Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предстоящи и нови заглавия на книжния пазар

Featured Replies

Някай чете ли първите две книги? Дайте моля, някакви отзиви.

моля за повече информация за книжката, как се чете , много ми харесват кориците , но не ми

се иска да дам пари заради едните корици и да не "мога" да я прочета :biggrin:

Момичета,някакъв коментар,макар и само по първата част,вижте в темата "Кой любовен...." стр.80

С друго не мога да помогна съжалявам.Не харесах резюмето и цената на първата.

• Отговори 991
  • Прегледи 218,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

debilgates и Bellabass, моля погледнете и 75 стр. пак от темата Кой любовен роман... (там също съм плямпала малко за първата книга) за да не се налага да пиша абсолютно същото и тук. И аз явно ще се отказвам от другите три книги, защото колкото и да е увлекателна историята героите са ми леко антипатични и чужди, не можах да се привържа към тях. Кориците ме изкушават прекалено, обаче ако само заради тях се изръся с толкова пари ще ми излязат златни.

debilgates и Bellabass, моля погледнете и 75 стр. пак от темата Кой любовен роман... (там също съм плямпала малко за първата книга) за да не се налага да пиша абсолютно същото и тук. И аз явно ще се отказвам от другите три книги, защото колкото и да е увлекателна историята героите са ми леко антипатични и чужди, не можах да се привържа към тях. Кориците ме изкушават прекалено, обаче ако само заради тях се изръся с толкова пари ще ми излязат златни.

Много благодаря момичета, кориците много ми харесват , но толкова пари заради едни корици :cool: Вече имам "Дневниците на

вампира " / без последните две/ ами много скучна авторка , няма да направя същата грешка . :cool:

Аз може и да повторя някого, макар че мисля , че тази книжка не съм я срещала в темата. Може би защото не попада в жанра любовни, но пък се чете бързо и е много приятна :cool: а и корицата ме грабна, много е сладка :)

Публикувано изображение

ДЕВЕТ ТИЙНЕЙДЖЪРИ. ДЕВЕТ ТАЙНИ.

ДЕВЕТ СИЛИ, КОИТО МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ СВЕТА.

Аманда Бийсън е Злата царица в училище „Медоубрук“. Ти си никой, ако не си неин приятел. Но една сутрин страхотната, популярната Аманда поглежда в огледалото и вижда нечие чуждо отражение. Тя изживява ужаса на живота си – озовала се е в тялото на Трейси Девън, най-смотаното и загубено момиче в цялото училище...

Аманда има тайна. Тя има дарба.

И не е единствена...

Редактирано от Vera_Pamil (преглед на промените)

Някой знае ли кога най сетне Хермес ще се наканят да пуснат на книжния пазар четвъртата книга от серията Истинска кръв?Щото ако разчитам на сайта им бая ще има да почакам за някаква информация!Благодаря! :P

Някой знае ли кога най сетне Хермес ще се наканят да пуснат на книжния пазар четвъртата книга от серията Истинска кръв?Щото ако разчитам на сайта им бая ще има да почакам за някаква информация!Благодаря! :angry:

И аз бих искала да знам :)

Аз може и да повторя някого, макар че мисля , че тази книжка не съм я срещала в темата. Може би защото не попада в жанра любовни, но пък се чете бързо и е много приятна :ass: а и корицата ме грабна, много е сладка :computer2:

Публикувано изображение

ДЕВЕТ ТИЙНЕЙДЖЪРИ. ДЕВЕТ ТАЙНИ.

ДЕВЕТ СИЛИ, КОИТО МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ СВЕТА.

Аманда Бийсън е Злата царица в училище „Медоубрук“. Ти си никой, ако не си неин приятел. Но една сутрин страхотната, популярната Аманда поглежда в огледалото и вижда нечие чуждо отражение. Тя изживява ужаса на живота си – озовала се е в тялото на Трейси Девън, най-смотаното и загубено момиче в цялото училище...

Аманда има тайна. Тя има дарба.

И не е единствена...

Мдаа, тази книжка е много приятна, трябва да се наканя и да си взема и втората книга. :P

Мдаа, тази книжка е много приятна, трябва да се наканя и да си взема и втората книга. :P

Наистина ли става за четене? Все се бях чудила дали да моля баба да ми я вземе, ама нещо не ми вдъхна доверие.

Наистина ли става за четене? Все се бях чудила дали да моля баба да ми я вземе, ама нещо не ми вдъхна доверие.

Ако мога и аз да дам мнение - на мен лично много ми допадна, изчетох я сигурно за по-малко от половин ден. Разтоварваща и много приятна, поне на мен така ми се стори :)

Ако мога и аз да дам мнение - на мен лично много ми допадна, изчетох я сигурно за по-малко от половин ден. Разтоварваща и много приятна, поне на мен така ми се стори :)

Мерси за мнението.(:

Копирам написаното от страницата на издателството.

Очаквайте на 12.11.2010 г.!

Наследнички

На война и в любовта всичко е позволено – особено когато залогът е огромно наследство.

Изисканата светска дама Юнона, ексцентричната й сестра Атина и техните красиви братовчедки – Диана и Венера, живеят безгрижно и охолно с парите от голям попечителски фонд. Щедрият им благодетел – техният чичо Клем, ги кани в имението си на Сейшелските острови, за да им представи годеницата си. Освен това той им съобщава, че ще закрие попечителския им фонд.

Племенничките на милиардера веднага съзират враг в лицето на младата Бей Линг. Те бързо трябва да предотвратят сватбата, за да не останат без наследство. За целта братовчедките измислят план как да убедят чичо си, че сексапилната тайландка не е подходящата за него съпруга. Но докато се опитват да си върнат благосклонността му, те трябва да се издържат сами.

Какво се случва, когато четири разглезени млади дами трябва да се справят сами в живота? Коя от тях ще успее и коя ще се провали?

post-189668-0-96541800-1288761178_thumb.

Не е истина просто, готова е корицата за "Пробудена любов" :ph34r:

За съжаление все още няма дата за издаване, и май нещата клонят към декември :eek:

Публикувано изображение

Ох, Дани благодаря ти, че я сподели с нас! Имам само една дума - страхотна е! Направо ми напълни душата, отново са се справили невероятно, браво на Ибис! (сега ако и побързат с издаването, цена няма да имат!)

Ох, аз я пуснах в темата с кориците, че не видях, че тук я има, ама нищо. И там нека краси темата. Корицата е страхотна и дано да я издадат през ноември... ;( Лелето ми ще дойде на гости през декември и искам книжкатааааааааааа....

Както си дремех на компа и очите ми станаха на воденични камъни! Не ги е срам, да пуснат корицата, а да ни мъчат с датата!

Определено може да оплакне очи човек, чакам с нетърпение книгата, а дотогава ще си гледкам корицата за повдигане на настроението. :rolleyes:

Ох,още сутринта видях корицата във ФейсБук и от тогава съм в транс.

Прекрасна е!!!

Ох,още сутринта видях корицата във ФейсБук и от тогава съм в транс.Прекрасна е!!!

Хихихихиииии и аз така!!! :wors:

Невероятна! Поздравления за "Ибис" само ако може да поизбързат с датата... :(:):cheers::clap:

На питанката за по-конкретна дата за Пробудена любов,отговорът е:

Относно: RE: предстоящо издаване

Дата: Понеделник, 2010, Ноември 8 10:33:12 EET

Файлове: (1) Прикрепен файл

Здравейте,

Все още не можем да определим точна дата на излизане на „Пробудена любов“.

Правим всичко възможно да излезе през ноември.

Изпращаме ви корицата.

Поздрави и лек ден,

Издателство ИБИС

И аз я видях таман в фейса им :nono::lol6: :lol6: Суперска корица! Дано ноември да я имаме в ръчичките си.
Охх,уникална корица!!! Тоя Зейдист ми взе здравето,айде да излиза вече,че ще се гътна от нетърпение!

Охх,уникална корица!!! Тоя Зейдист ми взе здравето,айде да излиза вече,че ще се гътна от нетърпение!

Пази ми място, мило, че се гътвам веднага след теб!

Пази ми място, мило, че се гътвам веднага след теб!

А, неее как така! Ако още на 3-тата книга ще се гътвате не знам какво ще става на следващите книги които предстоят. :D:baby6::biggrin: :biggrin:

От работа само така мога да ви сложа и корицата,но това се очаква от Ибис на 30.11.10

мен ако питана да си бяха пуснали книга 3та от Братството,но......

Андреа Креймър

НОЩНА СЯНКА

(книга първа)

очаквайте на 30.11.2010

Тя може да контролира глутницата си,

но не и сърцето си...

Кала Тор винаги е знаела какво я очаква: след като завърши гимназията „Маунтин Скул”, тя ще бъде партньорка на алфа вълка Рен Ларош, ще се бие рамо до рамо с него, ще управлява тяхната глутница и ще брани свещените места на Пазителите. Ала когато нарушава законите на своите господари, спасявайки живота на красиво човешко момче, излязло на излет в планината, Кала започва да поставя под съмнение предначертания си път, своето съществуване и дори света, който познава. Ако последва сърцето си, може да изгуби всичко, дори живота си. Струва ли си да плати най-високата цена за забранената си любов?

БЕСТСЕЛЪР НА „НЮ ЙОРК ТАЙМС“

ПРЕВЕДЕНА НА 19 ЕЗИКА

„Вълнуваща и секси, „Нощна сянка” е изпълнена с достатъчно напрежение и неизвестност, за да ме накара да прелиствам страница след страница цяла нощ. Бях мигновено въвлечена в изкусителния, заплетен свят на Андреа, където хората са просто пионки в лапите на могъща глутница вълци и нищо не е каквото изглежда. „Нощна сянка” ще ви остави да гадаете до самия край.”

Бека Фицпатрик,

автор на бестселъра на

Ню Йорк Таймс „Ш-ш-шт”

„Изпълнена с любов, страст, напрежение, екшън и стихийност, „Нощна сянка” е като искрящ, тъмен диамант. Изкусно написан, завладяващ разказ за любов и предателство, който умело разглежда връзката между вярност и сляпо подчинение.”

Синтия Лейтич Смит,

автор на бестселъра на

Ню Йорк Таймс „Eternal”

post-244821-0-35623900-1289905960_thumb.

Редактирано от Plqsak (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.