Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предстоящи и нови заглавия на книжния пазар

Featured Replies

Джоана Линдзи "Един за друг"

Издател: ИК "Плеяда"

цена: 13.00 лв.

Любовта им е като приказка, страстта им - като неугасим пожар!

Чаровникът Джеръми Малъри взема за прислужница Дани - млада жена, оцеляла като по чудо в лондонските бордеи, предрешена като момче - с тайното намерение да я направи своя любовница. Само че в сметките му не влиза мечтата на Дани да стане изискана дама и съпруга на джентълмен.

Пред очите на разглезения благородник, свикнал да получава всичко на тепсия, тя се преобразява от мърляв хлапак в елегантна красавица и Джеръми започва да се влюбва в нея... против волята си. Лондонското висше общество зажужава като кошер. Всички се питат коя е загадъчната непозната и каква е истината за миналото й.

А Джеръми, който се е зарекъл никога да не надене брачните окови, постепенно се поддава на силните си чувства към жената, чиято пламенност съперничи на неговата и е неустоимо предизвикателство за всеки мъж от фамилията Малъри...

" Джеръми се опита да устои на чара й и да не се държи както обикновено при среща с красива жена. Но тези виолетови очи и тези златисти къдрици... Той се предаде. Беше сигурен, че ще я има, и то преди утрото да настъпи..."

Публикувано изображение

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

• Отговори 991
  • Прегледи 220,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение Доколкото разбрах книгата е отдавна издадена,но в момента излиза друга свързана с нея.

Най-великата история, разказана някога

Политическо съперничество, завършило с двойна екзекуция

Заплетен любовен триъгълник, тласнал хода на историята по различен път

Религиозна революция, променила света

Древно пророчество предсказва появата на Очакваната – жена, предопределена да донесе на света Евангелието на Мария Магдалина. Журналистката Морийн Паскал се сблъсква със забуления опасен свят на тайно общество, чиито членове са готови на смъртоносна схватка, за да запазят, или по-скоро да унищожат, една от най-големите тайни на човечеството. Тя с изумление разбира, че древното пророчество сочи тъкмо нея. Впускайки се в спиращо дъха приключение, за да разкрие древните тайни, Морийн се изправя срещу изключително мощни традиции и рискува живота си, за да изпълни предначертаното от древността, и да намери тайния ръкопис, който започва с думите:

„Аз съм Мария, наречена Магдалина, принцеса от царския род на Вениямин и дъщеря на назаряните. Аз съм законната съпруга на Исус, месията на Пътя… Оставям тези думи на децата от бъдещето, така че когато настъпи моментът, те да могат да ги намерят и да познаят истината за онези, които водеха по Пътя.”

Публикувано изображениеА това е втората.Изглеждат интересни.

Обичам те откакто се помня,

обичам те и днес.

Ще те обичам отново.

Всичко се повтаря.

Морийн Паскал работи върху книгата си за откритото от нея евангелие на Мария Магдалина, в което се разкрива, че тя и Исус са били женени.

Точно тогава получава странно писмо на латински, подписано със символ. Авторката му е изключителна жена, пренебрегната от историята – графиня Матилда Тосканска, която настоява в писмото си да й бъдат върнати „скъпоценните за нея книги и документи”. Морийн, заедно с влюбения в нея Беранже Синклер, се втурва в необикновено препускане из Франция и Италия, изпълнено с опасности, тъй като са на път да направят взривяващо откритие: Книгата на Любовта, написана от ръката на Исус.

Малко любов,много мистерия и крими.

• 2 седмици по-късно...

Сандра Браун - Зад кадър

Издател: ИК "Ергон"

цена: 13.00 лв.

Дерек Мичъл е блестящ адвокат от защитата, истински питбул в съдебната зала - агресивен, безпощаден, хладнокръвен. Но когато в самолета от Париж до него сяда непозната, но изумително красива жена, неочаквано и за себе си той губи самообладание... не, направо губи ум, разум и всякакви задръжки!

Час по-късно Дерек е преживял над облаците най-зашеметяващия секс в живота си, а на земята го разтърсва нов шок: осъзнава, че дори не знае името на внезапната си партньорка. Опитът му да поправи грешката среща ледена враждебност и... загадъчни думи. С усмивка на картоиграч, току-що прибрал всички чипове на масата, непознатата произнася хладно: "Вътре сте, господин Мичъл. Капо." И го зарязва.

За настървените репортери убийството на милионера Пол Уилър има всички черти на сензационен хит: семейни съперничества, неизчислимо богатство, известен бизнесмен умира в ръцете на своята държанка Джули Рътлидж... Взрян в телевизора, Дерек подскача като ударен от ток - това е тя, непознатата от самолета!

И колелото на събитията се завърта бясно. Семейство Уилър наема Дерек за свой адвокат, Джули и племенникът на убития си разменят тежки обвинения, а полицията уличава Джули в лъжа и укриване на факти. Вбесен, Дерек осъзнава че... изгаря от ревност към Джули и последния й любовник, но и по-зле - че е вкаран в опасен сценарий, който му връзва ръцете така, че не само го лишава от случая, но може да му коства и кариерата.

Но чак до последния внезапен обрат никой не знае кой какъв е зад кадър...

Публикувано изображение

По дяволите, Сандра обикновено не може да ме впечатли особено много, но това наистина си го бива! Разпали интереса ми и при първа възможност ще се отбия в някоя книжарница да й хвърля един поглед.

Сюжетът звучи много интригуващо, но дали и написаното ще е такова незнам. Аз не си падам по Сандра Браун ,но този роман бих го прочела

Публикувано изображение

Три жени – красиви, силни и богати. Някога са били най-добри приятелки, а сега – смъртни врагове.

Сали, Джейн и Хайя се запознават в елитно частно училище и стават най-добри приятелки. Животът ги разделя, но години по-късно те се срещат отново. Трите са се превърнали в красиви, уверени и успели жени. Сали е известна дизайнерка, Джейн – финансист от световна величина, а Хайя ръководи процъфтяващ семеен бизнес.

Приятелките решават да участват в съвместен проект. Те създават най-големия и шикозен магазин за луксозни стоки в света – „Блясък". Не след дълго основателките му се нареждат сред най-богатите и известни бизнес дами. Погълнати от личните си ангажименти, трите жени скоро осъзнават, че управлението на „Блясък" изисква твърда ръка. Магазинът трябва да принадлежи само на една от тях. И всяка смята, че има пълното право да ръководи „Блясък". Има ли истинско приятелство в света на богатите? Ще могат ли Сали, Джейн и Хайя да разрешат споровете си в името на всичко, което ги свързва?

Май само ще си мечтаем за Норчето, така си мисля аз.Нито на Бард, нито на Хермес в сайта има нещо, а са дадени книгите до 4 януари. Освен да ни пуснат нещо изненадващо... Нали на Коледа стават чудеса :baby:

Нали на Коледа стават чудеса :baby:

Ама не и в България...

И аз все се надявах.Мислех ,че поне Нора няма да пропуснат,нали се продава.

не знам вече, нещо почнаха да издават некви тъпи книги и аз само ги купувам и след 10 стр се отказвам...тай че ще чакаме

Бък - Лей Грийнуд (3-та книга от поредицата Каубои)

Вече на пазара

Издателство: "ГЕПАРД-2178"

Корична цена: 13 лв

Публикувано изображение

От автора на "Седем невести" Лей Грийнуд

"Свободата на прерията, ревът на говедата, самотните безсънни часове под необятното звездно небе - всичко това превзема съзнанието на мъжа, докато той не осъзнае, че няма нищо по-хубаво от това да бъдеш каубой ... освен любовта на една истинска жена.

Хана

Със златисто руси коси и сини очи, тя е достатъчно красива, за да накара един мъж да забрави миналото си. Всеки друг, но не и Бък Хобсън. И въпреки, че Хана се е превърнала в красавицата, която той някога бе видял в четиринадесетгодишно момиче, Бък винаги ще се връща назад във времето, когато бе онова беззащитно и малтретирано момче, върху което баща й изливаше гнева на камшика си.

Е, той вече не е безпомощен и сега ще получи своето отмъщение, като отнеме ранчото на стареца и го направи свое. Единственото, което не предвижда, е любовта му към Хана, чиято доброта може да излекува опустошеното му сърце. Но само ако той й позволи."

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Книжката на Луиз Бегшоу ще си я купя задължително. Харесвам авторката и нейните издадени до момента книги. "Бък" също ми се струва много интересна и ще я потърся. Бих искала да попитам кои са другите две книги и имат ли връзка с тази? А от издателствата се изложиха, как може да няма нищо на Нора поне покрай празниците. Ужас... :yanim:

Книжката на Луиз Бегшоу ще си я купя задължително. Харесвам авторката и нейните издадени до момента книги. "Бък" също ми се струва много интересна и ще я потърся. Бих искала да попитам кои са другите две книги и имат ли връзка с тази? А от издателствата се изложиха, как може да няма нищо на Нора поне покрай празниците. Ужас... :P

Другите две книги са "Джейк" и "Уорд", издадени преди години от ИК "Торнадо". И двете са сканирани и качени в тракера. А иначе в първата книга главния герой, Джейк, осиновява 10 момчета (по-знаещите да ме поправят, ако греша, защото реално не съм ги чела още) и следващите книги са за тях. :P

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Успех на най-новото, но за сметка на това най-желаното издателство Публикувано изображение

Преди години, когато си търсех безуспешно поредицата "Седем невести" и издадените до 2000 година "Джейк" и "Уорд" от поредицата "Каубои" на Лей Грийнууд дори и не се надявах, че ще доживея да прочета и "Бък", а след това (дай боже) и "Чет" Публикувано изображение и останалите от тази прекрасна поредица.

Днес е един наистина прекрасен ден за всички почитателки на исторически романси Публикувано изображение

Успехи, мили момичета, ще очакваме с огромно нетърпение и следващите издадени от нашето издателство "Гепард" книги. Ох, като знам, че на дневен ред следват романи на най-най-любимите ми авторки, направо не ме свърта пред компа.:angry:

Кони Мейсън - Вкусът на греха

Издател: ИК "Ирис"

Корична цена: 8.80 лв.

Шотландия, средата на XVIII век.

Неговата репутация го предшества, където и да отиде. Лорд Грях - най-прословутият женкар на висшето общество. Никоя жена не отблъсква чаровете му. Дамите забравят всяко приличие, щом попаднат в прегръдките му. Нищо не може да спре неговите завоевания, дори и момиченцето, за което се е оженил и оставил в Шотландия. Светът е саздаден, за да му угажда... докато не се среща с една красавица с канелени плитки, лек шотландски акцент и невинност, която опровергава твърденията й, че има много възрастен съпруг.

Но лейди Кристи няма друг съпруг освен самия лорд Грях. Петнадесет години са отминали, откакто го е видяла за първи път, но знае, че Сейнт Джон Торнтън - Синджън за приятелите и любовниците - е верен на репутацията си. Тя знае, че няма да й е трудно да го накара да я съблазни и така, без той да разбере, ще консумират брака си и тя ще може да спаси от още по-непривлекателния съюз с начумерен шотландски благородник.

Но не осъзнава колко трудно ще бъде да се откъсне от изкусителния вкус на греха...

Публикувано изображение

Книгата е серийна.

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Кони Мейсън - Вкусът на греха

Издател: ИК "Ирис"

Корична цена: 8.80 лв.

Книгата е серийна.

Даааааааааааам, единствената ми забележка към избора на Ирис е, че вместо да почват нова поредица на Конито, можеше да завършат поредицата Rogue, като издадат последната The Last Rogue. Публикувано изображение

:yanim: Момичета да ви питам нещо... Книжката за Бък, кога ще мога да си я купя от някоя книжарница, че съм на работа по цял ден и просто няма как да се занимавам с преводи и ходене по банки, а много, много, много, многоооо55 ми се иска да си я взема тази година :clap::crying10: :crying10:

:clap: Момичета да ви питам нещо... Книжката за Бък, кога ще мога да си я купя от някоя книжарница, че съм на работа по цял ден и просто няма как да се занимавам с преводи и ходене по банки, а много, много, много, многоооо55 ми се иска да си я взема тази година :wors:;):help:

Аз си я поръчах направо от Съни с доставка по пощата с наложен платеж. Така ще мога да си я взема, когато имам време, а и няма да ми се налага да обикалям из Пловдив да я търся под дърво и камък, щото съм закъсняла и са я иззели като топъл хляб (Сънчо, това е пожелание!:)). А иначе за книжарниците, на този въпрос може да ти отговори Съни.

:clap: Момичета да ви питам нещо... Книжката за Бък, кога ще мога да си я купя от някоя книжарница, че съм на работа по цял ден и просто няма как да се занимавам с преводи и ходене по банки, а много, много, много, многоооо55 ми се иска да си я взема тази година :wors:;):help:

Пиши ми едно лс мила да уточним как ще е най удобно за теб да ти я пратя. Имам поръчки за утре мога да те включа.

:wors: Момичета да ви питам нещо... Книжката за Бък, кога ще мога да си я купя от някоя книжарница, че съм на работа по цял ден и просто няма как да се занимавам с преводи и ходене по банки, а много, много, много, многоооо55 ми се иска да си я взема тази година :help: :help: :help:

Ами,"Пингвините" се оказаха страшно бързи.Дъщерята щото знае,че я чакам и я купила докато съм на работа-това на 16ти

Днес аз ходих и я взех за приятелка,но ми направи впечатлени е че знаят името на книгата,ама се пулят като питаш за издателство

"Гепард-2178" Убедеха съм,че бързичко ще го научат и от сърце го желая УСПЕХ!

Мила даде ми повод да благодаря не само на пингвините, но и на всички останали ангажирани с разпространението на книгата за бързата и адекватна реакция така щото книгата да стигне по най-бързия и удобен начин до всички вас. Точно това беше и моята цел.

• 2 седмици по-късно...

Публикувано изображение

Блясък

Луиз Бегшоу

Очаквайте на 29.01.2010 г

Три жени – красиви, силни и богати. Някога са били най-добри приятелки, а сега – смъртни врагове.

Сали, Джейн и Хайя се запознават в елитно частно училище и стават най-добри приятелки. Животът ги разделя, но години по-късно те се срещат отново. Трите са се превърнали в красиви, уверени и успели жени. Сали е известна дизайнерка, Джейн – финансист от световна величина, а Хайя ръководи процъфтяващ семеен бизнес.

Приятелките решават да участват в съвместен проект. Те създават най-големия и шикозен магазин за луксозни стоки в света – „Блясък". Не след дълго основателките му се нареждат сред най-богатите и известни бизнес дами. Погълнати от личните си ангажименти, трите жени скоро осъзнават, че управлението на „Блясък" изисква твърда ръка. Магазинът трябва да принадлежи само на една от тях. И всяка смята, че има пълното право да ръководи „Блясък". Има ли истинско приятелство в света на богатите? Ще могат ли Сали, Джейн и Хайя да разрешат споровете си в името на всичко, което ги свързва?

• 2 седмици по-късно...

Този месец Издателство "Прозорец" пуска поредната книга от поредицата за Лъки Сантанджело на Дажки Колинс-"Бедната малка кучка" :mad: Три жени в средата на двайсетте, един мъж – богат и секси, две филмови звезди и едно ужасяващо убийство – в "Бедата малка кучка" ще намерите всичко това. Денвър Джоунс е млада успешна адвокатка в Ел Ей. Каролин Хендерсън е лична секретарка на влиятелен сенатор във Вашингтон, с когото има връзка. А Анабел Маестро, дъщеря на две филмови звезди, си има свой бизнес в Ню Йорк – изпраща елитни момичета на подбрани клиенти. Да не забравяме и Боби – синът на Лъки Сантанджело и починалия корабен магнат-милиардер Димитри Станислополус. Боби е собственик на "Мууд" – клуб номер едно в Ню Йорк, и е приятел на Франки, гаджето на Анабел. Когато красивата майка на Анабел е открита простреляна в леглото, пътищата на петимата се преплитат в една вихрушка от събития и сенките от миналото оживяват... Да се надяваме,на красива корица :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.