Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Никога не съм...

Featured Replies

малко подвеждащо си го задал-попитал- а и парфюма не е "виновен", че някой го изтъкват като достатъчно условие за ... класа

Не съм го ползвала- но по някакви бегли спомени съм питала и помирисвала и очевидно не ми е харесал, за да не си го купя

Никога не е рисувал с тебешири

• Отговори 2,6k
  • Прегледи 154,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Аз съм стояла - приличах после на зомби,и повече не повторих Никога не съм правила лазаня (таквиз сложнотии - мерси)

• Нема и да пее!   Никога не се излагал(а) публично?

• darkterminal
    darkterminal

Кой тфа? Ас ли? Ма повишавал съм бре... Даже ми се е случвало да истерясам... Грешен съм... Грешен...   Никога не е искал да бъде светец/светица...

Публикувани изображения

рисувала съм

- никога не е хвърлял балони с вода през балкона

Кой това? Фърлял съм... И балони и презервативи... И пликове... Коронният номер беше да се отвие решетката на душа, да се надене маркуч на голата тръба да се отвори форточката и да се полива наповал... Ефекта е кат о да покаеш от високо... Фърчи надалеко и поражението е по-голямо...

Никога не е палил(а) задна гума от трактоор...

не

никога не звъни без да го натискат

Да, защото не съм звънец.

Никога не е ял сурови охлюви

Не съм.

Никога не е бил пациент в Пирогов?

И туй ми се е случвало... Не че беше кой знае какво де... Май, че се бях поуплашил повече отколкото трябва... Но... Не ме върнаха хората... Промивка, превръзка, антибиотици... Конско ми четоха... И така... Благодаря на лелите дето ми помогнаха...

Никога не носил(а) очила за корекция на зрението...

преди 16 часа, darkterminal написа:

Никога не носил(а) очила за корекция на зрението...

не съм

Никога не е осветявал  филмова лента?

На големи ролки... Киноленти СВЕМА... Ноу яку... В смисъл от келешлък... После ги правехме на пукала...

Никога не стрелял(а) с прашка...

пробвала съм, но нещо не ми се получи и се самонараних

Никога не е участвал в правенето на "мамба"

преди 2 часа, darkterminal написа:

Никога не се е страхувал(а) от тъмното...

Прибирам се от работа една  зимата по малките часове,.. Май съм ти разказвала  ,веднъж как в тъмното по стълбището стъпах върху пиянката на блока Руди..после разбрах,че е той.В първия момент помислих че е труп . Напил се и заспал напреки на стълбището между етажите. Щях да умръ от страх, толкова тъмно и някакви стенания се носят под краката ми, и не знам къде се намирам .:clown:  И други страшни истории имам в тъмното.

упс, обърках темите

Никога не  е заспивал с цигара в леглото ?

преди 8 минути, darkterminal написа:

Не съм... Вупще, мисля, че не съмпафкал в кревата... Поне, когато пафках де...

Е как , това е  един от класическите начини да си спретнеш  локален пожар:D

преди 9 минути, darkterminal написа:

Никога не писал със симпатично мастило...

олии, никакъв спомен няммам, честно.. но помня, че обичах да пиша с онова мастило, дето много цапа и никак не е невидимо:shy11:

Никога не  е правил "операция" на животно?

преди 55 минути, Уиш... написа:

...

Никога не  е правил "операция" на животно?

Правил съм... Ас съм селско дете... Извършвал съм декапитация с последваща дисекция и разчленяване на трупа... На прасе, заек, теле, коза, овца, кокошка, риба... Отделно рязането на жаби и гълъби с образователна цел...

Никога не е сънувал таласъми?

преди 6 минути, darkterminal написа:

Правил съм... Ас съм селско дете... Извършвал съм декапитация с последваща дисекция и разчленяване на трупа... На прасе, заек, теле, коза, овца, кокошка, риба... Отделно рязането на жаби и гълъби с образователна цел...

що ли попитах:clown:  ай, Дарко трябвало е да станеш ветеринар, с такава богата практика зад гърба..

таласъми не съм....  ето, нещо което не съм сънувала досега 

Бил е кум /кума н асватба?

Била съм, четири пъти.

Никога не е бягал от училище?

преди 12 минути, Уиш... написа:

...

Бил е кум /кума н асватба?

Кибритената Клечица кумува на сватбата на нейна колежка... Тук им викат почетни шаферки (maid of honor)... Пък от страната на младоженеца му кумува негов приятел и колега на тия им викат bestman... Аз най-много до кръстник съм го докарвал...

Никога не си вадил(а) кир измежду пръстите на краката...

преди 3 минути, Sleda написа:

Била съм, четири пъти.

Никога не е бягал от училище?

Бягал е... Особено от час по английски... Мъчим се един друг с тос език от ранните ми ученически години!

преди 13 минути, darkterminal написа:

Кибритената Клечица кумува на сватбата на нейна колежка... Тук им викат почетни шаферки (maid of honor)... Пък от страната на младоженеца му кумува негов приятел и колега на тия им викат bestman... Аз най-много до кръстник съм го докарвал...

аз пък не правя много разлика между кум и кръстник :shy11:

преди 13 минути, darkterminal написа:

Ан тъй , напиши го два пъти тоз въпрос, да не го пропуснем поради късогледство . :biggrin:  Напрао ме затисна  с големия камък.. чеша се дето не ме сърби и си викам, щом имам измеждупръстие начи.. нали да :D 

Като се сетя за въпрос ще пиша.. сега оставям тойзи така як въпрос и за следващия :biggrin:

Мми вадил съм ами... На времето кубите, не слизаха от краката ми... В интерес на истината... Номера е да се носят партенки... Те държат крака чист и сух... Чорапите... Те дават ново измерение на антихигиената в казармените помещения... Не че ако човек се постарае няма да вмирише и партенките де... Но там, трябва наистина да се постарае!

Въпроса остава?

викаш да си вземем партенки, за да спрем проблема... :biggrin: Мдааа, прецтайх си партенки с плавници... С чурабки всеки може...

- никога не е забравял в коя тема пише

Кой това? Лично, ас честичко бъркам темите и пиша несерьозни неща в серьозните теми и още по-несюрюзни неща с още по-несьюрюзните теми...

Никога не се е присмивал(а) на друг човек...

Мисля, че никога не съм се присмивала на друг човек.

Никога не е стрелял с пистолет.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.