Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии относно романа

Featured Replies

ПП Милена, добра е идеята ти да доразвиеш ролята на Доминик, че аз все още не мога да се сетя как за 3 години от любяща съпруга и добра майка тази жена се е превърнала в такава мръсница :angry: но моля те не я забърквай с маркиз Аштън (който е приятел на Девлин) а можеш колкото си искаш да ги накараш да мърсуват с Граф Андре дьо Монтбар без да се притесняваш че някой ще те помисли за извратена Публикувано изображение

;) Аз в началото,когато писах за Доминик въобще не съм и правила намек,чe e мръсница Публикувано изображение Идеята ми беше,че явно й е повлияла смъртта на майка й Клер... и тя се е превърнала в непоносима жена,истеричка,която постоянно нервничи и си го изкарва на другите..И тъй като Елизабет си е непокорна,затова й с майка й постоянно се дърпат...Знаете,че смъртта на някой близък може да ни доведе до лудост направо,и затова описвах Доминик като нервна жена,която много се е променила след това...Не знам дали сте усетили какво точно имам в предвит,дали можете да си я представите като героиния,но това беше моята идея :wow:

• Отговори 461
  • Прегледи 44,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• lost_prophets
    lost_prophets

Не знаех, че има вероятност от кулинарски атаки тук За по-сигурно ще изровя отнякъде една каска, че от тефлоновите тигани и тенджери разправяли "Как болиии" За самия роман- даже смятам

• lost_prophets
    lost_prophets

Бледата лунна светлина призрачно се прокрадваше през големите прозорци на спалнята, любопитно изучавайки луксозната обстановка на помещението с настоятелен поглед. Пълноликият, месест лунен кръг сякаш

• Мен ме навести малко вдъхновение, и реших да го уплътня със старите ни познайници. Пускам сцената си тук, за да може да се коментира: "Скоро младата двойка напусна покоите си, за да потърси подходящ

:P Аз в началото,когато писах за Доминик въобще не съм и правила намек,чe e мръсница Публикувано изображение Идеята ми беше,че явно й е повлияла смъртта на майка й Клер... и тя се е превърнала в непоносима жена,истеричка,която постоянно нервничи и си го изкарва на другите..И тъй като Елизабет си е непокорна,затова й с майка й постоянно се дърпат...Знаете,че смъртта на някой близък може да ни доведе до лудост направо,и затова описвах Доминик като нервна жена,която много се е променила след това...Не знам дали сте усетили какво точно имам в предвит,дали можете да си я представите като героиния,но това беше моята идея :P

Аз нещо подобно бях разбрала, значи щом е била любяща майка и съпруга, значи има някаква точна причина, поради която тя се обръща на 180 градуса, аз го виждам тъй:

Клер се разболява тежко и цялото семейство заминава за Париж, по време на погребението се запознават с граф Гадост(не мога да се сетя сега как се казваше), той си я харесва Доминик и започва да я посещава, решава че я иска и за да я склони, започва да я дрогира, като слага някакъв опиат в нещо което тя непрекъснато ще взима през тези три години, например бонбони или нещо друго, нз. И какъв е ефекта от опиума - агресивност, раздразнителност, едва ли не смяна на характера, и в един момент вече в развитието на романа граф Гадост няма да може да й изпраща "подаръка" в който е дрогата и Доминик ще почне от време на време да идва на себе си и в края ще се разкрие истината... Това разбира се е доста поизмислено и нереалистично... Ама аз имам навик да оправдавам всички герои, някак си обичам всички да са добри и мили...

Айде всеки да изкаже мнение по въпроса - дали я искате добра или лоша, и предложете някакъв свой вариант за развитието й като герой...мисля че е важно да се реши от сега, защото ако е от гаднярките трябва да заеме по-стабилна позиция в сюжета, а ако стане добра, трябва постепенно да се проявява като такава

Пете,идеята е добра,макар че честно да ти кажа с този опиум ми изглеждат малко пресилени нещата,иначе предложението за изпращането на подаръци,бонбони и т.н. е много хитро и може да се доразвие дори в друга насока......Например това,че целта на графа е да се сближи с Доминик,за да спечели одобрението й за евентуален брак между него и Елизабет,да й ходи редовно на гости,да и праща подаръци,да се прави на загрижен за нея,а тя милата да си мисли,че той е много добър човек,че само той разбира душевние й терзания и мъката й...Естесвено семейството й няма да е очаровано от посещенията и подаръците на графа и затова Доминик ще се настройва срещу тях,ще ги обвинява и така...И след като омъжим Елизабет за Алекс,графът,разбира се,ще промени отношението си към милейди :P тя ще започне да разбира,че семейството й е било право,ще започнат да й липсват дъщерите й,смеха,виковете,присъствието им...ще осъзнае колко е била несправедлива да се самосъжалява и да си мисли,че само тя страда от смъртта на майка си,ще осъзнае колко е била жестока като лишава дъщерите си и Дерек от вниманието си,точно когато им е била най-нужна...Нещо такова ми се върти в главата,макар че и с опиума работите могат да се натъкмят :P Кажете си и вие мнението дами,та да решим накрая какво да я правим тая сладурана Доминик Публикувано изображение

и аз искам Доминик да е положителна героиня,може да се измисли нещо например,че той е казал някаква лъжа за съпруга и,че има незаконно дете или,че на младини е изоставил годеницата си бременна и се е държал безотговорно и тя затова да го е намразила,нещо от този сорт

Пете,идеята е добра,макар че честно да ти кажа с този опиум ми изглеждат малко пресилени нещата...

Е не мога де не се съглася че се поувлякох, :whist: то верно какъв е този наркотик, който три години няма да я довърши...Ама мисля че трябва още нещо освен от лъжата (както предложи Маги - много добра идея) и мъката от загубата на майката за да промени толкова държанието си, да се превърне в такава злобарка. Но може би ако се съчетаят двете е достоен предлог, но трябва да се измисли защо 3 години не повдига въпроса пред мъжа си за въпросната лъжа. И мисля че ако изберем такава причина трябва малко да окепазим и Дерек, че не я е подкрепил достатъчно и по този начин я е разочаровал и т.н.

Ами и аз не искам Доминик да е в отрицателна роля -не и по собствена вина- Петето е права за това че щом е сърдита и озлобена заради някаква лъжа за мъжа й то в рамките на тези 3 години трябва някак си да изясни отношението си с него, а ако не може то тогава и Дерек ще е виновен (а никак не искам Дерек да е виновен за нещо, досега го заобичахме като много добър баща) мисля че по добре е граф Монтбар да й е направил мръсно че нали той е граф Гадост и злобар хем по такъв начин можем постоянно да я извадим от тъмното на злобата засилвайки още повече имиджа на Монтбар. А за опиата: не знам редовно даден в много малки количества би ли навредил на здравето или само да направи човек по раздразнителен или агресивен но това ме подсеща друго нещо: наскоро една моя позната започна да се държи много много странно - агресивност, раздразнителност, едва ли не смяна на характера (точно както го описа Петето) и за това семейството я води на психиатър който определил състоянието и като "маникдепресив" (не знам как е на български) това е било болест предизвикана от стрес и дълбока скръб, не е било постоянно а симптомите и се повтаряли веднъж на 10-15 години и това му състояние траяло 1-2 години, като през тези 1-2 години болния се насочвал към най заинтересования и любящ човек около себе си и го обоготворявал в съзнанието си толкова че каквото му се каже от страна на този човек то било вярното за него и само на това и на него вярвал. Точно така се държеше и тази моя близка; след смъртта на сестра си, към която беше много привързана тя изпадна в много странно душевно състояние- остави да се занимава с любимата си дъщеря, започна да страни от мъжа си и точно в тези дни се е запознала с един мъж (гадняр според мен) който и правил кур, привързала се е към него и в рамките на 1-2 години успя напълно да съсипе живота си, като се разведе и започна да живее с "гадняра" като през цялото време казва че е била много щастлива с него... психиатъра казвал че това й състояние ще мине и тя ще се върне към нормалното и че много ще съжалява за стореното... ;) Много тъжна история е тази а защо я разказах? заради това че описаните от вас симптоми на Доминик отново ме подсетиха за нея, не казвам че трябва тъкмо така да стане и в нашия роман но може и да помогне като идея ;)

Пете,идеята е добра,макар че честно да ти кажа с този опиум ми изглеждат малко пресилени нещата,иначе предложението за изпращането на подаръци,бонбони и т.н. е много хитро и може да се доразвие дори в друга насока......Например това,че целта на графа е да се сближи с Доминик,за да спечели одобрението й за евентуален брак между него и Елизабет,да й ходи редовно на гости,да и праща подаръци,да се прави на загрижен за нея,а тя милата да си мисли,че той е много добър човек,че само той разбира душевние й терзания и мъката й...Естесвено семейството й няма да е очаровано от посещенията и подаръците на графа и затова Доминик ще се настройва срещу тях,ще ги обвинява и така...И след като омъжим Елизабет за Алекс,графът,разбира се,ще промени отношението си към милейди ;) тя ще започне да разбира,че семейството й е било право,ще започнат да й липсват дъщерите й,смеха,виковете,присъствието им...ще осъзнае колко е била несправедлива да се самосъжалява и да си мисли,че само тя страда от смъртта на майка си,ще осъзнае колко е била жестока като лишава дъщерите си и Дерек от вниманието си,точно когато им е била най-нужна...Нещо такова ми се върти в главата,макар че и с опиума работите могат да се натъкмят ;) Кажете си и вие мнението дами,та да решим накрая какво да я правим тая сладурана Доминик Публикувано изображение

Много умело навързано, хареса ми. Аз лично за Доминик нямам претенции, но ми се ще да включим в действието и майката на Алекс, че за какво вкарахме шотландска жилка, ако няма да я използваме? ;)

Поласкана съм, че ме предлагате за съредактор на романа и гарантирам, че бих се отнесла много сериозно със задачата, ако идеята се осъществи. С Петето се сработваме добре, което е важна предпоставка. :)

Най-най-най- горещи аплаузи за всички пишещи момичета ;):clap::clap:

Не можах да повярвам на очите си :speak: като видях колко изключително интересно, вълнуващо и зашеметяващо се получава общото творение. Публикувано изображение

Очаквам със страхотно нетърпение продължението Публикувано изображение

И ако може една молба - Доминик да си е положителна героиня, временно умопомрачена от стрес ли, от що ли и пак да я направите любяща майка и съпруга Публикувано изображение

И понеже обичам да чета за повече добрички герои, а злобарите са ми антипатични не може ли и тази Аделайда от итригантка и посиняла от злоба чума, в един момент да се очовечи и освести :huh: Например маркиз Аштън ( най добрия приятел на Девлин) като се запознава с нея и веднага я разбира що за стока е, но е странно привлечен от нея и твърдо решен да я превъзпита. Да й покаже, че Алекс не е за нея и че ако ще да позеленее от мръснишки номера, няма да го докопа. Публикувано изображение И че любовта му, ще я преобрази - ще я направи благородна и човечна, вместо алчната зла вещица, която е в началото Публикувано изображение

Аделаида не може ли да бъде с близнака на Елизабет нали двамата си приличат с Александър

Ох хора не ме разбрахте правилно.Идеята за Доменик да е отрицателен герой е само за да създава напрежение преди свадбата.Страненето на Дерек от Доменик се обяснява с чиста ревност смесена с огорчение от смъртта на майка й.Мисля си да има откровен разговор от сорта: Ти защо направи така?Не виждаш ли че дъщерите ти са щастливи като нас навремето? А ти защо забрави че аз съществувам- нещо такова ми се въртеше в главата. Съжелявам Пете ама тука дрогата не върви. Мислех за по интересно да вмъкна една гореща сцена с Доменик и Монтбар. Като цяло да вкарам малко екшън. Какво мислите? :speak:

Редактирано от laska (преглед на промените)

пиша нещо което може да е изход от ямайка

най-накрая ме осени. Публикувано изображение

Ох хора не ме разбрахте правилно.Идеята за Доменик да е отрицателен герой е само за да създава напрежение преди свадбата.Страненето на Дерек от Доменик се обяснява с чиста ревност смесена с огорчение от смъртта на майка й.Мисля си да има откровен разговор от сорта:

Ти защо направи така?Не виждаш ли че дъщерите ти са щастливи като нас навремето?

А ти защо забрави че аз съществувам- нещо такова ми се въртеше в главата.

Съжелявам Пете ама тука дрогата не върви.

Мислех за по интересно да вмъкна една гореща сцена с Доменик и Монтбар.

Като цяло да вкарам малко екшън.

Какво мислите? :P

поред мен не е зле,става,нека и другите момичета да си кажат мнението :P

а колкото до това за Доминик,може да не се е престрашила всички тези години да не пита мъжа си от страх да нея зареже,и обратно на нормалното да се държи гадно като защитна реакция един вид,както онази болест... :speak:

и защо никой не пише продължение или още има някакви размествания,и какво стана със сценката с любовницата на Девлин,беше много интригуващо,тъкмо си мислех,защо Кати не го завари сега с някоя мадама и хоп то се случва Публикувано изображение

• Автор

Така.. след цялостната дискусия, която се разрази вчера и днес - ето какво ще направим, момичета.. Тихи и Петя се съгласиха да се заемат с редакциите. В тази връзка заключвам темата с романа за няколко дни, докато се направят необходимите редакционни промени. След 2-3 дни ще я отключа отново - вече отредактирана. А дотогава - обсъдете идеите, помислете как ще продължите нещата, изберете приключения, забавни случки, ситуации.. всичко каквото Ви хрумне.. :)

Аделаида не може ли да бъде с близнака на Елизабет нали двамата си приличат с Александър

Ами, мила, брата-близнак на Елизабет е много млад и зелен (само на 19г.), за да е способен да превъзпита една злобна вещица, каквато е Аделайда. Затова си помислих, че само един отявлен женкар като маркиз Аштън ще е в състояние да се справи с такова унищожително зло и да го вкара в правия път. Публикувано изображение Ама както дойде.

Получилото се дотук ми харесва и няма начин да не ме грабне: на любимата ми тема е (английската аристокрация от началото на 19в.), пък като добавим към това и най-голямата ми слабост - непоправимите женкари Публикувано изображение Комбинацията става убийствена :)

поред мен не е зле,става,нека и другите момичета да си кажат мнението :P

а колкото до това за Доминик,може да не се е престрашила всички тези години да не пита мъжа си от страх да нея зареже,и обратно на нормалното да се държи гадно като защитна реакция един вид,както онази болест... :P

и защо никой не пише продължение или още има някакви размествания,и какво стана със сценката с любовницата на Девлин,беше много интригуващо,тъкмо си мислех,защо Кати не го завари сега с някоя мадама и хоп то се случва Публикувано изображение

еми мила сцената не се хареса поне така ми казаха и аз я махнах. все пак ако някой друг я е прочел и я е харесал мога да я кача пак ако е заинтригувала някой а и наистина исках да видя катрин да се кара с някоя жена и да я направи на пук и прах но явно мненията ни не съвпадат затова :)

поред мен не е зле,става,нека и другите момичета да си кажат мнението ;)

а колкото до това за Доминик,може да не се е престрашила всички тези години да не пита мъжа си от страх да нея зареже,и обратно на нормалното да се държи гадно като защитна реакция един вид,както онази болест... :blink:

еми мила сцената не се хареса поне така ми казаха и аз я махнах. все пак ако някой друг я е прочел и я е харесал мога да я кача пак ако е заинтригувала някой а и наистина исках да видя катрин да се кара с някоя жена и да я направи на пук и прах но явно мненията ни не съвпадат затова ;)

Като цяло интригата с любовницата наистина е интересна. Сега ще ви кажа основните си възражения. Първо: Като че ли сцената подхожда повече на главната двойка (Алекс и Бет), тъй като за Алекс постоянно се набляга, че е голям женкар и спи с всяка срещната, докато тази природа на Девлин не е толкова застъпена. И второ: не ми хареса как е представен Девлин там, това че казвал на всяка жена, с която се "въргаля", че я обича... лично на мен това не ми е на сърце.

За другите не знам какво мислят, това е моята гледна точка.

Като цяло интригата с любовницата наистина е интересна. Сега ще ви кажа основните си възражения. Първо: Като че ли сцената подхожда повече на главната двойка (Алекс и Бет), тъй като за Алекс постоянно се набляга, че е голям женкар и спи с всяка срещната, докато тази природа на Девлин не е толкова застъпена. И второ: не ми хареса как е представен Девлин там, това че казвал на всяка жена, с която се "въргаля", че я обича... лично на мен това не ми е на сърце.

е това за обичта и на мен не ми хареса,нооо може да се промени Публикувано изображение

да мила разбирам. мерси че ми каза какво не ти харесва. ако искате включете такава сцена но съответно като си я обработите вие мерси отново Публикувано изображение
  • Автор

еми мила сцената не се хареса поне така ми казаха и аз я махнах. все пак ако някой друг я е прочел и я е харесал мога да я кача пак ако е заинтригувала някой а и наистина исках да видя катрин да се кара с някоя жена и да я направи на пук и прах но явно мненията ни не съвпадат затова :hush:

Имам предложение.. Копирай тук сцената, а ако редакторките счетат за уместно, ще я включат..

И в този ред на мисли.. Момичета, дори и да не се приеме някое развитие добре - не го трийте!

Работа на редакторките е да преценят дали даденото действие подхожда за момента, или може да се включи по-късно при определена редакция..Тогава с няколко ЛС (и ако се наложи и намеса от моя страна) даденото действие може да намери мястото си!

P.S. Извинявам се предварително, ако на моменти звуча малко заповеднически, но помислете като цяло.. романа е общ, просто предоставяме редакциятата на хора, които имат опит в писането на такива романи.. всяка сцена би могла да намери своето място..

И основното:

ЧЕТЕТЕ какво е ставало до момента, преди да напишете следващата сцена, и се съобразявайте, че не търсим лигли или лигльовци за герои!

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

ето момичета :hush: В същото време Катрин обмисляше как да привлече вниманието на Девлин. Тя отдавна беше разбрала , че жените нямат право да изказват мнение по какъвто и да е било въпрос и че щом баща й и Кристофър са й казали , че ще се омъжи за него , то точно така щеше да стане. Това не означаваше , че тя ще седи със скръстени ръце без да прави нищо. щом щеше да се омъжи за Дев , то тя щеше да съсредоточи целия си темперамент и скрита енергия в това да направи брака им сполучлив. Нямаше намерение да седи по цели нощи и да изплаква сълзи по него. Щеше да превърне женкаря в предан съпруг и щеше да даде всичко от себе си брака им да провърви. Закле се , че тя ще бъде единствената жена за него , защото нямаше намерение да търпи задявките му с други жени. Реши да му гостува , затова облече най – красивата си дневна рокля от синя коприна и накара да извикат каретата й. Нямаше нищо странно в това да го посети – нали все пак са годеници. Девлин Брентън щеше да види какво съкровище ще има за съпруга. Защото колкото и да беше темпераментна , тя първо беше жена , която нямаше намерение да даде бъдещия си съпруг на мръсниците , които обикаляха около него. Щеше да го накара да гледа само нея и тя щеше да изпъди другите жени от живота му. Нямаше да се даде толкова лесно на някакви си пачаври. Тя беше Катрин Нортфийлд за бога и скоро щеше да стане съпруга на Девлин. Щеше да покаже на жените , че не трябва да припарват до него защото щеше да се запознаят отблизо с огненият й характер. С тези мисли тя усети как каретата потегли и изпита нетърпеливост за срещата си с него. Девлин от своя страна беше посрещнат от Сюзън . Последната му любовница беше бясна след като разбра новината за предстоящата сватба и искаше обяснение от него.. - Слушай котенце – не мисля , че има какво да ти обяснявам. Трябва да се оженя и точка. В този момент се сети за Катрин и много му се искаше тя да е тук , вместо тази истерична жена. - Но ти … - ти ми каза , че ме обичаш. - Миличка , казвам го на всички жени с които спя. Надявам се не си мислиш , че съм бил сериозен и , че ще се оженя за теб. - Но ти .. - аз те обичам Дев не ми причинявай това – с тези думи тя се хвърли на врата му и почна да го целува. Невероятно , но точно този момент беше избрал иконома , за да въведе гостенка. А именно – Катрин. Като видя сцената , кръвта й закипя. Как смееше тази жена. След като знае , че той ще се жени за нея. Сега беше времето да научи нея и всички други жени , които искат да припарят до Девлин, че с нея шега не бива и че е опасен противник.

Марианче, идеята с любовницата е добра и на мен в главата ми се свърташе нещо такова но аз повече го мислех за Алекс и Бет. Бет щеше да е тази която се справя с всички любовници и укротява женкаря... а за Дев и Кат ми се въртеше нещо от рода на избягала годеница с годеник по следите й (разбира се не чак в Ямайка а в Франция - нали е живяла там) А и доколкото видях и в романа ни характерите на главните скланят към тази насока: Бет е по опърничава, по импулсивна и мисля че е способна на борба с който и да е женкар а Кат е по умерена но също толкова устата и остроумна... докато Бет води тази война с нокти то Кат се справя също толкова добре с думи (хе хе то последното ми прозвуча като анотация на роман Публикувано изображение )

Момичета, как мислите нямали да е добре докато романа ни се редактира да се вслушаме в съвета на Хesi и да обсъдим идеите си - тази горе беше моята ;) в крайна сметка ако и да не можем да ги осъществим всичките то поне да видим какви идеи ни се въртят - може пък някоя измеждутях да ни хареса повече и заедно да я доразвием така че да бъдем готови когато му дойде времето да пишем Публикувано изображение

ПП Боби, мисля си че маркиз Аштън може да се справи с Аделайда и да я вкара в правилния път - че тя не е злобарка а само малко озлобена и влюбена в неподходящия за нея мъж :P

Редактирано от svetla11 (преглед на промените)

Чакам отговор за Доменик.Струва ли си идеята.Ако някой иска може да поеме Бриана. :)

Чакам отговор за Доменик.Струва ли си идеята.Ако някой иска може да поеме Бриана. :cheers:

Здравей адашке :P Знаеш,че в момента романът търпи редакции от нашите момичета Тихи и Петето...Внесени са някои промени в характера на Доминик..Пак в резултат от смъртта на майка й тя се държи странно,дръпнато,леко е депресирана и доста тъжна,в годините след загубата на Клер почти нищо не може да я развесели и точно оттам идват терзанията на съпруга й Дерек - тя се отдалечава от семейството си.Общо взето дамата ще преживява трудно нещастието,но това,което се планира за тази героиния е тя да се промени по време на подготовката на сватбите,тогава ще живне и лека-полека ще започне да се превъща в онази любяща съпруга и майка,която е била някога. :)

Относно аферата с френския граф - може да се получи интересно,но могат да възникнат и някои проблеми,все пак искаме Доминик да е положителна героиния,а като мърсува с ония чичко едва ли ще я обикнем много :) Това е моето мнение...

Имам само една забележка към теб laska :) - Да внимаваш с името на ДомИник,защото ми направи впечатление,че си го запомнила грешно... :)

Всички ние трябва да внимаваме при изписването на имената,за да не усложняваме допълниетелно трудната работа на редакторките :)

Желая ви приятна вечер :)

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Марианче, идеята с любовницата е добра и на мен в главата ми се свърташе нещо такова но аз повече го мислех за Алекс и Бет. Бет щеше да е тази която се справя с всички любовници и укротява женкаря... а за Дев и Кат ми се въртеше нещо от рода на избягала годеница с годеник по следите й (разбира се не чак в Ямайка а в Франция - нали е живяла там) А и доколкото видях и в романа ни характерите на главните скланят към тази насока: Бет е по опърничава, по импулсивна и мисля че е способна на борба с който и да е женкар а Кат е по умерена но също толкова устата и остроумна... докато Бет води тази война с нокти то Кат се справя също толкова добре с думи (хе хе то последното ми прозвуча като анотация на роман Публикувано изображение )

Уау, по-добре нямаше да го напиша! Точно това ми беше идеята за характерите на Бет и Кат, а мисля и на Петето! Радвам се, че още някой ги вижда по такъв начин.

Колкото за любовницата, май ще трябва гласуване за коя от двете ключови двойки да е сцената. От сега ви казвам, че редакторския екип (ех, как звучи само) е готов и за двата варианта. Само трябва да се уточни. ;)

Както видяхме до тук колко избухлива, може да е Елизабет, си мисля че сцената с една гневна любовница, ще бъде просто покъртителна! ;) Представям си я с един дебел кичур коса в едната ръка (откъснат) а в другата бухалка или нещо с подобно предназначение. При Катри го виждам по друг начин. Тя по-скоро ще разпердушини съпреницата с острия си език!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.