!!! за да не си изпуснеш шанса,ако стане фал използвай rewind (май така беше Публикувано изображение )!Запомни изчаквай да ти се появи черно белия екран и тогава натискай attack!Да знаеш че първо тряабва да елиминираш двете очи после долу по краката го порежи малко и накрая има един завършващ удар!Успех! :)

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Като се качиш на една от платформите скочи точно когато той замахва с меча си да те удари.Изчакай да ти се появи Speed Killa (черно белия екран) и засечи Speed Killa с мишката много бързо НО НАТИСКАЙ САМО ВЕДНЪЖ И ИЗЧАКВАЙ СЛЕДВАЩИЯ ЧЕРНО БЯЛ ЕКРАН!!!!!!!!!!!!!!!!! за да не си изпуснеш шанса,ако стане фал използвай rewind (май така беше Публикувано изображение )!Запомни изчаквай да ти се появи черно белия екран и тогава натискай attack!Да знаеш че първо тряабва да елиминираш двете очи после долу по краката го порежи малко и накрая има един завършващ удар!Успех! :rolleyes:

OK.Много благодаря ,ама искам да питам "Е" използва ли се вобще при тази схватка.Знам че когато си на платформат можеш да скочиш с Е и с Space,кои от двете да използвам.Ша пробвам както ми каза и пак благодаря

Редактирано от LariK (преглед на промените)

OK.Много благодаря ,ама искам да питам "Е" използва ли се вобще при тази схватка.Знам че когато си на платформат можеш да скочиш с Е и с Space,кои от двете да използвам.Ша пробвам както ми каза и пак благодаря

Мисля че може и с двете. Иначе просто трябва да увладееш спийдкила аз примерно го овладях чак като превъртях играта и като бях на тоя боса помолих фр да го мине ама после като я врътнах се върнах и боса беше ламерски лесен.

Успех

Редактирано от Atem (преглед на промените)

Току що напарвих сайт на prince of persia.Вижте го и кажете какво мислите www.sitekreator.bg/vladi1231/

Току що напарвих сайт на prince of persia.Вижте го и кажете какво мислите

www.sitekreator.bg/vladi1231/

Браво!Много е хубав.Можем да го ползваме като пътеводител на играта.

Eи Warrior Within благодаря Вече превартех играта от две седмици.Еи искам да питам за какво се разказва в новата част на Prince of Persia Riwal Sword(мисла че беше така)

Еи искам да питам за какво се разказва в новата част на Prince of Persia Rival Sword(мисла че беше така)

Нова част ли?!? Публикувано изображение

Казано на кратко Prince of Persia Rival Sword = Prince of Persia The Two Thrones т.е. първата е за PSP /Playstation Portable/ а другата е за PC. Публикувано изображение

Eи Warrior Within благодаря Вече превартех играта от две седмици.

Не случайно съм си избрал този ник все пак! :) Винаги готов за помощ! :PПубликувано изображение а все пак Ubisoft трябва да измислят нещо ново.В това ги бива немогат да оставят феновете без нова PC Game за POP,освен ако не ги е домързяло да правят вече POP!!! ;)

• 1 месец по-късно...

Аз съм там кадето принца за първи път се превръща в черният и като убия всичките и дръпна един камък срещу вратата незнам какво да правя помогнете ми плс!!! :gift:

Значи трябва да дръпнеш хубаво камъка,за да се отвори вратата и минаваш през нея.За дръж Е,за да се дръпне хубаво камъка,ако има нещо друго ще ти помогна.

Аз с камъкът го минах но сега съм на едно място след като видя принцесата с стрелите и тя стреля по една камбана (по точно по важето на камбаната) и аз се катеря там и си забивам ножа на мястото над камбаната и после се отваря една вррата влизам в нея и после минавам препятствията и стигам до две кучета. пак си забивам ножа катерясе и когато стигна над това място кадето съм забил ножа го забил незнам какво да направя скачах на кадето видя но или падам и умирам или се връщам назад!помогнетеми плс!!! :rolleyes::clap::wors:

Аз с камъкът го минах но сега съм на едно място след като видя принцесата с стрелите и тя стреля по една камбана (по точно по важето на камбаната) и аз се катеря там и си забивам ножа на мястото над камбаната и после се отваря една вррата влизам в нея и после минавам препятствията и стигам до две кучета. пак си забивам ножа катерясе и когато стигна над това място кадето съм забил ножа го забил незнам какво да направя скачах на кадето видя но или падам и умирам или се връщам назад!помогнетеми плс!!! ;):help: :help:

;) схванах къде си се спрял...всъщност това място е толкова объркващо,че незнаеш на къде да тръгнеш...значи като убиеш Пясъчните крадци (така наречените кучета Публикувано изображение ) и стигнеш до един лост на който се засилваш и се хващаш за развалената стена на срутена кръгла кула нали??(за да се уточня като се качиш прав на тази стена ще видиш поредния портал на пясъчните воини)че като се засилиш от този лост и се хванеш за ръба качаш се на ръба и скачаш в посоката в която си се засилил!!!Схващаш ли??То се вижда къде трябва да се скочи но е много далеко и това обърква малко...но пак ти казвам скачаш в посоката в която си се засилил!!!

;) схванах къде си се спрял...всъщност това място е толкова объркващо,че незнаеш на къде да тръгнеш...значи като убиеш Пясъчните крадци (така наречените кучета Публикувано изображение ) и стигнеш до един лост на който се засилваш и се хващаш за развалената стена на срутена кръгла кула нали??(за да се уточня като се качиш прав на тази стена ще видиш поредния портал на пясъчните воини)че като се засилиш от този лост и се хванеш за ръба качаш се на ръба и скачаш в посоката в която си се засилил!!!Схващаш ли??То се вижда къде трябва да се скочи но е много далеко и това обърква малко...но пак ти казвам скачаш в посоката в която си се засилил!!!

Много ти благадаря минах го това и за сега нямам трудности!!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение:):sobbing::angry:

Сега стигнах до едно място кадето има някяква жена която мята някакви оръжия и незнам как да я убия когато я бия и взимам много малко кръв а тя ме убива!Има едни прътове по които се катеря и обикалям има една врата но незнам как да я отворя!какво да правя по могнити плс!!!! :P;):help: :help: :help: :help:

Да не си до боса МАХАСТИ.Тя е жена.Първо трябва да я биеш малко и и взимаш определена кръв и ставаш тъмния принц.ТЯ скача винати минавай отдясно и убиваш един гад и му взимаш пясъка.Като се приближиш до Махасти,забавяш времето и почваш да я бие,ако не го забавиш,тя ще избяга.Повтаряш тази работа няколко пъти и някрая тя не бяга,мечовете ви се засрещат и трябва да я избуташ и тя пада в дупката.

Да не си до боса МАХАСТИ.Тя е жена.Първо трябва да я биеш малко и и взимаш определена кръв и ставаш тъмния принц.ТЯ скача винати минавай отдясно и убиваш един гад и му взимаш пясъка.Като се приближиш до Махасти,забавяш времето и почваш да я бие,ако не го забавиш,тя ще избяга.Повтаряш тази работа няколко пъти и някрая тя не бяга,мечовете ви се засрещат и трябва да я избуташ и тя пада в дупката.

Благодаря минах босат но сега съм на едно място кадето трябва да бутна едно нещо до една тераса зада се кача там веднага щом си превърна в нормалният принц!Но има преграда която му пречи да мине незнам как да го искарам от там плс помогни! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Благодаря минах босат но сега съм на едно място кадето трябва да бутна едно нещо до една тераса зада се кача там веднага щом си превърна в нормалният принц!Но има преграда която му пречи да мине незнам как да го искарам от там плс помогни! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

и този минах беше малко объркващо! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

А ме аз стигнах до едно място кадето местя статуя и като я местя стига до едно място и не мърда за какво е тя! :speak::speak::speak:

А ме аз стигнах до едно място кадето местя статуя и като я местя стига до едно място и не мърда за какво е тя! :speak::speak:;)

Значи това е статуята на бащата на Принца...Тя трябва да излезе през Огромната порта като ти я накараш да се движи от двете ръчки(които както разбрах си стигнал до тях,така че няма смисъл да ти казвам къде са!!)сега едната ръчка върти статуята а другата я движи напред или назад ..трябва да проследиш пътя на статуята и да я движиш напред към огромната порта(това ти е единствения изход от тази зала ;) )ако някъде статуята забива и неще да върви напред значи трябва да я завъртиш..иска малко логика и да си поиграеш малко с ръчките ще ти кажа два хинта само:

1.за първите 3-4 предвижвания напред не си забивай ножа в механизма при ръчката където се върти статуята,чак на 5-6 си го забий но пак прецени!!!

2.има само едно място където статуята трябва да се даде назад,да се завърти и така да мине напред(мисля че беше като стигне до теб и ръчките) Поиграй си малко с това и всичко ще ти се получи !!Има още малко такива логически пречки но няма да се затрудниш щом до тук си стигнал,а пък ако си играл и Sands of Time тези логически задачки са занимавка просто !!! Ако пак си се затруднил ще ти помогна ...няма да остане немината Споко :wow::clap::speak:

Много благдаря на всички които са ми помогнали наистина играта е много лесна (освен последният бос ако не си си отключил всико и не си взел всички ъпгрейди. Наистина става и с по малко кръв но е много трудно примерно аз играя последният бос от 30-минути и най-накрая го мина). Ако някои знае нещо за асасинс греед дами кажи плс разбрах че вече е излязла и я търся от 3 месеца! Публикувано изображение;):P:computer2::friends1::computer8: това съм аз по време на игра особено това

:angry::nono::)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.