Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусия: Prince of Persia The Two Thrones

Featured Replies

Моля ви се помогнете,как да убия гиганта?Когато скоча се качвам на рамото му той ме хвърля.Кажете ми как да го смажа? Публикувано изображение

Редактирано от zev69 (преглед на промените)

• Отговори 357
  • Прегледи 72,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моля ви се помогнете,как да убия гиганта?Когато скоча се качвам на рамото му той ме хвърля.Кажете ми как да го смажа? Публикувано изображение

Като скочиш на рамото му почакай да се включи Speed kill-a ,или както му викат начинаещите :

"Сивия ефект :clap: " и когао се появи този "Сив Ефект" веднага реагираш с левия бутон!На това се учи още в началото на играта но явно не си му обърнал внимание!Това е Speed kill-а и ще го има през цялата игра...направи така няколко пъти със kill-a и елиминирай окото му...след това се качаш на другата платформа и елиминираш второто му око и почваш да го осъкатяваш в краката и накрая го довършваш с още един speed kill ... успех :clap:

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Но когато му се кача на рамото и го намушкам той ме хваща и ме хвърля.

Но когато му се кача на рамото и го намушкам той ме хваща и ме хвърля.

Ами точно като посяга да те грабне от рамото си, ти светва спийд кила и пак трябва да го мушнеш (просто трябва да имаш по-бърза реакция). След като го одраскаш по дланта, принцът ще се придвижи към главата му, отново следва спийд кил и с това намушкване му вадиш вече 1-то око. След това отиваш на другата платформа (без значение е от коя от двете ще започнеш) и там - пак по гореописания начин. Като му извадиш и 2-то окото, принцът ще слезе на земята и от теб се иска да понарежеш боса по краката докато клекне. След това се покатерваш по гърба му и отново спийд кила ще индикира кога да го наръгаш, а с това и да го довършиш. Според мен това е най-лесният бос и след 1-2 умирания ще му хванеш цаката.

едно клипче да видиш как се прави. Между другото когато закъсаш, търси такива клипчета в ютуба - от голяма помощ са.

Успех този път!

Редактирано от Zaec 7 (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

Защо не мога да изкача идни две греди една върху друга още на първото ниво. Разстоянието между двете е некаде 2 - 3 метра и се намират след като убиеш двамата рогоносци след втория сейв. А може и да е трети де, не знам. Абе на улиците на Вавилон са тия греди. Винаги като скоча нали два пъти треа да скочиш и падам в некакви наводнени улици и съм мъртъв. Мъча се тука цела седмица. Помогнете, ае моля ви, не издържам и ша са побъркам! Айде, добри хора

• 1 месец по-късно...

Хора аз чух от един приятел,че ако събереш сички 6 Life Upgrades и накрая се биеш със онзи черния (онзи с веригата). Да попитам дали е така???Аз събрах всички Life Upgrades но като я превъртях краят и беше както преди......Някой знае ли нещо по въпроса?

Редактирано от dosadnika (преглед на промените)

Превъртал съм и из всички и не,няма разлика.Колкото до битката с Тъмния принц тя е само в съзнанието ти.Поне при мен е така.

• 1 месец по-късно...

Пропуснах да взема 2-рия Life Upgrades и директно минах през вратата дето отива на арената..Има ли някакъв начин или проход да се върна назад за да го взема.

Пропуснах да взема 2-рия Life Upgrades и директно минах през вратата дето отива на арената..Има ли някакъв начин или проход да се върна назад за да го взема.

Единствения "проход" е да пуснеш сейфа преди арената :P
  • 4 седмици по-късно...

За тези които не знаят как се прави спийд кил!!!

Значи качвате се на една от платформите.Великана ще се опита да замахне към вас и да ви събори.Тогава в един момент ще пресветне леко екрана и трябва да натиснете Е.Принца ще започне да ходи по замахналата ръка на великана и ще се качи на рамото му.Там когато дагерат ви светне трябва да натиснете ляв бутон ако великана успее да ви хване от гърба си дагерът отново ще светне и ще му го забиете дагерът в ръката.Той ще ви хвърли и с някалка акробатични движения ще успеете да се приземите невредим.Същата операция правите и от другата платформа.Тогава Кломпа ще е напълно сляп.Тогава почвате да му биете крака.Той ще си го вдигне и вие правите същото с другия му крак.Тогава великана ще падни на колене вие се качвате на раменете му с спиид кил и му забивате дагера във врата.Успех!!! Публикувано изображениеПубликувано изображение

За тези които не знаят как се прави спийд кил!!!

Значи качвате се на една от платформите.Великана ще се опита да замахне към вас и да ви събори.Тогава в един момент ще пресветне леко екрана и трябва да натиснете Е.Принца ще започне да ходи по замахналата ръка на великана и ще се качи на рамото му.Там когато дагерат ви светне трябва да натиснете ляв бутон ако великана успее да ви хване от гърба си дагерът отново ще светне и ще му го забиете дагерът в ръката.Той ще ви хвърли и с някалка акробатични движения ще успеете да се приземите невредим.Същата операция правите и от другата платформа.Тогава Кломпа ще е напълно сляп.Тогава почвате да му биете крака.Той ще си го вдигне и вие правите същото с другия му крак.Тогава великана ще падни на колене вие се качвате на раменете му с спиид кил и му забивате дагера във врата.Успех!!! Публикувано изображениеПубликувано изображение

Целта е да натиснеш Е точно в момента на светването,не преди или след него :)

• 2 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

Въпрос към тези, които са играли играта и на PSP. В главното меню има опция с 3 chariot races (не тези, които са в самата игра). Някой може ли да ми каже какво става или къде се стига в края на всяко от трите, понеже успявам да мина само началото на всяко трасе и бързо умирам и не знам какво следва след това.

• 1 месец по-късно...

здр, и аз имам проблем и знам че ще ми помогнете: Аз съм след статуята - на двата боса, как да ги победя? Благодаря предварително! :rolleyes:

здр, и аз имам проблем и знам че ще ми помогнете: Аз съм след статуята - на двата боса, как да ги победя?

Благодаря предварително! :rolleyes:

Намери как се казва мисията и виж тук http://www.stuckgamer.com/gui_pop_ttt_01.shtml Публикувано изображение

здр, и аз имам проблем и знам че ще ми помогнете: Аз съм след статуята - на двата боса, как да ги победя?

Благодаря предварително! :rolleyes:

Пази се и от двамата в началото!Само блокирай ударите!Когато видиш за добре открита атака към този с меча атакувай го и ВЕДНАГА следи този с брадвата кога ще нанесе удара (той ще удари в земята ако си отскочила и си се предпазила на време!)така удряй този с прадвата докато не се измъкне после веднага се отдалечи и пак атакувай този с меча после избягай от удара на този с брадвата (Ще се пробва да я забие в земята!) и удряй него докато не дойде време за speedkill-а (забавянето, щом си стигнала до тук значи знаеш за кое говоря :) ).Нататък вече ще се оправиш!Това е тактиката.

много ви благодаря момчета - успях най-накрая да ги бия :)

Да не си до боса МАХАСТИ.Тя е жена.Първо трябва да я биеш малко и и взимаш определена кръв и ставаш тъмния принц.ТЯ скача винати минавай отдясно и убиваш един гад и му взимаш пясъка.Като се приближиш до Махасти,забавяш времето и почваш да я бие,ако не го забавиш,тя ще избяга.Повтаряш тази работа няколко пъти и някрая тя не бяга,мечовете ви се засрещат и трябва да я избуташ и тя пада в дупката.

само да мога да е бутна ... как става това ... вече 3-ти час ... само подкачам и е гоня ... искам да кажа че стигам до момента гокато не бяга, но тя ме убива ... мечовете се преплитат и вместо аз нея тя мен бута :angry:

п.п.

цяла нощ едно и също Публикувано изображение немога и немага да я бия тая лилава мацка ... пише да натисна "Л-клик" натискам го и нищо ... в крайна сметка къде бъркам ?

Редактирано от Kacarov (преглед на промените)

само да мога да е бутна ... как става това ... вече 3-ти час ... само подкачам и е гоня ... искам да кажа че стигам до момента гокато не бяга, но тя ме убива ... мечовете се преплитат и вместо аз нея тя мен бута :angry:

п.п.

цяла нощ едно и също Публикувано изображение немога и немага да я бия тая лилава мацка ... пише да натисна "Л-клик" натискам го и нищо ... в крайна сметка къде бъркам ?

Трябва да попмпаш Л-клик колкото можеш по-бързо.

Трябва да попмпаш Л-клик колкото можеш по-бързо.

Благодаря за уточнението ... след 5 часа мъки се справих Публикувано изображение иии с малко късмет убих и онези двама идиоти :P то като на шега ... когато атакуваш ония с меча този с брадвата се засилва да удря ... леко в страни /като Стивън Сегал/ ония си забива брадвата, забавяш времето и ... всички знаете какво е ;)

Благодаря още веднъж :baby:

ох пак стигнах до задънена улица: взех меча на баща си и сега незнам на къде да ходя, има една врата, ама тя е затворена Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.