Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусия: Prince of Persia The Two Thrones

Featured Replies

К'во са се погрижили бе нашия и на RELOADED пак си ми излиза незнам ако си смена CD-то може и да спре да ми с епоявява.Мнение?

Като излезе играта, посмъртно не можех да я подкарам.Пробвах какво ли не, не ставаше и не ставаше (е, само не разкачих кабелите на DVD-то, не ми се стигаше чак до там).Но като излезе версията на Reloaded тръгна без проблем.Значи Reloaded са си свършили работата (лично мнение). ;)
  • Отговори 357
  • Прегледи 72,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Като излезе играта, посмъртно не можех да я подкарам.Пробвах какво ли не, не ставаше и не ставаше (е, само не разкачих кабелите на DVD-то, не ми се стигаше чак до там).Но като излезе версията на Reloaded тръгна без проблем.Значи Reloaded са си свършили работата (лично мнение). :blink:

black hawk от каде викаш че си я свалил?Дай линк pls!

Ще се цитирам:

За N-ти път казвам, че играта съм я свалил от ###### ето линк цък.Нямъл съм проблем с подкарването, вижте и коментарите ако нещо ви затруднява.

Не (доколкото аз знам). Ако изчакаш да излезе друга версия(примерно на CD-та), може би ще има и NOCD, за да може да се играе без диск.

az q igraq bez ddisk ima crackove v data.bg

Така ако някой има RADEON 9550 ;AMD Sempron 2400+; и е пробвал с от качване на кабелите и изключване да CD-то и са му дали на диск инсталната играта и пак не му е трагнала , а е намерил друг начин за подкарване да ми пише pls щото ми писна вече една любима игра ще имам и няма да мога да и яграя!!! :clap:

делянски значи за да подкарам играта трябва да откачам кабели така ли?и какво може да ни има на комповете че да не ще да тръгва играта?моя е нов не би трябвало да има проблеми ама а де....

Ми човече да ти кажа пробвах всичко вазможно щото тва ми е любимата игра ама нищо!Тва с разкачането на кабелите е да се преодолее Starforce protect , ама тъй като crack-а на играта го преодолява не ти е нужно да ги разкачваш.Мислех си проблема да не е в това че нашите карти не support-ват DirectX9.0c обаче тая игра няма изисквания към ного и просто незнам вече какво да правя компа ми отговаря на сички изисквания на играта но пак неще да ми я зареди.Ся като почна работа лятото ще сабера кинти и ще си купя GeForce можеби 7600 и ще пробвам пак ако стане хубаво ама ако не тва просто ще е SUPER тъпа раота!!!

аз понеже не разбирам много няма да бутам нищо пък знаеш ли след време може да тръгне

Ми както си решиш при мен тва време стана вече над година и половина и просто тарпението ми се изчерпа!

Black hawk мерси много батка драпнах я и я подкарах сажаляжам че те накарах да повтаряш ама се бях зарибил да играя Диабло2 мерси още веднаж :speak:

Ако имаш впредвит крак, за да се играе без диск(NOCD) - няма(поне за момента). Публикувано изображение

ИМА !!!!http://www.data.bg/f.php?fid=13683134

даже и още има ж датата

Моля ви се някои да ми каже как да убия тази жена винаги ме хваща и трябва да натислам лявото копче на мишката поне това разбрах и аз съм с лошия принц тази жена е с маска и е облечена в леко лилаво моляви помогнете на много малко кръв я оставям и имам мн кръв аз но тя као ме хване то нещо като блок , блокирваме.

Аз я минах мн бързо, без никой да ми е обяснявал.. не мисля че е трудно. Трябва да я бие малко в началот, докато не се превърнеш в "черната" си форма. След това скачаш при нея и забавяш времето с R. Докато е забавено е времето за да я биеш, преди да скочи на отсрешната платформа. Успех на всички, играйте играта! Наистина е добра.

Здравеите на всички. Аз също имам 1 проблемче. Начи аз съм още на първия BOSS. Знам ко трябва да правя, но като се кача на рамото на BOSS-а тои ме хваща в раката си и аз тябва да го дупча с "ножа" - натискам левия бутон на мишката ма Пинца само посяга и не го дупчи. Опитах и на другото рамо, и тогава трябва да до резна преди да ме хване - натискам пак левия бутон Принца пак посяга, но не удря и тоя грозния пак ме хвърля.

Помогнете!

Бъди внимателен и недей да изпомпваш копчето на мишката! Цялата работа е да бъдеш "ловък" и да цъкаш левия бутон само когато мечът ти посинее !

Може просто convert X: /FS:NTFS(пише се в cmd). Трябва да затвориш всички приложения, нищо няма да се изгуби ако свършиш всичко както трябва.

*X е volume на дяла(C, D, E и т.н.)...

Това е начинът! Бъдете спокойни! Аз го видях от тук и го направих :angry: нямам и byte изгубен. Всичко си остава само FAT става NTSF

може ли крак за тази игра ?pls :clap:Публикувано изображение

Има кракове за играта. Според правилата на форума е забранено тяхното разпространение, но аз си истеглих от дата.бг :angry:

Аз я играя.. но имам малък проблем с графиката и нз защо така се получава. Видеото е мн странно, бъгва се от време на време и се получават разни цветове, които не са от играта. Единствено рама ми малко под минималното изискване, всичко друго отговаря. Възможно ли е да е от това??? Някой друг има ли същия проблем? Ще бъда мн благодарен този, който ми помогне, защото съм голям фен на принца, а така не ми прави много голям кеф да играя... :clap:

делянски значи за да подкарам играта трябва да откачам кабели така ли?и какво може да ни има на комповете че да не ще да тръгва играта?моя е нов не би трябвало да има проблеми ама а де....

Това не е от комповете.. просто БЪЛГАРЩИНАТА няма край :angry: и никой не иска да мине по легалния начин.. но все пак има и по-лесен вариант: има качени вече кракове в дата.бг

еее предавам се няма да я играя явно тая игра...............не ще и не ще сега успях да влеза в дата.бг дъпнах версия Релоадед и ми излиза само едно прозорче зарежда и изчезва и нищо не става

КАзвам го вече за нз кой път в тази теме. Аз я играя с крак без проблем(има в дата)

Иее онова го минах обаче сега стигнах до някаква статуя дето трябва да я преместиш от единия до другия краи на стаята оба4е има некфи колкони и глупости дето и пре4ат да мине Публикувано изображение

Абе, хора!!! Явно тази игра не е за всеки(щом за всяко едно ниво някой се нуждае от помощ). Но аз ще ти помогна. Трябва да закараш статуята до другия край на залата, за да я сабориш през вратата. По средата има едни "ръчки". С тях ще можеш да я въртиш наляво и на дясно, а с ръчката от другата страна, я местиш назад и напред. Цялата работа е, че всичко в залата ти пречат и трябва да я нагласиш, така че да не се блъска в нищо. Надявам се да съм ти помогнал :angry:

Има кракове за играта. Според правилата на форума е забранено тяхното разпространение, но аз си истеглих от дата.бг :)

Ти хубаво казваш за правилата, но виж какъв линк си дал в предния си пост :hush: май си противоречиш :) .

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

Е добре удрям я в главата пак нестава използвам веригата пак нестава използвам копчета "E" и "C" и пак нестава. Защо залепва за мен пък нищо не ми взема. Пазя се от това да не ме хвърли но нестава я ми кажи нещо което аз незнам.Дай някои друг съвет.

човек, ти явно да четеш неможеш! KRISTALINA го е обяснила прекрасно. Трябва да забаяиш времето!

Някой знае ли нещо за нова игра Принцът на Персия?Ако да кажете какво знаете.

Някой знае ли нещо за нова игра Принцът на Персия?Ако да кажете какво знаете.

Ще има ли нова игра Публикувано изображение ?До колкото знам Prince of Persia е замислена като трилогия.От къде взе инфото за нова игра?Да не я бъркаш с Assassin`s Creed, това не е продължение на Prince of Persia.И аз чакам да излезе Assassin`s Creed, но май ще е 2008 (дано бъркам).

Не интересува ме само за Принцът на Персия.Искам да играя нова част и искам да знам дали ще излиза.Дано не е трилогия.все пак благодаря.

Ще има ли нова игра Публикувано изображение ?До колкото знам Prince of Persia е замислена като трилогия.От къде взе инфото за нова игра?Да не я бъркаш с Assassin`s Creed, това не е продължение на Prince of Persia.И аз чакам да излезе Assassin`s Creed, но май ще е 2008 (дано бъркам).

ХОХОХО....това е 6-тата част на играта (макар и третата да не е от създателя на РОР) просто не знам колко сте наясно... с нещата :questions:

:brick wall:

Наясно съм достатъчно с нещата.Тази игра ми е любима.Знам,че от Ubisoft казват,че ще трилогия.Просто питам дали някой знае нещо ново по тази тема.Може пък Ubisoft да си променят мнението?Ако знаете нещо пишете.Благодаря предварително.

ХОХОХО....това е 6-тата част на играта (макар и третата да не е от създателя на РОР) просто не знам колко сте наясно... с нещата :)

:lol6:

Еее, да не се връщаме чак толкова назад,по принцип е така.Но аз говорех за частите създадени от Ubisoft.

:wors: Добре, че си ти да ни открехнеш. Публикувано изображение

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Хора,стигнал сам малко нататак откадето се зема ятагана на бащата.Немам никжи трудности досега ама ако мойе да ми кайете какви са вс. босове нататак и да качите и screenshots,ще сам ви мн. благодарен.Благодаря предварително. :):mark::bye1::P:P:P

Доколкото си спомням повече босове няма остана ти да убиеш Визира и тва е.Сега ще трябва да минеш "Underground Cave" после "Kitchen" и ли нещо такова ;) после Кулата и тва е според мен.Не сам играл отдавна така че ще извиняваш ако пропускам нещо !!!! :wors:Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.