Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предстоящи и нови заглавия на книжния пазар

Featured Replies

• Автор

Това видяхте ли го?

Видение в бяло

Нора Робъртс

Хермес

11.95 лв.

Публикувано изображение

Очаквайте на 07.05.2010 г.!

Първа книга от новата тетралогия СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ

Паркър, Мак, Ема и Лоръл създават преуспяващата сватбена агенция „Обети”, която се стреми да организира за клиентите си сватбата на мечтите им. С внимание и прецизност четирите приятелки наистина превръщат сватбеното тържество в незабравимо преживяване за младоженците и техните гости.

Специализирала сватбена фотография, Мак запечатва на лента най-щастливите моменти на влюбените двойки, но самата тя не вярва в любовта. Докато не среща случайно свой съученик от гимназията. Сдържаният интелектуалец Картър не е нейният тип мъж, но темпераментната Мак е заинтригувана от него. Флиртът им е на път да прерасне в сериозна връзка, но червенокосата бунтарка изпитва страх от обвързване. Разкъсвана от вътрешни съмнения, тя се опитва да си отговори на въпроса дали Картър е любовта на живота й. Ще успее ли Мак да се пребори със страховете си?

:):lol6::yanim:

Лично мнение - повече харесвах оригиналната корица.

Еха най-после, от колко време чакам да кажат, че излиза. Много мерси за инфото. :yanim:

• Отговори 991
  • Прегледи 218,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е, значи през май ще си направя сефтето с Нора Робъртс. Дано поредицата си заслужава. П.С. Корицата е хубава, но и на мен оригинала ми харесва повече :giggle1:

Това видяхте ли го?

Видение в бяло

Нора Робъртс

Хермес

11.95 лв.

Публикувано изображение

Очаквайте на 07.05.2010 г.!

Първа книга от новата тетралогия СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ

Паркър, Мак, Ема и Лоръл създават преуспяващата сватбена агенция „Обети”, която се стреми да организира за клиентите си сватбата на мечтите им. С внимание и прецизност четирите приятелки наистина превръщат сватбеното тържество в незабравимо преживяване за младоженците и техните гости.

Специализирала сватбена фотография, Мак запечатва на лента най-щастливите моменти на влюбените двойки, но самата тя не вярва в любовта. Докато не среща случайно свой съученик от гимназията. Сдържаният интелектуалец Картър не е нейният тип мъж, но темпераментната Мак е заинтригувана от него. Флиртът им е на път да прерасне в сериозна връзка, но червенокосата бунтарка изпитва страх от обвързване. Разкъсвана от вътрешни съмнения, тя се опитва да си отговори на въпроса дали Картър е любовта на живота й. Ще успее ли Мак да се пребори със страховете си?

:mad: :mad: :yanim:

Лично мнение - повече харесвах оригиналната корица.

:blink: :blink: :blink: :blink:

O.o Време беше да я пуснат вече. И скоро излиза. :love::clap: Страхотно.

Радост голяма!!! :lol6::clap::clap: Аз и без корица бих я взела, ама тази е доста добра в сравнение с много други от миналото!

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Здравейте, горещо искам да препоръчам една ужасно завладяваща книжка "Лекарство против северния вятър"

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Всичко започва съвсем случайно. В пощенската кутия на Лео Лайке погрешка попада имейл от непознатата Еми Ротнер. Недоразумението е изяснено и случаят е приключен. Девет месеца по-късно Лео получава групово поздравление по случай Нова година, тъй като автоматично е записан в контактите на Еми. Той й отговаря с ироничен имейл, който поставя началото на дълга кореспонденция между двамата. От безобидна размяна на шеговити писма след месеци се стига до пълна зависимост от електронната поща. Скрити в анонимността на виртуалното пространство, Еми и Лео си споделят неща, които премълчават в истинския си живот. С всеки следващ имейл те са все по-силно привлечени един от друг и неизбежно изниква въпросът дали ще се срещнат на живо. Но тя твърди, че е щастливо омъжена, и двамата се разкъсват между желанието да се видят и страха от последствията. Дали Еми и Лео ще напуснат пределите на защитения виртуален свят?

Драматичен, налудничав, нежен и изпълнен с емоционално напрежение роман с неочакван край.

Хамбургер Абендблат

Един от най-прекрасните, остроумни и забавни любовни диалози в съвременната литература.

Шпигел

На 25 май се очаква да излезе продължението "Седмата вълна"

Публикувано изображение

Еми Ротнер и Лео Лайке никога не са се виждали, но се влюбват един в друг, след като месеци наред си разменят имейли. Тъкмо когато решават да се срещнат, съпругът на Еми разбира за виртуалната им връзка и тайно от нея пише на младия необвързан мъж. Но Еми вече знае къде живее Лео и срещата им е въпрос на дни. Ето защо той приема предложението за научно изследване в Америка и мистериозно изчезва от живота й.

След девет месеца Лео се завръща във Виена. В пощенската кутия го очаква имейл от Еми. Двамата възобновяват кореспонденцията си и осъзнават, че чувствата им не са останали в миналото. Отново започват да обмислят възможността за реална среща. Ситуацията обаче се усложнява от факта, че междувременно Лео е намерил своята половинка, а Еми все още не се е разделила със съпруга си. Дали те ще продължат да живеят така или ще застанат на пътя на седмата вълна?

Необикновена любовна история, чието виртуално начало е част от емоционалната биография на все повече хора днес.

Аз лично нямам търпение Публикувано изображение

Редактирано от hercoginqta (преглед на промените)

Това е страхотна новина, първата я прочетох буквално за часове, и въпреки небаналния край с нетърпение очаквах продължението. Отдавна нещо не ме бе грабвало толкова. Горещо препоръчвам и аз.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Нещо изненадващо ново за мен, направо непростимо :yanim: Въпреки че съм върл до пълен откат фен на Джейн Остин http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif, тази книга е новост за мен. ;)

Сбогом на предразсъдъците

Публикувано изображение

Автор: Колийн Маккълоу

Издател: Бард

Раздел: Книги

Категория: Художествена литература

Година на издаване: 2010 г.

Език: Български

Брой страници: 400 страници

Корица: Мека

Кор. Цена: 12,99 лв.

Очаквайте на 14.06.2010 г.

За всички почитатели на Джейн Остин - двадесет години по-късно с героите на “Гордост и предразсъдъци”.

Читателите на „Гордост и предразсъдъци” ще си спомнят, че сестрите Бенет са пет. Сега, двадесет години по-късно, красавиците Елизабет, Джейн, Кити и Лидия са се отправили по различни пътища и всяка от тях се радва на различна репутация... но какво става с Мери? Мери тихо празнува свободата си, след като години наред се е грижила за болнавата си майка. Решава да напише книга. Надарена с повече решителност, отколкото опит, тя се отправя на път, но не само близките й са разтревожени за нея. Бракът може и да е последното, за което мисли, но какво ще се случи, когато срещне един забележителен мъж, чиито пламенни статии вбесяват силните на деня? А когато самата тя започне да задава подобни въпроси, огромна опасност ще почука на вратата й...

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Нещо изненадващо ново за мен, направо непростимо :help wanted3: Въпреки че съм върл до пълен откат фен на Джейн Остин http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif, тази книга е новост за мен. :help wanted3:

Сбогом на предразсъдъците

Публикувано изображение

Автор: Колийн Маккълоу

Издател: Бард

Раздел: Книги

Категория: Художествена литература

Година на издаване: 2010 г.

Език: Български

Брой страници: 400 страници

Корица: Мека

Кор. Цена: 12,99 лв.

Очаквайте на 14.06.2010 г.

За всички почитатели на Джейн Остин - двадесет години по-късно с героите на “Гордост и предразсъдъци”.

Читателите на „Гордост и предразсъдъци” ще си спомнят, че сестрите Бенет са пет. Сега, двадесет години по-късно, красавиците Елизабет, Джейн, Кити и Лидия са се отправили по различни пътища и всяка от тях се радва на различна репутация... но какво става с Мери? Мери тихо празнува свободата си, след като години наред се е грижила за болнавата си майка. Решава да напише книга. Надарена с повече решителност, отколкото опит, тя се отправя на път, но не само близките й са разтревожени за нея. Бракът може и да е последното, за което мисли, но какво ще се случи, когато срещне един забележителен мъж, чиито пламенни статии вбесяват силните на деня? А когато самата тя започне да задава подобни въпроси, огромна опасност ще почука на вратата й...

Добре,че каза,та да не я чета.Никога не съм попадала на свястно продължение,написано от друг автор,та бил и той именит.Стилът е друг,погледът към живота и т.н.Ако много се замисля.може и да се ядосам,че някой си е позволил да пипне такъв уникат като „Гордост и предразсъдъци”

Добре,че каза,та да не я чета.Никога не съм попадала на свястно продължение,написано от друг автор,та бил и той именит.Стилът е друг,погледът към живота и т.н.Ако много се замисля.може и да се ядосам,че някой си е позволил да пипне такъв уникат като „Гордост и предразсъдъци”

Ох, наистина има нещо вярно в това http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Може би очакванията, с които подхождаме, са за нещо толкова велико, колкото и оригинала?! И все пак, когато излезе някакво продължение, задължително му се мятам най-малкото от любопитсвто и с надеждичката, че ще открия поредния велик шедьовър. Но може би има и изключение от това правило? Аз например съм доста раздвоена що се отнася до "Скарлет" на Александра Рипли (продължението на "Отнесени от вихъра") :baby:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ох, наистина има нещо вярно в това http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Може би очакванията, с които подхождаме, са за нещо толкова велико, колкото и оригинала?! И все пак, когато излезе някакво продължение, задължително му се мятам най-малкото от любопитсвто и с надеждичката, че ще открия поредния велик шедьовър. Но може би има и изключение от това правило? Аз например съм доста раздвоена що се отнася до "Скарлет" на Александра Рипли (продължението на "Отнесени от вихъра") :baby:

Ще ни бият,че пишем тук,ама да си кажа...Хич не съм раздвоена,слабичка е книжката,между другото отнася се за всички жанрове имаше нещо на Толкин,по-точно синът му по негови записки го произвел,амиии......

Момичета имам една лоша и една страхотна новина.

Лошата е, че Мандито скоро няма да я издадат, поне до края на месеца няма да е. Публикувано изображение ( Жената от издателството с която говорих даже не знаеше, че планират издаване)

Страхотната новина е, че Ирис изглежда са тръгнали да попълват поредиците. И след "Последния женкар", предстои издаването на "Изгубената принцеса" на Кристина Дод . Публикувано изображение

Ще излезне от печат може би в края на седмицата, но по-вероятно през следващата. Публикувано изображение

Лошата е, че Мандито скоро няма да я издадат, поне до края на месеца няма да е. Публикувано изображение ( Жената от издателството с която говорих даже не знаеше, че планират издаване)

Страхотната новина е, че Ирис изглежда са тръгнали да попълват поредиците. И след "Последния женкар", предстои издаването на "Изгубената принцеса" на Кристина Дод . Публикувано изображение

Ще излезне от печат може би в края на седмицата, но по-вероятно през следващата. Публикувано изображение

За "Плеяда" не съм учудена, но браво на "Ирис", ще чакаме с нетърпение. :rolleyes:

• Автор

Йеха супер, тази книжка си мисля, че ще е най-хубавата от поредицата, защото историята е много яка, с отвличането и причие. :rolleyes: И аз за Плеяда не съм изненадана, попринцип няколко месеца кисне само резюмето на книгата в сайта им, а после след като сложат корицата минава минимум месец, ако не и два, за да пуснат самата книга. Много са труди в това отношение.

Аз пък, като голяма фенка на "Тъмна любов" писах на издателство "Ибис" бяха много мили, казаха ми, че поради обема на книгите следващата книга от поредица "Вечна любов" ще излезе края на Юли или началото на Август. И тъй като Тъмна любов" излезе през месец Май, втората книга излизаща само след 3 месеца е много добра скорост на издаване, особено като гледаме Плеяда как се тутат. Още месец и половина и ще четем новата книжка, за която нямам търпение :)

Йеха супер, тази книжка си мисля, че ще е най-хубавата от поредицата, защото историята е много яка, с отвличането и причие. :ph34r: И аз за Плеяда не съм изненадана, попринцип няколко месеца кисне само резюмето на книгата в сайта им, а после след като сложат корицата минава минимум месец, ако не и два, за да пуснат самата книга. Много са труди в това отношение.

Аз пък, като голяма фенка на "Тъмна любов" писах на издателство "Ибис" бяха много мили, казаха ми, че поради обема на книгите следващата книга от поредица "Вечна любов" ще излезе края на Юли или началото на Август. И тъй като Тъмна любов" излезе през месец Май, втората книга излизаща само след 3 месеца е много добра скорост на издаване, особено като гледаме Плеяда как се тутат. Още месец и половина и ще четем новата книжка, за която нямам търпение :huh:

Браво на тях. :)

Ще ми се и Хермес да се разбързат с Норчето и сватбената агенция, но като ги знам, сигурно две години ще я издават Публикувано изображение

• Автор

Браво на тях. :ph34r:

Ще ми се и Хермес да се разбързат с Норчето и сватбената агенция, но като ги знам, сигурно две години ще я издават Публикувано изображение

Ох и аз я чакам, всеки ден дебна в сайта да видя дали няма заглавието в "предстоящи" и цъ, още липсва. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Излезна книгата на Кристина Дод

Публикувано изображение

Началото на XIX век... Отраснало в Англия сираче, Еванджелин Скотфийлд цял живот е мечтала да е принцеса. Когато получава малко наследство, решава да си поживее. Накупува си скъпи дрехи и заминава в чужбина, придставяйки се за тайнствена дама.

Бързо обаче разбира грешката си, когато един ден се появява мъж с мрачна красота, който твърди, че е принц Дианор, а тя - неговата годеница Етелинда, изчезнала преди години.

Дианор е готов на всичко, за да си върне кралството - да я отвлече, омае и прелъсти. Колкото и да се противи, Еванджелин не може да отрече страстта помежду им.

Може би този великолепен мъж ще я убеди, че в обятията на любимия всяка жена е принцеса...

ПС: Не е чесно обаче Публикувано изображение, заблудили са ме и няма нищо общо с поредицата за принцесите

• Автор

Да не е тази книга която очаквахме :D:) Ама тва е Кристина Дод все пак и аз ще си я взема :eek:

Да не е тази книга която очаквахме :P:) Ама тва е Кристина Дод все пак и аз ще си я взема :wink12:

Абсолютно!!! Само името на авторката е достатъчно, за да си взема книгата, без да се замислям http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Тъй като и мен Кристина Дод ме е впечатлила, побързах да си я взема и дори я почнах. Има интересна първа глава /дотам съм сега/. А относно очаквания... аз все хвърлям по едно око на Ирис дано издадат на Тереза медейрос книгата за брата вампир... ама уви, дано все пак ако решат да запълват поредици се сетят и за нея.

• Автор

Видяхте ли корицата на "Компаньонката" на Аманда, от Плеяда?

Публикувано изображение

Честно да си кажа, много не мога да я видя като хората, че картинката е малка. :hush:

Тъй като и мен Кристина Дод ме е впечатлила, побързах да си я взема и дори я почнах. Има интересна първа глава /дотам съм сега/. А относно очаквания... аз все хвърлям по едно око на Ирис дано издадат на Тереза медейрос книгата за брата вампир... ама уви, дано все пак ако решат да запълват поредици се сетят и за нея.

От твоята уста дано в техните уши :hush: . Тази книга ще е нещо даста интересно, ако съдя по предисторията.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.