Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предстоящи и нови заглавия на книжния пазар

Featured Replies

Супер! Намам търпение да си ги взема, всичките ми харесват :cool::):yanim: Браво!

Може би откривам топлата вода, но от години търся "Публични тайни" на Нора и все не я намирам , не че не съм я чела хиляди

пъти ,но сега "Бард" я пускат . Много съм щастлива от този факт, ще мога да си препрочитам любимите моменти. :cool:

Публични тайни

• Отговори 991
  • Прегледи 220,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
Ихаааа, книжките звучат направо страхотно само от резюметата си. Нямам търпение!

Супер! Намам търпение да си ги взема, всичките ми харесват :cool::):yanim: Браво!

Може би откривам топлата вода, но от години търся "Публични тайни" на Нора и все не я намирам , не че не съм я чела хиляди

пъти ,но сега "Бард" я пускат . Много съм щастлива от този факт, ще мога да си препрочитам любимите моменти. :cool:

Публични тайни

Пускат я, наистина?! Доживях този момент, не мога да повярвам, откога си точа зъбите. Малко... корицата е постна, нещо не я Аресвам :mad: но това да е проблемът.

Пускат я, наистина?! Доживях този момент, не мога да повярвам, откога си точа зъбите. Малко... корицата е постна, нещо не я Аресвам ;) но това да е проблемът.

Постна , постна колко да е постна...? Предишната беше ужасна :jumping11: Важното е ,че я пускат , колкото до кориците и аз ги искам едни красиви , ама пусто какво да се прави , нашите издателста още не са се изучили :)

Редактирано от BellaBass (преглед на промените)

Постна , постна колко да е постна...? Предишната беше ужасна :yanim: Важното е ,че я пускат , колкото до кориците и аз ги искам едни красиви , ама пусто какво да се прави , нашите издателста още не са се изучили :cool:

Можеха мъничко да се постараят, ама живи и здрави да са- нали ще я има по книжарниците, че колко съм обикаляла да я намеря досега...

Момичета, не знам дали сте видели новата визия на книжките на Ирис. Ще се радвам да чуя коментарите ви, тъй като аз останах без думи.....още не знам как да реагирам........ http://www.bgkniga.bg/books/118/Hudojestvena_literatura.html?word=%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%81&cat=books

Момичета, не знам дали сте видели новата визия на книжките на Ирис. Ще се радвам да чуя коментарите ви, тъй като аз останах без думи.....още не знам как да реагирам........

http://www.bgkniga.bg/books/118/Hudojestvena_literatura.html?word=%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%81&cat=books

Гледай ти, не съм очаквала. Това крещящо розово малко ми бърква в здравето, но не са лоши иначе. Само съчетанието на цветовете им куца леко.

Ми аз ги видях на живо,не е лошо,някак жизнерадосто е.Обаче идеята напомня на поредицата Легендарни любовници,само дето там е отдясно свободната ивица

Ми аз ги видях на живо,не е лошо,някак жизнерадосто е.Обаче идеята напомня на поредицата Легендарни любовници,само дето там е отдясно свободната ивица

Тъкмо си мислех, че на живо сигурно няма да се набива толкова на очи контраста между розово и жълто. Загложди ме любопитство, но скоро няма да имам път към Славейков...

Това значи ли, че "Ирис" са издали цели четири романа наеднъч :ph34r: А стига! Май не само визията са сменили, ами направо са се повредили - досега издаваха има-няма по 8,9 романа на година (ако не бъркам много в сметките) :nono: Пък сега как са се засилилиииии, направо ще счупят рекордите на Гинес Публикувано изображение

П.С.Йори, от тази книжна борса "Искър" ли беше да си купиш 3 книжки, пък те ти подаряват четвъртата :cool: (Щот съм кръвожадна и искам и четирите под ножа) Публикувано изображение

П.С.2 Но не за първи път издават роман на Кони Брокуей. Преди доста време са издали "Египетски нощи", ама чак сега дебелата ми чутура вдена, че имам книгата. :clap:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Гледай ти, не съм очаквала. Това крещящо розово малко ми бърква в здравето, но не са лоши иначе. Само съчетанието на цветовете им куца леко.

И аз мисла така. Кориците като цяло са хубави, но това розово наистина е много дразнещо.

• Автор

Момичета, не знам дали сте видели новата визия на книжките на Ирис. Ще се радвам да чуя коментарите ви, тъй като аз останах без думи.....още не знам как да реагирам........

http://www.bgkniga.bg/books/118/Hudojestvena_literatura.html?word=%D0%B8%D1%80%D0%B8%D1%81&cat=books

Ох много са хубави. Заглавията също са им добри и кориците са супер. Особено на "Училище за пирати", тая корица от край време ми върка в сърцето. И шрифта на кориците е много хубав. Абе постарали са се, сигурно има реорганизация в издателството, с такава голяма промяна. Направо щеше да е върхът, ако и бяха сложили вътрешна цяла корица, както едно време са правили Калпазанов, но и така си оставам доволна. А наистина ли са пуснали и четерите? Мале, ще фалирам, ама ще си ги купя. :speak::clap: :clap: :clap:

Ааааааа аз ще се гътна от радост, защото моите любимци от Хермес ни правят поредният подарък. Най-новата книжка от крими поредицата на Джули Гарууд http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

"Скрита камера" - Джули Гаруд

Очаквайте на 26.11.2010 г.!

Корична цена: 11.95 лв.

Публикувано изображение

Животът на студентката по филмово изкуство Лира Прескот е спокоен и дори малко скучен. Тя живее с най-добрата си приятелка, обича стари филми и хубави книги и работи по документален филм за градските паркове. Ето защо никой не може да разбере какво са търсили двамата маскирани мъже, които по погрешка нападат съквартирантката й вместо нея и претършуват апартамента. След инцидента братът на приятелката й, който е агент на ФБР, веднага изпраща двама свои колеги. Задачата им е да пазят момичетата, докато случаят се изясни.

Сигурността на Лира е поверена на специален агент Сам Кинкейд. Той я придружава навсякъде не само за да я охранява, но и за да разбере кой и защо я преследва. Когато в колата на Лира е заложена бомба и неизвестни лица стрелят срещу нея и Сам, вече няма никакво съмнение, че животът й е в голяма опасност. Документалният филм неочаквано се превръща в истински филм на ужасите, а причината Лира да бъде преследвана очевидно се крие сред дисковете и книгите, купени от гаражна разпродажба.

Ох много са хубави. Заглавията също са им добри и кориците са супер. Особено на "Училище за пирати", тая корица от край време ми върка в сърцето. И шрифта на кориците е много хубав. Абе постарали са се, сигурно има реорганизация в издателството, с такава голяма промяна. Направо щеше да е върхът, ако и бяха сложили вътрешна цяла корица, както едно време са правили Калпазанов, но и така си оставам доволна. А наистина ли са пуснали и четерите? Мале, ще фалирам, ама ще си ги купя.

Всичко хубаво, но явно промените се извършват постепенно. Надявам се, силно се надявам, следващата реорганизация да е нормалното издаване на поредиците. На Дженифър Ашли е трета от трилогия :wors:, а на Сабрина Джефрис - четвърта от 6 книги :)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Аз да си призная съм по-скоро разочарована от новата визия, и преди ми идваха малко грозновати (от време на време имаха и попадения), но сега с това съчетание на цветовете изобщо не ми харесват, дано наистина са по-симпатични на живо (пак повтарям лично мнение, но ми мязат на ядени веднъж). Колкото до промените, доста са изненадващи, но както Гането написа преди мен не са променили начина си на издаване, и вечния песимист в мен си мисли, че повече тяхна книга до Нова година едва ли ще видим http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Еха, много се радвам за книжлето на Джули! :rolleyes: За Ирис мисля, че прибързваме със заключенията, не мисля, че ще пуснат 4-те книги на веднъж, до момента е пусната само тази на Кони Брокуей.

......

Ааааааа аз ще се гътна от радост, защото моите любимци от Хермес ни правят поредният подарък. Най-новата книжка от крими поредицата на Джули Гарууд http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

"Скрита камера" - Джули Гаруд

Очаквайте на 26.11.2010 г.!

Корична цена: 11.95 лв.

Публикувано изображение

Животът на студентката по филмово изкуство Лира Прескот е спокоен и дори малко скучен. Тя живее с най-добрата си приятелка, обича стари филми и хубави книги и работи по документален филм за градските паркове. Ето защо никой не може да разбере какво са търсили двамата маскирани мъже, които по погрешка нападат съквартирантката й вместо нея и претършуват апартамента. След инцидента братът на приятелката й, който е агент на ФБР, веднага изпраща двама свои колеги. Задачата им е да пазят момичетата, докато случаят се изясни.

Сигурността на Лира е поверена на специален агент Сам Кинкейд. Той я придружава навсякъде не само за да я охранява, но и за да разбере кой и защо я преследва. Когато в колата на Лира е заложена бомба и неизвестни лица стрелят срещу нея и Сам, вече няма никакво съмнение, че животът й е в голяма опасност. Документалният филм неочаквано се превръща в истински филм на ужасите, а причината Лира да бъде преследвана очевидно се крие сред дисковете и книгите, купени от гаражна разпродажба.

Ъъъъ, това от поредицата Бюканън ли е?

Ъъъъ, това от поредицата Бюканън ли е?

Дам, книгата е от поредицата, макар да не е пряко свързана с член от семейството.

Дам, книгата е от поредицата, макар да не е пряко свързана с член от семейството.

Мерси за отговора :]

Що не ме грабват тези книжки на издателство Ирис?!? Как не разбраха тези хора, че външния вид продава. Това е мое мнение, на никого не го налагам, на все си мисля, че не е толкова трудно да погледнеш в интернет книжарниците външния вид на "този тип" романи. Преди време попаднах, глупости, попаднах, направо си влязох с пълно съзнание, в една голяма книжарница в Германия. Четеше ми се нещо по-така... Не че на компа няма нищо, ама все пак. И гледам на Джуд Деверо три "тухли" на промоция. Е, как да не ги купиш! А самите корици - лъскави, красиви - грабват ти окото. Та за това казвам - дори и да искаш да си купиш дадена книга - само като я погледнеш и се замисляш. той авторът продава книгата, ама на тоя преситен пазар, човек се позамисля. А иначе Джули-то пак ще ме вкара с преразход!

Що не ме грабват тези книжки на издателство Ирис?!?

Как не разбраха тези хора, че външния вид продава. Това е мое мнение, на никого не го налагам, на все си мисля, че не е толкова трудно да погледнеш в интернет книжарниците външния вид на "този тип" романи. Преди време попаднах, глупости, попаднах, направо си влязох с пълно съзнание, в една голяма книжарница в Германия. Четеше ми се нещо по-така... Не че на компа няма нищо, ама все пак. И гледам на Джуд Деверо три "тухли" на промоция. Е, как да не ги купиш! А самите корици - лъскави, красиви - грабват ти окото. Та за това казвам - дори и да искаш да си купиш дадена книга - само като я погледнеш и се замисляш. той авторът продава книгата, ама на тоя преситен пазар, човек се позамисля.

А иначе Джули-то пак ще ме вкара с преразход!

Съгласна съм с теб - опаковката продава, а и в библиотеката ми стоят толкава хубаво някой книжки, а други да им се чудиш как да ги подредиш.

• Автор

Що не ме грабват тези книжки на издателство Ирис?!?

Как не разбраха тези хора, че външния вид продава. Това е мое мнение, на никого не го налагам, на все си мисля, че не е толкова трудно да погледнеш в интернет книжарниците външния вид на "този тип" романи. Преди време попаднах, глупости, попаднах, направо си влязох с пълно съзнание, в една голяма книжарница в Германия. Четеше ми се нещо по-така... Не че на компа няма нищо, ама все пак. И гледам на Джуд Деверо три "тухли" на промоция. Е, как да не ги купиш! А самите корици - лъскави, красиви - грабват ти окото. Та за това казвам - дори и да искаш да си купиш дадена книга - само като я погледнеш и се замисляш. той авторът продава книгата, ама на тоя преситен пазар, човек се позамисля.

А иначе Джули-то пак ще ме вкара с преразход!

Аз да ти кажа, не съм много съгласна с теб, особно за "преситения пазар", защото освен Ирис, само Плеяда чат пат пуска нещо историческо. Вярно, че издателства бол, и книги бол, но Иротически... е няма. Ако Съни успее да пробие сериозно в издателския бизнес ще се родим, иначе за почитателите на историческото ни остава само Ирис, може да са с грозни корици, може да им е калпав превода, може да ги издават 5,2,1,4,3, много са косурите и им ги знаем, но голата истина е, че само те издават тези книги, и то по 9 лв, всеки божи месец, не по 13 и нагоре, и то в годината два пъти. Всеки който чете исторически романи, мога да се обзаложа, че едно 80% от романите в блиотеката му са на Ирис. Аз лично много се радвам, че ги има. Мога да преживея всичко, стига да продължават да издават.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Ralna, не си ме разбрала правилно. Нищо против нямам издателството - вярно те останаха единствени. Ти си изброила недостатъците им. А кажи ми, те дали са наясно с това? Да са издали нещо наистина да ни грабне?! Да ни кара да тръпнем в очакване кога ще е заветната дата?! Знаеш ли, може и друг път да съм го споделяла, но при мен така се развиха нещата - бях за известно време в Германия, нямах какво да чета, а и трябваше немския да упражнявам. Тогава леля ми ми даде първата книга на Шана. Никога до тогава не бях виждала и чела такива романи. Никога!!!! Просто в България такава литература все още не превеждаха и ние добре облъчените комунистически "деца" познавахме само сериозната руска литература и случайно промъкналите се през цензурата криминални романи. Гледах дебелата и лъскава книга с твърди корици и директно попитах - ти сигурна ли си, че ще ми хареса? Предполагам се досещаш, просто следващите нощи бяха мои. Набързо прочетох първия том, после втория. Оказа се, че в библиотеката на леля ми има доста такива романи. И те бяха изгълтани. Върнах се в България и често споделях с майка ми, какво съм прочела и се чудех дали пък някога няма да има и български превод. Около година след това, случайно влизайки в магазина на едно село, останах като ударена с мокър парцал - пред мен стояха двата тома на Шана. Преведени!!! На чист български!!!! Купих ги на момента, а след това и всички останали книги, които издателството пусна. Имам всичко излязло през добрите години на Ирис. Изключение правят последните няколко години.

Наистина бих се радвала ако на пазара се появят нови книги - браво на издателството, че се е заело да пусне нещо ново. Просто за мен първото впечатление не беше особено положително.

Редактирано от debilgates (преглед на промените)

Публикувано изображение

Очаквайте на 1.11.2010 г.

Ревниви погледи

Стари врагове

Сочни клюки

Жестоки предателства

Два месеца след драматичното завръщане на Елизабет Холанд цял Манхатън с нетърпение очаква тя да заеме мястото си във висшето общество на Ню Йорк. Много неща обаче са се променили и нищо в дома на семейство Холанд не е такова, каквото изглежда.

Междувременно Хенри Скунмейкър и Пенелопи Хейс са най-известната двойка в града. Младата дама има бляскав пръстен на ръката си, но бракът им е истински фарс, защото в основата му е грозно изнудване. Хенри все още обича Даяна и се опитва по всякакъв начин да й докаже любовта си. Сестрата на Елизабет от своя страна се старае да потисне чувствата си към него, но любовта понякога е безмилостна и я преследва, където и да отиде. Дали Даяна ще се откаже от мъжа на живота си, въпреки че той я моли да не го прави? И какво би сторил един влюбен мъж, когато вижда, че може да изгуби любимата си завинаги?

В третата книга от поредицата „Живот на върха“ най-известните представители на манхатънското висше общество сякаш получават всичко, за което някога са мечтали: богатство, бляскав живот, любов. Но понякога най-щастливите усмивки крият най-скандалните и мрачни тайни...

Публикувано изображение

Очаквайте на 1.11.2010 г.

Ревниви погледи

Стари врагове

Сочни клюки

Жестоки предателства

Два месеца след драматичното завръщане на Елизабет Холанд цял Манхатън с нетърпение очаква тя да заеме мястото си във висшето общество на Ню Йорк. Много неща обаче са се променили и нищо в дома на семейство Холанд не е такова, каквото изглежда.

Междувременно Хенри Скунмейкър и Пенелопи Хейс са най-известната двойка в града. Младата дама има бляскав пръстен на ръката си, но бракът им е истински фарс, защото в основата му е грозно изнудване. Хенри все още обича Даяна и се опитва по всякакъв начин да й докаже любовта си. Сестрата на Елизабет от своя страна се старае да потисне чувствата си към него, но любовта понякога е безмилостна и я преследва, където и да отиде. Дали Даяна ще се откаже от мъжа на живота си, въпреки че той я моли да не го прави? И какво би сторил един влюбен мъж, когато вижда, че може да изгуби любимата си завинаги?

В третата книга от поредицата „Живот на върха“ най-известните представители на манхатънското висше общество сякаш получават всичко, за което някога са мечтали: богатство, бляскав живот, любов. Но понякога най-щастливите усмивки крият най-скандалните и мрачни тайни...

Някай чете ли първите две книги? Дайте моля, някакви отзиви.

Някай чете ли първите две книги? Дайте моля, някакви отзиви.

моля за повече информация за книжката, как се чете , много ми харесват кориците , но не ми

се иска да дам пари заради едните корици и да не "мога" да я прочета :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.