Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусия: Prince of Persia The Two Thrones

Featured Replies

Инсталирах програмата "Rad Video Tools 1.8.18.0", включих я и избрах фаила, който ми трябва. Излезе ми следния надпис "Not a Bink file". Аз искам клиповете на Prince Of Persia 2: Warrior Within. Мисля, че те са по-яки от тези на третата игра. Те също са .bik ,но може да не са абсолютно същите и от там да идва проблема.

• Отговори 357
  • Прегледи 72,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Инсталирах програмата "Rad Video Tools 1.8.18.0", включих я и избрах фаила, който ми трябва. Излезе ми следния надпис "Not a Bink file".

Аз искам клиповете на Prince Of Persia 2: Warrior Within. Мисля, че те са по-яки от тези на третата игра. Те също са .bik ,но може да не са абсолютно същите и от там да идва проблема.

Ще пробвам Warrior Within да видя какво ще стане.С Prince Of Persia: T2T нямаше проблем.

Редактирано от black hawk (преглед на промените)

Прочети внимателно темата(половината тема е изписана за как се минава първият бос,дори има и клипчета) и ще разбереш.

е добре де явно много знаеш за тази игра!Кажи кога и как по точно се прави въпросния SPEEDKILL!

До сега от толкова четене и опити само успявам да забия ножа в гурба на първия бос!

Ще съм ти много благодарен! ;)

е добре де явно много знаеш за тази игра

E не много!

Кажи кога и как по точно се прави въпросния SPEEDKILL!

SPEEDKILL се прави когато светне ножа на принца в синьо и натиснеш Left Mouse

До сега от толкова четене и опити само успявам да забия ножа в гурба на първия бос

Точно след като скочиш от рампата,ти светва ножа.След като ти светне правиш SPEEDKILL.Само да напомня след като скочиш от рампата

Задръж натиснати S и D(след като скочиш от първата и втората рампа и накрая като му се качваш на гърба да правиш SpeedKill-овете не пускай тези две копчета) и трябва да ти светва ножа винаги.Така аз го минавах винаги

Препоръчвам ти първо да изтеглиш това клипче и да го гледаш.

Black Hawk провери ли дали става с Warrior Within?

И при мен става така.Ето какво намерих в един руски форум цък

моля накой да ми прати save след жената boss,тъй като дори след много кратните ми опити и гледане на клип4ета и четене на съвети немога да я мина skype:blago_bg7273 . Благодаря предватително :P

Редактирано от kahn1 (преглед на промените)

Публикувано изображение За съжаление пак нестана по начина описан там (до колкото разбрах какво пише). Но все пак ти благодаря Black Hawk, че ми помагаш.

моля накой да ми прати save след жената boss,тъй като дори след много кратните ми опити и гледане на клип4ета и четене на съвети немога да я мина skype:blago_bg7273 . Благодаря предватително :)

Хе,още ли не си минал боса :rolleyes: ?Аре,за теб ще направя едно добро.Качи ми някъде сейва до където си стигнал да го дръпна.Ще мина боса и ще ти пратя сейва.

А нещо ново по въпроса за клипчетата да ми кажете? Между другото ще се радвам ако ми кажете от каде да дръпна някои яки картинки, главно от Prince Of Persia 2: Warrior Within.

А нещо ново по въпроса за клипчетата да ми кажете?

За целта ти трябват две програмки:

1.Трябва да изтеглиш тази програма XVI32 2.51.С нея ще редактираш bik файла.

2.RAD Video Tools 1.8.18.0.Ако не можеш да се справиш пиши.Ще ти направя някой шот.Ето и резултата цък

Между другото ще се радвам ако ми кажете от каде да дръпна някои яки картинки, главно от Prince Of Persia 2: Warrior Within.

Просто напиши в Google Prince of Persia: Warrior Within и ето резултата

P.S.Ако имаш други въпроси за Prince of Persia: Warrior Within пиши в тази тема. :wors:

Пичове стигнал сам до дебелия, огромен boss на the 2 thrones.Kачвам се нармото му и той ме хвърля.Каква комбинация да използвам че да му раня ръката и после да му прободя очите?Ако има някой да ми даде save-The arena.Моля!!!

Пичове стигнал сам до дебелия, огромен boss на the 2 thrones.Kачвам се нармото му и той ме хвърля.Каква комбинация да използвам че да му раня ръката и после да му прободя очите?Ако има някой да ми даде save-The arena.Моля!!! :)

Пичове стигнал сам до дебелия, огромен boss на the 2 thrones.Kачвам се нармото му и той ме хвърля.Каква комбинация да използвам че да му раня ръката и после да му прободя очите?Ако има някой да ми даде save-The arena.Моля!!! :speak:

Айде влачи,save след боса цък

black hawk-мерси много брат, благодарение на теб успях да врътна играта ,сега ме интересува дали някъде има клипчета за prince of persia 2,както имаше за трета част от играта

Редактирано от kahn1 (преглед на промените)

black hawk-мерси много брат, благодарение на теб успях да врътна играта ,сега ме интересува дали някъде има клипчета за prince of persia 2,както имаше за трета част от играта

Мисля,че има клипчета в vbox7.com,но незнам дали са всичките,само мернах няколко а и не съм ги търсил.Аз ги имам в avi формат.В по предния ми пост съм писал как стават клипчетата.Ако искаш мога да ти ги кача.

Някои ще ми каже ли от каде да си изтегля Prince of Persia The two thrones

Някои ще ми каже ли от каде да си изтегля Prince of Persia The two thrones

Prince of Persia The Two Thrones

или

Prince of Persia The Two Thrones

P.S.Следващият път пиши в тази тема Желания и линкове към игри ако искаш линк към игра :no-no: .

Абе хора един керлив бос ли не можете да убиете!!!!!!Толкова ли е трудно само да кликваш с поганеца всеки път щом екрана светва в синю!!!!?!?!?!?!??!?!?!?!?!??!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.