Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предстоящи и нови заглавия на книжния пазар

Featured Replies

Ох, ох, тази книжка на Конито очаквам да бъде много интересна. Нямам търпение да се появи в книжарниците! :biggrin:
  • Отговори 991
  • Прегледи 218,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Последният женкар - Кони Мейсън

Предстоящо - излиза на пазара през Април

Издателство: "Ирис"

Корична цена: 8,80 лв

Публикувано изображение

Цял Лондон е смаян от решението на Лукас, виконт Уестмор, да се откаже от разврата и да се самозаточи в Корнуол. Не е и подозирал, че нощите в Корнуол ще се окажат толкова бурни и опасни, че ще му донесат не мир, а тръпката на преследването и една дългокрака красавица, която ще го изкушава като никоя друга.

П.П. Благодарности на savagejo за подсказката къде да намеря инфото. :biggrin:

Еха супер, браво Тихи, как изрови предстоящо заглавие на Ирис, направо геройски подвиг. Тя да не би да е от поредицата за Женкарите заедно със "Съблазнена от един женкар" и "Вкусът на греха" (ако са и двете от поредицата де, че не съм много сигурна)

Еха супер, браво Тихи, как изрови предстоящо заглавие на Ирис, направо геройски подвиг. Тя да не би да е от поредицата за Женкарите заедно със "Съблазнена от един женкар" и "Вкусът на греха" (ако са и двете от поредицата де, че не съм много сигурна)

Същата е, Ине, да не повярваш, че Ирис завършиха трилогията!

А инфото намерих от бюлетин на книжна борса, но ми подшушнаха, та не е съвсем подвиг. :)

• Автор

Същата е, Ине, да не повярваш, че Ирис завършиха трилогията!

А инфото намерих от бюлетин на книжна борса, но ми подшушнаха, та не е съвсем подвиг. :(

Важното е, че си се потрудила да я изровиш. Аз еднолично те абонирам да наглеждаш тоя бюлетин, та да ни светваш какво да чакаме. Иначе направо не е за вярване наистина, че ще имаме цялата поредица. Сега ако плеснат и втората от поредицата за принцесите на Кристина Дод, няма да имат равни :)

Важното е, че си се потрудила да я изровиш. Аз еднолично те абонирам да наглеждаш тоя бюлетин, та да ни светваш какво да чакаме. Иначе направо не е за вярване наистина, че ще имаме цялата поредица. Сега ако плеснат и втората от поредицата за принцесите на Кристина Дод, няма да имат равни :(

Собственоръчно съм се абонирала, спокс. :)

А за принцесите... а дано!!!

Ине, поредицата на Женкарите е:

1.Женкарят и разбойничката

2.Съблазнена от един женкар

и тая новата - 3. Последният женкар Публикувано изображение

Вкусът на греха е първа и засега единствена преведена от друга поредица на Конито.

Ине, поредицата на Женкарите е:

1.Женкарят и разбойничката

2.Съблазнена от един женкар

и тая новата - 3. Последният женкар Публикувано изображение

Вкусът на греха е първа и засега единствена преведена от друга поредица на Конито.

:) супер, първите две книги бяха много хубави, дано и третата да не ни разочарова!Много благодатя за инфото ;)

Мамооооо, ей това ми е любимата поредица на Конито. Просто невероятно - Ирис ще довършат поредицата за чаровните женкариПубликувано изображение Пък, а дано, им стане навик да довършват поредици дето са подхванали: и за принцесите на Дод, и поредичката Taste Of Sin на Конито, и поредичката на Амандичка - Лавиния и Тобияс .... Божееее, може пък наистина да стават чудеса Публикувано изображение

:) Не мога да повярвам,че Ирис ще довършат тази поредица :yanim: Дано продължават в същия дух и занапред :)

Нямам търпение да я загризкам от корица до корица. Хиляди благодарности на Sevsjio, че съвсем скоро ни каза, че излиза и на Тихи, която сложи резюмето тук -да се порадваме.

Последният женкар - Кони Мейсън

Предстоящо - излиза на пазара през Април

Издателство: "Ирис"

Корична цена: 8,80 лв

Публикувано изображение

Цял Лондон е смаян от решението на Лукас, виконт Уестмор, да се откаже от разврата и да се самозаточи в Корнуол. Не е и подозирал, че нощите в Корнуол ще се окажат толкова бурни и опасни, че ще му донесат не мир, а тръпката на преследването и една дългокрака красавица, която ще го изкушава като никоя друга.

П.П. Благодарности на savagejo за подсказката къде да намеря инфото. :rolleyes:

момичета книгата е вече на славейков aма я няма публикувана в knigite.bg явно са запразнили от рано пожелавам ви приятни празници и приятно четене
  • 2 седмици по-късно...

Тази книга я чакам от половин година. На мен ми се струва много интересна. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif Подобна е на поредецата на Тереза Медейрос за братя Кейн, ако не се лъжа. (да добавя, че корицата е бг дело и мн ме кефи :) )

Публикувано изображение

Дж. Р. Уорд

ТЪМНА ЛЮБОВ

Книга първа от поредицата

БРАТСТВОТО НА ЧЕРНИЯ КИНЖАЛ

3.05.2010

Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.

В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.

Рот е водачът на Братството.Той е последният чистокръвен вампир, в чиито вени не тече нито капка човешка кръв. Малко преди да бъде убит от лесърите, Дариъс, един от най-добрите бойци на Братството, се обръща към Рот с молба да се погрижи за дъщеря му Бет. Тя се е родила от връзката му с човешка жена и не подозира за вампирските си гени. Рот трябва да въведе красивото момиче в свeтa на вампирите...

Бет Рандъл води съвсем обикновен, дори леко скучен живот – рядко излиза с приятели, а работата й като репортер в местния вестник е безперспективна. Отраснала в сиропиталища и приемни семейства, тя не знае нищо за произхода си. Докато един ден Рот не се появява на прага й...

Откъс от книгата тук

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

А има ли и другата книжка за Кейн на български?

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Идеалната годеница - Джейн Фийдър - втора книга в поредицата "Duncan Sisters"

Издател: ИК "Ирис"

Корична цена: 8.80 лв.

Темпераментите сестри Констанс, Прюдънс и Частити Дънкан публикуват в своя вестник една критична статия за скандалния лорд Бъркли, с което си навличат тежък съдебен иск.

Това принуждава Прюдънс да се обърне към младия адвокат сър Гидиън Малвъри. Но неговият хонорар е астрономически!

Тогава Прюдънс му предлага необичайна сделка - ако успее да ги спаси от съдебно преследване, сър Гидиън ще получи идеалната годеница - нея самата...

Публикувано изображение

• Автор

Темпераментите сестри Констанс, Прюдънс и Частити Дънкан публикуват в своя вестник една критична статия за скандалния лорд Бъркли, с което си навличат тежък съдебен иск.

Това принуждава Прюдънс да се обърне към младия адвокат сър Гидиън Малвъри. Но неговият хонорар е астрономически!

Тогава Прюдънс му предлага необичайна сделка - ако успее да ги спаси от съдебно преследване, сър Гидиън ще получи идеалната годеница - нея самата...

Публикувано изображение

Вижда ми с еинтересна :cool:
  • Автор

на мен също,но съм резервирана точно към тази авторка

О да и аз попринцип съм резервирана, ама като гледам резюмето не ми се вярва да има тъпотии :clap:

Някъде бях чела, че от поредицата "Duncan Sisters Trilogy" на Джейн Фийдър, най-скучна и слаба е "Брачни игри". Искрено се надявам, че "Идеалната годеница" ще е по-интересна. Но все пак се колебая дали да си я купя и май ще изчакам мнения на други момичета, преди да рискувам и да се сдобия с нея. :cool:

Аз пък точно сега съм подкарала книга на Дж.Фийдър.Тя милата много ме беше издразнила,ма не помна скоя книга и не я четях. Ма като няма кво,хванах "Жена с минало" и макар да съм в началото,върви обещаващо.Е,тоя коментар ще го копна и в другата тема.

Публикувано изображение

е не тези ирис ме убиват :ph34r: как избират кой романи да превеждат точно идея нямам ама герои с имена Прюдънс и Гидиън :biggrin: честно ли

Това видяхте ли го?

Видение в бяло

Нора Робъртс

Хермес

11.95 лв.

Публикувано изображение

Очаквайте на 07.05.2010 г.!

Първа книга от новата тетралогия СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ

Паркър, Мак, Ема и Лоръл създават преуспяващата сватбена агенция „Обети”, която се стреми да организира за клиентите си сватбата на мечтите им. С внимание и прецизност четирите приятелки наистина превръщат сватбеното тържество в незабравимо преживяване за младоженците и техните гости.

Специализирала сватбена фотография, Мак запечатва на лента най-щастливите моменти на влюбените двойки, но самата тя не вярва в любовта. Докато не среща случайно свой съученик от гимназията. Сдържаният интелектуалец Картър не е нейният тип мъж, но темпераментната Мак е заинтригувана от него. Флиртът им е на път да прерасне в сериозна връзка, но червенокосата бунтарка изпитва страх от обвързване. Разкъсвана от вътрешни съмнения, тя се опитва да си отговори на въпроса дали Картър е любовта на живота й. Ще успее ли Мак да се пребори със страховете си?

:):hush::yanim:

Лично мнение - повече харесвах оригиналната корица.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.