Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предстоящи и нови заглавия на книжния пазар

Featured Replies

• Автор

Абе аз за Конито попринцип нямам забележки, знам само 2 гадни нейни книги, но резюмето на тази просто хич не ми допада. :rolleyes:

• Отговори 991
  • Прегледи 218,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

:yanim::rolleyes:Нашенска, уникална логика.Ти да не си от другаде?:yanim:

Опита си казва думата: като правя статиите за блога и гледам как ги шарят поредиците, просто ми иде да Публикувано изображение Сещам се за поредицата за Монгомъри на Джуд Деверо... Публикувано изображение

зарадвахте ме с тези книжки особенно за Конито :yanim::nono: ,знам,че не всички си я харесват ,но на мен ми е любимка,а сега имам предложение и то сериозно хайде да се организираме и да им пишем на този Ирис поне като подхванат поредицата да си я завършат,просто едно писъмце-предупреждение да не вземат да ги издават пак едно към гьотере :cool:

А може ли да попитам, къде го гледате този каталог? Има ли и други книги, че чакам да пуснат една книга, но никъде из редовните сайтове я няма.

Ето тук можеш да го погледнеш - bgkniga.bg. Тъпото е че новите книги не можеш да ги видиш все още за продажба, само в каталога ги има

Тя, че е обещаваща, обещаваща е... ама след бърза справка, книжлето е книга първа от поредица от 17 книги. Което означава, че ще издадат например 1,4,9,13,17 :yanim:

За съжаление в най-добрия случай ще ги издадат точно така, а в най-лошия ще си останем само с тази :nono:

• 3 седмици по-късно...

здравейте.. вижте какво си намерих в нета, чиклитче, но анотацията ме грабнаа

Публикувано изображение

Този роман няма да те остави да заспиш... САМ

Фицуилям Дарси е наполовина американец, наполовина англичанин. Той е един от най-добрите съдии в Меритън, но е готов да захвърли черната си мантия и да се върне към живота в английската провинция.

Елизабет Бенет е млада и амбициозна адвокатка с многобройни ангажимент. Тя няма време за мъже и връзки, особено ако става въпрос за сексапилния, но високомерен съдия Дарси.

Обаче в залата на съдия Дарси и при случайните им срещи извън нея започват да прехвърчат искри и двамата се опитват да се преборят с все по-силното привличане помежду си. Когато съдбата ги събира в Англия на международна юридическа конференция, адвокатката е впечатлена от съдията, съдията е сразен от адвокатката... Неизбежното се случва и започват страстна авантюра! (За нетърпеливите читатели по-детайлните описания започват след осемдесетата страница! )

Но и пред себе си не признават, че са влюбени.

След завръщането им в Щатите обаче етичните норми на професията ги задължават да прекратят отношенията си.

Те са изправени един срещу друг в най-трудното дело на живота им. Очаква ги дълъг процес, в който ще има или двама победители, или двама победени.

Кой ще спечели делото – любовта или законът?

Модерна версия на класическия роман на Джейн Остин „Гордост и предразсъдъци”, „Влюбени до доказване на противното” е секси, смела и забавна история с интересни герои, които не само се влюбват един в друг, но ще накарат и вас да се влюбите в тях.

здравейте.. вижте какво си намерих в нета, чиклитче, но анотацията ме грабнаа

Публикувано изображение

Този роман няма да те остави да заспиш... САМ

Фицуилям Дарси е наполовина американец, наполовина англичанин. Той е един от най-добрите съдии в Меритън, но е готов да захвърли черната си мантия и да се върне към живота в английската провинция.

Елизабет Бенет е млада и амбициозна адвокатка с многобройни ангажимент. Тя няма време за мъже и връзки, особено ако става въпрос за сексапилния, но високомерен съдия Дарси.

Обаче в залата на съдия Дарси и при случайните им срещи извън нея започват да прехвърчат искри и двамата се опитват да се преборят с все по-силното привличане помежду си. Когато съдбата ги събира в Англия на международна юридическа конференция, адвокатката е впечатлена от съдията, съдията е сразен от адвокатката... Неизбежното се случва и започват страстна авантюра! (За нетърпеливите читатели по-детайлните описания започват след осемдесетата страница! )

Но и пред себе си не признават, че са влюбени.

След завръщането им в Щатите обаче етичните норми на професията ги задължават да прекратят отношенията си.

Те са изправени един срещу друг в най-трудното дело на живота им. Очаква ги дълъг процес, в който ще има или двама победители, или двама победени.

Кой ще спечели делото – любовта или законът?

Модерна версия на класическия роман на Джейн Остин „Гордост и предразсъдъци”, „Влюбени до доказване на противното” е секси, смела и забавна история с интересни герои, които не само се влюбват един в друг, но ще накарат и вас да се влюбите в тях.

:) Благодаря, че го сподели! След като потърсих в нета и изчетох малък откъс реших, че трябва да си го купя при първа възможност! Звучи много забавно, приятно и леко четиво.

Джанел Тейлър

ЗАРАДИ ТЕБ

Аманда Седжуик иска от баща си само обич, но така и не я получава. След смъртта му всичко се променя. Аманда, която едва свързва двата края, се оказва богата наследница. Само че в завещанието на ексцентричния й баща е заложен капан – тя е длъжна да спази условията му, иначе губи всичко. А Итън Блек е онзи, който ще следи за стриктното им. изпълнение. В задълженията му обаче не влиза влюбването в Аманда. Нито необходимостта да рискува живота си заради нея.

ухаааааааааааа, това е първата книга за сестрите Седжуик - "Watching Amanda". На англе има още две:)

да,де ама я издава Плеядал Има да я очакваме 6 месеца

да,де ама я издава Плеядал Има да я очакваме 6 месеца

По-добрв 6 мес., отколкото 'ич!:yanim: Само дано след това издадат и другите две http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мерси за информацията за Влюбени до доказване на противното. Веднага ще се заема да я издиря. Скоро четох една друга подобна интерпретация - Без гордост и предразсъдъци. Също чиклит, доста приятен. Който го е пропуснал, да се коригира - имам предвит любителите на чиклит :angry: п.п. От къде да прочета откъс и кога излиза?

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

Мерси за информацията за Влюбени до доказване на противното. Веднага ще се заема да я издиря. Скоро четох една друга подобна интерпретация - Без гордост и предразсъдъци. Също чиклит, доста приятен. Който го е пропуснал, да се коригира - имам предвит любителите на чиклит ;)

п.п. От къде да прочета откъс и кога излиза?

По принцип "Влюбени..." излиза днес, но не я видях по книжарниците. Но не съм от София и в провинцията винаги има забавяния от няколко дни. Във всеки случай, тази седмица трябва да е навсякъде.

един откъс

втори откъс

• Автор

Джанел Тейлър

ЗАРАДИ ТЕБ

Аманда Седжуик иска от баща си само обич, но така и не я получава. След смъртта му всичко се променя. Аманда, която едва свързва двата края, се оказва богата наследница. Само че в завещанието на ексцентричния й баща е заложен капан – тя е длъжна да спази условията му, иначе губи всичко. А Итън Блек е онзи, който ще следи за стриктното им. изпълнение. В задълженията му обаче не влиза влюбването в Аманда. Нито необходимостта да рискува живота си заради нея.

Съвременна или историческа е?

Съвременна или историческа е?

Като съдя по кориците и резюметата, май че поредицата е съвременна, а и една от сестрите е полицайка...:)

Ммммм,нова и интересна поредичка,само че доста ще почакаме.Мен лично анотацията ме грабна и с нетърпение я очаквам!!! :whist:

Легло от рози

Нора Робъртс

изд. Хермес

Очаквайте на 27.08.2010 г.!

Публикувано изображение

Втора книга от новата тетралогия СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ

Още като малки момичета Мак, Ема, Лоръл и Паркър са си представяли идеалната сватба. Години по-късно детските им фантазии се превръщат в реалност, когато четирите приятелки създават сватбена агенция „Обети”. С индивидуален подход и усет към детайла те организират за клиентите си великолепни сватбени тържества.

Ема Грант винаги е мечтала за нежна романтика и изгарящи страсти. Макар около дизайнерката на украса да има много ухажори, тя чувства, че все още не е намерила мъжа на мечтите си. А дори не подозира, че той винаги е бил до нея.

Джак и Ема са приятели от много години, но напоследък той усеща силно привличане към нея. Младата жена също отвръща на чувствата му, но двамата първо трябва да изгладят различията помежду си. Въпреки опасенията си, Ема и Джак се отдават на зараждащото се чувство, съзнавайки, че трябва да направят компромиси в името на любовта.

Редактирано от radysan (преглед на промените)

Легло от рози

Нора Робъртс

изд. Хермес

Публикувано изображение

Корицата е страхотна! Направо ми останаха очите, браво на издателството :yanim:

Ех, откога я чакам, влизам в темата всеки път с надеждата,че някои ще съобщи хубавата новина. Врееме и беше :yanim:

• Автор

Легло от рози

Нора Робъртс

изд. Хермес

Публикувано изображение

Втора книга от новата тетралогия СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ

Още като малки момичета Мак, Ема, Лоръл и Паркър са си представяли идеалната сватба. Години по-късно детските им фантазии се превръщат в реалност, когато четирите приятелки създават сватбена агенция „Обети”. С индивидуален подход и усет към детайла те организират за клиентите си великолепни сватбени тържества.

Ема Грант винаги е мечтала за нежна романтика и изгарящи страсти. Макар около дизайнерката на украса да има много ухажори, тя чувства, че все още не е намерила мъжа на мечтите си. А дори не подозира, че той винаги е бил до нея.

Джак и Ема са приятели от много години, но напоследък той усеща силно привличане към нея. Младата жена също отвръща на чувствата му, но двамата първо трябва да изгладят различията помежду си. Въпреки опасенията си, Ема и Джак се отдават на зараждащото се чувство, съзнавайки, че трябва да направят компромиси в името на любовта.

Еха супер, най-накрая В първия момент като видях, че излиза на 27-ми и изквичах на умряло, защото днес е 27-ми, ама тя излизала чак август :ph34r:

Еха супер, най-накрая В първия момент като видях, че излиза на 27-ми и изквичах на умряло, защото днес е 27-ми, ама тя излизала чак август :no-no:

Мале,мале...ако не беше казала,утре се бях наканила да ходя да я взимам,щото кой ти знае номерата на месеците

голям резил щях да направя

• Автор

Мале,мале...ако не беше казала,утре се бях наканила да ходя да я взимам,щото кой ти знае номерата на месеците

голям резил щях да направя

Аааа няма защо, ние заплесите трябва да си помагаме :)

Знам че и Лоуел има много почитатели:

Невинна като грях

(предстоящо издание)

ISBN: 9789542608981

Автор: Елизабет Лоуел

Издател: Хермес

Размери: 13.00x20.00

Брой страници: 352

Корица: Мекa

Националност: Американска

Език: Български

Цена: 11.95 лв.

Очаквайте на 06.08.2010 г.!- това е по инфо на книжарници Пингвините

Кайла Шоу води финансовите дела на богати и влиятелни хора. Когато съпругата на брокера Андре Бъртън й нарежда да извърши банков трансфер на милиони долари с неизяснен произход, финансистката разбира, че става въпрос за пране на пари. Кайла отказва да съдейства, но Бъртън я заплашват, а малко по-късно е нападната в имението им. За нейн късмет, непознат мъж я спасява от похитителя.

Години наред Ранд Маккрий живее с мисълта как да отмъсти на Сибиреца – човека, убил неговия брат близнак. От "Сейнт Килда" му предоставят шанса да се изправи срещу трафиканта на оръжие, който сега има нова самоличност – Андре Бъртън. Ранд трябва да идентифицира престъпника, като влезе под прикритие на частно парти в дома му. Там той случайно предотвратява опит за отвличане на млада жена. Тя се оказва личният банкер на Бъртън и неочаквано в нейно лице той открива съюзник, който също горещо желае разобличаването на престъпника.

Книгата на Лоуел изглежда страшно интересна, а аз нея винаги съм я харесвала като писателка. Очаквам с нетърпение да излезе по книжарниците и се надявам да я получа.(:

Знам че и Лоуел има много почитатели:

Невинна като грях

(предстоящо издание)

ISBN: 9789542608981

Автор: Елизабет Лоуел

Издател: Хермес

Размери: 13.00x20.00

Брой страници: 352

Корица: Мекa

Националност: Американска

Език: Български

Цена: 11.95 лв.

Очаквайте на 06.08.2010 г.!- това е по инфо на книжарници Пингвините

Кайла Шоу води финансовите дела на богати и влиятелни хора. Когато съпругата на брокера Андре Бъртън й нарежда да извърши банков трансфер на милиони долари с неизяснен произход, финансистката разбира, че става въпрос за пране на пари. Кайла отказва да съдейства, но Бъртън я заплашват, а малко по-късно е нападната в имението им. За нейн късмет, непознат мъж я спасява от похитителя.

Години наред Ранд Маккрий живее с мисълта как да отмъсти на Сибиреца – човека, убил неговия брат близнак. От "Сейнт Килда" му предоставят шанса да се изправи срещу трафиканта на оръжие, който сега има нова самоличност – Андре Бъртън. Ранд трябва да идентифицира престъпника, като влезе под прикритие на частно парти в дома му. Там той случайно предотвратява опит за отвличане на млада жена. Тя се оказва личният банкер на Бъртън и неочаквано в нейно лице той открива съюзник, който също горещо желае разобличаването на престъпника.

Аз само ще добавя корицата:

Публикувано изображение

И още нещо ново:

"Парижки роман"

Публикувано изображение

Автор: Даниел Стийл

Издател: ИК "Бард"

Дата на издаване: 02.08.2010 г.

Вид на корицата: Мека

Брой страници: 320

Корична цена: 12 лв

Магнетичен нов роман!

Световноизвестна актриса става жертва на ужасяваща експлозия в Париж... и се отправя на смело пътуване към оцеляването, паметта и откриването на самата себе си.

Служителите в хотел „Риц” се чудят къде е отишла прочутата им гостенка, пожелала да остане инкогнито. От Калифорния до Лондон приятелите и семейството на Карол започват да я търсят, за да разберат потресени, че Карол е далеч от дома и се бори за живота си...

История за малките чудеса и големите изненади, „Парижки роман” рисува незабравим портрет на публична фигура с обикновени надежди, страхове и болки. Смелото й пътуване насърчава всички нас да се отправим на свое пътешествие.

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.