Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии относно романа

Featured Replies

Как ви идват тези идеи момичета, направо супер се получава, само чакам и надничам през минутка две да видя следващата сцена.

• Отговори 461
  • Прегледи 44,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• lost_prophets
    lost_prophets

Не знаех, че има вероятност от кулинарски атаки тук За по-сигурно ще изровя отнякъде една каска, че от тефлоновите тигани и тенджери разправяли "Как болиии" За самия роман- даже смятам

• lost_prophets
    lost_prophets

Бледата лунна светлина призрачно се прокрадваше през големите прозорци на спалнята, любопитно изучавайки луксозната обстановка на помещението с настоятелен поглед. Пълноликият, месест лунен кръг сякаш

• Мен ме навести малко вдъхновение, и реших да го уплътня със старите ни познайници. Пускам сцената си тук, за да може да се коментира: "Скоро младата двойка напусна покоите си, за да потърси подходящ

Момичета и аз пробвах,дано да се е получило,но зациклих нека някой да го продължи Публикувано изображение

П.П.Давйте мнения не знам дали стана добре,не мога да се сравнямав с Петето но... чакам препоръки Публикувано изображение

Момичета и аз пробвах,дано да се е получило,но зациклих нека някой да го продължи Публикувано изображение

П.П.Давйте мнения не знам дали стана добре,не мога да се сравнямав с Петето но... чакам препоръки Публикувано изображение

Маги добре е, само малко се се оплескала с имената, не маркиз Аштън отнася боя, а граф Андре Монтбар, Дерек е бащата на Катрин, Елизабет и Никълъс, а брата на Александър е Девлин.

Оправи само имената, иначе е супер, даже е кратичко, трябваше да продължиш спора. Не се отказвай, продължавай в същия дух!

Момичета радвам се че ви харесва сцената, но дайте и малко критика, че ще взема да се надуя!

Момичета радвам се че ви харесва сцената, но дайте и малко критика, че ще взема да се надуя!

Та значи критика казваш Пете - ех, да беше оставила и един детайл не пипнат както трябва би могло и да се критикува но къде ти - няма такова нещо! Всичко е изпипано с тънкост, не си пренебрегнала нито един детайл за което би завидял и най опеканият писател - за това което преди малко ти писа може само да се каже БРАВО и пак БРАВО :rolleyes:

Не мисля че ще се надуваш а и така да е, ако това ще рече "с надути платна -пълен напред" - давай в същия дух мила Публикувано изображение

П.П Маги миличко, какво направи с моя маркиз Аштън! Публикувано изображение:P искам си го, неопетнен, та той не направи нищо освен малко да се заяде с приятеля си Девлин де! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от svetla11 (преглед на промените)

урааааааааааа боже пете беше невероятна много се радвам че нещата ще станат така Публикувано изображение мила трябва да станеш писателка освен че ти се отдава , винаги като чета твоите неща се заливам от смях толкова хубаво пишеш Публикувано изображение браво и на другите момичета които се включват. нещата станаха много интересни и нямам търпение да видя продължението Публикувано изображение

Момичета браво,възхитена съм,толкова интересно стана,прочетох откъса на един дъх :P:clap: ох и на мен ми се иска да се включа но много ме е страх да не стане глупаво и да се изложа може по нататък,

А и героите са невероятни най ми хареса това че се разглеждат двете двойки равностойно,а не както в други книги ,ммм... върхът е даже е пъти по интересно от книгите който четем

П.П. Успех на всички писателки,давайте напред :rolleyes:

браво мила много хубаво си го написала въвеждаш ни най после в обсъждането на сватбите Публикувано изображение как чаках този момент много ми хареса сценката ти , продължавай да се включваш

Редактирано от saintcat (преглед на промените)

Ех, мили мои, така ме сърбят ръцете да пиша, а нямам време. Публикувано изображение Интригата е супер, действието се развива скоростно. Аз самата имам една две идеи за втората двойка, която заформихме, но уви, нямам възможност да се застоя пред комп достатъчно дълго, за да напиша нещо.

Момичета направо умирам от напрежение. Кой знае какво ще стане по натанък Публикувано изображение . Много е яко динамика, смях, най-хубавия любовен роман който съм чела :cheers: .

П.С.:Дано и мен скоро ме споходи музата, че да се разпиша и аз. :P

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

Ех, мили мои, така ме сърбят ръцете да пиша, а нямам време. Публикувано изображение Интригата е супер, действието се развива скоростно. Аз самата имам една две идеи за втората двойка, която заформихме, но уви, нямам възможност да се застоя пред комп достатъчно дълго, за да напиша нещо.

Че защо бе Тихчо, защо те няма? толкова очаквах че ще пишеш нещо за Катрин и Девлин... Публикувано изображение

Момичета направо умирам от напрежение. Кой знае какво ще стане по натанък Публикувано изображение . Много е яко динамика, смях, най-хубавия любовен роман който съм чела :) .

П.С.:Дано и мен скоро ме споходи музата, че да се разпиша и аз. ;)

Джени та тя музата напоследък не знае кого да посети, май идва поред, сигурна съм че ще те посети и теб, толкова е забавно да пишеш сцени така както ти се прииска и да поведеш един роман където на теб ти се иска че няма много да му устоиш и ще се разпишеш и ти Публикувано изображение

любовния роман който пишите е много добър,чакам с нетърпение продължението :blink:;)

Че защо бе Тихчо, защо те няма? толкова очаквах че ще пишеш нещо за Катрин и Девлин... Публикувано изображение

Ех, на море съм, една седмица в Балчик на гости на братовчедка ми и рядко се добирам до компа й, защото повечето време сме навън. Би трябвало в Понеделник пак да съм на линия, но до тогава... ще си остана само с идеите.

момичета надявам се да ви е харесало продължението Публикувано изображение казвайте какво мислите Публикувано изображение

продължението е много добро :yanim:;)

мерси мила ;) радвам се че ти е харесало :) надявам се да се включиш и ти Публикувано изображение

Ех, на море съм, една седмица в Балчик на гости на братовчедка ми и рядко се добирам до компа й, защото повечето време сме навън. Би трябвало в Понеделник пак да съм на линия, но до тогава... ще си остана само с идеите.

Оооууу, на почивка си значиии, колко хубавоооо - Pриятно прекарване и много забавления ти пожелавам мила :yanim:

Xesi, сигурно си права за имената. Не знам как ми хрумнаха, ако някои иска да ги редактира - няма проблем, просто нищо не ми хрумва в момента. По добра съм в идеите, имената винаги са ме затруднявали.

Kristi_34 много ми хареса как си го продължила. Супер е. Ще е много яко ако по натанък пак се продължи същата сцена а не да се усоети плана на Бет. Например тя да е точно на пристанището и Александър да отива да я гони да се връща. Публикувано изображение

djeni_993 благодаря, едва се престраших да пиша. Стила ми не е много добър, да не говоря и за правописните грешки. Но пък главата ми бъка от идеи. Добре ще е е Александър да я настигне на пристанището, но ми се струва, че ще е по добре да я последва в Ямайка. Ще ми се да го поизмъчи малко повече...

• Автор

Xesi, сигурно си права за имената. Не знам как ми хрумнаха, ако някои иска да ги редактира - няма проблем, просто нищо не ми хрумва в момента. По добра съм в идеите, имената винаги са ме затруднявали.

Прекръстих ги набързо, надявам се да ти допаднат новите имена Публикувано изображение

Благодаря за имената, надявам се че с новата линия не съм объркала плановете на другите писателки. А пък и путъването може да се осуети по много и различни причини.

И аз написах няколко реда. Най-сетне лампичката в главата ми светна. Публикувано изображение Идеята ми не оформена но бързах да я напиша преди да се откажа или някой да ме изпревари. Ако не ви хареса как съм го продължила се оправдавам с това че съм пълна аматьорка, и нямам богат опит с романите. Публикувано изображение

Хм, момичета не искам да секвам ентусиазма и съм далеч от мисълта да си налагам мнението, но имам известни притеснения. Едно от които е, че според мен не се обръща достатъчно внимание на написаното до момента. Мисълта ми е, че трябва да работим с това, което имаме, аз не въпреки него. Все пак на няколко пъти се получават несъответствия между последователни постове. Примерно героите се държат по един начин помежду си в единия пост, а в следващия изведнъж са на противоположното положение, от караници на гушкания, или от едни планове на съвсем различни... малко се обърквам аз самата. Другото ми притеснение е, че се бъркат много имената. И на мен ми е трудно да следя кой кой е в един момент, но пък в първия пост на темата си ги има написани, добре е да се прави проверка. И тук вече сигурно ще има сърдити, но не мога да се сдържа! Ехо, дами, тъкмо бях успяла да оприлича Катрин на горда и въпреки това чувствителна героиня, а вие я изкарахме... лигла!С всеки следващ пост имиджа, който й бях изградила (все пак тя е главно действащо лице във втората двойка в романа, чете ли ви се за хленчеща героиня) става на пух и прах. Съзнавам, че нямам право да се оплаквам, след като не пиша (което не е по собствено желание), но... Нека се постараем това, което пишем да има някаква посока, която да е очевидна за останалите и да им дава хляб за развитие на действието, но и да не пренебрегваме това, което е вече написано. Някак не ми върви първо Катрин да иска да стои по-далеч от Девлин, а в следващия момент да се разтапя само от погледа му, или пък Бет да има намерение да вгорчава живота на Алекс, за да се откаже той от нея, а после да бяга за Ямайка; Така де, поне преди това да имаше някаква случка, която да преобърне мненията им на 180 градуса, за да е обоснована промяната на действието. Иначе става доста накъсано, лично мнение. Не целя да засягам когото и да е, самата аз съм много ентусиазирана, но в същото време тези неща ми се набиват на очи. С вас не знам как е. П.С. djeni_93, сподели каква ти е точно идеята с поста, какви са новините, за които се споменава накрая? Или следващия пишещ трябва да си ги измисли?

• Автор

Всички сме аматьори, но наистина Тихи е права - понякога развитието става буквално нелогично.. Стегнете ги малко тези героини, момичета.. Кати заприличва на хленчеща пикла на моменти..

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

П.С. djeni_93, сподели каква ти е точно идеята с поста, какви са новините, за които се споменава накрая? Или следващия пишещ трябва да си ги измисли?

Да другите да измислят нещо, по много начини може да се развие действието. Например всички планове да се провалят или пък да се получат. Въобще ако съм сбъкала аз или някой друг се опитах да му оставя вратичка

да продължи и да поправи. Ако ме разбирате. :rolleyes: Не знам дали се получи.

Не мога да не се съглася с Тихи и Хеси, и искам да попитам всеки който се присъединява изобщо чете ли написаното до тук, абсолютно всеки път когато седна да пиша препрочитам романа от началото до където сме стигнали и ми изглежда все по-неразбираемо. Героите се люшкат от едно настроение към друго, без видима причина, никой не се опитва да опише поне малко от чувствата им, всеки се стреми да пише само диалози...няма абсолютно никаква последователност...никаква. Плюс това, имам забележка, момичета не го приемайте като заяждане, ама в цялата дискусия преди започването на темата, а и в настоящата тема го обсъдихме, за сюжета - брак по неволя, което предполага сравнително скорошна женитба, а не карибски приключения. След сватбата да се гонят по моретата колкото искат, няма нищо лошо в идеята, ама съобразявайте се с написаното до сега. Интересно ми е как ще се почувствате ако аз сега се включа с "новините от Мая не бяха добри, Лора се е удавила и пътуването се отлага". Разбира се не бих го направила, но държа да си развиете идеята, а "не да оставяте вратички" както се изрази Джени, идеята е ваша, допишете сцената, защо оставяте този след вас да се чуди как да влезе във вашата глава и да я допише вместо вас.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.