Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за изборния ден и как оценявате резултатите?

Featured Replies

Радвам се, че не направих опит да гласувам, понеже нямаше да го преживея, да загубя половин ден от свободното си време, което на седмица е общо един ден и накрая да свършат бюлетините в Muenchen - какъвто действително е бил вчера случая - над 500 човека не са успяли да гласуват там, поради тази причина.

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

• Отговори 355
  • Прегледи 21,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Поздравявам те, че си обективен и, че гледаш трезво на нещата! Да, аз гласувах за БСП, защото въпреки корупцията около еврофондовете (нещо което щеше да се случи и при друга партия- сигурен съм), те водиха балансирана и непопулярна за тяхната идеология политика, което също им изигра лоша шега. Не може да отречеш, че доходите бяха доста увеличени, хората се почувстваха по-сигурни, като взеха да теглят кредити. Това факти! ГЕРБ спечели заради глупавото и непремерено (или пък умишлено) изказване на Доган. Това изказване на Доган обаче си е самата истина! Аз пък ще ти кажа, че шапка му свалям, че е откровен и директно казва за нещата, които всички премълчават! Не само Доган разпределя постове, другите лидери също, но просто не смеят да го кажат!

Прост народ сме обаче, защото за пореден път гласувахме емоционално, ирационално, под въздействие на афект! Най-неприятното е не, че Батман спечели почти абсолютно мнозинство, а това, че отива на коалиция с Костов! това е голяма грешка! Костов е носител на негативизма, реваншинзма, конфронтацията! Предсказвам, че обществото ще се върне с 10 години назад като мислене и отново ще се появи силна поляризация и желание за реваншизъм и мъст! Бойко много плаши на думи, но на действия е предпазлив и в крайна сметка е по балансиран и склонен да диалог. Костов обаче е хардлайнер и смея да кажа е бич за България, като излъчва негативизъм и след себе си оставя "пепел"!

Чакат ни трудни времена! Пагубно ще бъде ако Бойко тръгне да се води по акъла на Костов и приеме неговата програма! това ще има жестоки последствия за българския народ!

Доходите бяха увеличени в последните години не защото БСП ги увеличи (освен на държавната администрация), а защото икономиката беше във възход. По същата логика в момента падат и още ще падат, както и безработицата ще се увеличава независимо кой е на власт. Икономическата криза не е мит, както се опитваха да я представят, а абсолютна реалност в целия свят (работя в реалния сектор и то във фирма, която произвежда за износ и ми е долу-горе ясна ситуацията).

Крайно време е да го разберем - в условията на пазарна икономика и частна собственост държавата дава пари само в бюджетната сфера, на пенсионерите и безработните (то затова на тях БСП разчита). Всички останали пари се заработват. Ако има производство и продажби, има пари. Ако няма - пари нихт! (разбира се, не говоря за обръчите от фирми, които източват държавата)

И мисля, че тук не става въпрос какви заплати и пенсии е увеличил Станишев и колко пенсионери е изпратил на море. Също така не става въпрос дали Доган е казал истината или е излъгал (той и Бойко каза истината за лошия материал, ама скочиха отгоре му, нали). Тук иде реч за срастване на мафията с държавата, за корупция, шуробаджанащина, откровени кражби и източване на пари, да не говорим за предизборната наглост да се опитваш да покажеш среден пръст на народа си и да продължиш да управляваш (вече говорих за това).

Това е може би и причината досега НИТО една политическа сила да не е направила дубъл - т. е. да управлява два мандата един след друг. Затова продължавам да мисля, че следващия провал (дано няма такъв) трябва да бъде съпроводен не само с нови избори, а със цялостна смяна на системата на управление на държавата.

Редактирано от Sessily (преглед на промените)

Поздравявам те, че си обективен и, че гледаш трезво на нещата! Да, аз гласувах за БСП, защото въпреки корупцията около еврофондовете (нещо което щеше да се случи и при друга партия- сигурен съм), те водиха балансирана и непопулярна за тяхната идеология политика, което също им изигра лоша шега. Не може да отречеш, че доходите бяха доста увеличени, хората се почувстваха по-сигурни, като взеха да теглят кредити. Това факти! ГЕРБ спечели заради глупавото и непремерено (или пък умишлено) изказване на Доган. Това изказване на Доган обаче си е самата истина! Аз пък ще ти кажа, че шапка му свалям, че е откровен и директно казва за нещата, които всички премълчават! Не само Доган разпределя постове, другите лидери също, но просто не смеят да го кажат!

Прост народ сме обаче, защото за пореден път гласувахме емоционално, ирационално, под въздействие на афект! Най-неприятното е не, че Батман спечели почти абсолютно мнозинство, а това, че отива на коалиция с Костов! това е голяма грешка! Костов е носител на негативизма, реваншинзма, конфронтацията! Предсказвам, че обществото ще се върне с 10 години назад като мислене и отново ще се появи силна поляризация и желание за реваншизъм и мъст! Бойко много плаши на думи, но на действия е предпазлив и в крайна сметка е по балансиран и склонен да диалог. Костов обаче е хардлайнер и смея да кажа е бич за България, като излъчва негативизъм и след себе си оставя "пепел"!

Чакат ни трудни времена! Пагубно ще бъде ако Бойко тръгне да се води по акъла на Костов и приеме неговата програма! това ще има жестоки последствия за българския народ!

Вие сте много чудни хора ! Доган едва ли не умишлено (какъв ли му е бил плана ?) се бил изказал глупаво и непремерено. В същото време му сваля шапка (след време може и фес) за откровеността (наглостта и тоталното самозабравяне, ако питаш мен), а довчера твърдяха, че бил най-хитрия и умен политик. Или не е толкова хитър, или не е направил глупаво изказване.

И да те питам нещо. Като предсказваш трудни времена, добри ли щяха да ни очакват ако беше спечелила БСП ?

Защото аз не вярвам. Случайно или не, но когато БСП управлява става най-зле. Аз така се усещам по време на тяхно управление.

На теб щом ти е било добре - продължавай да си гласуваш за тях и да съжаляваш, че Костов щял да се върне.

Вие сте много чудни хора ! Доган едва ли не умишлено (какъв ли му е бил плана ?) се бил изказал глупаво и непремерено.

Е, не е ли очевидно? Едно такова изказване акумулира първосигнален вот към РЗС, Атака, Защита-мащита и вся и всьо националистически партии. Тогава в парламента щеше да бъде истинска манджа с грозде и замирисваше на нова тройна или четворна коалиция. А видяхме вече, че колкото повече партии влизат в коалицията, толкова по-слаба е властта. И толкова по-вероятно да се предизвикат предсрочни избори. На които тюрлюгювечът ще бъде още по голям.

По некадърен политик от Доган най вероятно е само Лупи. Да си вкара такъв автогол с тъпите си братвежи :sobbing: . И още неможе да се усети , че е свършено с него.Дава акъл как да се прави правителство, опитва да наложи тезата че държавата трябва да контактува с малцинствата само чрез него. В следващия парламент дпс ще са едни прости статисти и ще чуваме за доган само при съдебните сводки по новините. амин

Жена ми току що ми каза, че нейна приятелка, току що върнала се от Германия, казала, че в Германия се коментирало: "българите били стадо овце и сега ще ги управляват стадо вълци"! Ето ви международни оценки от "първа ръка" дето се вика! просто племе и тва си е!

Току що (най-вероятно е запис от сутринта) в обедните новини по БНР Иван Костов каза, че няма никакви претенции и амбиции за лично участие в бъдещия кабинет - точно според очакванията. РЗС също влезе в парламента и Янев гласовито обеща, че ще помага активно, но също без претенции... Абе чак се чудя къде им останаха на тия хора претенциите?!

Кеn, аватарът ти е уникален!

Чак не мога да повярвам, че след 20 години във властта Доган най-сетне изпадна от управляващата коалиция. А дали наистина е така?

Радвам се, че не направих опит да гласувам, понеже нямаше да го преживея, да загубя половин ден от свободното си време, което на седмица е общо един ден и накрая да свършат бюлетините в Muenchen - какъвто действително е бил вчера случая - над 500 човека не са успяли да гласуват там, поради тази причина.

Като свидетел на случилото се (споменах го и преди около 40 страници) мога да кажа, че това не е вярно. Бюлетините свършиха наистина, но след половин час имаше отново бюлетини и до края не вярвам да е имало проблем, тъй като те си ги печатаха постоянно. Ако е имало негласували, то е било поради голямата опашка. Някои наистина казаха, че не им се чака. Виновни за това са както политиците, така и ние самите. Малко хора се бяха регистрирали, че ще гласуват. На списъците бяха 300-400 човека, а само до обяд гласувалите бяха над 800 и на опашка постоянно чакаха около 200 човека. Вината на политиците е в това, че не откриха секции и в градове като Nьrnberg, където българите не са по-малко от тези тук в Мюнхен. Те идваха на групи по 5-6 коли или пък пълнеха влаковете и разказаха, че са направили подписки и въпреки всичко им е било отказано. Nьrnberg вероятно е един от малкото градове, в които това се е случило. Това събиране на българите в мисля общо за Германия 8 града, доведе до опашките, които отказаха някои да гласуват. Да не говорим, че има и доста хора, които нямат време или финансова възможност да пътуват цял ден за да гласуват. Обидното е само броят на секциите в Турция, който вероятно надвишава този на западните държави.

Относно управлението на БСП - хора, не виждам какво още трябва да ви се случи, че да си отворите очите и да видите какво се случва в България. Щяло да има намаление на заплатите или увеличение на парното... Ами той Бойко го каза снощи - парното ще се увеличи много ясно, защото цената му е била намалена през юни, когато никой не се отоплява и парно не е нужно. Но е ясно с каква цел е имало намаление. Някой тук спомена, че в повечето случаи заплатите се дават и определят от частни фирми. Ами ако трябва да избирате дали да уволните 10% от работниците си, или да намалите на всички заплатите с 10% и никой да не остава на улицата, кое ще изберете? Аз имам фирма и работници и преминах кризата без намаляване на броя на персонала и без намаление на заплатите, но хората ми разбраха, че това ще стане само със 100% мотивация в работата. Да мотивираш обаче българина така, не е никак лесно. А в много случаи и мотивацията не помага, когато банката не ти дава кредит и клиентите ти дължат значително голяма сума. Така че не ревете за намалението на заплатите, защото алтернативата е по-лоша!

Бойко каза снощи и друго - не се знае точно в какво състояние поема държавата и колко скрити мини има. Това е така и не го казва за собствено извинение. Не може да очаквате от някой да оправи за 1-2 или 4 години държава, която е 45 години назад и 20 години встрани! Да не говорим за половин век преди това, който може да се определи, че ни е вкопал надолу!

Жена ми току що ми каза, че нейна приятелка, току що върнала се от Германия, казала, че в Германия се коментирало: "българите били стадо овце и сега ще ги управляват стадо вълци"! Ето ви международни оценки от "първа ръка" дето се вика! просто племе и тва си е!

Ми те де да знаят германците как ударните чети на ДОган обикалят цялата страна като миндовата кучка, за да пуснат нужния глас за нужния човек. Или как се отваря магистрала за гласуване в и от Турция, а същевременно в другите страни се създават умишлени проблеми. Или как се купуват циганите с по 30 лв. Или как г-на КОвачки със сопата води миньорите пред урните. Или как Галеви гледат страшно всеки, на който в очите не се чете тотално обожание. Простено им е.

Точно тройната коалиция се опита да обърне българите в овце - хем да ги стриже, хем да ги дои, хем пък после да ги закара с "когато бях овчарче и овците пасях" към урните да гласуват за светлото бъдеще. И понеже прекали (а прекаленият светец и богу не е драг) си получи заслужения шамар. Дано в крайна сметка БСП и НДСВ се усетят къде са сгафили, а не само да обвиняват бъгарите, марсианците и незнамсикой си в "овчи вот". ТОва упражнение в риторика сме го чували при всяка загуба на БСП - те колко били грижовни, като орлица-майчица, пък тия зли, диви селяни как не ги разбирали (между другото не само от БСП, ама сега тя загуби та за нея иде реч).

Аз и на една приятелка, която неотменно си е от БСП и гласува за тях й казах още преди два месеца - ако цените партията си, набийте канчето на шефовете си и наритайте Доган. Ма те тъй са свикнали - партията е винаги права и не смеят копче да кажат ("аз знам, че ти си права, когато съгрешиш дори" нали тъй беше). Може би затова такива като теб не могат да приемат, че има хора с различно виждане за нещата. И всеки, който не е на тяхното мнение е "просто племе" (другите епитети не ги цитирам).

Редактирано от Sessily (преглед на промените)

Малко извън темата, но се чу, че тази година германците били решили да прекарат отпуските си в родината, и затова отрано си резервирали билети за Турция.

Любимата приказка на " другарите" :) Все си мислят, че те са пъпа на света и всичко се върти около тях и ако не са власт Земята ще спре да се върти . Смешници ! Целият свят ( не само Европа) ги сочи с пръст като най-крадливото и корумпирано управление, те си мислят, че без тях слънцето ще вземе да изгрее от запад.

Не знам тая "другарка" къде е била попаднала, но аз такова нещо не съм чувал тук. Но мога пък да ти разкажа какво се говореше по телевизията (когато са разказали и за най-нечуваната африканска държава и нямаше с какво да си запълнят програмата) за бившото управление, корупцията в него и т.н. kokomil вчера спомена какво успяха да постигнат за мандата си, така че не е нужно и аз да го повтарям.

Аз съм Твърдо против тази МАФИОТСКА партия - ГЕРБ , но като се замислим остана ли партия която да не е мафиотска и най-вече да не краде - НЯМА ТАКАВА. Всички крадат яко и ги свалят ,така ще стане и с "Бат ви Бойко" Ако трябва да определя партията която най-много заслужава да е във Власта - просто няма такава.

Впечетленията ми от изборите - е просто 1 провал и какво ... с нищо няма да променим вота на народа... също видяхте ли по "ТВ БНТ" колко от избирателите на ГЕРБ са с Висше ,а и не само на ГЕРБ а всички останали - да не говорим за РЗС. С 1 изречение дали може да се опишат мафиотските избори , подкупените гласове. Забелязвате ли че все 1 и същи хора са във Власта - това е 1 мръсна ПОЛИТИКА. Който може да краде - да краде ... но и кражбата се заплаща ;)

Редактирано от LIS (преглед на промените)

С едно изречение:Купуване на гласове.

Така е! Само че утре в Парламента много ще забравят как са влезли и ще се бият в гърдите като народни "спасители", дано Бойковите хора де не ги припознаят като съмишленици. На тези, които купуваха пък не влязоха им остава или да сформират реални структури по места или да се разтурят и се насочат към вършене на добро с парите си, а не щуротии.

Съжелявам, че ГЕРБ ще трябва да са в коалиция. Като цяло Бойко Борисов не ми е симпатичен и не ми харесва, но вчера на пресконференцията приказва доста добре. Сега остава да видим какво ще направи. Надявам се да събере добър екип, защото то от това зависи.

Искам да ви предоставя малко статистика за Парламентарните избори 2009. Някои "хейтъри" във форума вече се изхвърлиха с напълно неверни данни.

Смятам, че изборите преминаха много успешно, тъй като Герб успяха да завоюват почти пълно мнозинство. Някои политолози даваха доста мрачни прогнози, че има опасност при слаба избирателна активност да има трудности при съставяне на ново правителство. За щастие тези прогнози не се оправдаха. Избирателната активност надхвърли 60%, което означава, че народа масово излезе, за да изрази вота си и да даде наказателен вот на триглавата ламя.

"ГЕРБ категорично печели вота във всички възрастови групи от 18 до 60 години и във всички населени места - София, големите градове, малките градове.

Сред гласувалите на възраст 18-30 години ГЕРБ има 45%, а БСП - 7%, в групата от 31 до 60 години - ГЕРБ е с 44%, БСП - с 14%.

В групата над 60-годишна възраст за БСП са гласували 37%, а за ГЕРБ - 30%.

В София ГЕРБ печели с 45% от гласувалите, втора е „Синята коалиция с 20%, БСП има 17%.

В големите градове ГЕРБ бие БСП със съотношение 47 на 17 процента, а в малките градове - с 38 на 22 процента.

От избирателите с висше образование за ГЕРБ са гласували 42% , а за БСП - 18.5%, от избирателите със средно образование за ГЕРБ са гласували 46,4%, за БСП - 15,7%, а от избирателите с по-ниско образование за ГЕРБ са гласували 20%, а за БСП - 25%.

Резултатите са следните:

ГЕРБ – 1 675 324 гласа, 39.70%;

КБ – 747 629 гласа, 17.72%;

ДПС – 610 808 гласа, 14.47%;

АТАКА – 395 318 гласа, 9.37%;

"Синята коалиция" – 284 044 гласа, 6.73%;

РЗС – 174 433 гласа, 4.13%.

Избирателната активност към края на изборния ден е била 60.20%.

/агенция Фокус/"

Резултатите са следните:

ГЕРБ – 1 675 324 гласа, 39.70%;

КБ – 747 629 гласа, 17.72%;

ДПС – 610 808 гласа, 14.47%;

АТАКА – 395 318 гласа, 9.37%;

"Синята коалиция" – 284 044 гласа, 6.73%;

РЗС – 174 433 гласа, 4.13%.

Този вот е нереален, аморфен, ирационален и емоционален! Много съм далеч от мисълта, а и едва ли има трезво мислещ човек, който счита, че РЕАЛНИЯТ електорат на ГЕРБ е 40%! Това е аморфна маса, която при други условия, по скоро би гласувала в ляво, отколкото в дясно! най-близката справка са европейските избори. Именно резулатите на ГЕРБ от европейските избори показват реалният и максимален електорат на ГЕРБ, и то към днешна дата! Реално и обективно погледнато, ГЕРБ имат евентуално твърдо ядро горе-долу колкото Сините или малко по-голямо, което обаче трябва да се подтвърди! доказал се електорат имат- БСП, ДПС, Атака и Сините. Нямат доказан електорат- ГЕРБ и РЗС. Те тепърва предстои да се докажат. Електората /твърдото ядро/ се проверява в трудни моменти. На следващите предстоящи избори /ако не се лъжа- за кметове/, след обиране на неизбежните негативи от управлението, ще се види реалната сила на ГЕРБ. Пак казвам- до момента гласуването за ГЕРБ е на база очаквания...така беше и със 800-те дни на Симеончо и от там насетне....само на долу!

От сега съм готов да се басирам с който поиска, че следващите парламентарни избори през 2013 г, ще бъдат спечелени от БСП. Партии, партийки и движения идват и си отиват, но БСП- остава! Същото важи и за ДПС, а вече смея да твърдя и за Атака!

Редактирано от engineer (преглед на промените)

От сега съм готов да се басирам с който поиска, че следващите парламентарни избори през 2013 г, ще бъдат спечелени от БСП. Партии, партийки и движения идват и си отиват, но БСП- остава! Същото важи и за ДПС, а вече смея да твърдя и за Атака!

След 4 години половината ви "електорат" ще е умрял от старост. Извинявай, че трябва да ти го кажа, ама да гласуваш за партия, която е докарала държавата до такова състояние, само за да си верен на партията, е меко казано престъпно! На евроизборите има разлика само поради по-ниската избирателна активност, на което БСП и ДПС и сега се надяваха.

Партии, партийки и движения идват и си отиват, но БСП- остава! Същото важи и за ДПС, а вече смея да твърдя и за Атака!

Има нещо такова. Защото са изразители на идеи, които са забити дълбоко в съзнанието на хората. БСП - това са левите идеи, а българското население винаги е било в голямата си част мразещо чорбаджиите, още от времето на Хитър Петър. Да не говорим, че 45 години комунизъм трудно се изличават от съзнанието. Най-лесното на тях е да им кажеш, че ще им вземеш заплатата, пенсията, къщата, тъщата (опссс! последното може и да го предадат без бой biggrin.gif ) ДПС - това е етническа партия, чиито електорат е ясен. Там си броди призракът на възродителния процес. И вече 20 години плашилото сработва. Атака пък е на принципа на действието и противодействието (като в единия от законите на Нютон). И там си има призрак, призрака на Обединена България - от Бяло море до Дунава. Въпреки, че напоследък са посвили амбициите. Поне докато не шитнат Доган. Ама напоследък РЗС им гризе от питката (разбирай електората). И успешно го прави, да ви кажа. Колкото до сините - все си мисля, че ако не се бяха разпиляли на атоми след 2001, картинката там щеше да бъде друга. И все пак истината е, че десни партии в сиромахомилска България нямат кой знае какъв електорат. Някъде горе бях писала за чорбаджиите. За либерали пък да не говорим - техният (средната класа), хептен го няма.

Затова - личности, а не партии и партийни мъгли! Въпреки, че на този етап мажоритарният вот беше пародия на такъв.

Точно така ... в БСП Е Истината ! engineer БСП яде 1 шамар 2001 - взе поука ,яде втори.. да видим сега :)

Митингите на Герб са с около 2 пъти повече от митингите на БСП. Също ГЕРБ крадеше гласове от Турски села като с. Кочан и общо взето всички села в Обл. Благоевград където преобладава Българко-Мисюлманско население НЕ - БЪЛГАРО-МОХАМЕДАНСКО ... какво е това Мохамеданин бе, от къде идва - такъв термин няма , та взел БойкУ БУрисУв да употребява било и не било - това доказва до каква степен на образование е стигнал Бойко. Ще го видим и него .. само че следващия път. Той е 1 охранителче на Бай Тошо с Вдигнати рамене. Няма смисъл от нападки ,нека видим управлението му. Горе главата на всички избиратели на БСП - по никоя телевизия не казаха че БСП е плащала за гласове.За цялото Лято БСП най-много 5 митинга е имала , а не като Бойко от турски на македонско , обиколи цялата Благоевградска област - какво може да очакваме ? - Естествено високи резултати :yanim:

Резултатите са нереални - всеки го знае !

Уважаеми engineer, както виждам имате усет за нещата и ги разбирате. В комунистическата и турската партии се довериха на хора, разбиращи нещата също като вас и това им донесе небивал успех на изборите! Хвала на такива експерти и стратези!

че следващите парламентарни избори през 2013 г

Да видим първо, кога ще са следващите избори, а biggrin.gif пък тогава да спрягаме басове.

След 4 години половината ви "електорат" ще е умрял от старост.

Грешно разсъждаваш! Защо мислиш, че няма млади хора с ляво социално мислене? А тези баби и дядовци не мислиш ли, че имат синове и внуци?

На евроизборите има разлика само поради по-ниската избирателна активност....

Именно защото българина не отдава голямо значение на европейските избори, то на тях става сблъсък на твърдите ядра, а аз точно за тях ти говоря! като в случая ГЕРБ няма твърдо ядро. Виж сега, не мога да разбера, защо си заравяте главата в пясъка. Същите приказки, същите тия проценти, същата тая еуфория беше 2001г. Знаем какво се случи....Защо простия български народ постоянно търси някоя ЛИЧНОСТ да го "оправи"? до кога? В цяла Европа, в цял свят се управлява коалиционно и това е бъдещето! Смея да твърдя, че това е последното абсолютно мнозинство в българския парламент!

Точно така ... в БСП Е Истината ! engineer БСП яде 1 шамар 2001 - взе поука ,яде втори.. да видим сега :)

Митингите на Герб са с около 2 пъти повече от митингите на БСП. Също ГЕРБ крадеше гласове от Турски села като с. Кочан и общо взето всички села в Обл. Благоевград където преобладава Българко-Мисюлманско население НЕ - БЪЛГАРО-МОХАМЕДАНСКО ... какво е това Мохамеданин бе, от къде идва - такъв термин няма , та взел БойкУ БУрисУв да употребява било и не било - това доказва до каква степен на образование е стигнал Бойко. Ще го видим и него .. само че следващия път. Той е 1 охранителче на Бай Тошо с Вдигнати рамене. Няма смисъл от нападки ,нека видим управлението му. Горе главата на всички избиратели на БСП - по никоя телевизия не казаха че БСП е плащала за гласове.За цялото Лято БСП най-много 5 митинга е имала , а не като Бойко от турски на македонско , обиколи цялата Благоевградска област - какво може да очакваме ? - Естествено високи резултати :yanim:

Резултатите са нереални - всеки го знае !

Оф, да ти имам образованието !

Ако по някоя телевизия бяха казали, че по-крадливо управление от последното не е имало щеше ли да повярваш ?

Но понеже са казали нещо положително - няма начин да не е така.

Грешно разсъждаваш! Защо мислиш, че няма млади хора с ляво социално мислене? А тези баби и дядовци не мислиш ли, че имат синове и внуци?

А знаеш ли колко синове и внуци се опитват да убедят бабите и дядовците да не гласуват за БСП ? Но те все още държат здраво: Ризата от гърба да ми вземат - пак ще гласувам за тях !

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.