Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за изборния ден и как оценявате резултатите?

Featured Replies

Значи почти готова тройна коалиция, евенъуално, така ли ? :)

Ако Костов се опитва да извива ръцете на ГЕРБ,както при формирането на Синята коалиция със СДС,може и да остане извън управлението.

РЗС,заявиха,че целта не им е на 100% да са в управлението и подкрепят ГЕРБ.

Забравя се и АТАКА,която само и само да надцака ДПС,също държи козове !

П.П. И не се обиждайте,бе хора !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

• Отговори 355
  • Прегледи 21,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

Май за повечето българи е важно да видят БСП,НДСВ и особено ДПС вън от властта ,отколкото да вярват че нещо ще се оправи с ББ или Костов

Естествено! Извън властта е малко. Мястото им е по каторгите. Тва са хора които с години съботират развитието на цял един народ, за задоволяване на своята алчност, чрез разграбване на държавата. Хора благодарение на които масово се злоупотребява със служебно положение и способстващи масовата корупция и т.н и т.н.

Не, ти пишеш неграмотно, имена с малки букви и обидни думи - това е достатъчна разлика във елементарното възпитание biggrin.gif

Борисов, Костов и Яне :)

Двама от тях добре, ама защо Костов бе sad.gif

ами костов (ма) е най-големия политик на България.

кой - жан виденов или сер-ГЕЙ ли да са уа cool.gif

Помни той, хал хабер си няма този кресльо какво е било тогава.. но нали реве заучени фразички, и си мисли че е интересен biggrin.gif

А доган - пее възрожденски

Я , моля , моля

Сценарият е ясен

Едни пари, нещо... амии........ ок.................

А доган - пее възрожденски

Я , моля , моля

Сценарият е ясен

Едни пари, нещо... амии........ ок.................

Хаха, нима трябва да пее възрожденски песни :P

Това ли е критерия за управление :)

АТАКА нали пеят , и какво се получава.... синчета и мутри депутати laugh.gif

Редактирано от Diin (преглед на промените)

сестра ми живее в САЩ , Тампа, Флорида.

в америка има открити 8 или 9 секции за гласуване- а там има повече от 500 000 българи.

сестра ми се е обаждала в посолството и от там и казали че няма пари да се отворят повече

секции.

а комунистите крадливи калфин и станишев намериха пари за 130 секции в турция

мръсни комунистически предатели на България!

Редактирано от kvo praim sega (преглед на промените)

Ако Костов се опитва да извива ръцете на ГЕРБ,както при формирането на Синята коалиция със СДС,може и да остане извън управлението.

РЗС,заявиха,че целта не им е на 100% да са в управлението и подкрепят ГЕРБ.

Забравя се и АТАКА,която само и само да надцака ДПС,също държи козове !

П.П. И не се обиждайте,бе хора !

Това ми звучи разумно и има логика в думите ти. Дано пък Бойко да си отстоява своето и да не разреши да му извиват ръцете, но от казаното преди малко пред Бареков...малко съм скиптична.

ами костов (ма) е най-големия политик на България.

кой - жан виденов или сер-ГЕЙ ли да са уа cool.gif

Ти освен да обиждаш, друго можеш ли ?

Хаха, нима трябва да пее възрожденски песни :P

Това ли е критерия за управление :)

АТАКА нали пеят , и какво се получава.... синчета и мутри депутати laugh.gif

Ква атака

Използвай преносния смисъл

Не излагай партията biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Това ми звучи разумно и има логика в думите ти. Дано пък Бойко да си отстоява своето и да не разреши да му извиват ръцете, но от казаното преди малко пред Бареков...малко съм скиптична.

е ти обиждаш - викаш ми БЕ

за тва ти отговарям с МА

танто за танто biggrin.gif

е ти обиждаш - викаш ми БЕ

за тва ти отговарям с МА”

танто за танто biggrin.gif

Не, ти пишеш неграмотно, имена с малки букви и обидни думи - това е достатъчна разлика във елементарното възпитание biggrin.gif

Борисов, Костов и Яне :)

Двама от тях добре, ама защо Костов бе sad.gif

Редактирано от kvo praim sega (преглед на промените)

Ква атака

Използвай преносния смисъл

Не излагай партията biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

:) Пардон, извинете.. не исках да излагам " най-българската " партия ... ( най-българска в смисъл Най-близките на българина Боленчов ) biggrin.gif

П.С ohmy.gif йоооо, май ДПС може да са втори по резултат :P:speak:.. олеее оле оле олеееее biggrin.gif

Що си кривите душата ? Каква е равносметката от управлението на тройната коалиция ? Спрени еврофондове заради корупция, ширеща се корупция във всички нива на държавата, най- ниски заплати и пенсии не само в сравнение със страните от Европейския съюз, но и в сравнение и с околните балкански държави, неработеща съдебна система и т.н. и т.н. Повече от ясно е, че такова управление не може да продължи.

Не мисля, че резултатите от днешните избори са изненадали мнозина - очевидно бе, че досегашната тройна коалиция ще бъде заменена с друга, макар все още не е ясно дали ще е двойна или тройна. Вторият висящ въпрос е дали Бойко Борисов ще е новият премиер и ще има люта битка за кметското място в столицата или генералът ще чака президентски пост, при други правомощия, разбира се. Не че е проблем да оглави временно кабинета.

За мен изненада бе отчетената избирателна активност - откровено не допусках, че ще минат 50%.

Що си кривите душата ? Каква е равносметката от управлението на тройната коалиция ? Спрени еврофондове заради корупция, ширеща се корупция във всички нива на държавата, най- ниски заплати и пенсии не само в сравнение със страните от Европейския съюз, но и в сравнение и с околните балкански държави, неработеща съдебна система и т.н. и т.н. Повече от ясно е, че такова управление не може да продължи.

Недей се слага с европейските страни все още... ако сметнем, май е най-добри заплати и пенсии в сравнение с което и да е правителство досега....

То че още дълги години ще има да ги достигаме е ясно....

Мислиш че ББ ще направи заплатите европейски.. мечтай си

Именно... Като прибавим невероятната наглост на Доган и Станишев, резултатът от изборите е напълно логичен и справедлив...

:baby: Пардон, извинете.. не исках да излагам " най-българската " партия ... ( най-българска в смисъл Най-близките на българина Боленчов ) biggrin.gif

П.С ohmy.gif йоооо, май ДПС може да са втори по резултат :clap: :clap:.. олеее оле оле олеееее biggrin.gif

Стига , де не съм токоз проста, за да гласувам

На вас ви се плаща -това е повече от ясно

Стига , де не съм токоз проста, за да гласувам

На вас ви се плаща -това е повече от ясно

Освен тоя рефрен май другите обяснения са извън ума ти нали biggrin.gif

Ами добре, на мен ми платиха 10000 лева laugh.gif .. ако това те устройва, само и само да си щастлива biggrin.gif

Дават Бойко по Канал 1

Гледайте!

Гледам го тоя кифладжия..... ще го гледам и след годинка две какво ще обяснява biggrin.gif

Над 100 000 души докарани в Кърджали ли каза Бойко ohmy.gif или аз не чух...

Чула си го.. и а го чух.. само дето Бат Бойко още си мисли че предизборната кампания продължава .... :baby:

не за Волен!!! biggrin.gif

е вече ти и диин ставате трагично смешни.

седите си в онова време и там ше си умрете cool.gif

Би било добре да се коментират не само част от думите, а всички. Какъв е коментара за спрените и загубени много милиони евро от европейските фондове поради факта, че една част потънаха в джобовете на знайни и незнайни я президентски, я нечии други спонсори, или за корумпираните държавни чиновници ( визирам безбройните врътки тип: Батко и Братко), или за корумпираната и неработеща съдебна система ? И като не може да се сравняваме със страните от Европа, дали пък не е възможно да се сравним поне с околните балкански държави ? Да речем Сърбия, или пък Македония ( за Румъния вече изобщо не може да става въпрос).

П.С. Съдейки по тона на последващите коментари, ми се ще да напомня: с излизането на ДПС и БСП от властта все пак не свършва света !

Редактирано от kokomil (преглед на промените)

Това го казаха още по новините в 19 ч по bTV, вероятно и по другите медии.

Чула си го.. и а го чух.. само дето Бат Бойко още си мисли че предизборната кампания продължава .... :clap:

Ама това не е реална цифра.

Един автобус има средно 52 седящи места. Колко автобуса, трябва да влязат в България, за да наброят 100 000 души. Това не е реално. :baby:

За 1924 автобуса ли става дума ?

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Именно... Като прибавим невероятната наглост на Доган и Станишев, резултатът от изборите е напълно логичен и справедлив...

И смешната им кампания повлияла сигурно на половината от хората останали си вкъщи да гледат безпристрастно края на един 4 годишен цирк.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.