Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предстоящи и нови заглавия на книжния пазар

Featured Replies

Видяхте ли корицата на "Компаньонката" на Аманда, от Плеяда?

Публикувано изображение

Честно да си кажа, много не мога да я видя като хората, че картинката е малка. ;)

Мила интересува те какво е написано на български или самата картинка, защото тази мадама е от американска корица, мога да ти я изровя.
  • Отговори 991
  • Прегледи 218,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Мила интересува те какво е написано на български или самата картинка, защото тази мадама е от американска корица, мога да ти я изровя.

Картинката само, че не се вижда като хората, онва отзад май е някакъв мост. и мадамата много не се различава. Ако дадеш само корицата много ще те обичам :)

Картинката само, че не се вижда като хората, онва отзад май е някакъв мост. и мадамата много не се различава. Ако дадеш само корицата много ще те обичам :)

Заповядай:

Публикувано изображение

Охо, щом и корица са сложили, значи може да се надяваме да я пуснат в по-близко бъдеще...

• Автор

Заповядай:

Публикувано изображение

Мерси много Пете. Като гледам са й добавили мост, за да е по "Лондонско", и са й засилили цветовете, та изглежда по-добре. Аз обичам червения цвят, затва книжката ще намери почетно място в библиотеката ми, стига скоро да излезе, в което се съмнявам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

10.05.2010

Публикувано изображение

Л. Дж. Смит НОЩЕН СВЯТ: Таен вампир

(книга първа)

Нощният свят не е място. Той е навсякъде около нас. Нощният свят е тайно общество на вампири, върколаци, вещици, шейпшифтъри и други същества на мрака. Те живеят сред нас, но спазват свои собствени правила. И първите две от тях гласят:

1. Никога не допускай хората да научат за

Нощния свят.

2. Никога не се влюбвай в човешко

същество.

Това са истории за онова, което се случва, когато тези правила бъдат нарушени.

Попи винаги е била жизнерадостно и здраво момиче. До деня, в който разбира, че има рядко заболяване и й остават едва няколко седмици живот. Джеймс, нейният най-добър приятел, в когото е влюбена от дете, е изправен пред ужасяваща дилема: да остави Попи на съдбата й или да я спаси, като я превърне във вампир. Какъвто е самият той… Да разкрие пред Попи тайната на Нощния свят е недопустимо. Но точно толкова немислимо за Джеймс е да позволи любимата му да умре.

Малко се поразрових и открих,че книгата е първа от общо 10.

Първите 4 са издадени още 1996 г.,останалите 1997г и последната излиза тази година.Много странно ми се видя.Логиката сочи,че щом сАа издадени поне 6 книги значи стават за четене.

Като цяло мненията са положителни,но книгите са по-скоро тинейджърски.

Ето и линкче за автора и поредицата: Night World

Нощен свят - Дъщери на мрака - книга втора

Публикувано изображение

В Брайър Крийк никога не са виждали толкова изящни създания като Роан, Кестрел и Джейд - трите сестри, които се нанасят в отдалечената старинна къща на леля си.

Мери-Линет случайно ги вижда да заравят нещо в задния двор и една нощ решава да ги проследи заедно с брат си Марк в гората. Двамата обаче се сблъскват с ужасяваща тайна. Сестрите са бегълки от Нощния свят, а брат им Аш е изпратен да ги върне обратно на всяка цена.

Аш е суров и опасен и никога не е допускал, че може да се влюби в човешко същество. Момичето, в което той открива своята сродна душа, е Мери-Линет. Но тя, разкъсвана от противоречивите си чувства към Аш и подозренията си, че най-добрият й приятел Джереми може да се окаже чудовище, се колебае дали да остане човешко същество или да се присъедини към Нощния свят...

Ако прочетете нещичко от тези книжки пишете в другата тема,че да се ориентирам стават ли за мен.И в Здрач героите бяха 17 годишни ама ставаше.И още как!

• Автор

ето корицата на втора книга Вечна любов за браттвото

http://prikachi.com/images.php?images/950/2261950J.jpg

Ау страхотна е мерси много :rolleyes::biggrin::giggle1:

Аууу, корицата на Вечна любов е страхотна :love: Искам да излиза по бързооо :baby: Не знам колко пъти досега си препрочетох Тъмна любов :yanim::crying10:

Корицата е убийствено жестока :baby: . Лично на чмен ми харесва дори повече от оригиналната. В страницата на ИБис във Фейс бук пишат да очакваме книгата началото на август. Джени, не си сама в това умопомрачение :crying10: Досега съм си препрочела цялата книга около 6 пъти :yanim: и всеки път изтръпвам от удоволствие. А отделно си препрочитам любими моменти постоянно-така си оправям настроението :love:

Да се присъединя и аз към хвалебствията, както и първата, така и втората коричка от поредицата страшно много ми харесва - наистина са се постарали доста! Когато за пръв път се спомена във форума, че са правени специално за българското издание вдигнах скептично вежди и не повярвах, но след като се рових като луда и не открих същия вариант на кориците на чужд език се убедих! Поздравления за издателство "Ибис" - все повече ми се издигат в очите. Сега с нетърпение чакаме август и излизането на "Вечна любов", виждам че доста от момичетата са адски настървени, аз обаче съм се заредила с огромна доза търпение - 1 месец си е нищо чакане :yanim:

И двете корици /"Братството на черния кинжал" -книга втора и "Академия за вампири"- книга четири / са страхотни, невероятни.За пръв път ми се случва да ми хареса бъларската корица повече от оригиналната.Нямам търпение да излезе книжката за Рейдж.Невероятна поредица! Много приятно съм изненадана от Издателство "Ибис" , имат страхотни поредидици , издават ги на кратки интервали от време и си мисля , че няма да има незавършена поредица.Браво! :zipper::P:) А за другите издателства няма какво да кажа, колко поредици има , които никога няма да бъдат завършени , защото издателите карат на пърче, после книгите им били непродаваеми. Кой им е виновен ? Извинявамсе за отклонението, но още ме е яд , че няма да издадат останалите книжки на Марлис.... :eek::);)

Ооо, корицата на "Вечна любов" е много красива, обаче на Академията ми е любимка. Но все пак се надявам за петата книга издателство "Ибис" да поставят оригиналната, защото е просто прекрасна!(:

Невинна като грях - Елизабет Лоуел

Изд. Хермес

Публикувано изображение

Очаквайте на 30.07.2010 г.!

Кайла Шоу води финансовите дела на богати и влиятелни хора. Когато съпругата на брокера Андре Бъртън й нарежда да извърши банков трансфер на милиони долари с неизяснен произход, финансистката разбира, че става въпрос за пране на пари. Кайла отказва да съдейства, но Бъртън я заплашват, а малко по-късно е нападната в имението им. За неин късмет, непознат мъж я спасява от похитителя.

Години наред Ранд Маккрий живее с мисълта как да отмъсти на Сибиреца – човека, убил неговия брат близнак. От „Сейнт Килда” му предоставят шанса да се изправи срещу трафиканта на оръжие, който сега има нова самоличност – Андре Бъртън. Ранд трябва да идентифицира престъпника, като влезе под прикритие на частно парти в дома му. Там той случайно предотвратява опит за отвличане на млада жена. Тя се оказва личният банкер на Бъртън и неочаквано в нейно лице той открива съюзник, който също горещо желае разобличаването на престъпника.

Боже,колко яки книги излизат и то точно когато съм в бойкот! Заклела съм се да не си купя нито една книга,докато не възстановят Читанката!

Невинна като грях - Елизабет Лоуел

Изд. Хермес

Публикувано изображение

Очаквайте на 30.07.2010 г.!

Кайла Шоу води финансовите дела на богати и влиятелни хора. Когато съпругата на брокера Андре Бъртън й нарежда да извърши банков трансфер на милиони долари с неизяснен произход, финансистката разбира, че става въпрос за пране на пари. Кайла отказва да съдейства, но Бъртън я заплашват, а малко по-късно е нападната в имението им. За неин късмет, непознат мъж я спасява от похитителя.

Години наред Ранд Маккрий живее с мисълта как да отмъсти на Сибиреца – човека, убил неговия брат близнак. От „Сейнт Килда” му предоставят шанса да се изправи срещу трафиканта на оръжие, който сега има нова самоличност – Андре Бъртън. Ранд трябва да идентифицира престъпника, като влезе под прикритие на частно парти в дома му. Там той случайно предотвратява опит за отвличане на млада жена. Тя се оказва личният банкер на Бъртън и неочаквано в нейно лице той открива съюзник, който също горещо желае разобличаването на престъпника.

Мисля,че това ще си струва и май е от поредица.

tsocheto,при мен и без бойкот е голям зор с новите книжки

и гооолямо чудене пада.

Мисля,че това ще си струва и май е от поредица.

tsocheto,при мен и без бойкот е голям зор с новите книжки

и гооолямо чудене пада.

:wors:

St. Kilda

1. Always Time to Die (2005) Никога не е късно да умреш

2. The Wrong Hostage (2006) Неподходящ заложник

3. Innocent as Sin (2007) Невинна като грях

4. Blue Smoke and Murder (2008) Цената на измамата

5. Death Echo (2010)

:)

St. Kilda

5. Death Echo (2010)

Наистина изглежда интересно, ала в толкова объркан ред да са издадени книгите... просто няма накъде повече!

:)

St. Kilda

5. Death Echo (2010)

Както винаги си просто НЕоценима :wors:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.