Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предстоящи и нови заглавия на книжния пазар

Featured Replies

Август ще ми види сметката... Три книги, ТРИ... :) Те като не пускат цяла година и после юрушшш всички лятото...

Редактирано от radysan (преглед на промените)

• Отговори 991
  • Прегледи 218,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Август ще ми види сметката... Три книги, ТРИ... :eek: Те като не пускат цяла година и после юрушшш всички лятото...

Остави се, аз не знам баба какви дрехи ще успее да си вземе от толкова много книга дето ще й поръчам да ми накупи. :eek:

• Автор

Аз през август чакам само "Вечна любов" след като я прочета и мирясам, може да се огледам за останалите заглавия :speak:

Аз през август чакам само "Вечна любов" след като я прочета и мирясам, може да се огледам за останалите заглавия :)

То и аз я чакам с нетърпение, ама да видим. Ох, сърцето ми направо се блъска в гърдите. Искам Реййййййдж....

• Автор

То и аз я чакам с нетърпение, ама да видим. Ох, сърцето ми направо се блъска в гърдите. Искам Реййййййдж....

Ох одеве разбрах, че излизала чак на 19-ти просто не знам как ще я дочакам. Страшно искам да я прочетаааа
  • 2 седмици по-късно...

Ето още една предстояща книжка. Ана Годбърсън - Лукс Корицата е страхотна, даже съм я виждала тук в темата за корици. :rolleyes:

Но не знам дали съдържанието ще е интересно. Също се чудя дали да си взема новата на Даниел Стийл. Някой чел ли я е вече?

Публикувано изображение

Излиза-27.08.2010 г.

Легло от рози-Нора Робъртс

Втора книга от новата тетралогия СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ

Още като малки момичета Мак, Ема, Лоръл и Паркър са си представяли идеалната сватба. Години по-късно детските им фантазии се превръщат в реалност, когато четирите приятелки създават сватбена агенция „Обети". С индивидуален подход и усет към детайла те организират за клиентите си великолепни сватбени тържества.

Ема Грант винаги е мечтала за нежна романтика и изгарящи страсти. Макар около дизайнерката на украса да има много ухажори, тя чувства, че все още не е намерила мъжа на мечтите си. А дори не подозира, че той винаги е бил до нея.

Джак и Ема са приятели от много години, но напоследък той усеща силно привличане към нея. Младата жена също отвръща на чувствата му, но двамата първо трябва да изгладят различията помежду си. Въпреки опасенията си, Ема и Джак се отдават на зараждащото се чувство, съзнавайки, че трябва да направят компромиси в името на любовта.

• Автор

Ето още една предстояща книжка. Ана Годбърсън - Лукс Корицата е страхотна, даже съм я виждала тук в темата за корици. :mark:

Но не знам дали съдържанието ще е интересно. Също се чудя дали да си взема новата на Даниел Стийл. Някой чел ли я е вече?

Оу боже, тва е поредицата със страхотните рокли! Тея корици ги обработвах с невероятно вълнение. Някой взе ли си я? Резюмето нещо не ме грабва, но както бяхме обстъждали веднъж, само заради корицата бих си я взела. :mad::clap: :clap:

П.П.Упс тя не е издадена още, ама излиза след 5 дни :mad:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ето още една предстояща книжка. Ана Годбърсън - Лукс Корицата е страхотна, даже съм я виждала тук в темата за корици. :mad:

Тази я взимам пък ако ще да се разчуе! Колко лиги съм похабила и колко надежди съм имала и в България да има корици с тези рокли. О Боже, о Боже, най-после!:mad:Публикувано изображение

• Автор

Тази я взимам пък ако ще да се разчуе! Колко лиги съм похабила и колко надежди съм имала и в България да има корици с тези рокли. О Боже, о Боже, най-после!:mad:Публикувано изображение

Мила, а не те ли мъчи резюмето? Аз чесно нищо не схванах от него :mad:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Охх, то втората книга на Нора за свадбената агенция ще излиза а аз още първа не съм си купила Публикувано изображение

За Лукс бях много изненадана, че ще я издават. Страхотно е, че оригиналните корици са запазени :blink:

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

Мила, а не те ли мъчи резюмето? Аз чесно нищо не схванах от него :yanim:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ами... честно казано дори не го додърших. Опитах се,но четях само Бла, бла, бла, а погледът непрекъснато отскачаше на роклята и голямо зяпане падна. В такава еуфория съм от корицата, че ако ще да са празни страниците не ме интересува :blink: Дано да става и историята де. Малко само ценичката ме притеснява, ама не е фатална.

Редактирано от Ayase (преглед на промените)

Ми от резюмето излиза,че тая ще е "по-интелектуална" от обичайните ни любовни романи.При вси положения ще има 2-3 сюжетни линии.Обещаващо,но не леко-демек ще ви чакам да я изчетете и попреразкажете,че напоследък не ми върви серозната литература.Пустия му милениум не ми върви. Аз да ви кажа,днес се пържих след работа и ходих на Алеята на книгата.По случай седмицата на Варна са го организирали туй нещо.Хранех надежди,ама не.Намират се книги дето ги има във всяка книжарница с отстъпка от левче,сериозно намалените са наистина безинтересни.От "любовните" основно Даниел Стийл,новата на Ел.Лоуел.Бе надявах се да намеря нещичко от тез дето ги търсим и да ви зарадвам,ама ядец.

Като стана дума за книги и намаления ........ Ако има някой в или от Созопол може да намери доста места,където продават книги на старо. Има 2-3 места по пътя към стария град.Първото място е точно на центъра срещу едно денонощно кафе май се казваше Черноморец.Там цените варират и почват от 6 до 10 лева.Има Сандра Браун,Нора,Даниел Стийл,Делински и някои други.Има и от другите жанрове-Джеймс Патерсън,Конъли,Азимов,Агата Кристи и други.Като тръгнеш от там към стария град има още две места-при едното има доста стари книги,малко исторически,а при другото видях малко арлекинчета(там има предимно на други езици). В стария град също има 2 места.Няма как да обесня точно къде са.Едното има много разнообразна литература,но не видях нещо от нашия жанр.Близо до църквата е.Другото е по-навътре в града и едва вчера го видях.Имаше доста от нашите книги,особено на Нора и то издавани преди 10-15 години,а не от миналата година.Цените са супер-4 лева.

Не знам дали знаете че корицата вече е известна, но май и вече е и пусната на пазара:

Публикувано изображение

Заглавие:Заради теб /Watching Amanda

Автор: Тейлър, Джанел /Janelle Taylor

Националност:Американска

Обем: 280 стр.

ISBN: 978-954-409-303-7

Корична цена: 12 лв.

Съдбата ги свързва, съдбата може да ги раздели

Тя продължи да чете на глас:

„Аманда се задължава да се премести в къщата. Разрешава й се да използва червената спалня за себе си и синята – за сина си. Забранява й се да влиза в бялата стая, освен ако не се омъжи.”

Аманда Седжуик е самотна майка и едва свързва двата края. За нищо на света не би се обърнала за помощ към състоятелния си баща; иска от него само обич, но така и не я получава. След смъртта му животът й се преобръща. Внезапно Аманда се превръща в богата наследница. Само че в завещанието на ексцентричния богаташ е заложен капан – тя е длъжна да спази наглед безсмислените условия, иначе губи всичко.

Итън Блек е онзи, който ще следи за стриктното изпълнение на изискванията. Той се съгласява да изпълни последната воля на богаташа само защото му е задължен. Иначе до края на живота си не би стъпил в Ню Йорк – града, свързан с толкова болезнени спомени след трагичната смърт на бременната му жена. В задълженията му обаче не влиза влюбването в Аманда. Нито необходимостта да рискува живота си заради нея. А рискът е голям, защото някой я дебне... и часът на покушението неумолимо наближава.

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

това ми с струва интересно,някой чел ли е обаче нещо от авторката :)

Маги, доста книги на авторката са излизали на БГ - виж в блога на Гането.http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Аз съм чела само историческите й :Бъди моя завинаги, Среднощни тайни, Нежни екстази, Смело сърце и ми харесаха :)

На Джанел Тейлър съм чела... три книги, мисля. Две съвременни - "Твърде лично" и "Холивудски тайни" и една исторически - "Среднощни тайни". Първата не беше лоша, но малко предвидима и оттам не толкова интересна според мен. Втората е бижу, просто много добър роман, както и третата, за която разказвах в една от другите теми наскоро. ;)

• Автор

Момичета никоя ли не си е взела още "Лукс". Днес смятам да ида до някоя книжарница да я прелистя, ще й видя края ама май на 100% съм решила да я взимам, дано е хубава :)

Предполагам, че книгите се очакват през този месец, тъй като са включени в каталога на "Книгите днес" за месец юли

Да укротиш вятъра, Кони Мейсън, ИК Ирис

Публикувано изображение

Преследвайки неуловим банков обирджия, Чад Дилей-

ни не се задържа дълго на едно място. Но закоравелият

ловец на глави има необяснима слабост към деца, из-

паднали в беда. Така един ден се озовава пред вратата

на Сара Темпъл, понесъл на ръце петгодишния й син...

Това чудо в крайна сметка издадоха ли го? Нещо не го намирам из Варна,ама не съм се и счупила да го търся, честно казано.

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Това чудо в крайна сметка издадоха ли го? Нещо не го намирам из Варна,ама не съм се и счупила да го търся, честно казано.

Гале, издадено е. Гледам, че вече се предлага в интернет-книжарниците. Аз си пазарувам често от "Нежните души" , където също я имаПубликувано изображение

Публикувано изображение

И както винаги от главата за краката - книга втора от поредица...:)

И както винаги от главата за краката - книга втора от поредица...:mad:

Да, наистина. Не се научиха нашите подред да издават поредиците. Ужасно е!

Видяхте ли това?

Публикувано изображение

Аленият шал на смъртта

Нора Робъртс

излиза на 13.09.2010 г.

496 страници

мека корица, цена 12.99 лв.

Сама в пустошта, обградена от опасности!

Фиона Бристоу води почти идиличен живот на малък остров, близо до Сиатъл, занимава се с дресировка на кучета и ръководи доброволен отряд за спасителни операции. Само че преди години Фиона е била отвлечена от Убиеца с червения шал, но успява да се измъкне. Убиецът обаче си отмъщава на годеника й, полицай.

Самотата се настанява в живота й, който се променя от мига, в който се появява Саймън, собственик на игриво кученце, подарък от майка му, с което той не успява да се справи. Между двамата пламва неудържимо привличане, макар той непрекъснато да повтаря, че не иска нито куче, нито жена, а и тя не била негов тип. Ненадейно сенките от миналото се надигат и вече преживените кошмари заплашват отново да нахлуят в живота й. Втори убиец, подробно запознат с методите на вече осъдения престъпник, е решил да доведе докрай работата на наставника си.

Авторката на бестселъри Нора Робъртс представя новия си роман, в който един мъж и една жена ще открият един в друг силата да продължат.

Извън факта, че се радвам на новата книга, кой измисля тия заглавия, бе!? /в оригинал е The Search/ Готина корица, между другото.

Извън факта, че се радвам на новата книга, кой измисля тия заглавия, бе!? /в оригинал е The Search/ Готина корица, между другото.

И аз това им се чудя.... Това може би звучи по-драматично.

Тези от Бард много добре се движат с издаването на новите книги на Нора.Тази е излезнала 2010 година и вече е тук.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.